USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
balinteer
Capitá del Barça

2012.11.07. 17:12:36

Nem tudjátok kb. Granger mikor térhet vissza?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 21:01:26

Hozzá kell tenni, hogy Griffinnek van valami baja a könyökével, ezért is megy neki kevésbé, s ez meglátszik hogy visszaesett a pattanózása, s kevésszer kerül a gyűrűhöz közel.
Meg majd jön Billups hamarosan, s az a rutin ami van neki, sokat dobhat rajtuk.Én nem aggódok a Clippers idén nagyon erős :wink: Jó sorsolással WCF-t is eltudok képzelni
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 20:53:25

daffy írta:gyerekek,mi van a clippersszel? 2-2vel állnak és most is kikaptak egy olyan meccsen,ahol simának gondoltam a győzelmet.varejaonak engedtek 15 pattanót,melyből 5 támadó,összesen pedig 18-9re vitte a támadópattanókat a cavs. ami még szembetűnő,hogy majdnem 10%-kal dobtak jobban,mint a cleveland,mégis kikaptak. griffinnek eléggé odavan a könyöke,ha még ő is kidől pár meccsre,akkor mi lesz? odom nem fogja pótolni
Egy jó Odom hatalmas segítség lenne, csak az a kérdés, hogy lesz-e még Odom még jó.
R. Evans-t elengedték, szerintem hiba volt, védekezésből hatalmas plusz az az ember. Most a Nets-ben van, múlt meccsen dobott egy kosarat, s rendesen ünnepelte. :lol:
Clippers-re visszatérve. Ott van Jordan, aki nagyon látványosakat zsákol, de ennyi. Annyira egy buta játékos, remek adottságokkal rendelkezik, de ahhoz képest nagyon kevés játékban.
Turiaf jöhet még padról, bár ő szerintem sokat nem oszt, nem szoroz.

Azért nem kicsit érdekes hét van mögöttünk. Magic villámrajt, Lakers ismerjük, de a Denver, a Clippers, az OKC sem kezdett valami fényesen.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
daffy
Madridista

2012.11.06. 20:28:49

gyerekek,mi van a clippersszel? 2-2vel állnak és most is kikaptak egy olyan meccsen,ahol simának gondoltam a győzelmet.varejaonak engedtek 15 pattanót,melyből 5 támadó,összesen pedig 18-9re vitte a támadópattanókat a cavs. ami még szembetűnő,hogy majdnem 10%-kal dobtak jobban,mint a cleveland,mégis kikaptak. griffinnek eléggé odavan a könyöke,ha még ő is kidől pár meccsre,akkor mi lesz? odom nem fogja pótolni
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 19:54:14

Bob_Marley írta:Múltkor írta Game, s valóban Bryant előtt le a kalappal bár nem nagyon láttam játszani, de a 60%os mezőnymutató az elég rendben van, s mellette nem 20-30akat dobál rá egy meccsen.Bár a 3as assistot főleg Nash hiányában azért feljebb kellene tornássza :mrgreen:
Nézd meg az utolsó Lakers meccset. :P
Amúgy az assist mutatója volt 1.3 is, ha jól rémlik, csak utolsó meccsen szórt vagy 9-et.
De eddig nagyon jól tolja Kobe, persze négy meccs alapján ez nem olyan nagy dolog.
Howard szívéről is leesett egy nem kis kő, kellett a győzelem, így is csak még két vereségünk lehet az alapszakaszban. :mrgreen:

szerk:

Young-nak a nyilatkozata sem semmi:
""Megmenthettem volna a csapattársamnak a labdát, de úgy gondolom, hogy be tudom dobni ezeket a labdákat futtából, eldőlve, a palánk fölött, a sarokból."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 19:39:34

Múltkor írta Game, s valóban Bryant előtt le a kalappal bár nem nagyon láttam játszani, de a 60%os mezőnymutató az elég rendben van, s mellette nem 20-30akat dobál rá egy meccsen.Bár a 3as assistot főleg Nash hiányában azért feljebb kellene tornássza :mrgreen:

Ma 3 meccs van, de milyen meccs :D Bulls-Magic iszonyat érdekes, főleg hogy a kicsi Orlando 2:0al áll :lol: Nelson nem játszik így Moore a kezdő nagyon kíváncsi vagyok rá, őt nagyon sajnáltam hogy el kellett passzolnunk.
OKC-TOR
Thunder 1-2vel a Raptors meg mindenkire veszélyes, nagyon izgalmas kis meccsnek néz ki.
S akkor van még egy futottak még Denver-Pistons ahol mindkét csapat elég gyengén kezdett, de többre hivatottak.

Persze semmi jelentősége nincsen még a mérlegeknek, de pl azért egy Denver 0:4 elég csúnyán festene, meg a Thudner 1-3 sem olyan amire mindenki számított volna.Na meg persze a Magic 3:0 sem :D
Szóval remek kis csörték vannak ma szerencsére.

Waiters:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... dzJTQs5j70
Kép
Bent halál üresen volt a csapattárs, s volt 10 mp az órán, Nick Young én így szeretlek :D

Kép
TOUCHDOWN :D
Bradley már dobálgatott edzésen, remélem decemberben már láthatjuk.

Obama, when asked if the Bears are NFL's best team: "Yes they are. Best defense in the league right now."
Romney kedvence meg a Patriots, a jó Isten is Obama-t akarja elnöknek :D
Kép
Kép
Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.06. 16:34:03

Köszönöm a kielégítő válaszokat,amiknek a fényében még sutábbnak érzem magam :D :D na de ezzel remélem újat mutatok :D :
http://www.youtube.com/watch?v=WcvAOpnn ... ture=share

modikat megkérem,hogyha van sima kosár topic,akkor rakják át,ha itt off,mert most nézem,hogy ez USA Sports topic,a videóban meg az Aris szerepel,és sorry
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.06. 15:52:51

kanty írta:
Mezner2 írta:Bevallom az őszintét,hogy én vagyok tán minden idők leglaikusabb kosárlabda nézője,nem is szurkolok senkinek,tán a Lakers emelkedik ki,amikor Shaq,Kobe,Fisher, ott játszott akkor szerettem meg őket,ennek úgy 7-8 éve,azóta csak ímmel-ámmal nézek NBA meccset,ez a kis felvezetés csak arra volt jó,hogy ne lepődjetek meg a kérdésemen :D

Miért van az,hogy míg az európai bajnokságokban/euroligában szinte soha nem érik el a csapatok a 100pontot,addig ez az USA-ban mindennapos,annyival képzettebbek ott a játékosok?(nyilván tudom,hogy az NBA a csúcs,de pl a Spanyol liga sem kutyaütőkből áll,vagy az olasz) vagy a védekezés előrébb jár Európában mint a tengerentúlon? vagy mi ennek az oka??
Szerintem a legfőbb ok, hogy az NBA-ben a tiszta játékidő 48 perc, míg a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség égisze alatt zajló eseményeknél csak 40 perc.
Igen-igen, 12 percesek a negyedek az NBA-ben, Európában 10, meg hát itt ha üresen hagysz valakit, akkor bedobja :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.06. 15:35:37

Mezner2 írta:Bevallom az őszintét,hogy én vagyok tán minden idők leglaikusabb kosárlabda nézője,nem is szurkolok senkinek,tán a Lakers emelkedik ki,amikor Shaq,Kobe,Fisher, ott játszott akkor szerettem meg őket,ennek úgy 7-8 éve,azóta csak ímmel-ámmal nézek NBA meccset,ez a kis felvezetés csak arra volt jó,hogy ne lepődjetek meg a kérdésemen :D

Miért van az,hogy míg az európai bajnokságokban/euroligában szinte soha nem érik el a csapatok a 100pontot,addig ez az USA-ban mindennapos,annyival képzettebbek ott a játékosok?(nyilván tudom,hogy az NBA a csúcs,de pl a Spanyol liga sem kutyaütőkből áll,vagy az olasz) vagy a védekezés előrébb jár Európában mint a tengerentúlon? vagy mi ennek az oka??
Szerintem a legfőbb ok, hogy az NBA-ben a tiszta játékidő 48 perc, míg a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség égisze alatt zajló eseményeknél csak 40 perc.
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.11.06. 15:28:26

Bevallom az őszintét,hogy én vagyok tán minden idők leglaikusabb kosárlabda nézője,nem is szurkolok senkinek,tán a Lakers emelkedik ki,amikor Shaq,Kobe,Fisher, ott játszott akkor szerettem meg őket,ennek úgy 7-8 éve,azóta csak ímmel-ámmal nézek NBA meccset,ez a kis felvezetés csak arra volt jó,hogy ne lepődjetek meg a kérdésemen :D

Tocy
Director del Fútbol

2012.11.06. 14:54:15

Nem láttam éjjel a Heatet, de ahogy nézem a box score-t, letöltöm :D Statok alapján ez a szezon előtt várt Heat...124 pont, de senki sem emelkedik ki, senki nem játszik sokat, a legtöbb játékperc 30, ezt James kapta, Wade, Allen és Chalmers 28, Bosh 25, Battier 23, Cole 19, Haslem és Lewis 18. A legtöbb dobáskísérlet is mindössze 17, James követte el, ebből viszont 10 sikeres volt, ráadásul 2/3 tripla volt ebben...arról tényleg nem volt szó, hogy idén ő is jól fogja dobni a hármasokat :D Bár sok olyan videót láttam, ahol Allennel tartanak dobóedzést :D 5-en dobtak 10 pont felett, de a legtöbb James 23 pontja, Wade 22, Bosh 18, Allen 15, Haslem 12...eddig elmondható, hogy a Big3 hozza a formáját, melléjük Allen a 4-ből 3x felnőtt, és még valaki szokott jól teljesíteni, most éppen Haslem és Chalmers. Pozitívum, hogy idén először kaptunk 100 pont alatt...negatívum, hogy pont 99-et :D Ja és megjegyezném, hogy Allen az ismét hatékony 15 pontja mellé 6 lepattanót és 6 gólpasszt is jegyzett, tőle ez azért fénykorában is szokatlan volt.

A Saints-nek nagyon örülök, de azt sem láttam, majd most lesem meg az ismétlést :D Új autót is vettem közben, tökéletes nap :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.06. 11:51:45

Sacramentoban szétesik a csarnok :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=3zQXJpDw ... re=g-all-u
Cole meg berakta félpályáról:
http://www.youtube.com/watch?v=WVRCFGMx ... re=g-all-u

Netsnek sikerült 20 pontos előnyről kikapnia :lol:
Indiana is gödörben kezdte a szezont mint pár csapat, nagyon simán kaptak ki a Spurs-től.Harden mellett azért Mayo is szép csendben a második 30+ pontos meccsét hozta.
A Cavs meg nyert a Clippers ellen, itt is meg kell emlékezzek Waiters-ről 10/17 és 7/11 tripla, s undorítóan vágja be emberrel együtt a triplákat :D

Mondjuk CP3 az CP3:
http://www.youtube.com/watch?v=FKt_GkYTLQw
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.06. 11:34:57

Game90 írta:Kisebb hullámvölgy, semmi más :D Pár éve azért komolyan követem az NBA-t, de ilyenre nem emlékszem, hogy valaki egymást követő 3 meccsen így dobjon: 1/10, 0/7, 0/6 (de legalább meccsről-meccsre egyre kevesebb dobást vállalt :mrgreen: ). Az úgy kőkemény 4%, kb. nagyanyám szint.

Mondjuk most olvasom, hogy Stuckey-nak migrénes fejfájása van.
Hát jó lenne, ha már elmúlna, mert fantasy szempontból ez nagyon nem jó így... :( :lol: :lol:

Tegnap ismételten elvertük a 76erst de most az otthonukban és keményebben. Melo megint jó volt J.R. meg félelmetes. Volt egy kis kakaskodás is, itt azért Smith megmutatta, mekkora egy IQ fighter.

Viszont rendesen feltüzelte és szórta a pontokat. Na meg ez a zsák: http://www.youtube.com/watch?v=chNBKgLZlBk
Ebben benne volt minden dühe. 8)

Első 3 meccset behúztuk, sztem ilyen rajtról senki sem álmodott.

Továbbá ott van a Dallas, akit mindenki leírt köb. Erre megint nyertem 3-1 a mérlegük úgy, hogy a legjobb játékusuk nincs. Picit tartok is a NYK-DAL meccstől. Nem kellene, hogy megtörjék ezt a szép sorozatunkat. :P
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.11.05. 23:42:06

neobarca írta:Stuckey-jal mi a gyíkom van? Rá sem ismerek... :S
Kisebb hullámvölgy, semmi más :D Pár éve azért komolyan követem az NBA-t, de ilyenre nem emlékszem, hogy valaki egymást követő 3 meccsen így dobjon: 1/10, 0/7, 0/6 (de legalább meccsről-meccsre egyre kevesebb dobást vállalt :mrgreen: ). Az úgy kőkemény 4%, kb. nagyanyám szint.

Mondjuk most olvasom, hogy Stuckey-nak migrénes fejfájása van.

Kobe-t meg sokat ekézem, de most jár a grat neki, ez az első 4 meccs elég korrektre sikerült tőle.

Congratulations to James Harden, who was named Western Conference Player of the Week.

Thunder 1-2-vel kezdte a szezont, meglepetésre kikaptak a Josh Smith nélküli Hawks-tól. Itt is egy cikk:
http://www.dailythunder.com/2012/11/def ... ta-104-95/
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.05. 22:31:41

Bocs a dupláért, de már elég sok idő eltelt!

Nyert a Lakers, ki hitte volna. :lol:

Na de nem is azért írtam, sokkal jobban érdekelne valami:
Bob! Stuckey-jal mi a gyíkom van? Rá sem ismerek... :S

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 21:31:43

Eazzy írta:Valószínűleg nem azért írják sokan le az öreg Knickset, mert öregek, hanem mert a jövő nem éppen tartogat így sok fényeset, arra meg, hogy most egy make it szezon lesz igen kicsit az esély. Azért egy komoly szituban, meg amikor nem hullik majd minden befelé, akkor azért még minimum a Heat előttük van egy jó öles lépéssel.
Aláírom. És az is biztos, hogy erre az öreg csapatra nem lehet építeni hosszú távon. De hamár ragad valami a fiatalokra ebből a mentalitásból, már megérte.
Én így látom. Építkeznek NY-ban és szerintem végre jó téglákat választottak. 8)

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 21:11:06

Valószínűleg nem azért írják sokan le az öreg Knickset, mert öregek, hanem mert a jövő nem éppen tartogat így sok fényeset, arra meg, hogy most egy make it szezon lesz igen kicsit az esély. Azért egy komoly szituban, meg amikor nem hullik majd minden befelé, akkor azért még minimum a Heat előttük van egy jó öles lépéssel.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 20:50:05

Na akkor ez kis összefoglaló a 76ers-Knicks meccsről.

Bár még korai bármit mondani, mert nagyon az elején vagyunk, határozottan látszik a fejlődés. Nem bánom, hogy ennyi veterán van nálunk. Röhögtem is, mert az utolsó 2 percben kb 1368 volt az össz életkor.

Woody valamit eltalált. Féltem tőle, hogy a másodedzőből lett edzőnek nem lesz akkora tekintélye, de a srácok rám hazudtolnak. 8)

A legfeltűnőbb a 2 meccs alapján, hogy védekezünk. A szakkommentátorok is megjegyezték "excelent defend"...
Chandler alap, hogy olyan mint egy fal. Nem véletlenül lett tavaj az év védő játékosa. Bőven megéri a szerződését.
De ami a legjobban meglep az Melo. Küzd, hajt. Nem dobál mindenhonnan. Mintha kicserélték volna. Bár folyamatosan olvastam nyáron a róla szóló pozitív dolgokat, nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyit fog változni.
Igazi húzóemberré lépett elő aki a csapat érdekeivel foglalkozik, nem pedig az egyéni érdemekkel. Passzol. El sem hiszem... :lol:

Nála nagyobb meglepetés J.R. Smith. A mai napnak talán ő volt a kulcsa. Már a Heat után is írtam, de most is erősödött bennem a gondolat. Talán egy leheletnyit komolyodott és meg akarja mutatni, ki nem kellett senkinek. Nem bánom, hogy maradt nálunk (más választása nem is lett volna) pedig okosabb biztos nem lett. És úgy néz ki mint egy kolumbiai sorozatgyilkos. Ezen mindig szakadok... :lol: :lol: :lol:

Amikor Lin távozott egy világ dőlt össze bennem. Azt hittem itt a vég. És amikor Feltont idehoztuk, mondom remek. De benne is kellemesen csalódtam. Jól teszi a dolgát.
Ahogyan Kidd is. Félelmetes, hogy ez a "tolószékes" ember milyen megoldásokra képes. Nem véletlenül volt Top 3 irányító anno.

Woody-val a csapat jobb lett. Dobjunk sokat de komolyan védekezzünk. Ez a mentalitás nagyon tetszik. És szimpatikus is. Elmondható, hogy ez a Knicks lassan egy mások által is szimpatikus csapattá érik. :wink:
Ráadásul még humorérzéke is van. Tudja, hogyan tuzelje fel a Gardent. Beküldi Wallacet akiért megőrül a közönség. És ő ezt élvezi hiába játszik 2-3 percet. (megjegyezném kiválóan) Persze biztos vagyok benne, hogy ha szorosabb lesz 1x az eredmény, a padon fog maradni.
Valamint az NBA legöregebb rookija is egy üde színfolt. Pigi is ügyes gyerek, csodálkozom, hogy nem játszott még az NBA-ban soha.
De, hogy a management honnan kukázza ezeket? Tavaly Lint is. A Showbizniszben otthon vannak az 1x száz! De ez NYC. :wink:

Összegezve nagyon tetszik, amerre haladunk, annak ellenére, hogy sokan leírták az öreg NYK-t.

Korai még bármit is mondani de ez a 2-0-ás kezdés nagyon jót tett...

Csak így tovább GO KNICKS GO! :wink:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.04. 20:47:45

Grat a Kixnek, szerencsére nem láttam :D
Phillynél meg nem kell buslakodni Bynum sincs, meg gyakorlatilag még csak a parketett megérintette mindenki ezzel a 2-3 meccsel.0 jelentősége nincsen ezeknek egyenlőre, viszont Eazzy is írta lát pozitív dolgokat, s ez a lényeg, az hogy még nem működik az kevésbé.
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.11.04. 20:37:30

eddig ez rendben van, ugyanaz történt a pályán, mint a heat ellen, hátul mindenki odatette magát, még melo is nagyon lelkesen védekezett, elöl pedig szépen ment a labdajáratás, és megint estek a triplák. :)
nem akarok elhamarkodottan nyilatkozni, mert nagyon az elején vagyunk, de tavaly óta mintha kicserélték volna ezt a knicks-t, igaz az offseason-ben már voltak jelek a pozitív iránnyal kapcsolatban.
..és akkor még van egy amare a tarsolyban, bár nem tudom ez jó-e nekünk..
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 20:15:58

neobarca írta:
Eazzy írta:
neobarca írta:Melo védekezik. Ez most komoly? Ez biztos, hogy a Carmelo Anthony? Az az Anthony akit én "ismerek"? :-s :-s =D>
Mintha fogyott is volna a Dagi.

El vagyunk intézve rendesen...na majd holnap lehet visszavágni...
Igen fogyott, több mint 10 kilót de inkább izmosodott. Nagyon sokat edzett a nyáron, mert össze akarta kapni magát. Viszont nálatok N. Younggal mi van?
Én a wisardsos időszakaiban láttam utoljára. Ott valami állat volt... Most meg?!
Nemtom, teljesen off, Kidd szétalázta...

Egyébként Holiday elég brutál...Young is jó volt, de a hülye bírók kigolyózták...többiek nulla közel...

Jó ez a Knicks.
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.04. 20:07:49

Melo fogyott és védekezik?! :shock: Vissza kell nézzem a meccset. :D Ha ez mind igaz, akkor történhetnek még csodák, talán ma megszerezzük az első győzelmünket.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 20:04:52

Eazzy írta:
neobarca írta:Melo védekezik. Ez most komoly? Ez biztos, hogy a Carmelo Anthony? Az az Anthony akit én "ismerek"? :-s :-s =D>

Igen fogyott, több mint 10 kilót de inkább izmosodott. Nagyon sokat edzett a nyáron, mert össze akarta kapni magát. Viszont nálatok N. Younggal mi van?
Én a wisardsos időszakaiban láttam utoljára. Ott valami állat volt... Most meg?!

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 20:00:35

neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 19:50:09

Melo védekezik. Ez most komoly? Ez biztos, hogy a Carmelo Anthony? Az az Anthony akit én "ismerek"? :-s :-s =D>

Válasz küldése