Mert a csapatát, az Astanát a tavalyi doppingvétségek miatt kizárták, és az idei versenyen nem kaptak rajtengedélyt.Varatrix írta:Srácok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a tavalyi győztes, Contador miért nem indult?
Egyéb Sportok
-
- Az Eurobarca Anonymusa

- Varatrix
- Director del Fútbol
Srácok!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt hiszem, ez a legtöbb sportágban így van. Elég, ha csak a tenisz női és férfi mezőnyét nézzük. Még egy évtizede is több klasszis volt, több kiemelkedő egyéniség. De a fociban is így van. Sajnos, a gazdagok még gazdagabbak lettek, a kevésbé jó anyagi háttérrel rendelkezők pedig nem tudtak megizmosodni kellően. Ma kevés, ill. egyre kevesebb az egyéniség, a korszakos zseni.ozsimiki írta:Naja..Basso-t kihagytam. Nekem nem volt olyan,aki ellen szurkoltam (na jó talán kicsit Ullrich ellen,de ellene is csak a lentebb linkelt esetig),viszont Armstrong lenyűgözött,és amióta néztem a tour-t neki szorítottam.
Akik akkor ellene küzdöttek,és vesztettek,most ebben a mezőnyben,akkori formájukban egytől egyig a legnagyobb esélyesek lennének. Egyszerűen nem úgy nézem már a tour-t mint régebben, és nem a dopping miatt,hanem a mezőny miatt.
Azért Valverde Sanyi is itt van, ő sem tegnap kezdte az ipart.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Naja..Basso-t kihagytam. Nekem nem volt olyan,aki ellen szurkoltam (na jó talán kicsit Ullrich ellen
,de ellene is csak a lentebb linkelt esetig),viszont Armstrong lenyűgözött,és amióta néztem a tour-t neki szorítottam.
Akik akkor ellene küzdöttek,és vesztettek,most ebben a mezőnyben,akkori formájukban egytől egyig a legnagyobb esélyesek lennének. Egyszerűen nem úgy nézem már a tour-t mint régebben, és nem a dopping miatt,hanem a mezőny miatt.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Na meg Hamilton....azért akkoriban rá is figyelni kellett.Durva volt amikor törött kulccsonttal ment végig.Ő volt a nagy kedvencem.Meg Mayo és Vinokourov.ozsimiki írta:
U.i.2: akkor még Ivan Mayo, Beloki,Ullrich, Vinokourov voltak, kicsit más szint mint a mostaniak![]()
És mindig Armstrong ellen szurkoltam.

Azért Sastre itt maradt hírvivőnek az akkoriak közül.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Azt hittem Evans tudja tartani magát.
De lehetett látni, szinte észrevétlenül összefogtak ellene, folyamatosan megkinálták.
Schleck-nek tényleg sokat segit, hogy erős a csapata, de Evans bukását nem a Lotto csapatára fognám.
Egész egyszerüen Evans csak a kerék után tud menni, képtelen támadni.
Még Armstrong idejében emlékszem, ő is ott volt, mentek hárman.
Ő, Armstrong és Ullrich.
Addig nem is fog Tour-t nyerni, amig nem képes támadni, kezdeményezni.
Pedig kivételes képességü és az ereje is meglenne...
Kohl tényleg erős volt ma, talán túl erős...
Most már egyértelmü: Evans vagy támad, vagy oda az álma...
De lehetett látni, szinte észrevétlenül összefogtak ellene, folyamatosan megkinálták.
Schleck-nek tényleg sokat segit, hogy erős a csapata, de Evans bukását nem a Lotto csapatára fognám.
Egész egyszerüen Evans csak a kerék után tud menni, képtelen támadni.
Még Armstrong idejében emlékszem, ő is ott volt, mentek hárman.
Ő, Armstrong és Ullrich.
Addig nem is fog Tour-t nyerni, amig nem képes támadni, kezdeményezni.
Pedig kivételes képességü és az ereje is meglenne...
Kohl tényleg erős volt ma, talán túl erős...
Most már egyértelmü: Evans vagy támad, vagy oda az álma...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Figyelemmel kísértem én is az ifjú kajakosaink-kenusaink csodálatos hétvégéjét, amivel bizonyították: nem kell izgulnunk, biztosítva van az utánpótlás.
Nagyon örülök a sikereiknek, a Nemzet sikerének, Szeged sikerének!
Csak így tovább! Büszkék vagyunk Rátok4
HAJRÁ MAGYAROK!
KOLO ÖRÖKKÉ VELED!
Nagyon örülök a sikereiknek, a Nemzet sikerének, Szeged sikerének!
Csak így tovább! Büszkék vagyunk Rátok4
HAJRÁ MAGYAROK!
KOLO ÖRÖKKÉ VELED!

-
- Capitá del Barça
"MKB Ifi és U23 Eb: tizennyolc éremmel zártak válogatottaink
A július 17. és 20. között Szegeden zajló MKB Ifjúsági és U23-as síkvízi kajak-kenu Európa-bajnokság zárónapjának déutánján az 500 méteres finálékat rendezték az U23-as versenyzők számára. A kontinensbajnokság abszolút sztárja Csipes Tamara, aki egyesben mindkét távon, 500-on pedig Hegyi Zomillával párosban nyert aranyérmet.
A délutáni program másfél órás csúszással kezdődött egy vaklármának bizonyuló bombariadó miatt. A Csongrád-megyei Rendőr Főkapitányság munkatársai és a helyi biztonsági szolgálat emberei igen szakszerűen jártak el: a lelátóról a 200 méteres rajtvonalig tereltek ki mindenkit, amíg kutyákkal át nem vizsgálták a területet.
A közjáték sem zavarta meg azonban Csipes Tamarát, aki rutinos profikra jellemző módon kajakozta végig az olimpiai távot, és győzte le riválisait. Az eredményhirdetés után pedig szaladt Hegyi Zomillához, hogy párosban is nagyot alkothassanak. Meg is tették – akár a jelen felnőtt válogatottjának nagyjai –, vagyis a sportágban máris biztosítottnak tetszik a következő olimpiára az erős utánpótlás. Miközben ne feledjük, az U23-as korosztályba tartozó Szabó Gabriella és Kozák Danuta már Pekingben is ott lesz.
– Az Eb előtt nem gondoltam volna, hogy három arannyal zárom a viadalt, de nagyon boldog vagyok – mondta Csipes Tamara. – Én örültem a szembeszélnek, nagyobb gondot okozott a bombariadó, mivel csak 5 perccel előtte szóltak, és ez eléggé kizökkentett a koncentrációból, de sikerült összeszednünk magunkat.
– Az elő- és középfutam időeredménye alapján reménykedtünk a győzelemben, bár a szembeszél kicsit megijesztett – mondta Hegyi Zomilla. – Négy éve megyünk együtt párost, de nemzetközi versenyen most elősör volt szembeszelünk, ráadásul a bombariadó miatt a megszokott verseny előtti ritmusom is felborult, kétszer is vízre kellett szállnom, úgyhogy örülök hogy a zavaró körülmények ellenére sikerült nyernünk.
A Sarudi Alíz, Csernák Petra, Csernák Edina és Bara Alexandra alkotta női négyesünk a negyedik helyen zárt.
A férfiaknál sem maradtunk érem nélkül: Dobos András kiváló kajakozással szerzett ezüstérmet a spanyol Cosgaya mögött és a litván Malinauskas előtt. Bakó Zoltán tanítványa remek hajrát produkált, és néhány éven belül a felnőtt mezőnyben is ütőképes versenyző lehet.
A férfi párosok elképesztően szoros versengésben döntöttek az érmekről: a Papp Sándor, Szalay Tamás duó végül negyedik lett, ami szép eredmény, hisz az első öt helyezett két másodpercen belül siklott a célba.
A kenusoknál Volein Viktor a hatodik helyen végzett, a Németh Gergő, Nagy Péter duó pedig ugyan a dobogóért végül nem volt meccsben, negyedik helyüket azonban kiváló kenuzással hozták. A Varga Dávid, Széles Gábor, Németh Gergő, Nagy Péter kenus négyes fantasztikus pályát ment: csupán a célfotó alapján lehetett megítélni, hogy erőfeszítésük érmes helyezést ért-e vagy sem... Hála az égnek, bronzérmet ért! Hosszas várakozás után ugyanis kiderült, egy hajszállal, egészen pontosan tizenkét ezredmásodperccel a mieink hajójának az orra ért előbb a célba, s nem a románoké.
Méricskélni nehéz, de tán még ennél is nagyobb boldogságot okoztak férfi kajak négyesünk tagjai. Az Eb utolsó döntőjében esélyesekhez méltóan kajakozva, parádés kezdéssel, remek utazósebességgel, és tetszetős hajrával söpörték be az aranyérmet az oroszok és a fehéroroszok előtt.
– Az ezres a gyengébb számunk, de ott is jók voltunk, ezért számítottunk ötszázon a jó eredményre – mondta Dobos András. – Külön örülök a revánsnak, és annak is, hogy sem a bombariadó miatti leállás, sem az szembeszél nem tudott kifogni rajtunk.
Fekete szalaggal versenyző utánpótlás kajakosaink és kenusaink méltóképp tisztelegtek Kolonics György emléke előtt. Az ifjúságiak négy arany-, egy ezüst- és három aranyéremmel, az U23-asok hat arany-, két ezüst- és két bronzéremmel zárták a viadalt, vagyis a teljes utánpótlás-válogatott összesen 18 éremet lapátolt be az Eb-n!
– Tavaly Belgrádban is hatot nyertünk, de az akkori csapatunkból most négyen is az olimpiára készülnek. A változatlan sikeresség azonban azt mutatja, hogy megvan a folyamatosság, és kiválóak az utánuk következők – mondta Nagy László, az U23-as válogatott vezetőedzője. – Kiemelendő Csipes Tamara, aki háromból három számot nyert, és bár még nagyon-nagyon fiatal, mondható, újra régi fényében ragyog. Hegyi Zomilla tavaszi gyengébb teljesítménye után most szépen teljesített, szintúgy a Faldum, Medveczky páros, amely a felnőtt Eb után itt is bizonyított. Férfi kajakban is született győzelmünk, de erősítenünk kell egy kicsit az olimpiai számokban. Kenuban a Sáfrán-testvérek mellett új csapat formálódik, és ők akár már jövőre beérhetnek. A tíz éremmel boldogok lehetünk, és magabiztosan várhatjuk a Peking után következő olimpiai ciklust.
Az MKB Ifjúsági és U23-as Kajak-Kenu Európa-bajnokság nem az utolsó nagy nemzetközi regatta volt Szegeden az idén: szeptemberben az Európai Olimpiai Reménységek Versenyére (EORV) kerül sor a Maty-éren. Addig is sok szurkolnivalónk lesz: a pekingi olimpián."
na [auto_cenzúra]!már itt is!szörnyű!
grat amugy a csapatnak!
A július 17. és 20. között Szegeden zajló MKB Ifjúsági és U23-as síkvízi kajak-kenu Európa-bajnokság zárónapjának déutánján az 500 méteres finálékat rendezték az U23-as versenyzők számára. A kontinensbajnokság abszolút sztárja Csipes Tamara, aki egyesben mindkét távon, 500-on pedig Hegyi Zomillával párosban nyert aranyérmet.
A délutáni program másfél órás csúszással kezdődött egy vaklármának bizonyuló bombariadó miatt. A Csongrád-megyei Rendőr Főkapitányság munkatársai és a helyi biztonsági szolgálat emberei igen szakszerűen jártak el: a lelátóról a 200 méteres rajtvonalig tereltek ki mindenkit, amíg kutyákkal át nem vizsgálták a területet.
A közjáték sem zavarta meg azonban Csipes Tamarát, aki rutinos profikra jellemző módon kajakozta végig az olimpiai távot, és győzte le riválisait. Az eredményhirdetés után pedig szaladt Hegyi Zomillához, hogy párosban is nagyot alkothassanak. Meg is tették – akár a jelen felnőtt válogatottjának nagyjai –, vagyis a sportágban máris biztosítottnak tetszik a következő olimpiára az erős utánpótlás. Miközben ne feledjük, az U23-as korosztályba tartozó Szabó Gabriella és Kozák Danuta már Pekingben is ott lesz.
– Az Eb előtt nem gondoltam volna, hogy három arannyal zárom a viadalt, de nagyon boldog vagyok – mondta Csipes Tamara. – Én örültem a szembeszélnek, nagyobb gondot okozott a bombariadó, mivel csak 5 perccel előtte szóltak, és ez eléggé kizökkentett a koncentrációból, de sikerült összeszednünk magunkat.
– Az elő- és középfutam időeredménye alapján reménykedtünk a győzelemben, bár a szembeszél kicsit megijesztett – mondta Hegyi Zomilla. – Négy éve megyünk együtt párost, de nemzetközi versenyen most elősör volt szembeszelünk, ráadásul a bombariadó miatt a megszokott verseny előtti ritmusom is felborult, kétszer is vízre kellett szállnom, úgyhogy örülök hogy a zavaró körülmények ellenére sikerült nyernünk.
A Sarudi Alíz, Csernák Petra, Csernák Edina és Bara Alexandra alkotta női négyesünk a negyedik helyen zárt.
A férfiaknál sem maradtunk érem nélkül: Dobos András kiváló kajakozással szerzett ezüstérmet a spanyol Cosgaya mögött és a litván Malinauskas előtt. Bakó Zoltán tanítványa remek hajrát produkált, és néhány éven belül a felnőtt mezőnyben is ütőképes versenyző lehet.
A férfi párosok elképesztően szoros versengésben döntöttek az érmekről: a Papp Sándor, Szalay Tamás duó végül negyedik lett, ami szép eredmény, hisz az első öt helyezett két másodpercen belül siklott a célba.
A kenusoknál Volein Viktor a hatodik helyen végzett, a Németh Gergő, Nagy Péter duó pedig ugyan a dobogóért végül nem volt meccsben, negyedik helyüket azonban kiváló kenuzással hozták. A Varga Dávid, Széles Gábor, Németh Gergő, Nagy Péter kenus négyes fantasztikus pályát ment: csupán a célfotó alapján lehetett megítélni, hogy erőfeszítésük érmes helyezést ért-e vagy sem... Hála az égnek, bronzérmet ért! Hosszas várakozás után ugyanis kiderült, egy hajszállal, egészen pontosan tizenkét ezredmásodperccel a mieink hajójának az orra ért előbb a célba, s nem a románoké.
Méricskélni nehéz, de tán még ennél is nagyobb boldogságot okoztak férfi kajak négyesünk tagjai. Az Eb utolsó döntőjében esélyesekhez méltóan kajakozva, parádés kezdéssel, remek utazósebességgel, és tetszetős hajrával söpörték be az aranyérmet az oroszok és a fehéroroszok előtt.
– Az ezres a gyengébb számunk, de ott is jók voltunk, ezért számítottunk ötszázon a jó eredményre – mondta Dobos András. – Külön örülök a revánsnak, és annak is, hogy sem a bombariadó miatti leállás, sem az szembeszél nem tudott kifogni rajtunk.
Fekete szalaggal versenyző utánpótlás kajakosaink és kenusaink méltóképp tisztelegtek Kolonics György emléke előtt. Az ifjúságiak négy arany-, egy ezüst- és három aranyéremmel, az U23-asok hat arany-, két ezüst- és két bronzéremmel zárták a viadalt, vagyis a teljes utánpótlás-válogatott összesen 18 éremet lapátolt be az Eb-n!
– Tavaly Belgrádban is hatot nyertünk, de az akkori csapatunkból most négyen is az olimpiára készülnek. A változatlan sikeresség azonban azt mutatja, hogy megvan a folyamatosság, és kiválóak az utánuk következők – mondta Nagy László, az U23-as válogatott vezetőedzője. – Kiemelendő Csipes Tamara, aki háromból három számot nyert, és bár még nagyon-nagyon fiatal, mondható, újra régi fényében ragyog. Hegyi Zomilla tavaszi gyengébb teljesítménye után most szépen teljesített, szintúgy a Faldum, Medveczky páros, amely a felnőtt Eb után itt is bizonyított. Férfi kajakban is született győzelmünk, de erősítenünk kell egy kicsit az olimpiai számokban. Kenuban a Sáfrán-testvérek mellett új csapat formálódik, és ők akár már jövőre beérhetnek. A tíz éremmel boldogok lehetünk, és magabiztosan várhatjuk a Peking után következő olimpiai ciklust.
Az MKB Ifjúsági és U23-as Kajak-Kenu Európa-bajnokság nem az utolsó nagy nemzetközi regatta volt Szegeden az idén: szeptemberben az Európai Olimpiai Reménységek Versenyére (EORV) kerül sor a Maty-éren. Addig is sok szurkolnivalónk lesz: a pekingi olimpián."
na [auto_cenzúra]!már itt is!szörnyű!

grat amugy a csapatnak!

Més qué un Club!!!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azért az egyik körforgalomnál elestek egy 'kevesen' ...Knézyék szerint olajfolt volt,a kicsit vizes aszfalton.
Az volt a dúrva,h mindkét oldalon egyszerre zuhantak el,szntem nem volt ott olajfolt
Az volt a dúrva,h mindkét oldalon egyszerre zuhantak el,szntem nem volt ott olajfolt

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A franciskába! Nagyon sajnálom Pereiro Siót, a tavalyelőtti versenyen szerettem meg. Mielőbbi gyógyulást kívánok Neki!

- balboa7
- Entrenador del Barça
hatalmasat bukott...comb illetve lapockatöréssel kórházba szállítottákVarga Tamás írta:1. mi történt Pereiro Sióval, egyik kedvencemmel?

a srác, eljátszotta gyakorlatilag a 3. kategóriás hegyen a nagy halált...nem vezetett semmit...erre a végén simán vette át a támadásokat illetve párszor ő is bekínálta a többieket...eléggé unfair volt, de hát ilyet is ritka látniVarga Tamás írta:2. a célba mikor beért az amerikai - Pete, vagy mi a neve -, miért fikázták Knézyék?

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Jugador d'estrella
Pate nem csinált semmi rosszat csak nem volt szimpatikus,eljátszotta a nagyhalált,nem vezetett semmit majd a végén majdnem megnyerte,nem szabályellenes még csak nem is unfair csak nem szépVarga Tamás írta:
2. a célba mikor beért az amerikai - Pete, vagy mi a neve -, miért fikázták Knézyék?
VIVA ESPANA!

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Végig nem néztem, csak bele-belekukkantottam. Ezért lenne két kérdésem.
1. mi történt Pereiro Sióval, egyik kedvencemmel?
2. a célba mikor beért az amerikai - Pete, vagy mi a neve -, miért fikázták Knézyék?
Gratulálok Kohlnak, remélem, nem esik Ricco hibájába.
Az első hat bármelyike nyerhet, de a hegyekben Evans-nek legalább 1 percet adni kell, hogy az időfutam után is maradjon esélye a vezetőnek. Az ausztrál amúgy nagyon unszimpatikus nekem.
Valverde pedig megmutatta, hogy nem szabad leírni. Csak kár a Pireneusokért, esélye már nincs. Viszont Sastre odaérhet. Mostantól ő a favoritom.
VIVA ESPANA!
1. mi történt Pereiro Sióval, egyik kedvencemmel?
Gratulálok Kohlnak, remélem, nem esik Ricco hibájába.
Az első hat bármelyike nyerhet, de a hegyekben Evans-nek legalább 1 percet adni kell, hogy az időfutam után is maradjon esélye a vezetőnek. Az ausztrál amúgy nagyon unszimpatikus nekem.
Valverde pedig megmutatta, hogy nem szabad leírni. Csak kár a Pireneusokért, esélye már nincs. Viszont Sastre odaérhet. Mostantól ő a favoritom.
VIVA ESPANA!

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Ez tényleg már tűrhető...bár a 2000es évek elejével nem veszi fel a versenytBányász írta:Na az ilyen szakaszokért érdemes nézni a Tourt...

A legnagyobbról egy vidi,egy emlékezetes eset, Ullrich sportszerű volt,majd nem bírta a képzést

http://www.youtube.com/watch?v=DQDjqAkLUB0
U.i.: már kitárgyaltuk,szal nem zavar,ha beírja pár ember,h így,meg úgy doppingolt...ő volt,van,és lesz is ennek a sportnak a legendája,akárh is fáj ez egyeseknek

U.i.2: akkor még Ivan Mayo, Beloki,Ullrich, Vinokourov voltak, kicsit más szint mint a mostaniak

Ez is egy emlékezetes eset:
http://www.youtube.com/watch?v=RtZhG2kW ... re=related

-
- Jugador d'estrella
tour 4 ever 
még 6an vannak versenyben a sárga trikóért..ez kell a népnek.
Bár én Valverdének drukkolok és ő most 4perc körüli hátrányban van,de ma is látszott ,hogy erős és taktikailag a legjobb...
Vamos Alejandro Vamos

még 6an vannak versenyben a sárga trikóért..ez kell a népnek.
Bár én Valverdének drukkolok és ő most 4perc körüli hátrányban van,de ma is látszott ,hogy erős és taktikailag a legjobb...
Vamos Alejandro Vamos

Barca,Barca,Baaarca!
- balboa7
- Entrenador del Barça
ez tényleg jó volt
nemtom, h evans ellen vannak e sipiék, de nekem nem tűnt fel, mer nekem nagyon unszimpi az ausztrál
kohl mente ma a legnagyobbat...
valverde is hozta amit valójában tud...pireneusokban valamit nagyon benéztek
evans-et tovább kell támadni kedden és szerdán, mert időfutamon gondban lehetnek a többiek...
de az milyen volt már, h a szökevényeknek végig kedvezett az időjárás
az amerikai gyerek meg megszégyenítően jól eljátszotta a halálát

nemtom, h evans ellen vannak e sipiék, de nekem nem tűnt fel, mer nekem nagyon unszimpi az ausztrál

kohl mente ma a legnagyobbat...
valverde is hozta amit valójában tud...pireneusokban valamit nagyon benéztek

evans-et tovább kell támadni kedden és szerdán, mert időfutamon gondban lehetnek a többiek...
de az milyen volt már, h a szökevényeknek végig kedvezett az időjárás

az amerikai gyerek meg megszégyenítően jól eljátszotta a halálát

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

- Bányász
Na az ilyen szakaszokért érdemes nézni a Tourt...
Volt ma minden.Szegény Menchov mekkorát esett amikor megpróbált elmenni...
Az első 3 tíz másdopercen belül...elég jó kis hét elé nézünk.
Evansnek tényleg az lesz a veszte,h "nincs" csapata.Nagyon nehéz dolga volt szerencsétlennek,CSC mindig három emberrel volt ott...így nem is csoda,h elvesztette a trikót.
Kohl előtt le a kalappal,nagyon érdekes stílusba teker de nagyot ment ma.
Csak nekem tűnik úgy,h a stúdióban Evans ellen drukkolnak?Vagy én nem tudom,de ha kiáll a nyeregből akkor már gondja van,ha lemarad 3 méterrel már gondja van.Egyfolytában ezt hajtogatták,h Evans bajban van..
Tiszta hülye volt egyébként szerintem.Várható volt,h Schleck csak az utolsó métereken fog robbantani amikor már nem tud rá felérni Evans.Szerintem lett volna benne annyi,h elébe menjen a dolgoknak és 600-700 méternél meg kellett volna kínálnia Schlecket...
Meglepett Valverde nagy feltámadása,kíváncsi lennék a Pireneusokban mi volt a baja..
Szegény Perreiro Sio-t nagyon sajnálom.
Volt ma minden.Szegény Menchov mekkorát esett amikor megpróbált elmenni...
Az első 3 tíz másdopercen belül...elég jó kis hét elé nézünk.
Evansnek tényleg az lesz a veszte,h "nincs" csapata.Nagyon nehéz dolga volt szerencsétlennek,CSC mindig három emberrel volt ott...így nem is csoda,h elvesztette a trikót.
Kohl előtt le a kalappal,nagyon érdekes stílusba teker de nagyot ment ma.
Csak nekem tűnik úgy,h a stúdióban Evans ellen drukkolnak?Vagy én nem tudom,de ha kiáll a nyeregből akkor már gondja van,ha lemarad 3 méterrel már gondja van.Egyfolytában ezt hajtogatták,h Evans bajban van..
Tiszta hülye volt egyébként szerintem.Várható volt,h Schleck csak az utolsó métereken fog robbantani amikor már nem tud rá felérni Evans.Szerintem lett volna benne annyi,h elébe menjen a dolgoknak és 600-700 méternél meg kellett volna kínálnia Schlecket...
Meglepett Valverde nagy feltámadása,kíváncsi lennék a Pireneusokban mi volt a baja..
Szegény Perreiro Sio-t nagyon sajnálom.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Bányász
Hát szerintem azért mert McEwen még nem nyert idén szakaszt,Hushovdnak pedig véleményem szerint még van esélye a zöld trikóra...Így nekik még van motiváció.Cavendishnek nem igazán maradt...Varga Tamás írta: Halkan megkérdem: McEwen miért nem adta fel, Hushovd miért van még versenyben?
Nem vitázni akarok, de én már nem tudok hinni ezeknek a híreknek. Elfáradt. Ekkora ökörséget. Gondolom, a többi százvalahány kerekes fitt, kipihent és fáradhatatlan.
És igen elfáradt!A közvetítésben pont erről volt szó.Cavendish ugyebár sprinter.Na már most az atlétikában se várhatod el egy 100astól,h maratont fusson....
Gyakorlatilag megtette amit elvárt tőle a csapata így nyugodt szívvel adhatta fel a versenyt.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ez igaz. Tavaly - ha jól emlékszem, de nyugodtan javíts ki, ha nem - Rasmussen vagy Vinokurov is valami hasonlóval adta fel, aztán két nap múlva kiderült a valóság. Sajnos, annyi a csalás, hogy én nem tudok hinni egyetlen kerékpárosnak sem. Annyiszor okoztak csalódást, hogy nincs olyan ok, amiért higgyek nekik. Eljátszották a bizalmamat, nem egyszer, hanem ezerszer.ozsimiki írta:Tamás,akkor vagy rossz,és csúnya,ha olyat bántasz akiről nincs bebizonyítva amit állítasz. Róla nincs,majd ha belesz,akkor van alapja,most semmi a 'vádjaidnak'. Ezek jelen pillanatban tények

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Tamás,akkor vagy rossz,és csúnya
,ha olyat bántasz akiről nincs bebizonyítva amit állítasz. Róla nincs,majd ha belesz,akkor van alapja,most semmi a 'vádjaidnak'. Ezek jelen pillanatban tények 

-
- Jugador d'estrella
Ha ezen a vonalon elindulunk mindent száműzni kéne az olimpiáról.Varga Tamás írta:Ó igen, azok a ma született báránykák, mindenki őket bántja! Pfúj, csúnya, rossz, gonosz emberek.Mindjárt megszakad a szívem, meg elkezdem őket sajnálni, ha lesz rá időm.
A kerékpár sportot száműzni kellene két ciklus idejéig az olimpiáról, aztán ha bebizonyítják, hogy tudnak tisztességesebb körülmények között is versenyezni, akkor próba-jelleggel visszatérhetnek. Minden évben ígérgetnek, aztán egyre rosszabb lesz.
Halkan megkérdem: McEwen miért nem adta fel, Hushovd miért van még versenyben?
Nem vitázni akarok, de én már nem tudok hinni ezeknek a híreknek. Elfáradt. Ekkora ökörséget. Gondolom, a többi százvalahány kerekes fitt, kipihent és fáradhatatlan.
9:72 száz???biztos sokat gyúr
Úszásban 1,5mp-t rávernek a világcsúcsra egyik napról a másikra???tuti a ruha
Sajnos a legtöbben cuccolnak,minden sportban.
Senkit nem érdekel egy 10másodperces 100m,vagy az ,hogy 3an 4en feltolják a biciklit a hegyre mert a többi nem bírja.
A szabályokat kéne megváltoztatni nem száműzni ilyen olyan sportokat,az úgy se ér semmit.
És még annyit ,hogy nem a dopping különbözteti meg Cavendish meg mondjuk engem.Ezek minden nap meghalnak ,hogy jobbak és gyorsabbak legyenek a dopping már csak ahhoz kell ,hogy ők legyenek a legjobbak.
Ahhoz ,hogy őket ott látod a doppingnak kb. 1% köze van.Akár mennyit doppingolnak nagyon tisztelem őket a küzdeni akarásukért és akaraterelyükért.

Barca,Barca,Baaarca!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ó igen, azok a ma született báránykák, mindenki őket bántja! Pfúj, csúnya, rossz, gonosz emberek.
Mindjárt megszakad a szívem, meg elkezdem őket sajnálni, ha lesz rá időm.
A kerékpár sportot száműzni kellene két ciklus idejéig az olimpiáról, aztán ha bebizonyítják, hogy tudnak tisztességesebb körülmények között is versenyezni, akkor próba-jelleggel visszatérhetnek. Minden évben ígérgetnek, aztán egyre rosszabb lesz.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Bányásznak+Replaynek igaza van.
Azért nem kell mindenbe belemagyarázni a doppingot. Még így is jóval többen mennek tisztán,mint akik doppingolnak
(mindjárt jön vki,és beírja,h jóval többen nem buknak le,mint...
)
Feleslegesen meg a halál tekerne fel az Alpokra
,főleg,h utána még lesz egy elég nívos esemény,amire hivatalos...
Azért nem kell mindenbe belemagyarázni a doppingot. Még így is jóval többen mennek tisztán,mint akik doppingolnak

Feleslegesen meg a halál tekerne fel az Alpokra

- Bányász
Pontosan...Pettachi se felyezett be túl sok Tourt a hegyek előtt vagy közbe mindig feladta.Egész egyszerüen nincs értelme folytatni, az ilyen nagymenőknél igy szokott lenni
És akkor fel se merült,h azért mert doppingolt.Csak most lett"divat",h a győzteseknek meg azoknak akik jól mennek szívják a vérét az emberek,h doppingolt...