xavi12 írta:Ez az, dupláztak a ferrárik és igy nagyon jo ez a hétvége számomra , kedvenc csapatom , most már csak azt várom Massa is nyerjen egy versenyt, mert ez a dolog kicsitt szentem rosszul esik ,remélem a Magyar nagydijon az eredmény forditva lesz(nehogy valaki lekontrázzon leirom , hogy ugy golndoltam hogy jo 15 másodpercel veri majd Alonsot-t igy nem lesz esély, hogy el kéne engedje). Hajrá Massa és Alonso! Hajrá Barca!
rossz logika, lehet köztük 1perc is,ha egymást követik,akkor így-úgy találnak rá módot,h Massa elengedje, mivel Massának 0 sansza van a VB-re, míg a spanyolnak vmennyivel több. Csak akkor nyerhet már Massa,ha van köztük vki.
RedBulltól már nem tudom mit várjak,nagyon szeretném ha Vettel lenne a VB,de EGÉSZ ÉVBEN nem tudják kihasználni a rajthelyeket,emellé a legpechesebb is az élmezőnyből, így Hamilton bármit csinál,szinte mindig növeli az előnyét. nem elég konstansak, hol Webber veri el a britet, hol Vettel,de egyszerre csak ritkán, márpedig az kellene hogy VB legyenek.
nah majd meglátjuk, Meki kicsit visszaesett,de ki kellene ezt használni, ma nem használták ki eléggé, meglátjuk Magyarországon mi lesz.