Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
1-2 éve megy ez, ilyen szinten.PCsabi írta:Pár éve már nem követem a női kézilabdát, mikor lett divat, hogy egyenlő létszámnál is lehozzák a kapust?
Nem igazán láttam ilyet én sem mostanában. És amúgy egy elég hülye szabálynak tartom ezt, na mindegy...PCsabi írta:Pár éve már nem követem a női kézilabdát, mikor lett divat, hogy egyenlő létszámnál is lehozzák a kapust?
Csak a magyarba volt 1 komoly ellenfél ,az is csak idegenbePCsabi írta:100%Initom írta:Ha minden igaz a rájátszásban kapcsolódnak bede nem 100%
![]()
Amúgy én csak azt nem értem, hogy ez miért érte meg a Veszprémnek? (A pénzen kívül persze.) Ebben a SEHA-Ligában is, 10 meccs, 10 győzelem, +84es gólkülönbség.
100%Initom írta:Ha minden igaz a rájátszásban kapcsolódnak bede nem 100%
Ha minden igaz a rájátszásban kapcsolódnak beS.Agüero írta:Úgy tudom, hogy igen.albicelesteX írta:Sziasztok!
Nem nagyon vagyok képben a magyar férfi kézilabda bajnoksággal,soha nem követtem.Amit megnéztem az a Veszprém BL meccsei voltak...De már azokat sem nézem így most azt hiszem a Digi sport egyik beharangozója megütötte a fülem...Mi ez, hogy a Veszprém kilépett az NB1-ből és ebbe a SEHA ligában szerepel?!Most akkor Ők már egyáltalán nem játszanak a magyar bajnokságban?Elnézést ha nagyon primitív alapvető kérdés.
Úgy tudom, hogy igen.albicelesteX írta:Sziasztok!
Nem nagyon vagyok képben a magyar férfi kézilabda bajnoksággal,soha nem követtem.Amit megnéztem az a Veszprém BL meccsei voltak...De már azokat sem nézem így most azt hiszem a Digi sport egyik beharangozója megütötte a fülem...Mi ez, hogy a Veszprém kilépett az NB1-ből és ebbe a SEHA ligában szerepel?!Most akkor Ők már egyáltalán nem játszanak a magyar bajnokságban?Elnézést ha nagyon primitív alapvető kérdés.
Szerintem is jó döntés, bár éppen az idézett rész miatt vannak kételyeim. Úgy gondolom, hogy egy ilyen poszt teljes embert kíván, és ő emellett ugye a lengyel topcsapat Kielcét is vezeti, valmiért úgy érzem, hogy szívás lesz a vége.Alcantara írta:másodállásban
Ez még annyira nem is gáz, a szerbek + 8 gólról buktak tegnap a csehek ellen.Game90 írta:Grat, hogy a végén emberelőnyben nulla gólt lőttünk, miközben kaptunk hármat...
MichaaBee írta:Engem egyébként halál komolyan érdekelne már, hogy miért mindig a bírókon múlik a magyar kézicsapatok kiesése...Mióta az eszemet tudom, nem hallottam még olyat, hogy ne a bírók bántak volna el a magyarokkal. Most akkor mi vagyunk a császárok, csak épp mindig valaki a vesztünket akarja?
Bírói tévedések mindig vannak, olyan kézi (szinte bármilyen sport) meccset én még nem láttam, ahol minden fújás tökéletes lett volna, s kezdem már kicsit abszurdnak érezni, hogy mindig minden kézi kiesés után azt fújja a közvélemény, hogy mi érdemeltük volna meg, csak a csúnya bírók... Német portálokat is olvasok néhanapján, győzelem esetén ott arra fektetik a hangsúlyt, hogy megérdemelt győzelem, mert megküzdöttek érte, vereség esetén pedig sohasem kerül elő az, hogy már megint minket utálnak. Nem tudom, hogy van-e még egy ország, ahol ennyire szubjektíven vesznek mindent...