Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.23. 18:33:56

jelwaz írta:
ozsimiki írta:Erre csak azt írnám,amit párszor már megtettem:

HA ő doppingolt,és ahogy mindenki állítja,h már mindenki doppingolt,akkor khötsög ,de azonos feltételek voltak,ígyis úgyis...ő egy kevésszer megnyerte,és szerencsére jóval többen csodálják,és tisztelik,mint elitélik. Nekem,és szurkolóinak ez bőven elég. Schumi fan révén,könnyű lekezelni a negatív kritikákat,és azt elfogadni. Nem lehet mindenkinek az a kedvence,mint egy-egy embernek.
ez hülyeség. Nem lehetnek azonos feltételek, dopping és dopping között is van különbség, erre a legjobb bizonyíték, hogy valaki lebukik, valaki nem ugyanazon teszt után. A doppingellenes bizottság megőrül attól, hogy tudják egy-egy teljesítményről, hogy dopping nélkül nem lehet elérni, mégsem tudják bizonyítani. És nem hinném hogy pont egy amerikai ne jutná hozzá a legkorszerűbb cuccokhoz. Lekezelni a negatív kritikát? Nem kell, csak mögé kéne nézni a dolgoknak, és nem elájulni 7 Tour győzelemtől. Rengeteg neves, kerékpárhoz értő ember nem említi egy lapon Armstrongot Hinaultval, Indurainnal, Merckxszel. És elég szégyenteljes is lenne, ha Lance Armstrong neve fémjelezné a kerékpár sportot...
Nem ájúltam el én semmitől sem,amikor 1sem volt neki,akkor is neki szorítottam,ez van :wink: Lehet,h a doppingellenes bizottság megőrül,de azok méginkább akik mindenáron belemagyárázzák a doppingot az egészbe. Aláírom,h gyanús sok minden, de ha azt hozom fel,h hát a többi vetélytársa is,stb,stb,stb,akkor jön az,h de ő jobb cuccot kapott,tehát mindig lesz vmi kis indok,amivel meg lehet magyarázni,miért is emelkedett ki ennyire. Persze a kritikusainak ennyi maradt. Beírta magát a sporttörténelembe,meg kell emészteni,ahogy az általad említett cangások is.

.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.23. 18:24:58

Varga Tamás írta:
Replay írta:Na megvolt a királyetap, 6óra 8percig tartott.
Gyönyörü tájakon a legdurvább, legembertelenebb szakasz volt, elképesztő hangulattal.

Igazi meccselés volt, háború.
A CSC brutál erős volt, végig kegyetlen tempót diktáltak, aztán az utolsó hegy előtt jött a robbantás, Sastre megindult és végül megnyerte a szakaszt, valamint átvette a sárgatrikót.
Valószinü, igy volt eltervezve, vagyis nem Schleck-nek szánták.

Ezek után azt mondom, nálam Cadel Evans maximálisan rászolgált a végső győzelemre, mert amit a héten a hegyeken kapott...folyamatosan őt támadták, ma már Valverde is Schleck-éknek segitett, folyamatosan megkinálta az ausztrált.
De hiába a CSC ereje, hiába mindenki Evans ellen volt, ő egymaga, csapat nélkül tartotta magát, ma már az utolsó km-eken tempót ment.

Szenvedett, bajlódott, kinlódott, egyébként is nagyon darabos a hegyeken, de nem lehetett vele mit kezdeni, folyamatosan átvette a támadásokat.

Minden tehát a szombati időfutamon dől majd el, amelyen természetesen Evans a legesélyesebb, várhatóan sem Sastre, sem pedig Schleck nem megy jó időt.
Az 1:35 perces idő sem lesz elég Sastrének? Annyira nem tudom, hogy ő mennyire jó időfutammenő.
Evans nem érdemli meg a végső győzelmet, nem tett érte sokat, csak tette a kereket a másik kerékpárja után.
És mi mást kellett volna még tennie?Ha megyneri megérdemli.Érdemtelenül még nemigazán nyertek Tourt.

És ha csak azt csinálta?A többiek pedig annyira gyengék voltak,h nem tudták elintézni...ez van,akkor ők se érdemlik meg.

Sajnos a mai futamot nem láttam :? De este bepótolom,remélem a lényeges részeket betuszkolják az összefoglalóba...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Replay
Director del Fútbol

2008.07.23. 18:22:33

Varga Tamás írta: Az 1:35 perces idő sem lesz elég Sastrének? Annyira nem tudom, hogy ő mennyire jó időfutammenő.
Evans nem érdemli meg a végső győzelmet, nem tett érte sokat, csak tette a kereket a másik kerékpárja után.
Nem, biztosan nem elég, Evans akár 3-5percet is adhat neki.

A második kijelentéseddel természetesen nem értek egyet, előző hsz-ben leirtam, miért érdemli meg ő.
A ,,csak tette a kereket" kijelentés meg no comment.
Igen, tette, 9-11%-os emelkedőn, miközben folyamatosan őt fárasztották, állandóan megkinálták és nem csak a CSC, akiknek messze a legtöbb hegyimenőjük van...és akkor folytathatnám azzal, hogy nem nagyon van csapata, főleg a hegyeken.
Nem Armstrong idejében élünk már, aki 200km után képes volt rakétaként kilőni, megmutatva, mire képes az amerikai "csúcstechnológia".

Egyszerüen mindenki ellene volt a hegyeken. Kérdezhetnénk, miért: azért, mert tőle félnek a legjobban, egyszerüen elnyűhetetlen.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.07.23. 18:28:06-kor.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.07.23. 18:19:23

kilibarca írta:Moto GP Magyarországon :shock: :shock:

Ez óriási hír Talmának egy hazai futam. Csak mostanába szoktam követni a futamokat de ennek nagyon örülök , hogy kis hazánk is rendez egy versenyt.
8) :)
És Iminek? :D Azért őt se felejtsük ki... :D Amúgy, jó kis pálya lesz, vonalvezetése elég jó. Már várom a balcsis futamot. ;)
Valljuk be Hungaroring se rossz, de remélem ez jobb lesz.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.23. 18:18:54

Replay írta:Na megvolt a királyetap, 6óra 8percig tartott.
Gyönyörü tájakon a legdurvább, legembertelenebb szakasz volt, elképesztő hangulattal.

A CSC brutál erős volt, végig kegyetlen tempót diktáltak, aztán az utolsó hegy előtt jött a robbantás, Sastre megindult és végül megnyerte a szakaszt, valamint átvette a sárgatrikót.

Ezek után azt mondom, nálam Cadel Evans maximálisan rászolgált a végső győzelemre, mert amit a héten a hegyeken kapott...folyamatosan őt támadták, ma már Valverde is Schleck-éknek segitett, folyamatosan megkinálta az ausztrált.
De hiába a CSC ereje, hiába mindenki Evans ellen volt, ő egymaga, csapat nélkül tartotta magát, ma már az utolsó km-eken tempót ment.

Szenvedett, bajlódott, kinlódott, egyébként is nagyon darabos a hegyeken, de nem lehetett vele mit kezdeni, folyamatosan átvette a támadásokat.

Minden tehát a szombati időfutamon dől majd el, amelyen természetesen Evans a legesélyesebb, várhatóan sem Sastre, sem pedig Schleck nem megy jó időt.
Az 1:35 perces idő sem lesz elég Sastrének? Annyira nem tudom, hogy ő mennyire jó időfutammenő.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.07.23. 18:16:49

Na megvolt a királyetap, 6óra 8percig tartott.

kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.23. 17:26:40

áááá ez tök zsír végre itthon is léthajuk élőben Talmát versenyezni de jó már alig várom :!: 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
miihii
KHAL

2008.07.23. 15:52:25

kilibarca írta:Moto GP Magyarországon :shock: :shock:

Ez óriási hír Talmának egy hazai futam. Csak mostanába szoktam követni a futamokat de ennek nagyon örülök , hogy kis hazánk is rendez egy versenyt.
Nagggyon pozitív!!!!!!!! \:D/ Többször szóba került már,bíztam benne,h egyszer sikerül megvalósítani.Összejött,jipppppyyjáéééé :-({|= =D>
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.23. 14:25:28

ozsimiki írta:Erre csak azt írnám,amit párszor már megtettem:

HA ő doppingolt,és ahogy mindenki állítja,h már mindenki doppingolt,akkor khötsög ,de azonos feltételek voltak,ígyis úgyis...ő egy kevésszer megnyerte,és szerencsére jóval többen csodálják,és tisztelik,mint elitélik. Nekem,és szurkolóinak ez bőven elég. Schumi fan révén,könnyű lekezelni a negatív kritikákat,és azt elfogadni. Nem lehet mindenkinek az a kedvence,mint egy-egy embernek.
ez hülyeség. Nem lehetnek azonos feltételek, dopping és dopping között is van különbség, erre a legjobb bizonyíték, hogy valaki lebukik, valaki nem ugyanazon teszt után. A doppingellenes bizottság megőrül attól, hogy tudják egy-egy teljesítményről, hogy dopping nélkül nem lehet elérni, mégsem tudják bizonyítani. És nem hinném hogy pont egy amerikai ne jutná hozzá a legkorszerűbb cuccokhoz. Lekezelni a negatív kritikát? Nem kell, csak mögé kéne nézni a dolgoknak, és nem elájulni 7 Tour győzelemtől. Rengeteg neves, kerékpárhoz értő ember nem említi egy lapon Armstrongot Hinaultval, Indurainnal, Merckxszel. És elég szégyenteljes is lenne, ha Lance Armstrong neve fémjelezné a kerékpár sportot...
kilibarca
Capitá del Barça

2008.07.23. 12:45:25

Moto GP Magyarországon :shock: :shock:

Ypsilon
Barça B

2008.07.23. 12:25:37

Varga Tamás írta:A ljubljanai atlétikai verseny diszkoszvető számában Fazekas Róbert 64,56m-rel megdobta az olimpiai kvalifikációt jelentő szintet. A MASZ kezében van a döntés, hogy indítja-e. De sem jogi, sem gyakorlati akadálya nincs Fazekas indulásának. Egyébkét, ez volt az utolsó lehetőség az olimpiai kvalifikációra.
És már meg is kapta a MOB-tól az engedélyt, már ha hihetünk az NSO-nak.
Kép

Hala Madrid!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.22. 22:22:42

A ljubljanai atlétikai verseny diszkoszvető számában Fazekas Róbert 64,56m-rel megdobta az olimpiai kvalifikációt jelentő szintet. A MASZ kezében van a döntés, hogy indítja-e. De sem jogi, sem gyakorlati akadálya nincs Fazekas indulásának. Egyébkét, ez volt az utolsó lehetőség az olimpiai kvalifikációra.
Kép
Replay
Director del Fútbol

2008.07.22. 17:19:26

Kemény szakasz volt a mai (is).

Brutál meredek, aztán mégdurvább lejtő...Menchov ki is szállt azért, mert a lefelé menetben lemaradt (fél perccel), valszeg félt, Vandevelde az emelkedőn maradt le.

Tény, a CSC nélkül F. Schleck nem lenne sárgatrikós.
De hiába az erős csapat, Evans tudott velük menni, képtelenek voltak támadni, igy ha holnap túléli az ausztrál, akkor övé az összetett győzelem.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.22. 17:14:01

Varga Tamás írta:Csabi!
Azért ezzel vitatkoznék. Nem mondom, Nagy Viktor kihagyása meglepett, nem számítottam rá. dr. Kemény Dénes az elmúlt 12 év, és a vízilabda történelmének egyik, ha nem a legsikeresebb szövetségi kapitánya. Mindent megnyertünk az Ő irányításával, amit egy válogatott megnyerhet. Számomra, az Ő szava szent, az Ő döntése felülírhatatlan. Gondolom, megvannak a szakmai döntései, melyek alapján a csapat tagjait megnevezte. Ezeket én tiszteletben tartom, hiszen az eredmények Őt igazolják. Szívós Mártonról nekem merőben más a véleményem. Ha nem az lenne a vezetékneve, ami, akkor a válogatott közelébe sem kerülhetne. Az elmúlt évek világversenyein megkapta a lehetőséget, nem élt vele. Csak a horvát-magyar VB-döntő elvesztése szárad a lelkén, és felkészületlenségén. Emlékeim szerint, úgy 3 ziccere volt, amit kihagyott. Ha csak egyet belő, mienk a cím a VB-n.
És abban is biztos vagyok, hogy augusztus 24-én a Magyar Köztársaság tiszteletére játsszák el a himnuszt a férfi vízilabda-torna végén. Ebben töretlenül hiszek!
én ezeket nem vitatom el tőle...de tény hogy 2004 óta semmit sem nyertünk...és ez a baj...
És ez valahol abban rejlik,hogy a játékosok,akik valaha a legjobbak voltak,elvesztették motivációjukat,és azt hiszik hogy csak be kell menniük a vízbe,és megvan a meccs...
Csak hogy ez nem így van.Az elmúlt évekbe ránk nőtt a szerb,spanyol,görög,és nem mellesleg a montenegrói vizilabda...egyhelyben toporgunk 4 éve!!!

Ettől függetlenül nagyon boldog lennék ha megnyernék az olimpiát,de elsősorba a két Varga testvér miatt :wink: :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.22. 17:00:33

Tour de France!

Hát nem semmi ez a szakasz! Egy afrikai fiatalember lezúgott a szakadékba, persze túlélte és felmászott. De mégis, semmi óvintézkedés. Most a legnagyobb baja hogy nincs bicaja, de az életébe is kerülhetett volna. Nagy mázlia volt!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.21. 17:21:20

csababarca írta:Kemény Dénes kihírdette az olimpiai keretét...
Nem írom le az egészet,mert ugyanaz mint az EB-n...Sajnos csak majdnem...
Kihagyta Nagy Viktort,és berakta Gergely Istvánt..ez az egyik legnagyobb vicc... :oops:
A másik hogy olyan két ember ül itthon majd az olimpia alatt mint Steimetz Ádám,és Szívós Marci!!!ez a nem mindegy...
Elszomorító....

Csak legyen mihamarabb vége az olimpiának,köszönjön le Keméyn úr,és a kiöregedő bagázs(Biros,Molnár,Varga T)...
ezt várom már évek óta... :roll:
Csabi!
Azért ezzel vitatkoznék. Nem mondom, Nagy Viktor kihagyása meglepett, nem számítottam rá. dr. Kemény Dénes az elmúlt 12 év, és a vízilabda történelmének egyik, ha nem a legsikeresebb szövetségi kapitánya. Mindent megnyertünk az Ő irányításával, amit egy válogatott megnyerhet. Számomra, az Ő szava szent, az Ő döntése felülírhatatlan. Gondolom, megvannak a szakmai döntései, melyek alapján a csapat tagjait megnevezte. Ezeket én tiszteletben tartom, hiszen az eredmények Őt igazolják. Szívós Mártonról nekem merőben más a véleményem. Ha nem az lenne a vezetékneve, ami, akkor a válogatott közelébe sem kerülhetne. Az elmúlt évek világversenyein megkapta a lehetőséget, nem élt vele. Csak a horvát-magyar VB-döntő elvesztése szárad a lelkén, és felkészületlenségén. Emlékeim szerint, úgy 3 ziccere volt, amit kihagyott. Ha csak egyet belő, mienk a cím a VB-n.
És abban is biztos vagyok, hogy augusztus 24-én a Magyar Köztársaság tiszteletére játsszák el a himnuszt a férfi vízilabda-torna végén. Ebben töretlenül hiszek!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.21. 15:31:07

jelwaz írta:...
Erre csak azt írnám,amit párszor már megtettem:

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.21. 12:56:53

Kemény Dénes kihírdette az olimpiai keretét...
Nem írom le az egészet,mert ugyanaz mint az EB-n...Sajnos csak majdnem...
Kihagyta Nagy Viktort,és berakta Gergely Istvánt..ez az egyik legnagyobb vicc... :oops:
A másik hogy olyan két ember ül itthon majd az olimpia alatt mint Steimetz Ádám,és Szívós Marci!!!ez a nem mindegy...
Elszomorító....

Csak legyen mihamarabb vége az olimpiának,köszönjön le Keméyn úr,és a kiöregedő bagázs(Biros,Molnár,Varga T)...
ezt várom már évek óta... :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
jelwaz
Entrenador del Barça

2008.07.21. 09:54:01

Hát-hát-hát...
Sajnos (vagy nem) eddig nem tudtam reagálni, mivel egy 7 fős barátitársasággel Tour de Balatont csináltunk, s a tourról is lemaradtam, Koló tragédiájáról is, meg minden egyébről.
abban mindenképpen egyetértek, hogy a Tour már nem a régi. Én a magam részéről már 2-3 éve nem figyelem nagyon a versenyt. Azelőtt tudtam melyik csapatok indulnak, a csapatok összes kerekesét, újonc-vízhordó-sprinter-csapatfőnök-váltórugófelelőst névszerint, taktikákat, szakaszesélyeseket, volt, hogy előre leosztottam a trikókat és bejött, de ma már... Komolyan mondom fogalmam sincs az egészről. Nézem, a neveket nem ismerem, az esélyeseket sem. Engem mindig a hegyitrikó érdekelt a legjobban, azt se tudom kin van a pöttyös most, és kire várható. Csak a kolumbiaiakért izgulok, amúgy nem találom olyannak, mint régen. Az első hét mindig unalomba fullad, végülis ott azok nyerik a szakaszokat, akik nem [auto_cenzúra] le. Nincsenek klasszikusan nagy szökések, hatalmas szenvedők, nagy figurák (mondjuk, mint Comesso volt anno a Saecoból). Egyszerűen nem olyan izgalmas, mint régen, habár vannak jó szakaszok, ez kétsgtelen, és a Tournak megvan a maga varázsa.
És én nagyon sajnálom, hogy nem láttam a régi nagy Tourokat. Amikor meg lehetett állni, amikor a kormányszáron feltört tojásokat ették, amikor a hatalmas esőben a legkeményebb hegyi szakaszon két versenyző szökött (ez Kolumbiaában nagyon legendás történet, mert az egyik kolumbiai volt, csak a nevét nem tudom, mert régi Tour vot, s ott is csak az öregek mesélik), egymást leszakítva, de a másik mindig visszaért, s mindeketten estek, de mindeketten megvárták egymást, és sárosan, szakadtan véresen értek be a célba ketten. kevés ilyen nagy legendát mesélhétnék én a gyermekeimnek, meg kevés nevet. Nincsenek Merckexek, még Armstrong sem az.
Mindezt meg tovább mélyíti a dopping. Valaki mondta, hogy többen mennek dopping nélkül, mint ahányan nem. Hát ezt így kijelenteni hülyeség szerintem. Benne kell lenni egy adott sportban, hogy lásd. Én kéziztem sokáig, egyértelműen kijelenthetem, hogy játszottam olyan játékosokkal és ellen, akiknek nincs szükségük rá, és ebben a sportban nem élnek vele. De nem voltam még kerékpáros klub tagja (főleg nem olyan országban, amely kinevel nagy neveket), nem tudom, hogy mennyire emberi szintű teljesítmény az, amit végrehajtanak. És mit számít az, ha csak 10 ember doppingol, de a lényeg a között a 10 között dől el? nekem ami gyanús az az, hogy már szinte az összes csapat került hírbe dopping miatt, s azok az esetek, mikor egy egész csapat visszalép hát finoman szólva gyanúsak.
ozsimiki írta:U.i.: már kitárgyaltuk,szal nem zavar,ha beírja pár ember,h így,meg úgy doppingolt...ő volt,van,és lesz is ennek a sportnak a legendája,akárh is fáj ez egyeseknek :twisted:
Ez meg naivitás. Ez nem fáj nekem (főleg, hogy nekem a pöttyös trikó a szent, a sárga annyira nem érdekel), egyszerűen nem hiszem el. Nem hiszem el ezt, hogy egy sportoló a hererákjáig egyáltalán nem emelkedik ki a mezőnyből, megműtik, aztán meg sporttörténelmi tettet hajt végre. Erre mondja apám (aki utálja, mint a sz...), hogy biztos 20 kilós volt a heréje... Másrészt Armstrong csak a Tourért élt. A régi nagy nevek sokat tekertek, tavasztól őszig, Armstronag az egész évét erre hegyezte ki. Aztán van az az eset, hogy rábeszélte Belokit, hogy induljon a Touron, hogy segítse őt, cserébe Armstrong elindul a Vueltán, hogy Belokinak segítsen azt megnyerni. Beloki teljesítette az ígéretét, Armstrong nem. És az is éredekes, hogy, mennyire kiállt Michele Ferrari mellett (az "EPO doktor mellet). Jacques Anquetil hány évvel azután bukott le, hogy doppingolt? Nem is bukott le, soha nem jönnek rá, ha nem ismeri be. És hogy miért nem bukott le Armstrong? Szerintem azért, mert egy amerikai csapatban, egy amerikai kerekes simán hozzájuthat a legmodernebb doppingszerekhez. Biztosan ebben is élen állnak...
miihii
KHAL

2008.07.21. 00:00:08

Barcaforever írta: A csaj meg a mézbírkózásban levette a melltartóját. :mrgreen: =D>
Az sem rossz 8)

Vége a futamnak,a DOKTOR sikerével végződött! =D> Tanári versenyzéssel maga mögött tartotta Stonert,aki a végén hibázott is,így a vége könnyed győzelem!NA DE ADDIG!Huhh milyen komoly futam volt. \:D/
46 46 46 46 46 46 46 46 46 46 46
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.20. 23:57:31

Barcaforever írta:A csaj meg a mézbírkózásban levette a melltartóját. :mrgreen: =D>
Hoool?

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.07.20. 23:50:56

miihii írta:Akit érdekel,nemrég kezdődött a MotoGP Laguna Secaból.Ha tehetitek,nézzétek,durván nagy meccsben van ROSSI Stonerrel!!
FORCA VALEEEEE!!!!!
A csaj meg a mézbírkózásban levette a melltartóját. :mrgreen: =D>
Kép
balboa7
Entrenador del Barça

2008.07.20. 23:42:47

Varga Tamás írta:1. mi történt Pereiro Sióval, egyik kedvencemmel?
hatalmasat bukott...comb illetve lapockatöréssel kórházba szállították :cry:

helyesbítés a hivatalos sajtóközlemény alapján:

" Oscar-t helikopterrel szállították a torinói kórházba. Az előzetes jelentések szerint egy felkartöréssel megúszta az esetet, de további vizsgálatok szükségesek, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy semmi más belső sérülése nincsen"- adott ki sajtóközleményt a Caisse d'Epargne.
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
miihii
KHAL

2008.07.20. 23:21:39

Akit érdekel,nemrég kezdődött a MotoGP Laguna Secaból.Ha tehetitek,nézzétek,durván nagy meccsben van ROSSI Stonerrel!!
FORCA VALEEEEE!!!!!
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.20. 22:55:59

Most már csak az lesz a kérdés,h a CSCnél mi lesz a taktika?

Mert nekem az eddigiek alapján úgy tűnik,h Schlecknél erősebb a hegyeken Menchov úgy néz ki Kohl is sőt még a csapatából Sastre is.

Szóval kíváncsi leszek,h Sastre menni fog ha tud vagy segítenie kell Schlecket?Mert hiába Schlecken van a trikó nálam Sastre esélyesebbnek tűnik...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Válasz küldése