Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egy jó Odom hatalmas segítség lenne, csak az a kérdés, hogy lesz-e még Odom még jó.daffy írta:gyerekek,mi van a clippersszel? 2-2vel állnak és most is kikaptak egy olyan meccsen,ahol simának gondoltam a győzelmet.varejaonak engedtek 15 pattanót,melyből 5 támadó,összesen pedig 18-9re vitte a támadópattanókat a cavs. ami még szembetűnő,hogy majdnem 10%-kal dobtak jobban,mint a cleveland,mégis kikaptak. griffinnek eléggé odavan a könyöke,ha még ő is kidől pár meccsre,akkor mi lesz? odom nem fogja pótolni
Nézd meg az utolsó Lakers meccset.Bob_Marley írta:Múltkor írta Game, s valóban Bryant előtt le a kalappal bár nem nagyon láttam játszani, de a 60%os mezőnymutató az elég rendben van, s mellette nem 20-30akat dobál rá egy meccsen.Bár a 3as assistot főleg Nash hiányában azért feljebb kellene tornássza
Igen-igen, 12 percesek a negyedek az NBA-ben, Európában 10, meg hát itt ha üresen hagysz valakit, akkor bedobjakanty írta:Szerintem a legfőbb ok, hogy az NBA-ben a tiszta játékidő 48 perc, míg a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség égisze alatt zajló eseményeknél csak 40 perc.Mezner2 írta:Bevallom az őszintét,hogy én vagyok tán minden idők leglaikusabb kosárlabda nézője,nem is szurkolok senkinek,tán a Lakers emelkedik ki,amikor Shaq,Kobe,Fisher, ott játszott akkor szerettem meg őket,ennek úgy 7-8 éve,azóta csak ímmel-ámmal nézek NBA meccset,ez a kis felvezetés csak arra volt jó,hogy ne lepődjetek meg a kérdésemen![]()
Miért van az,hogy míg az európai bajnokságokban/euroligában szinte soha nem érik el a csapatok a 100pontot,addig ez az USA-ban mindennapos,annyival képzettebbek ott a játékosok?(nyilván tudom,hogy az NBA a csúcs,de pl a Spanyol liga sem kutyaütőkből áll,vagy az olasz) vagy a védekezés előrébb jár Európában mint a tengerentúlon? vagy mi ennek az oka??
Szerintem a legfőbb ok, hogy az NBA-ben a tiszta játékidő 48 perc, míg a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség égisze alatt zajló eseményeknél csak 40 perc.Mezner2 írta:Bevallom az őszintét,hogy én vagyok tán minden idők leglaikusabb kosárlabda nézője,nem is szurkolok senkinek,tán a Lakers emelkedik ki,amikor Shaq,Kobe,Fisher, ott játszott akkor szerettem meg őket,ennek úgy 7-8 éve,azóta csak ímmel-ámmal nézek NBA meccset,ez a kis felvezetés csak arra volt jó,hogy ne lepődjetek meg a kérdésemen![]()
Miért van az,hogy míg az európai bajnokságokban/euroligában szinte soha nem érik el a csapatok a 100pontot,addig ez az USA-ban mindennapos,annyival képzettebbek ott a játékosok?(nyilván tudom,hogy az NBA a csúcs,de pl a Spanyol liga sem kutyaütőkből áll,vagy az olasz) vagy a védekezés előrébb jár Európában mint a tengerentúlon? vagy mi ennek az oka??
Hát jó lenne, ha már elmúlna, mert fantasy szempontból ez nagyon nem jó így...Game90 írta:Kisebb hullámvölgy, semmi másPár éve azért komolyan követem az NBA-t, de ilyenre nem emlékszem, hogy valaki egymást követő 3 meccsen így dobjon: 1/10, 0/7, 0/6 (de legalább meccsről-meccsre egyre kevesebb dobást vállalt
). Az úgy kőkemény 4%, kb. nagyanyám szint.
Mondjuk most olvasom, hogy Stuckey-nak migrénes fejfájása van.
Kisebb hullámvölgy, semmi másneobarca írta:Stuckey-jal mi a gyíkom van? Rá sem ismerek... :S
Aláírom. És az is biztos, hogy erre az öreg csapatra nem lehet építeni hosszú távon. De hamár ragad valami a fiatalokra ebből a mentalitásból, már megérte.Eazzy írta:Valószínűleg nem azért írják sokan le az öreg Knickset, mert öregek, hanem mert a jövő nem éppen tartogat így sok fényeset, arra meg, hogy most egy make it szezon lesz igen kicsit az esély. Azért egy komoly szituban, meg amikor nem hullik majd minden befelé, akkor azért még minimum a Heat előttük van egy jó öles lépéssel.
Nemtom, teljesen off, Kidd szétalázta...neobarca írta:Igen fogyott, több mint 10 kilót de inkább izmosodott. Nagyon sokat edzett a nyáron, mert össze akarta kapni magát. Viszont nálatok N. Younggal mi van?Eazzy írta:Mintha fogyott is volna a Dagi.neobarca írta:Melo védekezik. Ez most komoly? Ez biztos, hogy a Carmelo Anthony? Az az Anthony akit én "ismerek"?![]()
![]()
El vagyunk intézve rendesen...na majd holnap lehet visszavágni...
Én a wisardsos időszakaiban láttam utoljára. Ott valami állat volt... Most meg?!
Igen fogyott, több mint 10 kilót de inkább izmosodott. Nagyon sokat edzett a nyáron, mert össze akarta kapni magát. Viszont nálatok N. Younggal mi van?Eazzy írta:Mintha fogyott is volna a Dagi.neobarca írta:Melo védekezik. Ez most komoly? Ez biztos, hogy a Carmelo Anthony? Az az Anthony akit én "ismerek"?![]()
![]()
El vagyunk intézve rendesen...na majd holnap lehet visszavágni...
Mintha fogyott is volna a Dagi.neobarca írta:Melo védekezik. Ez most komoly? Ez biztos, hogy a Carmelo Anthony? Az az Anthony akit én "ismerek"?![]()
![]()