Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Csoka
Barça B

2008.09.11. 16:06:30

közvetíti valami a meccset szombaton pl sportklub??

Van megfelelő topic, ahol megkérdezheted, de ajánlom a port.hu nevű oldalt.
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.09.11. 15:53:57

Na végre az egyetemista lét és a koli is elrendeződött, úgyhogy most már írhatok is. Amikor megláttam ezt a Lance témát... Nem tudom miért nem bír megülni a seggén. Örüljön, hogy nem bukott le, és húzza meg magát, de igazából ő csinálja a feszkót ezzel a hülyeséggel. Gondolom jól jön a reklám, fogy a pénz... Most hagyom már én is azt a részét, hogy doppingolt-e vagy sem, már egy párszor jópáran kifejtettük a véleményünk pro és kontra. De senki ne mondja, hogy hatalmas sportember, mert akkor az nem tudja miket beszél, nem látott még Tour-t. Így nyalva ember segge még nem volt, mint az övé, volt ugye egy Belokis eset is és vannak még mocsokságok a számláján. Mostmár nem érdekel a doppingos téma, de nehogy már szentté avassátok. Ha tőlünk objektivitást kérnek a tisztelői, akkor én is azt kérek tőlük.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.11. 00:29:56

LG-nek nagyon is igaza van, és ami tiltó listán van, azt ki is tudják mutatni :idea: :idea: :idea:

Amúgy blogján van egy nyilatkozat tőle, hogy miért is tér vissza, sok mindenre fel akarja hívni a figyelmet, és ezzel is segíteni a rákos betegeket... mert azt illik tudni, hogy akármilyen szenny jelzőkkel illetik páran, Ő már rengeteget segített másokon is, nem csak saját maga gyógyult ki a halálos korból, hanem (mivel meg is teheti) megtesz jó pár dolgot, hogy másokon is segítsen, pénzügyi támogatás csak az egyik része.

Szerintem jó ember, és kivételes sportoló , örülök, hogy visszatér.

GO LANCE GO!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.09.10. 17:18:00

Ezt próbáltam leírni :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.10. 17:13:47

Sztem az számit doppingnak, ami tiltólistán van, hivatalosan. A többit lehet szedni, de nem ajánlott :wink:
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.09.10. 00:41:33

balboa7 írta:én örülnék ha újra a nyeregbe ülne és mondjuk elindulna a touron :D

az meg már más, h elég nagy divat lett ez a "mindenki doppingol" szöveg...
Mindenki doppingol ez relatív kérdés. Mit értünk dopping alatt? Az ami rajta van tiltó listán vagy mi… Én például szedek öt-hat fajta szert akkor most én doppingolok? Minden sportoló szed valamit, attól függ ki mit tart doppingnak.

Varga Tamás írta: Marita Koch, Jarmila Kratochvilová, Jurij Szedih, Szergej Litvinov. Négy atléta, és tudjátok mi a közös bennük? Olimpiai bajnokok, világcsúcstartók, és sosem buktam meg a doppingvizsgálaton. Mégis mindenki tudja, hogy doppingoltak. Az NDK-s úszókról ne is beszéljünk. Egyiket sem fosztották meg eredményeiktől, pedig ott kiderült a valóság: az államilag felügyelt dopping.

Ja, és az, hogy Armstrong nem bukott meg a doppingvizsgálaton, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy tisztán versenyzett. Lsd. Marion Jones. Azt hiszem, értitek mire kívánok célozni.
És ez nem a nagy egyéniségek tiszteletéről szól. Én igenis tisztelem a nagy egyéniségeket, eredményeket. Pár példát elő is vezettem pár hsz-szel korábban.
Szerinted te említett klasszisaid soha nem szedtek semmit? Tűzbe mernéd értük tenni a kezed? 8)
Amúgy Kochákat nem tudták abba a korba annyira vizsgálni sőt. Ügy tudom akkor még nem is létezet szúrópróbás ellenőrzés. De ez már más téma és nem is érdekelnek ök.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2008.09.09. 22:22:10

Kezd kumma unalmas lenni ez a Lance doppingolt, nem doppingolt kérdéskör. Nincs olyan bringás, aki ne szúrná magát. Ez tény. Max az egyik jobb, kevésbé könnyen, esetleg egyáltalán nem kimutatható koktélt kap. Lance Armstrong is ugyanúgy megkapta az adagját, ettől függetlenül le kell borulni a nagysága előtt. Én is utáltam, mert verhetetlen volt, de le kellene venni a szemellenzőt.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.09. 19:03:07

ozsimiki írta:
fcbarcelonazsombi írta:Akkor még egyszer kérdezem hányszor kapták el?
Mindenkiről kitalálnak mindent csak, hogy lemocskolják. Ha valaki olyan teljesítményeket tesz le az asztalra, hogy az nagy dolog akkor azt mindig kikezdik :roll:
Ez sajnos így van. Sokan nem tudnak/akarnak hinni a nagy egyéniségekben, és a számukra felfoghatatlan teljesítményekben. Ekkora jön a dopping szó, ami mindent megold, persze ez akkor az összes cangásnál is megold mindent.

De azért elég sokan, sőt rengetegen tisztelik Lance-t amit elért, a szurkolóinak ez a lényeg. Vannak akik elismerik, vannak akik egyértelműen doppingra fogják, de amíg egyértelműen nincs bebizonyítva, addig nem nekik lesz igazuk. Szerintem.
Marita Koch, Jarmila Kratochvilová, Jurij Szedih, Szergej Litvinov. Négy atléta, és tudjátok mi a közös bennük? Olimpiai bajnokok, világcsúcstartók, és sosem buktam meg a doppingvizsgálaton. Mégis mindenki tudja, hogy doppingoltak. Az NDK-s úszókról ne is beszéljünk. Egyiket sem fosztották meg eredményeiktől, pedig ott kiderült a valóság: az államilag felügyelt dopping.

Ja, és az, hogy Armstrong nem bukott meg a doppingvizsgálaton, nem biztos, hogy azt jelenti, hogy tisztán versenyzett. Lsd. Marion Jones. Azt hiszem, értitek mire kívánok célozni.
És ez nem a nagy egyéniségek tiszteletéről szól. Én igenis tisztelem a nagy egyéniségeket, eredményeket. Pár példát elő is vezettem pár hsz-szel korábban.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.09. 18:58:54

fcbarcelonazsombi írta:Akkor még egyszer kérdezem hányszor kapták el?
Mindenkiről kitalálnak mindent csak, hogy lemocskolják. Ha valaki olyan teljesítményeket tesz le az asztalra, hogy az nagy dolog akkor azt mindig kikezdik :roll:
Ez sajnos így van. Sokan nem tudnak/akarnak hinni a nagy egyéniségekben, és a számukra felfoghatatlan teljesítményekben. Ekkora jön a dopping szó, ami mindent megold, persze ez akkor az összes cangásnál is megold mindent.

De azért elég sokan, sőt rengetegen tisztelik Lance-t amit elért, a szurkolóinak ez a lényeg. Vannak akik elismerik, vannak akik egyértelműen doppingra fogják, de amíg egyértelműen nincs bebizonyítva, addig nem nekik lesz igazuk. Szerintem.
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.09.09. 18:44:02

Bogi63 írta:Na akkor most leírom a véleményem KAPCSOLÓDÓ TÉMÁBAN!!! :D

Lance tényleg nagyon sokáig nyújtott kiemelkedő teljesítményt, ami szerintem nem lehet véletlen. A mai sportban nincs már tiszta verseny.
Vagy ha vannak is olyan emberek, akik így mennek oda, nem győznek..
Még az is lehet, hogy a nagy csodaember, a sok dopping miatt lett rákos!
Najó azért ennek igen kicsi az esélye.... De ha most visszatér, és elöl végez, az már tényleg rohadtul gyanús!
Bár az sem elhanyagolható tényező, hogy a megnagyobbodott szíve miatt, iszonyat sokáig bírja az iramot.
Szerintem mindenki döntse el magában, hogy mi van, vagy mi nincs.
Ha mindenki úgyis doppingol, akkor elvileg ugyanakkora eséllyel indul nem? :roll:
Sztem sok sikert neki, de ha nyer, akkor úgyis botrány lesz...
persze ha nyer akkor azért nyertmert.....
ha nem nyer akkor meg azért nem nyert, mert nem használt semmit és így már nem megy....
balboa7
Entrenador del Barça

2008.09.09. 18:43:04

én örülnék ha újra a nyeregbe ülne és mondjuk elindulna a touron :D

az meg már más, h elég nagy divat lett ez a "mindenki doppingol" szöveg...
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.09.09. 18:41:56

Akkor még egyszer kérdezem hányszor kapták el?
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.09. 18:39:29

Na akkor most leírom a véleményem KAPCSOLÓDÓ TÉMÁBAN!!! :D

Lance tényleg nagyon sokáig nyújtott kiemelkedő teljesítményt, ami szerintem nem lehet véletlen. A mai sportban nincs már tiszta verseny.
Vagy ha vannak is olyan emberek, akik így mennek oda, nem győznek..
Még az is lehet, hogy a nagy csodaember, a sok dopping miatt lett rákos!
Najó azért ennek igen kicsi az esélye.... De ha most visszatér, és elöl végez, az már tényleg rohadtul gyanús!
Bár az sem elhanyagolható tényező, hogy a megnagyobbodott szíve miatt, iszonyat sokáig bírja az iramot.
Szerintem mindenki döntse el magában, hogy mi van, vagy mi nincs.
Ha mindenki úgyis doppingol, akkor elvileg ugyanakkora eséllyel indul nem? :roll:
Sztem sok sikert neki, de ha nyer, akkor úgyis botrány lesz...
Kép
Nyitva van a pálya! Komló játszik rajta!...
És igen Valdes feneke direkt olyan. Mert így a style-os!8)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.09. 18:32:05

Zsombi!
Nem gondolod Te sem komolyan, hogy olyasmiről alkotok véleményt, amit nem tudok? Akkor nem ismersz eléggé. Okés, hogy személyesen nem ismerem, de amit tudni illik róla, azt tudom.
Mexikóban meg nemcsak a hererákját gyógyították vajákos asszonyok, hanem volt ott más is. Az olimpia alatt volt erről szó, bennfentes nyilatkozata okán. Nem most jöttem a falvédőről.
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.09.09. 18:27:14

Varga Tamás írta:A klasszisokat tisztelem, a doppingos Lance-t nem, mivel az én szememben nem klasszis. Ennyi. Azt gondolom, hogy klasszis az Bubka, Iszinbajeva, Darnyi Tamás, Egerszegi Krisztina, Gyarmati Dezső, Puskás Ferenc, Pelé, Maradona, Marina Klimova, Dara Torres és még páran. Ők tiszteletre méltók. Armstrong nem.
A véleményem régóta ismert ebben a kérdésben. Eddig sem változott, s ezután sem fog.

Piramis :!: Egyszerre maximum 2 hsz-t idézz :!:
Igazad van nem klasszis végül is csak hétszer nyerte meg a tourt…..
Az meg egy másik kérdés, hogy honnan nyerte meg. :wink:
De igazad van ő nem klasszis, hanem sportegyéniség. Amúgy ha egy kicsit utána néznél mielőtt valakit, kommentálsz fogadni merek, hogy semmit sem tudsz róla. De mindegy, ha te így gondolod magadba ok de, ne beszélj így róla.
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.09. 18:26:09

Los Banditos-szal nem vesztünk mi össze. Jó kisfiú ő! :D
Csak heccelt... ÉS NEM VAGYOK ÉN KISLÁNY, HOGY MEG KELLJEN VÉDENI!!! :evil:
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.09. 18:17:08

Nem kellenek a személyeskedések, az abból fakadó vitákat ezek után figyelmeztetés nélkül törlöm.

Bogi: a Te megjegyzésed is teljesen felesleges volt, viszont ha van véleményed Armstrongról, vagy bármi egyébről ami ide tartozik, szívesen olvassuk...
Kép
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.09.09. 18:11:51

Maradona a focihoz nem nagyon kell dopping... viszont amit utána művet az aztán tényleg példamutató és klasszishoz méltó..."drog,stb..."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.09. 18:05:17

A klasszisokat tisztelem, a doppingos Lance-t nem, mivel az én szememben nem klasszis. Ennyi. Azt gondolom, hogy klasszis az Bubka, Iszinbajeva, Darnyi Tamás, Egerszegi Krisztina, Gyarmati Dezső, Puskás Ferenc, Pelé, Maradona, Marina Klimova, Dara Torres és még páran. Ők tiszteletre méltók. Armstrong nem.
A véleményem régóta ismert ebben a kérdésben. Eddig sem változott, s ezután sem fog.

Piramis :!: Egyszerre maximum 2 hsz-t idézz :!:
Miki!
Nem kellene túlbuzgónak lenned, mert most már egyet sem lehet idézni?
Észrevettem a több hsz-t, és magam töröltem az első kettőt. Most már egyet sem szabad? Csak úgy kérdem, nem lényeg, csak tudni akarom. :wink:

Maximum kettőt szabad, amikor belejavítottam, 3 volt idézve + amit még írtál mellé. Nem látok a jövőbe, hogy majd te magadtól is szerkeszted.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2008.09.09. 18:58:38-kor.
Kép
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.09.09. 17:55:12

Az szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy doppingol, de mivel ebben sportban, (amit jobb lenne beszüntetni), mindenki 1-től 1-ig doppingol, ezért nem ítélhető el külön. Bár tény, ami tény, hogy sokáig ő kapta a legjobb kokszot.

Nem, ő kapta külön doppingként hanem mivel rákos volt ő bizonyos "gyógyszereket" ingyen és legálisan kapott.De akárhogy is van le a kalappal előtte
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.09. 17:48:22

fcbarcelonazsombi írta:Hát Szávay sajnos szépen csúszik visszafelé :cry:
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198883
Mivel az utóbbi hónapokban semmit nem mutatott, ezért még annak is örüljünk, hogy egyáltalán az első 20-ban benne van. Ha nem tudja újra megtalálni azt a régebbi jó formáját, akkor jobban jár ha levetkőzik a Playboynak is szépen csendben visszavonul.
Varga Tamás írta:A doppingkirály visszatér? Mi van, még keveset csalt össze? Vagy kifejlesztettek egy olyan szert, amit még senki sem ismer?
Az szerintem mindenkinek egyértelmű, hogy doppingol, de mivel ebben sportban, (amit jobb lenne beszüntetni), mindenki 1-től 1-ig doppingol, ezért nem ítélhető el külön. Bár tény, ami tény, hogy sokáig ő kapta a legjobb kokszot.
Bogi írta:ú ebből vita lesz!Very Happy Itt a helyem!
Erre a hozzászólásra nagy szükség volt. Ha nincs közöd hozzá, ne pofázz bele, de amúgy sem kellenének a viták szerintem ebben a topicban. :oops:
in to exile
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.09.09. 17:42:10

Egyébként ez úgy van hogy vannak megengedet és nem megengedett doppingszerek.
Mikor a nézők unják a banánt levesznek 1-1 tiltott doppingszert és gondolom ezekkel jobb eredményt érnek el. Nem ismerem ezt a keróst meg alapbol nem nézek ilyet, de valószínüleg ő is doppingolt.
maxilopez
Jugador d'estrella

2008.09.09. 17:40:02

Varga Tamás írta:
fcbarcelonazsombi írta:Hátha :D Nagy lenne az öröm!!!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198997
A doppingkirály visszatér? Mi van, még keveset csalt össze? Vagy kifejlesztettek egy olyan szert, amit még senki sem ismer?
Már ne haragudj, de erősen kétlem, hogy 60 km-t le tudsz tekerni nyivákolás lihegés és pihenés nélkül akkor elég bátor dolog egy olyan embert aki ilyen versenyeket nyert.Doppingolt? ki nem?Akkor az olimpia csakhogy nem összes résztvevőjét kritizálhatnád.Dopping ide vagy oda tisztelni kell...
Bogi63
Capitá del Barça

2008.09.09. 17:36:55

Hú ebből vita lesz!:D Itt a helyem! :lol:
Kép
fcbarcelonazsombi
Capitá del Barça

2008.09.09. 17:31:30

Varga Tamás írta:
fcbarcelonazsombi írta:Hátha :D Nagy lenne az öröm!!!
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=198997
A doppingkirály visszatér? Mi van, még keveset csalt össze? Vagy kifejlesztettek egy olyan szert, amit még senki sem ismer?
Tamás te nem tudod tisztelni az igazán nagy klasszisokat.
Megkérdezném, hogy hányszor kapták el doppingolni????? Pedig próbálkoztak elégszer. Legtöbbet ellenőrzőt sportoló(volt olyan, hogy olyankor akarták ellenőrizni amikor kellet vigye a feleségét a korházba, mert szült és olyankor sem mondhatta azt , hogy most bocs nem). Idétlen franciák egyszerűen nem tudták feldolgozni, hogy verhetetlen ezért szívatták egyfolytában hiába, és ezért ragasztották rá doppingos nevet. Nyugodj meg, hogy van annyira tiszta, mint bármelyék más kerékpáros.
doppingkirály :roll: esetleg simán király
Válasz küldése