Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Jah csak nakem azzal tavaly is bajok voltak. Szaggatott meg minden. Pedig fullos netem van.Eazzy írta:Mivel még mindig ingyér van LeaguePass. ezért azonneobarca írta:Kérdés! 6kor lesz A 76ers-Knicks meccs! Melyik oldalon érdemes nézni? Ti hol szoktátok? Előre is köszi!
ma lesz egy hazai meccsük a combos detroit ellen. talán-talán...Sanama írta:de legalább ma nem azzal van tele a topik, hogy szívott a Lakers![]()
![]()
![]()
Melyik is az a Lakers? Ja tudom, amelyiknek végre van egy győzelme...ja nem, az a BobcatsSanama írta:de legalább ma nem azzal van tele a topik, hogy szívott a Lakers![]()
![]()
![]()
Mivel még mindig ingyér van LeaguePass. ezért azonneobarca írta:Kérdés! 6kor lesz A 76ers-Knicks meccs! Melyik oldalon érdemes nézni? Ti hol szoktátok? Előre is köszi!
Nézegettem az eredményeket éjjel, láttam, hogy folyamatosan vezet a Nuggets, ezért az utolsó 6 percet megnéztem. Az a James homály elég ciki volt a végén, utána AI2 duplájával vezetett is a Nuggets. De utána LBJ szépen kipasszolta Allen-nek, aki meg clutchdaffy írta:érdemes megnézni a denver-miami meccset.aki megtenné,az NE olvassa tovább!
Csak a végéhez fűznék hozzá, Allen nem állt a hármason, hanem mozgott, és ezt lesz nehéz vagy lehetetlen követnie mondjuk nyugatról Westbrooknak, vagy akár Kobe-nak, Nash-nek. Óriási előnydaffy írta:érdemes megnézni a denver-miami meccset.aki megtenné,az NE olvassa tovább!
szerintem jó kis összecsapás volt,a védekezésre kevés energiát pazaroltak a csapatok. végig szoros állással,a manimal-nek nagy meccse volt 70% fölötti dupla-dupla. a denver 8 játékossal hozta le a meccset,viszont az a 3 aki beállt,az jól dobott. ez nem mondható el gallinariról,hiszen az a 17/3 elég gány még akkor is,ha 9/6ot hozott a vonalról.a túloldalról bosht emelném ki első sorban,a 40 pontjához nem sok mindent kell hozzáfűzni. viszont remekül látszott az,hogy miért hozták pl allent. azon kívül,hogy 20 fölötti meccse volt, james a betörései közben simán kitehette a tripla vonalra a labdát,allen pedig beszórta. king james így csak 20 pontos,de 11 assist és 9 pati mellett simán mondhatjuk,hogy nagy napja volt. és hát a vége megér egy külön misét. james betörés,allen üresen a hármason,kipassz,kosár+1. csodálatosösszességében számomra élvezetes összecsapást láthattam,megér egy pillantást,de egy összefoglalót mindenképp.
Szerintem senki sem mondta az általad leírtakat(tudom nem is neveztél meg konkrétan senkit).socio66 írta:azért a tavalyi rájátszásban nagyon összekapta magát, volt mikor sokat vállalt, de akkor arra szükség is volt, mert a többiek épp képtelenek voltak vinni a csapatot.
egy-két hibát kiemelni a döntőbeli produkciójából, és azt a vereség okaként beállítani pedig butaság, senki sem játszott kevesebb hibával, mint ő, csak westbrook rossz megoldásainál mindig egyből előjön, hogy na tessék, ezért nem bajnok még a thunder, meg ezért nem ötven pontos játékos durant, stb.
neobarca írta:Megnéztem a Nicks meccset. Most részeg vagyok. Így nem írok semmitj. Majd holnap... Peace
Érdekes videó. Persze itt most csak a hibákra koncentráltak, de azért ez elég beszédes. A támadási "szokásait" eddig is ismertem, de azért védekezésben is csinál egy-két érdekes dolgot. Nagyon eltud bambulni, s láthatjuk, hogy egy tizedmásodperc is elég ilyenkor, főleg ha vele szembe egy Parker szintű irányító áll.Game90 írta: Why Russell Westbrook Is Still Not A Championship Point Guard:
http://www.youtube.com/watch?v=YVitzGz9g2s
Terry és Odom visz mindentBob_Marley írta: És van már bloopers videó az előszezonról
http://www.youtube.com/watch?v=Zsudw-HT ... =g-all-lik
Ez pont ide illik.csababarca írta: Igen,egyetértek.
Egyszerűen nincs eleget a labda Durantnél. NEvetséges,hogy James mellett a korszak legnagyobb zsenije,és elszívja a lehetőségeket előle egy egyénieskedő Westbrook. Aki szintén remek kis kosaras,de nem az előbb említettekhez mérhető.
Szóval valamit ki kellene találni,mert a nagydöntő is ezen ment el egyrészt,hogy abból állt a támadás,hogy RW felhozta a labdát, 15 másodpercig pattogtatta,aztán elindult,betört...és ebből néha ki lehet jönni jól,de hosszútávon nem. Fájó nézni,hogy a támadások nagy részében egy DURANT labda nélkül ácsorog,mert nem tud mit csinálni.
Igen,egyetértek.Game90 írta:Pont ezen gondolkodtam el én is meccs közben, amikor mondták, hogy megszerezte a 10ezredik pontját. De nem is muszáj Rondo kalibernek lennie, elég lenne egy sima pass-first PG is.csababarca írta: Bele se merek gondolni,hogy egy Rondo kaliber hány pontot dobatna Durantel.![]()
Igen, erre gondoltam! Meg is nézem! Köszönöm szépen mindenkinek!Ronaldinho&Barca írta:Én innen szoktam lehúzni, már fent is van pár tegnapi ahogy nézem.
http://bt.davka.info/