Hmm leírom akkor már én is, főleg olvasva socio elemzését, s vannak dolgok amiket teljesen máshogy látok.
1;Döntő:
Ez olyan hogy most írok valamit, 3 perc múlva meg már másik két csapatot raknék be

Igazából 4 csapatot tartok ECF és WCF esélyesre a Celtics-Miami Lakers-OKC de "bekavarhatnak" páran.
Én egy klasszikus Lakers-Celtics döntőt érzek

Lényeg hogy színvonalas döntő legyen, s ne az NBA.comos blogírók írjanak olyat, hogy egy kosárszerető mit szeretne...Egy kosárszerető egy Bobcats-Hornets döntőt is megnézne jövőre ha úgy alakulna (persze nem fog

)
2;
Itt vitatkoznék socioval, érzésem szerint ha a 4 esélyest nézzük az OKC-t érzem legkevésbé képesnek arra hogy a végére odaérjen.Talán azért mert még mindig fiatalok s ezért gondolom így

De oké tavaly döntőztek rutin stb, de ha volt vezérbika szerepkör, akkor Durant hiába nagy dobógép meg akár 4ik negyedes megfordító, nálam továbbra is a védekezésbeli hiányosságok miatt nem olyan impactet jelentő ember.
Westbrook tavaly a PO-ban már érettebb volt,de szerintem ő továbbra is mentálisan kevés egy esetleges döntőben, Hardenen sok múlik ráadásul szerződésért játszik, de mire odaérünk lehet már nem is lesz a Thundernél.......
Míg a Heat most már a felszabadult James-szel a 2szeres bajnok Wade-el a rutinrókákkal a padon mint Lewis-Allen, Lakersnél szintén a rutin és a Celticsnél is, s ez a PO-ban döntőben sokat érhet, az OKC-nél nem látom ezt, nincs meg a kellő "pökhendiség" rafináltság, akár egy jó edzői időkérés formájában, vagy egy kellő kemény fault formájában.Ibakától pl sokat várok meg nem rossz csapat, de az a bizonyos plusz hiányzik még mindig belőlük szerintem, amivel két vállra tudják fektetni mondjuk a Lakers-Heat párost.
3;Meglepetéscsapat
Detroit (olyannyira meglepetés hogy bízom benne 8iknak begurulnak és a Heat bajszát is kicsit megráncigálják) nagyon tehetséges csapat, Lawrence Frank nem rossz edző, sőt.Ráadásul kevés cspat van ellátva a palánk alatt, a Drummond-Monroe páros meg nem rossz, de ott van a "munkamániás" Maxiell is, s a Stuckey-Knight páros meg már tavaly is kezdte mutatni, tudnak egymás mellett játszani.
Keletről még a Torontot meg a Wizardsot mondanám.
Nyugaton meg Warriors, itt is mert fiatalok és Jackson meg szintén nem rossz mester.S azért Bogutot ha ott rendbe rakják.....Denver-t mondanám még akik nagyon ígéretesek, illetve lehet nem annyira meglepetéscsapat, de a Clippers.
Paul miatt meg látva hogy azért szépen beerősítettek a fekete lovak közül is a legfeketébbek

Egy jó sorsolással, sérülésmentesen én még bajnoki címet is eltudok képzelni, mondjuk az esélyeken csökkent hogy Del Negro sokszor nem tudja milyen rendezvényen van (a'la Zolee23) .
4;Alulteljesítő
NY allzusammen Netsestől, Knicksestől.
Utóbbiban továbbra is a Melo-Stoudamire kettős miatt s Lint én is mindig túlsztároltnak tartottam, de az egyértelmű volt meg most is az, hogy esze van ehhez a játékhoz, s ez bizony segítette a Nixet, most egyedül Kiddre tudom ezt mondani de ő meg már nagyon belassult, ész nincsen ebben a csapatban Felton-Smith-Melo-Stoudamire finoman szólva sem intelligens kosárlabdázók, szerintem.
Nets meg nem fog összeállni, s szerintem Lopez sem fogja ezt az idényt végigjátszani.Mondjuk mi számít alulteljesítésnek?Én úgy prognosztizálom mindkettő csapatnak max a 2ik kör lehet meg a PO-ban, de nagyon meglepődnék ha mindkettő bejutna a 2ik körbe, azon kevésbé ha mindkettő már az elsőben kiesne.
5;Meglepetésjátékos
Itt azért hazabeszélek én is

Jeff Green és Courtney Lee, főleg előbbi, aki valami egészen brutális erőben van, s amit írtam múltkor is hogy nagyon nagy becsvággyal játszik, nem tudom milyen lesz a szezonja, sérülés esetleg, vagy bármi, de most azt mondom MIP játékos szavazáson elő fog kerülni a neve, s nem alaptalanul.Újoncok közül lehet jókat olvasni emberekről, Drummond-Lillard stb, szerintem Lillard fog ütni nagyot meg persze Anthony Davis de idénre azért nagyon ígéretes srácok jöttek ki a draftról, Sullinger is sima top 10 lehetett volna, csak szerencsére vagy nem szerencsére ez majd kiderül mindenki félt a hátától, mi nem s nagy fogás lehet (eddig is bizonyított)
6;Alulteljesítő
Én is Lin-t mondanám, új környezet miatt szerintem 2 szer nem lesz Hamupipőke sztori, nagy teher hogy megkapta a sok pénzt és a marshall botot egy gyenge csapatban s ez szerintem összeroppantja.
(mondjuk érdekességképpen idén Houstonban lesz az All-Star gála és ez + a sok kínai szavazó miatt tuti hogy All-Star csapatba rakják)
És még alulteljesítőnek mondanám az öregeket, mármint hogy közülük lehet valaki már annyira belassul vagy nem bírják a térdei, hogy nagyot koppan a szezonban.Nowitzki-KG-PP-Ginobili-Duncan
Akiket idén szerintem érdemes lesz követni a feltörekvő csapatok közül az a Pistons-Toronto-Portland-Hornets s nem lepődnék meg ha ezek közül valamelyikről december-január magasságában már jóval többet beszélnénk.
Howarddal szórakoztak a többiek
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 26dUj0rb70
Bryant to Howard:
http://www.youtube.com/watch?v=SFFz8pbY ... =g-all-lik
CP3:
http://www.youtube.com/watch?v=ZcvZErIW ... re=g-all-u
És már csak 1 hét
http://www.youtube.com/watch?v=5lKm-4_K ... =g-all-lik