Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
xavi12 írta:halood ugyanarrol beszélunk akk meg mi a promléma, nem ugyanazt mondtam? Vagyis azt , hogy azé legyen 15-masodperc köruli elönye , hogy akk ne keljen vagyis ne legyen lehetőséguk a cserére de ha közel lesznek egymáshoz akk igyis-ugyis helycsere lesz! tehát gondold meg mit irsz és ne kommentálj ha ugyanarrol beszélunk! Én Massa lelkiállapota miatt értettem,kul én Alonsot inkább szeretem de Massa a 2. kezvencem, tehát először olvass s utána irj!
Mikaos írta:Sajnos, gusztustalan volt a verseny.
Én ebben a sportágban is a tiszta versenyt és a támadásokat szeretem, és azt határozottan nem szeretem, amikor egy pilóta burkoltan megkéri a csapatát, hogy engedjék őt előre.
Annak a híve vagyok, hogyha valaki gyorsabb, mint az előtte lévő autó (legyen az a csapattársa vagy bárki más), akkor előzze meg, hiszen az A VERSENY.
Ami ma volt, az nem verseny volt, csak a műszerészek a körhintában az egyik lovat előrébb tették a másiknál.
rossz logika, lehet köztük 1perc is,ha egymást követik,akkor így-úgy találnak rá módot,h Massa elengedje, mivel Massának 0 sansza van a VB-re, míg a spanyolnak vmennyivel több. Csak akkor nyerhet már Massa,ha van köztük vki.xavi12 írta:Ez az, dupláztak a ferrárik és igy nagyon jo ez a hétvége számomra , kedvenc csapatom , most már csak azt várom Massa is nyerjen egy versenyt, mert ez a dolog kicsitt szentem rosszul esik ,remélem a Magyar nagydijon az eredmény forditva lesz(nehogy valaki lekontrázzon leirom , hogy ugy golndoltam hogy jo 15 másodpercel veri majd Alonsot-t igy nem lesz esély, hogy el kéne engedje). Hajrá Massa és Alonso! Hajrá Barca!
Bocs, majd legközelebb átgondolom, mielőtt írok valamit !S.Agüero írta:13l4cks!d3 majd Alonsonak írd inkább, mert szerintem nem sok mindenki tudja, hogy Nano a beceneve.
S.Agüero írta:Nano?13l4cks!d3 írta:Igazából szerintem is Nanonak max. a rajtnál lehetnek problémái...Ha jól tudom, ez mindig így van.Ha a pályarajzból jól vettem ki, akkor ráadásul a 2. rajtkocka a belső íven van ! Cool
Senki sem gondolta volna?S.Agüero írta:Úgy gondoltam, hogy csoda, hogy senki nem gondolta volna a 7vége előtt, hogy Alonso oda tudjon érni a 2. helyre ilyen szorosan. Még Massát sem gondolták volna, hogy megveri az egyik Redbullt.ozsimiki írta: Agüero! mi ebben a csoda? fejlesztenek folyamatosan, ezúttal nekik jött ki a lépés,pl mekinek meg nem. akkor lenne csoda,ha a 7vége folyamán szenvedtek volna,és a q1,q2ben is,majd egy ilyen q3at produkáltak volna, de mivel egész 7végén aprítottak,lehetett látni,h előreléptek.
Nano?13l4cks!d3 írta:Igazából szerintem is Nanonak max. a rajtnál lehetnek problémái...
Ha jól tudom, ez mindig így van.Ha a pályarajzból jól vettem ki, akkor ráadásul a 2. rajtkocka a belső íven van ! Cool
Úgy gondoltam, hogy csoda, hogy senki nem gondolta volna a 7vége előtt, hogy Alonso oda tudjon érni a 2. helyre ilyen szorosan. Még Massát sem gondolták volna, hogy megveri az egyik Redbullt.ozsimiki írta: Agüero! mi ebben a csoda? fejlesztenek folyamatosan, ezúttal nekik jött ki a lépés,pl mekinek meg nem. akkor lenne csoda,ha a 7vége folyamán szenvedtek volna,és a q1,q2ben is,majd egy ilyen q3at produkáltak volna, de mivel egész 7végén aprítottak,lehetett látni,h előreléptek.