USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 16:07:49

Eazzy írta:
neobarca írta:Kérdés! 6kor lesz A 76ers-Knicks meccs! Melyik oldalon érdemes nézni? Ti hol szoktátok? Előre is köszi! \:D/
Mivel még mindig ingyér van LeaguePass. ezért azon :D
Jah csak nakem azzal tavaly is bajok voltak. Szaggatott meg minden. Pedig fullos netem van. :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
daffy
Madridista

2012.11.04. 15:35:43

Sanama írta:de legalább ma nem azzal van tele a topik, hogy szívott a Lakers :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ma lesz egy hazai meccsük a combos detroit ellen. talán-talán... :)
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 15:31:22

Sanama írta:de legalább ma nem azzal van tele a topik, hogy szívott a Lakers :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Melyik is az a Lakers? Ja tudom, amelyiknek végre van egy győzelme...ja nem, az a Bobcats :D nyááh
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.04. 15:28:11

de legalább ma nem azzal van tele a topik, hogy szívott a Lakers :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.04. 14:49:43

neobarca írta:Kérdés! 6kor lesz A 76ers-Knicks meccs! Melyik oldalon érdemes nézni? Ti hol szoktátok? Előre is köszi! \:D/
Mivel még mindig ingyér van LeaguePass. ezért azon :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 14:43:54

Kérdés! 6kor lesz A 76ers-Knicks meccs! Melyik oldalon érdemes nézni? Ti hol szoktátok? Előre is köszi! \:D/

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
PCsabi
aka Game90

2012.11.04. 13:41:27

Gondolkodtam, hogy melyik meccset nézzem éjjel, végül a Rockets - Blazers lett a befutó, főleg Harden és Lillard miatt. Hát, nem volt valami magas színvonalú mérkőzés, rengeteg rossz megoldás, borzasztó dobószázalék.

Beard jól kezdett, 6/10 FG, de utána nagyon erőltette a dolgot, össze is szedett egy apró sérülést, visszajött, de nagyon nem ültek a dobásai, a jó kezdés után 2/14 FG. Mondjuk most kapott is egy normális védekezést. A rendes játékidőben volt lehetősége eldöntenie a meccset, de az sem jött össze neki. Asik megint összeszedett 15 lepattanót, Lin se rossz, de kicsit háttérbe van szorítva Harden miatt.

Másik oldalon Lillard, az elején úgy éreztem, hogy vállalhatna egy kicsivel többet is, de a végén olyan hidegvérrel dobott, hogy csak néztem. Rookie PG-től ritkán lehet ilyen teljesítményt látni. Ami még feltűnő volt, hogy ez a Portland kispad hulla gyenge.

Ez meg a nap jelenete, bár szerintem Jennings sem hitte el, hogy ez bemehet:
http://www.youtube.com/watch?v=c6lUQOzXNpE
Ja, Bob, 13 assist-ja azért megint volt :D
daffy írta:érdemes megnézni a denver-miami meccset.aki megtenné,az NE olvassa tovább!
Nézegettem az eredményeket éjjel, láttam, hogy folyamatosan vezet a Nuggets, ezért az utolsó 6 percet megnéztem. Az a James homály elég ciki volt a végén, utána AI2 duplájával vezetett is a Nuggets. De utána LBJ szépen kipasszolta Allen-nek, aki meg clutch 8)
http://www.youtube.com/watch?v=Eo_HkQ8JUnc

Bosh 40 pont, LBJ 20-9-11, Allen 23 pont a padról :)

Viszont, Denver, points in the paint: 72...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.04. 13:36:13

daffy írta:érdemes megnézni a denver-miami meccset.aki megtenné,az NE olvassa tovább!

szerintem jó kis összecsapás volt,a védekezésre kevés energiát pazaroltak a csapatok. végig szoros állással,a manimal-nek nagy meccse volt 70% fölötti dupla-dupla. a denver 8 játékossal hozta le a meccset,viszont az a 3 aki beállt,az jól dobott. ez nem mondható el gallinariról,hiszen az a 17/3 elég gány még akkor is,ha 9/6ot hozott a vonalról.a túloldalról bosht emelném ki első sorban,a 40 pontjához nem sok mindent kell hozzáfűzni. viszont remekül látszott az,hogy miért hozták pl allent. azon kívül,hogy 20 fölötti meccse volt, james a betörései közben simán kitehette a tripla vonalra a labdát,allen pedig beszórta. king james így csak 20 pontos,de 11 assist és 9 pati mellett simán mondhatjuk,hogy nagy napja volt. és hát a vége megér egy külön misét. james betörés,allen üresen a hármason,kipassz,kosár+1. csodálatos :) összességében számomra élvezetes összecsapást láthattam,megér egy pillantást,de egy összefoglalót mindenképp.
Csak a végéhez fűznék hozzá, Allen nem állt a hármason, hanem mozgott, és ezt lesz nehéz vagy lehetetlen követnie mondjuk nyugatról Westbrooknak, vagy akár Kobe-nak, Nash-nek. Óriási előny :) Azt szezon előtt is úgy gondoltam, hogy Bosh élete szezonját fogja játszani, eddig ezt alá is támasztja, rendkívül hatékonyan és jól játszik eddig. Allenről nem gondoltam volna ezt mondjuk :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.04. 10:23:02

Nah itt vagyok, csak tegnap nagyon be voltam nyomva, így túl elfogult lettem volna a csapattal. Látom még a nevét sem tudtam rendesen leírni. Volt baj. 8)

Naszóval, meccs elött abban reménykedtem, hogy szorosan de kikapunk. Amikor megláttam a Kidd-Felton védelme, mondom ez nem lesz szoros. Bár láttam az elszántságot az arcokon a kezdő sípszónál, sok jóra nem számítottam.
Aztán mi történik? Melo mint dob 2 téglát, aztán minden beesik. Mindenhonnan, te jó ég mit művelt az első negyedben. Aztán alábbhagyott, de a többiek is ügyesen pattogtattak. Végig vezettük a meccset "unalmasan". Amikor már 18-ra elmentünk, reménykedtem, hogy meglesz. Aztán a vége +20 lett. Nem semmi kezdés.

A Bajnok Miami jött az MSG-be nem akárki. És ezt a finoman szólva sem a legerősebb felállásában játszó Knicks elkapta. Kiemelném még Novakot is! Ha így fogja tolni az egész szezonban, megérte a szerződését... :lol:

Egyébként nagyon megható volt a kezdés. Gyászszünetben meg beszéd. Szünetekben reklámokban kisfilmek. adományvonal. Látszik, hogy a hurrikán rendesen megviselte a térséget! De az élet nem áll meg! Talpra állnak mindenből!

GO KNICKS GO!

8)

Szerk: Jah és Wallace is bemutatkozott hattalmas ováció közepette... :lol:

Rasheed Wallace on his role w/NYK: "I accept my Brian Scalabrine role. I'm cool with it."

daffy
Madridista

2012.11.04. 09:08:57

érdemes megnézni a denver-miami meccset.aki megtenné,az NE olvassa tovább!

szerintem jó kis összecsapás volt,a védekezésre kevés energiát pazaroltak a csapatok. végig szoros állással,a manimal-nek nagy meccse volt 70% fölötti dupla-dupla. a denver 8 játékossal hozta le a meccset,viszont az a 3 aki beállt,az jól dobott. ez nem mondható el gallinariról,hiszen az a 17/3 elég gány még akkor is,ha 9/6ot hozott a vonalról.a túloldalról bosht emelném ki első sorban,a 40 pontjához nem sok mindent kell hozzáfűzni. viszont remekül látszott az,hogy miért hozták pl allent. azon kívül,hogy 20 fölötti meccse volt, james a betörései közben simán kitehette a tripla vonalra a labdát,allen pedig beszórta. king james így csak 20 pontos,de 11 assist és 9 pati mellett simán mondhatjuk,hogy nagy napja volt. és hát a vége megér egy külön misét. james betörés,allen üresen a hármason,kipassz,kosár+1. csodálatos :) összességében számomra élvezetes összecsapást láthattam,megér egy pillantást,de egy összefoglalót mindenképp.
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.11.04. 00:50:05

Tegnap sajnos lemaradtam a meccsekről, de ma javítom a hibám. Marad valaki? Belenéztem 1 kicsit a Pacers-Kings meccsbe, de ahogy kezdődött a nets meccse váltottam ide. A raptorsnak egyelőre minden esik a nets meg jó, szal jó meccs elé nézünk.:D
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.03. 21:44:29

socio66 írta:azért a tavalyi rájátszásban nagyon összekapta magát, volt mikor sokat vállalt, de akkor arra szükség is volt, mert a többiek épp képtelenek voltak vinni a csapatot.
egy-két hibát kiemelni a döntőbeli produkciójából, és azt a vereség okaként beállítani pedig butaság, senki sem játszott kevesebb hibával, mint ő, csak westbrook rossz megoldásainál mindig egyből előjön, hogy na tessék, ezért nem bajnok még a thunder, meg ezért nem ötven pontos játékos durant, stb.
Szerintem senki sem mondta az általad leírtakat(tudom nem is neveztél meg konkrétan senkit).
Viszont nagyobb összegben mernék fogadni, hogy egy passz orientáltabb irányítóval sokkal jobban járna a Thunder.

Nekem az az érzésem, hogy Westbrook csinálhat bármit, azt neki megbocsájtják. De most már Ő és a csapat is ott tart, hogy bajnokságot kellene nyerniük. Eddig lehetett mondani, hogy tapasztalatlanok, fiatalok stb. Most viszont ezek az idők elmúltak. És én úgy látom, hogy egy ilyen felfogású Russel Westrbrook-al a Thunder mostanában nem fog gyűrűt nyerni.
A videóban jól mondta a srác, nem egy elsőévesről van szó, neki már kell legyen annyi tapasztalata, hogy néha megnyugtassa a saját maga és a csapata játékát is.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
socio66

2012.11.03. 21:32:45

azért a tavalyi rájátszásban nagyon összekapta magát, volt mikor sokat vállalt, de akkor arra szükség is volt, mert a többiek épp képtelenek voltak vinni a csapatot.
egy-két hibát kiemelni a döntőbeli produkciójából, és azt a vereség okaként beállítani pedig butaság, senki sem játszott kevesebb hibával, mint ő, csak westbrook rossz megoldásainál mindig egyből előjön, hogy na tessék, ezért nem bajnok még a thunder, meg ezért nem ötven pontos játékos durant, stb.
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.11.03. 21:17:41

neobarca írta:Megnéztem a Nicks meccset. Most részeg vagyok. Így nem írok semmitj. Majd holnap... Peace
:)

Jó meccsekkel kezdődött a szezon, Hardentől ilyen teljesítményt nem vártam (igaz csak két meccs), de remélem hasonlóan folytatja.

A másik pozitív meglepetés Lillard játéka, azt alapból tudtam, hogy ő lesz a kedvenc újoncom, de eddig túlteljesíti, amit vártam tőle. Csak így tovább.

A Milwaukee tegnapi győzelmének is örülök, sajnos ők valószínűleg nem így folytatják majd, pedig én Bobbal ellentétben szeretem nézni a Jennings-Ellis duót. Mondjuk nálam Streetball > NBA, úgyhogy ez nem meglepő.
Jó lenne Jennings tudná hozni a hasonlóan gólpassz-erős játékot, de mivel ez is karriercsúcs-beállítás volt, így annyira nem valószínű. Annak külön örülök, hogy Rondo ellen érte el (akinek a játékát szintén bírom).

Az éjjeli meccsek közül a Miami-Denver és a Houston-Portland érdekel, főleg az utóbbi az említett Harden-Lillard páros miatt, nem is tudom melyiknek szurkoljak jobban...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.03. 21:09:30

Game, a Westbrookos videóban 06:40-nél van az a ziccer, amit kihagyott, és amit "meccslabdának" ítéltem...de mondjuk itt tényleg csak a hibáit emelik ki, és csak erről az egy meccsről. Itt meg még önmagához képest is borzasztóan játszott.
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.03. 20:49:30

Game90 írta: Why Russell Westbrook Is Still Not A Championship Point Guard:
http://www.youtube.com/watch?v=YVitzGz9g2s
Érdekes videó. Persze itt most csak a hibákra koncentráltak, de azért ez elég beszédes. A támadási "szokásait" eddig is ismertem, de azért védekezésben is csinál egy-két érdekes dolgot. Nagyon eltud bambulni, s láthatjuk, hogy egy tizedmásodperc is elég ilyenkor, főleg ha vele szembe egy Parker szintű irányító áll.
Már nem emlékszem, hogy pontosan hol, de egyszer már felhoztam, hogy én inkább Westrbrook-tól szabadulnék meg és maradjon Harden. Egy igazi irányítóval bele sem merek gondolni, hogy Durant milyen statokat hozna. S nem is lenne semmi gond, ha RW csak szimplán túlvállalná magát, de a döntései jók lennének, gondolom, az OKC drukkereknek tök mindegy, hogy ki szerzi a pontokat. Viszont, amíg az edző azt mondja, hogy Westbrook ilyen, így kell elfogadni, így kell a legtöbbet kihozni a történetből, addig nem nagyon hiszem, hogy bajnok lesz a Thunder. Mert oké, pl. a tavalyi rájátszásban is szépen összeszedte magát, de a kritikus pillanatokban azért nem egyszer mentek el rajta szituációk. Nem akarom az Ő nyakába varrni a bukott döntőt(mert nem is lehet), de amíg kicsit nem változtat a játékán, nem kezd ésszel játszani, addig az én szememben, CSAK egy remek képességekkel rendelkező játékos marad.

S ne csak RW legyen a téma. Ez a Harden egy elmebeteg. Egy napja azt írtam, hogy nem fog mindig 37 pontot dobni, most is csak ezt mondom, hogy nem fog mindig 45 pontot szórni. De az biztos, hogy ez a Lin-Harden páros nagyon szerethető és a Rockets, ha így folytatja rengetek szurkolójuk lesz.

Kis Lakers, itt a LAC elleni meccsről egy hosszabb összefoglaló:
http://www.youtube.com/watch?v=hxEZQT8b ... =g-all-lik
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.03. 20:24:26

Megnéztem a Nicks meccset. Most részeg vagyok. Így nem írok semmitj. Majd holnap... Peace

PCsabi
aka Game90

2012.11.03. 18:09:46

Azért jól kezdődik ez a szezon, a Cavs, Bobcats, Magic hármasnak már van győzelme, a Lakers, Celtics, Nuggets hármasnak nincs.

Harden vs. Hawks:
http://www.youtube.com/watch?v=C2G3wdGJAfE
Bob_Marley írta: És van már bloopers videó az előszezonról :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Zsudw-HT ... =g-all-lik
Terry és Odom visz mindent :lol:
csababarca írta: Igen,egyetértek.
Egyszerűen nincs eleget a labda Durantnél. NEvetséges,hogy James mellett a korszak legnagyobb zsenije,és elszívja a lehetőségeket előle egy egyénieskedő Westbrook. Aki szintén remek kis kosaras,de nem az előbb említettekhez mérhető.
Szóval valamit ki kellene találni,mert a nagydöntő is ezen ment el egyrészt,hogy abból állt a támadás,hogy RW felhozta a labdát, 15 másodpercig pattogtatta,aztán elindult,betört...és ebből néha ki lehet jönni jól,de hosszútávon nem. Fájó nézni,hogy a támadások nagy részében egy DURANT labda nélkül ácsorog,mert nem tud mit csinálni.
Ez pont ide illik.

Why Russell Westbrook Is Still Not A Championship Point Guard:
http://www.youtube.com/watch?v=YVitzGz9g2s

Ezt is érdemes megnézni, usage rate:
http://insider.espn.go.com/nba/hollinge ... /usageRate

Westbrook 33, Durant 24,8.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.03. 15:28:25

Én akinek nagyon örülök a tegnapi játéknapról az Michael Kidd-Gilchrist
S visszatérve pl tegnap írta Game hogy Jennings 13 assist, amivel nehéz is vitatkozni mert annyi :D s szép kosarakat is szerzett, csak a statisztika meg nem minden.
Itt van MKG aki hozott egy 2 pont 7 pattanó 1 assist 2 blokk meccset (20 perc alatt) s azt mondjuk halovány első ránézésre.
Mondjuk az 1/7 tényleg nagyon gáz, de ezt eddig is tudtuk hogy nem tud pontot dobni, legfőképpen nem tempókból, mert borzasztóan dob, de mindenki nagyon "áradozik" róla, s remek meccset hozott, kőkemény védekezés, támadópattanók bízom benne elindul nála valami, mert ő tényleg jó kis játékos, még ha nem is pontdobó.
S nagyon szurkolok neki, meg alapból a kicsi Bobcats olyan gyenge, hogy akarva akaratlanul szurkol nekik az ember :D Kembának nagy napja volt, nehezen hiszem hogy ilyeneket produkálna folyamatosan, mert nagyon csapkodó a játéka, de a tegnapi lenyűgöző volt tőle.

(és nem csak mindig a Lakers-Celtics-Miamiról tudok írni én sem :P MKG miatt Bobcats fan is vagyok idén :D )

És van már bloopers videó az előszezonról :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Zsudw-HT ... =g-all-lik
Kép
Kép
Kép
socio66

2012.11.03. 12:37:07

na ott az első w, estek a dobások, szépen járt a labda, mindenki tudta hogy mi a dolga, melo-nak kicsit elszállt az agya az első negyed után, de belefért. :)
egyébként olvasom, hogy mondta james és wade is, hogy nem feltétlenül kellene ma meccset játszaniuk, mert vannak fontosabb dolgok jelenleg new york-ban, meg hogy meccs után james harden statjait nézegette..
ez csak számomra értelmezhetetlen?
mert rendben, lehet véleménye egy sportolónak, ki is nyilváníthatja, még azt sem mondom hogy nincs igazuk, de ők azért kapják a fizetésüket, hogy játszanak, nem azért, hogy elvi kérdések miatt szabotálják a meccsüket.
na mindegy, különösebben nem érdekel, csak érdekes, hogy melo-ék tudtak rendesen játszani, ők meg nyíltan tettek az egészre.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.03. 12:23:47

Harden
igaz 2 meccs ment le, de elég impozáns a statja.
41 PpG 6,5 RpG 7 ApG 2 SpG

NBA és Halloween :D
http://www.youtube.com/watch?v=Cx4-nVk6 ... re=g-all-u

Ma azért remélem már nyerünk egy meccset a Wizards ellen :lol:
Terry meg tovább folytatja:
http://www.youtube.com/watch?v=YSEe0RAE ... r_embedded
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.03. 11:18:15

Game90 írta:
csababarca írta: Bele se merek gondolni,hogy egy Rondo kaliber hány pontot dobatna Durantel. :roll:
Pont ezen gondolkodtam el én is meccs közben, amikor mondták, hogy megszerezte a 10ezredik pontját. De nem is muszáj Rondo kalibernek lennie, elég lenne egy sima pass-first PG is.
Igen,egyetértek.
Egyszerűen nincs eleget a labda Durantnél. NEvetséges,hogy James mellett a korszak legnagyobb zsenije,és elszívja a lehetőségeket előle egy egyénieskedő Westbrook. Aki szintén remek kis kosaras,de nem az előbb említettekhez mérhető.
Szóval valamit ki kellene találni,mert a nagydöntő is ezen ment el egyrészt,hogy abból állt a támadás,hogy RW felhozta a labdát, 15 másodpercig pattogtatta,aztán elindult,betört...és ebből néha ki lehet jönni jól,de hosszútávon nem. Fájó nézni,hogy a támadások nagy részében egy DURANT labda nélkül ácsorog,mert nem tud mit csinálni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.03. 10:43:54

Lakers folytatja jó sorozatát :D :D Mike helye meddig nem lesz kérdőjeles?!
mert akár alapszakasz akár nem, egy ilyen kerettel ez nevetséges
neobarca
Director del Fútbol

2012.11.03. 09:41:28

Ronaldinho&Barca írta:Én innen szoktam lehúzni, már fent is van pár tegnapi ahogy nézem. :)

http://bt.davka.info/
Igen, erre gondoltam! Meg is nézem! Köszönöm szépen mindenkinek! 8)

Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.11.03. 09:36:28

Én innen szoktam lehúzni, már fent is van pár tegnapi ahogy nézem. :)

http://bt.davka.info/
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Válasz küldése