Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Pont ezen gondolkodtam el én is meccs közben, amikor mondták, hogy megszerezte a 10ezredik pontját. De nem is muszáj Rondo kalibernek lennie, elég lenne egy sima pass-first PG is.csababarca írta: Bele se merek gondolni,hogy egy Rondo kaliber hány pontot dobatna Durantel.![]()
Arra gondolsz amikor odapasszolta KD-nek, de tőle meg elvették a labdát? Mert az nálam inkább Durant hibája, mint Westy-é.Tocy írta:Hát most nagyon Bad Russ volt...végig az egész meccsen, meccsnyerő dobást is elrontotta stb...
Remélem azért lesz még belőle játékos.Bob_Marley írta: Marc J. Spears @SpearsNBAYahoo
Hornets guard Eric Gordon tells Yahoo! Sports that a doctor in Chicago told him today he can return from his knee injury in 4-to-6 weeks. Eric Gordon also told Yahoo! Sports he needs no further surgery and will to rehab and strengthening prior to return from knee injury.
Festékben szerzett pontok 46 a Miamitól, tavaly átlagban kaptunk 39et és a Miami dobott 32 büntetőt is, igen magunkhoz képest az ellenfél sokat volt a festékben és pláne zavaró volt hogy olyan perimeter védőkkel mint Rondo-Lee-Green sétált be mindig a Miami.Tocy írta:
Bob azt mondta, a festékben voltunk végig, nézzük James pontjait:
Két tripla, három középtávoli, két kettes még a triplavonalról kb, egy alleyoop, egy 2+1...
Brown azt mondta, hogy Ő egy hét meccses PO csatára szeretné a csapatot felkészíteni.Tocy írta: És akkor Brown ilyet nyilatkozik, hogy Nash ne játsszon elzárás-leválást, mert nem nyert vele bajnokságot. Vagyis szó szerint azt mondta, hogy tök jó a p&r, csak meg kell nézni, hol volt a Suns májusban. Írták Lakers-topicban, hogy ezt most komolyan Mike Brown mondja? ( aki amúgy szintén nem nyert bajnokságot, és Jamesnek köszönheti azt is, hogy egyáltalán ismeri bárki is a nevét ) Kobe meg leoltotta a Lakers-szurkolókat, hogy fogják be a szájukat. Jófej csapat ez a Lakers![]()
A végét pont elkaptam, az utolsó OKC támadásnál KD rendesen elaludt. De azt is érdemes megnézni, hogy Parker dobásánál Westbrook mit csinált:Tocy írta:Parker buzzerével nyert a Spurs, azért nem gyenge meccseket játszanak így az első héten.
Nem lepődnék meg, hogy ha legközelebb egymás ellen játszanak, akkor LBJ gurítana egy tripla-duplát.Tocy írta: Meg Rondo is, bár nem rajta van a póló: http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9263_n.jpg
És akkor Brown ilyet nyilatkozik, hogy Nash ne játsszon elzárás-leválást, mert nem nyert vele bajnokságot. Vagyis szó szerint azt mondta, hogy tök jó a p&r, csak meg kell nézni, hol volt a Suns májusban. Írták Lakers-topicban, hogy ezt most komolyan Mike Brown mondja? ( aki amúgy szintén nem nyert bajnokságot, és Jamesnek köszönheti azt is, hogy egyáltalán ismeri bárki is a nevét ) Kobe meg leoltotta a Lakers-szurkolókat, hogy fogják be a szájukat. Jófej csapat ez a LakersSanama írta:Király hogy Nash meg is sérült, remélem nem komoly. Bár érdekes, hogy neki egyelőre nagyon nem meg y a játék ebben a rendszerben, pedig aztán az ő érékeit nagyon nagy hiba elpazarolni....
Howardon már látszik, hogy jó lesz, Kobe meg egyelőre jó formában van, ennek ellenére mégis 2. loss (előszenzonnal együtt 0-10?!)
[/quote]socio66 írta: új uncle drew videó irving-el;
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... LyvkBifQ3w[/color]
Ezen besírtamEazzy írta: Mit nekünk Bynum, mikor van Hawesome
Ezt láttad már?Eazzy írta: Úristen...Mutombo hangja mindig elszörnyülködésre ad okot
Baron-t úgy kéne betolni a pályára, T-Mac elment Kínába bohóckodni, Kenyon Martin-ról azt olvastam, hogy csak az All Star gála után fog aláírni valahova, Big Ben szerintem edzősködni fog, Pietrus passz.csababarca írta:Nézem a FA listát,lehet már nem a legfrissebb,de nem kis nevek vannak.
Baron Davis,T-Mac,Kenyon Martin,Pietrus,BigBen.plusz még elég sok jó név.
Nuggets, Wolves (de csak Love-val és Rubio-val), Thunder, Heat, Clippers/76ers (Bynum-mal).Tocy írta: Amúgy a podcast utolsó kérdését itt feltenném: Melyik az az 5 csapat, amelyiknek szívesen megnéznéd az összes meccsét?
Ja bocsi. FP = franchise player. Egy csapatot a hátán vinni képes sztár gyakorlatilag.Primitive írta:Hát ennek én kifejezetten örülök! Bár csak tudnám, hogy mit jelent!Eazzy írta: Harden besült sajna a döntőben, de ez a korából és a véletlenből is adódott persze. Simán FP kaliber környéke lehet a srác, idén ez el is dől.
Martin egy igéretes scorer, bajlódik sok sérüléssel, nem váltotta be a reményeket. OKC inkább hosszú távon járt igazán jól.![]()
![]()
Ha nem váltotta be a reményeket, meg sokat sérült, akkor miért járt vele jó az OKC? Gondolom fiatal srác még Ő is?!![]()
Hát ennek én kifejezetten örülök! Bár csak tudnám, hogy mit jelent!Eazzy írta: Harden besült sajna a döntőben, de ez a korából és a véletlenből is adódott persze. Simán FP kaliber környéke lehet a srác, idén ez el is dől.
Martin egy igéretes scorer, bajlódik sok sérüléssel, nem váltotta be a reményeket. OKC inkább hosszú távon járt igazán jól.
Harden besült sajna a döntőben, de ez a korából és a véletlenből is adódott persze. Simán FP kaliber környéke lehet a srác, idén ez el is dől.Primitive írta:Ja igen Harden.Eazzy írta: A leglényegesebb az Harden távozása. Kevin Martinra cserélték a Rocketsal plusz draft cetliket kaptak.
Egyébként nagyjából maradt a helyzet.Sajnálom Szakállt, mert szerintem jó játékos, de sajnos nem volt Neki garantálva, hogy folyamatosan játszik. Viszont emlékszem, hogy a PO-ban sokszor jól szállt be, és sültek a hármasok is...
Rocketsben remélem ki tud teljesedni.
Örülök, hogy nem forgatták fel az OKC-t, így szerintem ismét esélyesek egy jó PO szereplésre. Ez a Kevin Martin mit tud?![]()
Most nézem, Harden 5 AST, meg 13 pont 13 perc alatt, az azért nem rossz. Rockets sem járt rosszul vele!
Ja igen Harden.Eazzy írta: A leglényegesebb az Harden távozása. Kevin Martinra cserélték a Rocketsal plusz draft cetliket kaptak.
Egyébként nagyjából maradt a helyzet.