USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2012.11.03. 00:47:21

Ezt a Denver-t nem egy nagy élmény ma nézni, 1. negyed után -11 a Magic ellen. Remélem azért összekapják magukat, fogadtam rájuk.

Szerencsére mindjárt kezdődik a Heat - Knicks.

Bob, ahogy látom te is vagy :)

Ha már socio írt róla, Lillard vs. Lakers:
http://www.youtube.com/watch?v=lsbzLzF_MPg
csababarca írta: Bele se merek gondolni,hogy egy Rondo kaliber hány pontot dobatna Durantel. :roll:
Pont ezen gondolkodtam el én is meccs közben, amikor mondták, hogy megszerezte a 10ezredik pontját. De nem is muszáj Rondo kalibernek lennie, elég lenne egy sima pass-first PG is.
Tocy írta:Hát most nagyon Bad Russ volt...végig az egész meccsen, meccsnyerő dobást is elrontotta stb...
Arra gondolsz amikor odapasszolta KD-nek, de tőle meg elvették a labdát? Mert az nálam inkább Durant hibája, mint Westy-é.
Bob_Marley írta: Marc J. Spears ‏@SpearsNBAYahoo
Hornets guard Eric Gordon tells Yahoo! Sports that a doctor in Chicago told him today he can return from his knee injury in 4-to-6 weeks. Eric Gordon also told Yahoo! Sports he needs no further surgery and will to rehab and strengthening prior to return from knee injury.
Remélem azért lesz még belőle játékos.

Kíváncsiságból megnéztem, hogy kinél van fantasy-ben, fcb0827 kisajátította őt mindkét ligában :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.03. 00:17:33

Még most sem értem miért kellett kifügyülni ezt a srácot:
http://www.youtube.com/watch?v=wV0ubjT6 ... re=related
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.11.02. 23:32:13

Néztem az OKC-SAS meccset.
Hát azt kell mondjam,hogy Westbrook még mindig nem tanulta meg mi az a kosárlabda.
Egyszerűen agyatlanul megy a gyűrű alá,dobálózik,passz fogalmát nem ismeri. Jobban járt volna az OKC ha őt paterolja ki,és Hardent tartja meg. Rossz volt nézni a játékát ma, de a nagydöntőben is ezt csinálta.
Bele se merek gondolni,hogy egy Rondo kaliber hány pontot dobatna Durantel. :roll:
Nah mindegy,ez van,de amíg RW nem változtat,és kezd el játszani hatékonyan,egyénieskedést kicsit félretéve,addig ez az OKC nem fog az életben bajnokságot nyerni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.02. 23:31:30

Tocy írta:
Bob azt mondta, a festékben voltunk végig, nézzük James pontjait:
Két tripla, három középtávoli, két kettes még a triplavonalról kb, egy alleyoop, egy 2+1...

Festékben szerzett pontok 46 a Miamitól, tavaly átlagban kaptunk 39et és a Miami dobott 32 büntetőt is, igen magunkhoz képest az ellenfél sokat volt a festékben és pláne zavaró volt hogy olyan perimeter védőkkel mint Rondo-Lee-Green sétált be mindig a Miami.

De javulni fog a védekezés, tavaly is első pár meccs után a legtöbb pontokat kaptuk, aztán eltelt 8-10 meccs, s visszaállt az élet rendje s a liga elit védelme alakult ki, másképp nem is lehet sikert elérni.

“But my No. 1 reason for coming back was Doc, the guys, the city, the fans. I don’t know how Danny [Ainge] talked me into three years, but I’m enjoying my journey here.”
“KG was the key — not to say KG is more important than other players on our team — but there just aren’t big guys that are as good as KG,” Ainge said. “The replacement of KG is tough and we’re grateful that he wanted to come back and play.

Marc J. Spears ‏@SpearsNBAYahoo
Hornets guard Eric Gordon tells Yahoo! Sports that a doctor in Chicago told him today he can return from his knee injury in 4-to-6 weeks. Eric Gordon also told Yahoo! Sports he needs no further surgery and will to rehab and strengthening prior to return from knee injury.

Ahogy Game is linkelgette, továbbra is maródi, sajnálom őt de nagyon tropa lehet a térde, ha igazából "azt sem tudják mi van vele"
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.02. 23:47:46-kor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.02. 19:36:01

Jah, Jordanék is csak kedvtelésből csináltak 72-10-es alapszakaszt :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.11.02. 19:33:22

Tocy írta: És akkor Brown ilyet nyilatkozik, hogy Nash ne játsszon elzárás-leválást, mert nem nyert vele bajnokságot. Vagyis szó szerint azt mondta, hogy tök jó a p&r, csak meg kell nézni, hol volt a Suns májusban. Írták Lakers-topicban, hogy ezt most komolyan Mike Brown mondja? ( aki amúgy szintén nem nyert bajnokságot, és Jamesnek köszönheti azt is, hogy egyáltalán ismeri bárki is a nevét ) Kobe meg leoltotta a Lakers-szurkolókat, hogy fogják be a szájukat. Jófej csapat ez a Lakers :D
Brown azt mondta, hogy Ő egy hét meccses PO csatára szeretné a csapatot felkészíteni.

Kobe-nak amúgy igaza volt, két vesztes meccs és néhány előszezon vereség után(ami tényleg sokat számít), aki már a vészharangokat kongatja, azt én személy szerint nem igazán tudom komolyan venni.

Ma jön a LAC elleni meccs, Nash is hiányzik, szerintem most fog megszakadni a negatív sorozat. :P
Amúgy nekem tök mindegy, hogy az alapszakasz végén második, harmadik vagy negyedik helyen lesz a csapat, egy jó alapszakasz a bajnoksághoz édes kevés.

Harden meg állat. Természetesen nem fog minden meccsen 37 pontot szórni, de hatalmas potenciál van a srácban.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.02. 19:24:56

Hülye ez a Harden, mint hogy hozzánk jött volna...tök rosszul áll neki a Rockets mez :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.02. 19:19:58

Hát most nagyon Bad Russ volt...végig az egész meccsen, meccsnyerő dobást is elrontotta stb...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... s3Fi2AYjjg

Bob azt mondta, a festékben voltunk végig, nézzük James pontjait:
Két tripla, három középtávoli, két kettes még a triplavonalról kb, egy alleyoop, egy 2+1...

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... SqkuBD41E8

Ez meg Allen :)
PCsabi
aka Game90

2012.11.02. 18:51:29

Ha vállalható állapotban jövök haza, akkor megnézem a Heat - Knicks meccset. Bár szerintem viszonylag sima Miami W lesz.

Harden vs. Pistons:
http://www.youtube.com/watch?v=SkfEKKECzGo

Gordon...

@SteveGellerWWL: Eric Gordon update...he says no timetable for his return AND wouldn't rule out missing entire season.
@GerrityJoe: Eric gordon said It has been very frustrating as a player not to do your job every day.
@GerrityJoe: Gordon said its very painful. He said he doesnt know "at all" when or if he'll be be back this season.
@GerrityJoe: Gordon contradicted himself. he said there is no damage, but there is damage. Very odd. Video soon.
@GerrityJoe: @GerrityJoe: He "sorta" experienced a setback between vegas and camp. There is nothing structurally wrong. Hes had mri's recently.

Tocy írta:Parker buzzerével nyert a Spurs, azért nem gyenge meccseket játszanak így az első héten.
A végét pont elkaptam, az utolsó OKC támadásnál KD rendesen elaludt. De azt is érdemes megnézni, hogy Parker dobásánál Westbrook mit csinált:
http://www.youtube.com/watch?v=IG0gkXFsk6c

Russell Westbrook postgame on last play that led to Tony Parker's open J: "I got lost. It's my fault. I'll take this one."
Tocy írta: Meg Rondo is, bár nem rajta van a póló: http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9263_n.jpg
Nem lepődnék meg, hogy ha legközelebb egymás ellen játszanak, akkor LBJ gurítana egy tripla-duplát.

Lillard :lol:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.11.02. 19:23:15-kor.
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.02. 16:13:59

Sanama írta:Király hogy Nash meg is sérült, remélem nem komoly. Bár érdekes, hogy neki egyelőre nagyon nem meg y a játék ebben a rendszerben, pedig aztán az ő érékeit nagyon nagy hiba elpazarolni....
Howardon már látszik, hogy jó lesz, Kobe meg egyelőre jó formában van, ennek ellenére mégis 2. loss (előszenzonnal együtt 0-10?!)
És akkor Brown ilyet nyilatkozik, hogy Nash ne játsszon elzárás-leválást, mert nem nyert vele bajnokságot. Vagyis szó szerint azt mondta, hogy tök jó a p&r, csak meg kell nézni, hol volt a Suns májusban. Írták Lakers-topicban, hogy ezt most komolyan Mike Brown mondja? ( aki amúgy szintén nem nyert bajnokságot, és Jamesnek köszönheti azt is, hogy egyáltalán ismeri bárki is a nevét ) Kobe meg leoltotta a Lakers-szurkolókat, hogy fogják be a szájukat. Jófej csapat ez a Lakers :D

Meg Rondo is, bár nem rajta van a póló: http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9263_n.jpg

Parker buzzerével nyert a Spurs, azért nem gyenge meccseket játszanak így az első héten :D Mi ma megyünk a Knickshez, a tavalyi PO-meccsek képét meg lehetne ismételni, nincs Amare, első meccsük lesz a Nets elleni elhalasztott miatt, be kellene húzni.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.01. 19:30:32

Igazából Zolee 23 írta meg jól, Po csapat a Lakers, teljesen mindegy hogy hogyan nekik az a céljuk bekerüljenek.De addig is azért nem rossz őket szenvedni látni :lol:
socio66 írta: új uncle drew videó irving-el; :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LyvkBifQ3w[/color]
[/quote]
Ez megint zseniális, végig gondolkoztam, hogy ki lehet Wes, aztán az egy kezes zsáknál (tipikus Love volt, főleg a nézés utána :D ) meg előtte blokk után a not in my house szövegnél a hangból leesett :D
Irving gyerek meg nagyon kis szimpatikus forma, s remek játékos.
Kép
Kép
Kép
Zolee23
Capitá del Barça

2012.11.01. 16:51:14

Túl van értékelve ez a két vereség. A Lakersnek a PO-ban kell jól játszani, az alapszakasz a kutyát nem érdekli.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.11.01. 16:26:07

Lakers témában kicsit deja vum van :D Visszatekerhetnénk az időt 2010 novemberéhez, s Lakers helyett Miami, Brown helyett Spoelstra féle hsz-k belehetne ide idézni.
Eazzy hsz-t kiegészítve (aki rendkívül frappánsan megoldotta a kérdést :D ) edző és idő kellene.Csak utóbbira nem sok van LA-ben s szerintem edző sincsen aki mozdítható.
Phil Jackson Bryant miatt nem fog jönni, Sloan nem fog jönni a Jazzes múlt miatt, SVG meg Howard miatt.
D'Antoni??Ő jöhetne és örülnék is neki, akkor tuti nem nyernek bajnokságot :mrgreen:
Belehetne vetni valami "újoncot" esetlegesen egy segédedzőt, de az még rosszabb lenne szerintem mint bármilyen választás, ahogy mondani szokták olyan ember kell aki tudja a "sztárokat kezelni". Úgyhogy nem látom kit lehetne hozni Brown helyett, akit nyilván nem fognak most kirúgni, de még pár vereség, akkor Bryant kirúgatja....

Ezen sírok a nevetéstől:
“I asked [Stephen Jackson] if I could rap a little on his album, and he told me no, straight out,” Duncan said. “I was very offended. He’s never even heard me rap. He doesn’t know what I could do.”
Lehet hogy lenne benne potenciál :D de így elsőre elképzeltem hogy bamba fejjel mondogatja Hey niggas, wuzzup in da house, yoyoyo.
De sajnálom hogy még meg se mutathatja mit tud az öreg Timmy :D

Crawford tegnap bevágott 29et, miközben még Gayt is leültette:
http://www.youtube.com/watch?v=cRNFqs2- ... r_embedded

Következő meccs amúgy a Lakersnek a Clippers elleni, csodálkoznék ha ott szakadna meg a "vereség sorozat" Ez a Clippers remek csapat, szét fogják gyilkolni a Lakerst kintről-bentről.

Tocy nba1.hun írta a Brroklyn-Knicks meccs helyett Spurs-OKC ad a Sport TV azért az se rossz :D

Én 5 csapatom:
Celtics-Spurs-Pistons-Clippers-Grizzlies
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.11.01. 19:40:47-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.11.01. 15:36:11

Király hogy Nash meg is sérült, remélem nem komoly. Bár érdekes, hogy neki egyelőre nagyon nem meg y a játék ebben a rendszerben, pedig aztán az ő érékeit nagyon nagy hiba elpazarolni....
Howardon már látszik, hogy jó lesz, Kobe meg egyelőre jó formában van, ennek ellenére mégis 2. loss (előszenzonnal együtt 0-10?!)
socio66

2012.11.01. 15:25:49

hogy ne csak lakers-vonatkozásban essen szó a meccsről, lillard játéka engem nagyon meglepett, olvastam hogy jó lesz, és akár az év újonca címnél is előkerülhet a neve, hát tényleg jó a srác.
igaz sokszor szétszórt volt, ezt mutatja a 6 to, de azért 23 pont 11 gólpasszal debütálni a lakers ellen, nem akármi.
azért is örülök neki, mert aldridge nagyon szimpi figura ott, örülnék neki, ha nem hulladék csapatban kellene játszania, bár ez a lillard-batum-aldridge hármas persze még mindig kevés komolyabb dolgokhoz.

nets-knicks meccset elvileg elhalasztották a hurrikán miatt, így pénteken kezdünk otthon a heat ellen, jó lenne egy nagy skalppal nyitni az évet, és felvenni a ritmust rögtön itt az elején.

új uncle drew videó irving-el; :)
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LyvkBifQ3w
[/quote]
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.01. 14:04:04

Nem idő kell ennek a Lakersnek, hanem egy edző.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.11.01. 11:19:25

Idő kell ennek a Lakersnek még, elég sok, hogy össze szokjanak ezek a játékosok. Tegnapi meccset megnézve, ha Howard bedobja a büntetőket simán nyertünk volna, kb. ott ment el a meccs, mert közben a dallas rendre szerezte a kosarakat. Az idő alatt pedig leginkább Nashra gondolok, leginkább ő rajta látni, hogy még bele kell rázódnia ebbe a közegbe, rendszerbe, bár az a tegnapi meccs első kosara, amit ő szerzett, nem kis hangorkánt tapsolt ki magának. :) Viszont sokkal több labdát kell kapnia, ez is biztos. Kobe pedig nagyon jó formában játszik, látni rajta fejben nagyon összeszedett, Howard is kezdi azt hozni amit tőle elvárnának, a mai meccsből már látszik, győzni pedig a rájátszásban kell, addig meg van idő bőven, most jönnek könnyebb meccsek, ki lehet javítani ezt a kezdeti döglődést. Ha össze szokik ez a gárda, bele értve a cseréket is, akkor lesz csak show. :)
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Tocy
Director del Fútbol

2012.11.01. 08:57:17

Lakers wtf? Howard 33 pont, 14 pattanó, Kobe 30 pont 50%-kal, Gasol is jó volt, csak Nash nem, és mégis kikaptak? Védekezés nincs?
PCsabi
aka Game90

2012.11.01. 04:25:50

Harden bemutatkozott, mint 1st option: 44 perc, 14/25 FG, 4/10 tripla, 37 pont, 6 lepattanó, 12 assist, 4 steal, 1 block, 4 TO. Kezdésnek azért nem rossz.

Amikbe belenéztem ma:
- Pacers - Raptors: ilyen meccset hogy lehet elbukni, hihetetlen, West gyakorlatilag egyedül nyerte meg a meccset. Jonas rögtön dupla-dupla és nehéz ellenfele volt Hibbert személyében. Lowry meg egy állat.
- Nuggets - 76ers: felét láttam kb., ez a Philly védekezés még mindig nagyon jó. Ilyen gyenge dobóteljesítménnyel mikor nyert utoljára csapat?
- Rockets - Pistons: utolsó negyedet csíptem el, 9 ponttal ment a Detroit, de szép lassan feljött a Houston, majd Beard 2 assistjából Delfino szerzett 6 pontot, amivel kb. el is dőlt. Új fiúk közül Lin és Asik is elég korrekt teljesítményt hozott.

Hornets-ben is bemutatkoztak az újoncok, egyik jól, másik rosszul, Davis 21 pont, 7 lepattanó, Rivers 7 pont, 1/9 FG.

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
Y! Sources: James Harden, Houston agree to 5-year, $80 million maximum contract extension.

Curry-t még csak-csak megértem, de ez a DeRozan 4 év 40 millió...

Marc J. Spears ‏@SpearsNBAYahoo
Warriors guard Stephen Curry lands four-year, $44 million contract extension, he tells Yahoo! Sports.

Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
The Toronto Raptors are finalizing a four year, $40 million contract extension with DeMar DeRozan, league sources tell Y! Sports.

Eazzy írta: Mit nekünk Bynum, mikor van Hawesome :D
Ezen besírtam :mrgreen: Best nickname ever.
Eazzy írta: Úristen...Mutombo hangja mindig elszörnyülködésre ad okot :D
Ezt láttad már?
http://www.youtube.com/watch?v=goSbuA53Iqo

"I talked to him for 10 minutes in the phone and I don't understand a thing he said." :lol:
csababarca írta:Nézem a FA listát,lehet már nem a legfrissebb,de nem kis nevek vannak.
Baron Davis,T-Mac,Kenyon Martin,Pietrus,BigBen.plusz még elég sok jó név.
Baron-t úgy kéne betolni a pályára, T-Mac elment Kínába bohóckodni, Kenyon Martin-ról azt olvastam, hogy csak az All Star gála után fog aláírni valahova, Big Ben szerintem edzősködni fog, Pietrus passz.
Tocy írta: Amúgy a podcast utolsó kérdését itt feltenném: Melyik az az 5 csapat, amelyiknek szívesen megnéznéd az összes meccsét?
Nuggets, Wolves (de csak Love-val és Rubio-val), Thunder, Heat, Clippers/76ers (Bynum-mal).
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.01. 02:14:57

OMG Hawes mit játszik ezen a meccsen :D

Mit nekünk Bynum, mikor van Hawesome :D

Be is húztuk :D Jól indul, pedig tele voltunk hibával elől. De a D az továbbra is elit. Azért ezt a Nuggetsot így levédekezni nem éppen egyszerű.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.11.01. 02:13:44

No, hát azért csak jó lesz itt a végjáték! +5, és 5,30 vissza... Jó is, legalább izgalmas lesz a vége. Fournier szépen felhozta a Denvert! 8)

Houstont megy egy emberként Harden ( 23 PTS 7 AST) tartja életben... :roll: Ha nem nőnek fel hozzá a társak úgy nehéz lesz.

Rubio felépült már a sérüléséből? Preseasonban játszott már, vagy mi van Vele?
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.01. 01:36:13

Primitive írta:
Eazzy írta: Harden besült sajna a döntőben, de ez a korából és a véletlenből is adódott persze. Simán FP kaliber környéke lehet a srác, idén ez el is dől.

Martin egy igéretes scorer, bajlódik sok sérüléssel, nem váltotta be a reményeket. OKC inkább hosszú távon járt igazán jól.
Hát ennek én kifejezetten örülök! Bár csak tudnám, hogy mit jelent! ](*,) #-o

Ha nem váltotta be a reményeket, meg sokat sérült, akkor miért járt vele jó az OKC? Gondolom fiatal srác még Ő is?! =; :-({|=
Ja bocsi. FP = franchise player. Egy csapatot a hátán vinni képes sztár gyakorlatilag.

Az OKC nem Kevin Martinnal járt jól, hanem az egész szituációval. Ismerve a draftolási képességüket, jól jöhetnek, az meg nyilvánvaló volt, hogy Hardent nem fogják tudni megtartani, mivel Ibaka és Ő voltak szerződés nélkül, Ibaka pedig nyáron kapott egy zsírosat...így nem ingyér igazolt el Harden.
Primitive
Entrenador del Barça

2012.11.01. 01:32:42

Eazzy írta: Harden besült sajna a döntőben, de ez a korából és a véletlenből is adódott persze. Simán FP kaliber környéke lehet a srác, idén ez el is dől.

Martin egy igéretes scorer, bajlódik sok sérüléssel, nem váltotta be a reményeket. OKC inkább hosszú távon járt igazán jól.
Hát ennek én kifejezetten örülök! Bár csak tudnám, hogy mit jelent! ](*,) #-o

Ha nem váltotta be a reményeket, meg sokat sérült, akkor miért járt vele jó az OKC? Gondolom fiatal srác még Ő is?! =; :-({|=
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.11.01. 01:29:08

Primitive írta:
Eazzy írta: A leglényegesebb az Harden távozása. Kevin Martinra cserélték a Rocketsal plusz draft cetliket kaptak.
Egyébként nagyjából maradt a helyzet.
Ja igen Harden. :roll: Sajnálom Szakállt, mert szerintem jó játékos, de sajnos nem volt Neki garantálva, hogy folyamatosan játszik. Viszont emlékszem, hogy a PO-ban sokszor jól szállt be, és sültek a hármasok is... :roll: Rocketsben remélem ki tud teljesedni.

Örülök, hogy nem forgatták fel az OKC-t, így szerintem ismét esélyesek egy jó PO szereplésre. Ez a Kevin Martin mit tud? :oops:

Most nézem, Harden 5 AST, meg 13 pont 13 perc alatt, az azért nem rossz. Rockets sem járt rosszul vele!
Harden besült sajna a döntőben, de ez a korából és a véletlenből is adódott persze. Simán FP kaliber környéke lehet a srác, idén ez el is dől.

Primitive
Entrenador del Barça

2012.11.01. 01:24:05

Eazzy írta: A leglényegesebb az Harden távozása. Kevin Martinra cserélték a Rocketsal plusz draft cetliket kaptak.
Egyébként nagyjából maradt a helyzet.
Ja igen Harden. :roll: Sajnálom Szakállt, mert szerintem jó játékos, de sajnos nem volt Neki garantálva, hogy folyamatosan játszik. Viszont emlékszem, hogy a PO-ban sokszor jól szállt be, és sültek a hármasok is... :roll: Rocketsben remélem ki tud teljesedni.

Örülök, hogy nem forgatták fel az OKC-t, így szerintem ismét esélyesek egy jó PO szereplésre. Ez a Kevin Martin mit tud? :oops:

Most nézem, Harden 5 AST, meg 13 pont 13 perc alatt, az azért nem rossz. Rockets sem járt rosszul vele!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Válasz küldése