Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert a csapatát, az Astanát a tavalyi doppingvétségek miatt kizárták, és az idei versenyen nem kaptak rajtengedélyt.Varatrix írta:Srácok!
Valaki meg tudná mondani, hogy a tavalyi győztes, Contador miért nem indult?
Azt hiszem, ez a legtöbb sportágban így van. Elég, ha csak a tenisz női és férfi mezőnyét nézzük. Még egy évtizede is több klasszis volt, több kiemelkedő egyéniség. De a fociban is így van. Sajnos, a gazdagok még gazdagabbak lettek, a kevésbé jó anyagi háttérrel rendelkezők pedig nem tudtak megizmosodni kellően. Ma kevés, ill. egyre kevesebb az egyéniség, a korszakos zseni.ozsimiki írta:Naja..Basso-t kihagytam. Nekem nem volt olyan,aki ellen szurkoltam (na jó talán kicsit Ullrich ellen,de ellene is csak a lentebb linkelt esetig),viszont Armstrong lenyűgözött,és amióta néztem a tour-t neki szorítottam.
Akik akkor ellene küzdöttek,és vesztettek,most ebben a mezőnyben,akkori formájukban egytől egyig a legnagyobb esélyesek lennének. Egyszerűen nem úgy nézem már a tour-t mint régebben, és nem a dopping miatt,hanem a mezőny miatt.
Na meg Hamilton....azért akkoriban rá is figyelni kellett.Durva volt amikor törött kulccsonttal ment végig.Ő volt a nagy kedvencem.Meg Mayo és Vinokourov.ozsimiki írta:
U.i.2: akkor még Ivan Mayo, Beloki,Ullrich, Vinokourov voltak, kicsit más szint mint a mostaniak![]()
hatalmasat bukott...comb illetve lapockatöréssel kórházba szállítottákVarga Tamás írta:1. mi történt Pereiro Sióval, egyik kedvencemmel?
a srác, eljátszotta gyakorlatilag a 3. kategóriás hegyen a nagy halált...nem vezetett semmit...erre a végén simán vette át a támadásokat illetve párszor ő is bekínálta a többieket...eléggé unfair volt, de hát ilyet is ritka látniVarga Tamás írta:2. a célba mikor beért az amerikai - Pete, vagy mi a neve -, miért fikázták Knézyék?
Pate nem csinált semmi rosszat csak nem volt szimpatikus,eljátszotta a nagyhalált,nem vezetett semmit majd a végén majdnem megnyerte,nem szabályellenes még csak nem is unfair csak nem szépVarga Tamás írta:
2. a célba mikor beért az amerikai - Pete, vagy mi a neve -, miért fikázták Knézyék?
VIVA ESPANA!
Ez tényleg már tűrhető...bár a 2000es évek elejével nem veszi fel a versenytBányász írta:Na az ilyen szakaszokért érdemes nézni a Tourt...
Hát szerintem azért mert McEwen még nem nyert idén szakaszt,Hushovdnak pedig véleményem szerint még van esélye a zöld trikóra...Így nekik még van motiváció.Cavendishnek nem igazán maradt...Varga Tamás írta: Halkan megkérdem: McEwen miért nem adta fel, Hushovd miért van még versenyben?
Nem vitázni akarok, de én már nem tudok hinni ezeknek a híreknek. Elfáradt. Ekkora ökörséget. Gondolom, a többi százvalahány kerekes fitt, kipihent és fáradhatatlan.
Ez igaz. Tavaly - ha jól emlékszem, de nyugodtan javíts ki, ha nem - Rasmussen vagy Vinokurov is valami hasonlóval adta fel, aztán két nap múlva kiderült a valóság. Sajnos, annyi a csalás, hogy én nem tudok hinni egyetlen kerékpárosnak sem. Annyiszor okoztak csalódást, hogy nincs olyan ok, amiért higgyek nekik. Eljátszották a bizalmamat, nem egyszer, hanem ezerszer.ozsimiki írta:Tamás,akkor vagy rossz,és csúnya,ha olyat bántasz akiről nincs bebizonyítva amit állítasz. Róla nincs,majd ha belesz,akkor van alapja,most semmi a 'vádjaidnak'. Ezek jelen pillanatban tények
Ha ezen a vonalon elindulunk mindent száműzni kéne az olimpiáról.Varga Tamás írta:Ó igen, azok a ma született báránykák, mindenki őket bántja! Pfúj, csúnya, rossz, gonosz emberek.Mindjárt megszakad a szívem, meg elkezdem őket sajnálni, ha lesz rá időm.
A kerékpár sportot száműzni kellene két ciklus idejéig az olimpiáról, aztán ha bebizonyítják, hogy tudnak tisztességesebb körülmények között is versenyezni, akkor próba-jelleggel visszatérhetnek. Minden évben ígérgetnek, aztán egyre rosszabb lesz.
Halkan megkérdem: McEwen miért nem adta fel, Hushovd miért van még versenyben?
Nem vitázni akarok, de én már nem tudok hinni ezeknek a híreknek. Elfáradt. Ekkora ökörséget. Gondolom, a többi százvalahány kerekes fitt, kipihent és fáradhatatlan.