2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Azt, hogy nem lesznek utolsók NyugatonTocy írta:ki mit vár a Hornetstől?
Oké, de akkor miért is tartod olyan jónak a Bostont? Oké, sok jó játékos, nagyszerű edző, meg hogy sokféleképpen lehet alakítani a csapatot akár meccs közben is, folyamatosan váltogatni, ez meg sokat érhet a PO-ban. De ha már ilyenek jönnek elő, hogy de az OKC még fiatal, stb ( hozzáteszem, szerintem tavaly sem a fiatalságukba buktak bele végül... ), de akkor megfordítom, Durant-ButaWestbrook párosra alapozol Sefolosha-Ibaka-Perkins-Collison-Harden segítséggel, vagy a ki tudja milyen állapotban lévő KG-re, a tavaly már nem sokat érő PP-re, vagy a hűbelebalázs Rondora? Mert igen, lehet, hogy sok jó játékosotok van, de sem Lee, sem Green, sem Terry nem fogja vezetni ezt a csapatot, saroktriplák, 10 pontok lesznek az ő feladatuk, az érdemi részt a fent említett triónak kell(ene) hozzátenni. Lehet, hogy rutinosak, tapasztaltak, jók is, de kérdés, lehet-e rájuk építeni még ezt a csapatot? Mert Pierce-re én már semmit nem bíznék a magam részéről, Garnett szezonja erősen kérdéses, és ha Westbrook hűbelebalázs, akkor Rondo mi? Az ökörségeit nem fogja kinőni, amikor a tiszta ziccert elrontja, vagy elpasszolja, meg hát mögött akarja megoldani...a nagyképűségét pláne. Előbb mondanám, hogy contender a Thunder, mint a Celtics. A két öreg gyengébb játékával nálatok már borul is az egész ( és PP-nél mindenképp erre lehet számítani... ), a Thundernél Durantnek szinte nincs gyenge meccse, a két magasuk pont illik a dologba, Westbrook tarthatatlan, Harden jobb napjain szintén, Sefolosha top5 perimeter védő...Bob_Marley írta:Tocy amit leírtál azzal egyet értek, a nagy kérdés mennyire vannak ott fejben, szerintem nem eléggé s az a mondatod hogy számít a csapatkémia meg nagyon igaz.Én is bízom benne hogy a Lakerst megverik, mert szerintem megtudják de bajnokságot szerintem nem tudják megnyerni.A leírt okok miatt, meg 2 nagyon erős ellenfél vár rájuk valószínűsíthetően a WCF és a Finalsben és szerintem ezt nem tudják majd abszolválni, akármennyire pl Westbrook is fejlődött azért csak voltak olyan hibái, túlpörgései a tavalyi PO-ban is amik nem férnek bele, s ebben erősebbnek érzem a többi említett csapatot.De a szezonon belül ez kiderül, a SA ellen tavaly megmutatták nagyon feltudnak fejlődni és iszonyat érett tudatos játékot tudnak játszani, aztán teljes összeomlás meg meccsek közben is túl hullámzóak szerintem, s sokszor a streetball jellegű játékuk behal.Én ezért sem szeretem őket nagyon adhoc sokszor a játékuk, de ez ugye szubjektív.
Én mint írtam pont a fiatalos hűbelebalázs mentalitás miatt nem érzem hogy odaérhetnek, meg tényleg kis rafkó hiányzik belőlük.
Nem szép dolog, de Artsetről simán eltudom képzelni hogy leüti megint Hardent pl még ha kapna 60 meccses eltiltást is, de Hardennek ki kellene hagynia egy egymás elleni sorozatban pár meccset és ezzel előnyt szerezni a Lakers, ilyen húzást nem tudok elképzelni egy OKC-től.S most nem a milyenségére gondolok, hanem akár meccs közben is egy olyan fault hogy érezze az ellenfél ki az úr a háznál, Perk is olyan nyámnyila lett mostanábanDe miatta ha úgy alakul egyértelmű hogy OKC-nek fogok szurkolni egy esetleges Lakers ellen, bár odáig rengeteg van, sérülések, esetleg Harden csere szóval ez elég fikció még.
Nekem meg mondjuk a Celtics lenne a legmeglepőbb, de ez teljesen szubjektív. A PO-ban a matchupok számítanak, és szerintem is ott a Thunder bőven veri a Lakerst. Persze nem láttuk még az új csapatot, de akkor is új csapat...a Thunder egy összeszokott, működő gépezet, minimum két tarthatatlan klasszissal, hatalmas közönséggel, letisztult játékkal, a Lakershez képest fénysebességgel...persze, őket is meg lehet verni pont a rutinnal, mentális plusszal ( HeatBob_Marley írta:Hogy valamelyest ellentmondjak magamnak, ezzel egyet értek (mármint hogy azért vannak rémálom matchupok a Lakersnek egy OKC párbajban)socio66 írta:én továbbra sem látom, hogy a lakers hol foghatná meg az okc-t, akármilyen szegmensből is vizsgálom a párharcot.
ha lebontjuk matchupokra, a thunder-nek mindenkire megvan az embere, perkins-howard, ibaka-gasol, sefolosha-bryant, westbrook-nash.
ezzel szemben a másik oldalon westbrook-ra, és harden-re nincs megfelelő védő.
a két edző közül ha kevéssel is, de nálam brooks a nyerő, ha pedig az összeszokottságot nézzük, fényévekkel jobb a thunder, kb már behunyt szemmel tudják a másik helyezkedését, gondolatait, míg a lakers-nél az is kérdőjel, hogy egyáltalán tud-e ez a csapat ilyen összetételben eredményesen játszani, mert egyelőre az nem veri meg őket, aki nem akarja.
mondjuk az érdekes a thunder-nél, hogy nem töltik fel a csapatot két-három veteránnal, akik adott esetben a rutinjukkal, egy-egy jól időzített faulttal hozzátennék azt a kis 'nasty'-t, ami adott esetben a különbséget jelentheti.
meglátjuk, mindenesetre szerintem több dolog szól a thunder mellett, mint ellene, meg azért mint semleges szurkoló is szívesebben látnám őket a döntőben, mint az all-star lakers-t rögtön az első évükben.Viszont úgy gondolom a Thunder mint írtam is a Lakers-Heat (papírforma szerint így jönne a WCF és Finals nekik) már nem bír el, s igazából matchupokra lebontva stb az OKC szerintem meg foghatja a Lakerst meg igazából örülnék is neki
De bajnokságot nem fog tudni szerintem nyerni, pont a kis nasty miatt, ami miatt még egy összeszokatlan Lakers is megverheti őket.Csak ismételni tudom magam nálam 4 esélyes van a Celtics-Heat-Lakers-OKC és ezek közül ha a Thunder nyerne nekem az lenne a legmeglepőbb, remek csapat összeszokott csapat, de még valami nekem hiányzik.
1-2vel kapcsolatban lennének fent tartásaim, meg sok GM-ben még a régi szoftver működik
Igen, lényegében ez volt a bajom, h a CHI védelem tette a dolgát (de többnyire még megizzadniuk sem kellett...) és kb ennyi volt a meccs.Bob_Marley írta:Én is láttam a meccset, én nagyon örültem a maciknakAzt azért hozzá kell tenni, hogy a Lions valahol peches volt mert nem egyszer elmentek a redzoneig vagy már a gólvonalig, csak hát Chicagoban védelem van kérem szépen
Viszont ez a D#-t dícséri hogy mikor nagyon kellett mindig tudtak labdát szerezni, s a szokásos tudatos folyamatos kapirgálás a labda után meghozta gyümölcsét, s csak sikerült fumble-kat kiharcolni, szóval valahol pech hogy nem tudtak a gólvonalról se beugrani valahol meg nem, mert pl Tillman is rengetegszer kiverte Johnson kezéből a bogyót, illetve Briggs-Peppers is hozta magát na meg a jó öreg BU54
Támadásban meg a sérült Cutlerrel csak sikerült egy TD-t összehozni annyi meg bőven elég is volt, annyira szerintem nem volt unalmas meccs, mert végig ott volt az esély a Detroit előtt hogy felzárkózzon de a Chicago rendre jól védekezett.
Hogy valamelyest ellentmondjak magamnak, ezzel egyet értek (mármint hogy azért vannak rémálom matchupok a Lakersnek egy OKC párbajban)socio66 írta:én továbbra sem látom, hogy a lakers hol foghatná meg az okc-t, akármilyen szegmensből is vizsgálom a párharcot.
ha lebontjuk matchupokra, a thunder-nek mindenkire megvan az embere, perkins-howard, ibaka-gasol, sefolosha-bryant, westbrook-nash.
ezzel szemben a másik oldalon westbrook-ra, és harden-re nincs megfelelő védő.
a két edző közül ha kevéssel is, de nálam brooks a nyerő, ha pedig az összeszokottságot nézzük, fényévekkel jobb a thunder, kb már behunyt szemmel tudják a másik helyezkedését, gondolatait, míg a lakers-nél az is kérdőjel, hogy egyáltalán tud-e ez a csapat ilyen összetételben eredményesen játszani, mert egyelőre az nem veri meg őket, aki nem akarja.
mondjuk az érdekes a thunder-nél, hogy nem töltik fel a csapatot két-három veteránnal, akik adott esetben a rutinjukkal, egy-egy jól időzített faulttal hozzátennék azt a kis 'nasty'-t, ami adott esetben a különbséget jelentheti.
meglátjuk, mindenesetre szerintem több dolog szól a thunder mellett, mint ellene, meg azért mint semleges szurkoló is szívesebben látnám őket a döntőben, mint az all-star lakers-t rögtön az első évükben.
Szerencsére egy jó drive-val,és egy 43Y-os FG-vel sikerült hosszabbításra menteni a meccset.ferninho írta:áh bakker... mit csinál a New England?...
besírok, ha ezt is elcseszik, pedig nagyon úgy néz ki...
és Brady rápróbálkozott egy TD passzra...![]()
na az X csak meg lett...
Eli, természetesen a legjobbkor, pedig szurkoltam a Redskins-nek. RGIII meg elmebeteg.Bob_Marley írta: És 1 dobás, na kinek???Persze hogy a salsa mesternek27:23, ide oda adják el a labdát, s dobják a TD-ket, elég hektikus egy meccs.És megint megszerezte a Giants védelem.Ezzel vége is óriási meccs volt.
Igaz, sajnos a legnehezebb divízióban vannak, de egy 9-10. hely bennük van és szerintem néha élvezet lesz nézni a játékukat. Egyezzünk meg abban, hogy ha a 10. helynél rosszabbak lesznek, akkor jön a Celtics avaBob_Marley írta:Én csak annyit fűzök mhozzá, hogy ne aggódj én megjegyeztem a Raptorsról az értékelést![]()
Meg mi számít üde színfoltnak?A legjobb divízióban vannak, PO szerintem szinte esélytelen de valóban vannak ott ígéretes kis játékosok.
Bynum-mal tényleg jó kis páros lehet, de 20 pont körüli átlagot én sem nézek ki belőle, max. 15-16, de hozzá 7 assist.Eazzy írta: Én közvetlenül az elit mögötti teljesítményt várok tőle, időről időre pedig elit teljesítményt. Nagyon jól sikerült a felkészülése, töretlen a fejlődése.
Ráadásul sokat segít neki, hogy Bynum miatt a betörései is könnyebben fognak menni. 20 pontos átlag körül számolok.
Én közvetlenül az elit mögötti teljesítményt várok tőle, időről időre pedig elit teljesítményt. Nagyon jól sikerült a felkészülése, töretlen a fejlődése.Game90 írta:Jrue-ról mit gondolsz? Én elég komoly szezont várok tőle.Eazzy írta: De ha összeszoknak Holiday-el, akkor azért fognak komoly gondot okozni.
Game90 írta: