Egyéb Sportok
- lui1698
- Llegenda del Barça
Szegény Kolo!
Én bevallom őszintén, hogy nem nagyon ismertem,mert nem igazán követem a vizisportokat.
Viszont mikor a Tv beszámolt a haláláról akkor utánna néztem és hát azért 1 hatalmas sportoló távozott közülünk.
15szörös világ és kétszeres olimpia bajnok!!!Azért ez nem csak Magyarországon hanem a világon is ritkaság!
Nyugodjon Békében!
Én bevallom őszintén, hogy nem nagyon ismertem,mert nem igazán követem a vizisportokat.
Viszont mikor a Tv beszámolt a haláláról akkor utánna néztem és hát azért 1 hatalmas sportoló távozott közülünk.
15szörös világ és kétszeres olimpia bajnok!!!Azért ez nem csak Magyarországon hanem a világon is ritkaság!
Nyugodjon Békében!
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- matyi02
- Entrenador del Barça
Nyugodjék békében ... Nagyon sajnálom mekora ember volt elképesztő 5.olimpia és még csak 36 éves
igazságtalan az élet ... az egyik percben még mosolyog a következőbe meg már nincs az élők sorai közöt szörnyü

-
- Llegenda del Barça
áááá b+ ilyen nincs.
erre nem lehet mit mondani, egyik pillanatban még nyomja, a következőben pedig kész vége, közben még előtte az egész élete..
nem tudok erre mit mondani, max annyit, nagyon vigyázzatok magatokra.
rettentően sajnálom Kolót és az egész családját is.
erre nem lehet mit mondani, egyik pillanatban még nyomja, a következőben pedig kész vége, közben még előtte az egész élete..
nem tudok erre mit mondani, max annyit, nagyon vigyázzatok magatokra.
rettentően sajnálom Kolót és az egész családját is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nyugodjon békében ! 
Hihetetlen, hogy mostanában milyen sok ehez hasonló baleset történik sportolóinkkal.

Hihetetlen, hogy mostanában milyen sok ehez hasonló baleset történik sportolóinkkal.
in to exile
-
- Director del Fútbol
Nyugodj békében, Kolo!

19
- Mihu
- Director del Fútbol
Teljesen lesújtott a hír
Ismét egy végtelenül szerény, és szimpatikus sportolót veszítettünk el. Minden leendő fiatal kajak-kenus nyugodtan példát vehet Róla. Kolonics Györgyről. Istenem...36 éves volt. Elment edzeni, ugyan úgy mint bármikor máskor. De most nem tért haza. Hihetetlen...ötödik olimpiájára készült. Bár ne készült volna
Nyugodjék békében
R.I.P.

Nyugodjék békében

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Minden tiszteletem Kolonics Györgynek, elég nehéz felfogni ezt. Szörnyű dolog, talán túlhajszolta magát... Nagyon sajnálom, szép emlékekkel búcsúzhatunk tőle. Sajnos már nem bizonyíthatott Pekingben, de inkább maradt volna itthon, mint hogy ez történjen. Nagyon megrendítő, ismét elveszett egy nagyszerű sportoló, s sajnos még fiatal volt.
Nyugodj békében!
Nyugodj békében!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
R.I.P
-
- Capitá del Barça
Na ez a szörnyű a fejlödő sport következménye. Öszite résztvétem.
Sajnos ezekbe a dolgokba benne vannak a modern szerek is.
Sajnos ezekbe a dolgokba benne vannak a modern szerek is.
- balboa7
- Entrenador del Barça
nah, az első komoly erőfelmérésen is túl vannak a kerekesek..
cadel-t én nagyon nem csípem...sipi sokszor elmondta, h csak a kereket tudja rakni, és igaza is van...nem az a bevállalós típus...meg amúgy is a lotto csapata sehol nincs a saunier duval és a CSC csapatához képest...duval-nak írtózatosan erős csapata volt ma...
valverde meg egyszerűen meghalt...nem is akartam elhinni hirtelen...pedig neki szorítottam, de hamar eldőlt, h nem tud beleszólni a hegyeken a küzdelembe...
ricco gyerek nagyon szimpi lett...jó kis hegyimenő a srác, kellő egoval
evans nem fogja tudni megtartani a trikót sztem párizsig...a hegyeken az őrületbe fogják kergetni schleckék és riccoék, és még menchov is robbantani fog sztem...
mindenestre ma jo kis szakasz volt....soha rosszabbat
cadel-t én nagyon nem csípem...sipi sokszor elmondta, h csak a kereket tudja rakni, és igaza is van...nem az a bevállalós típus...meg amúgy is a lotto csapata sehol nincs a saunier duval és a CSC csapatához képest...duval-nak írtózatosan erős csapata volt ma...
valverde meg egyszerűen meghalt...nem is akartam elhinni hirtelen...pedig neki szorítottam, de hamar eldőlt, h nem tud beleszólni a hegyeken a küzdelembe...
ricco gyerek nagyon szimpi lett...jó kis hegyimenő a srác, kellő egoval

evans nem fogja tudni megtartani a trikót sztem párizsig...a hegyeken az őrületbe fogják kergetni schleckék és riccoék, és még menchov is robbantani fog sztem...
mindenestre ma jo kis szakasz volt....soha rosszabbat

Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

Hehe, megérdemli már.
Kérdés, megtudja-e tartani, mert a csapata nem elég erős ehhez, viszont sokan végleg elbuktak ma.
Ricco-t érzem rá legveszélyesebbnek.
Ahogy Sipi szokta mondani, Cadel csak a kerék után tud menni...ezért mondom, nehéz dolga lesz.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Igen, nagyon izgalmas és érdekes menet volt. Alejandro 'halála' előtt teljességgel értetlenül állok. Lehet, hogy a sérülése is közrejátszott. Szerintem, is elszállt.Bányász írta:Evansnak is az lesz a veszte szerintem mint Kirchennek.Nevezetesen,h gyenge a csapata.
Bár én azt mondom,h még Kirchen se szállt el mert nagyon szoros az eleje.És az az 1.56 igazán nem sok.De talán még az első tízből mindenkinek van esélye.
Valverde innen már nem hiszem,h visszajön.Ricco meg hát nem tud időfutamot menni amúgy nagy esélyes lenne.Bár ahogy nézem nem árt odafigyelni rá.
Csak szerintem voltak fájdalmai Evansnek vagy másnak is feltűnt,h dobálta a jobb vállát?Nem az fáj neki??Vagy mindig így megy?
Jó kis szakasz volt ez,jó kis hangulattal a hegyeken...
Kirchen elszállt. Sastre, Ricco, Ewans lehetnek a favoritok.

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Evansnak is az lesz a veszte szerintem mint Kirchennek.Nevezetesen,h gyenge a csapata.
Bár én azt mondom,h még Kirchen se szállt el mert nagyon szoros az eleje.És az az 1.56 igazán nem sok.De talán még az első tízből mindenkinek van esélye.
Valverde innen már nem hiszem,h visszajön.Ricco meg hát nem tud időfutamot menni amúgy nagy esélyes lenne.Bár ahogy nézem nem árt odafigyelni rá.
Csak szerintem voltak fájdalmai Evansnek vagy másnak is feltűnt,h dobálta a jobb vállát?Nem az fáj neki??Vagy mindig így megy?

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Érdekes szakasz volt. Igazából a második hegyen az utolsó 15km-re lett nagyon izgalmas.
Kim Kirchen elveszitette a sárgát, egymaga harcolt, a Columbia gyorsan eltünt mögötte.
Valverde, Cunego-nak is vége, nem birták.
A végén majdnem F. Schleck-é lett a sárga, de Evans 1(!) másodperccel vezet (Ricco-ék csoportjában jött mögötte), pedig a CSC nagyon jó, bizonyosan tudták volna őrizni.
Ricco, Menchov is erős.
Holnap szünet.
Kim Kirchen elveszitette a sárgát, egymaga harcolt, a Columbia gyorsan eltünt mögötte.
Valverde, Cunego-nak is vége, nem birták.
A végén majdnem F. Schleck-é lett a sárga, de Evans 1(!) másodperccel vezet (Ricco-ék csoportjában jött mögötte), pedig a CSC nagyon jó, bizonyosan tudták volna őrizni.
Ricco, Menchov is erős.
Holnap szünet.
Végre vagyok és álmomban sem gondoltam volna, hogy Kirchen-en lesz a sárga (zöldre lehetett számitani).
Ricco tegnap fantasztikus volt, izomból lenyomott mindenkit, kiváncsi leszek mennyit vett ki belőle.
Ami (sztem) még ennél is fontosabb, hogy Evans tudja folytatni, de fájdalmai azért biztos lesznek.
Kiváncsi leszek, Valverde vajon mikor robbant...mindenesetre a mai szakasz brutálisan izgalmasnak igérkezik
Ricco tegnap fantasztikus volt, izomból lenyomott mindenkit, kiváncsi leszek mennyit vett ki belőle.
Ami (sztem) még ennél is fontosabb, hogy Evans tudja folytatni, de fájdalmai azért biztos lesznek.
Kiváncsi leszek, Valverde vajon mikor robbant...mindenesetre a mai szakasz brutálisan izgalmasnak igérkezik

- Bányász
Látod...a dopping ide vagy oda aki egyszer megszerette azt a szíve visszahúzzaEgy kicsit elvették a hitemet, de Ricco most visszahozta.
Én is megnézem a holnapit is, úgy negyed háromtól. A Tourmallet-t így nem látom, de a többit igen. 12,30h-kor kezdődik a közvetítés a jurószporton.
Ja, és Sipos Janit egy élmény hallgatni. Knézyvel igen jó párost alkotnak. Meg a tájak, történelmi épületek.

Hát pedig a Tourmallet tele lesz baszkokkal szerintem biztos nagy lesz a hanghulat mint ahogy a többi hegyen is.Legalábbis az eddigi években ez jellemezte a Pireneusokat.Remélem így lesz idén is.Itt a rossz idő így semmi nem akadályoz meg abban,h végignézzem.

Az pedig tényleg hihetetlen,h Franciaországban egymást érik a kis kastélyok meg egyebek.Meg az is,h évek óta élvezetesen és érdekesen tudják közvetíteni a versenyeket.
Ma tuti páran megszerették miattuk Riccót.

Szerk: szegény b aszkok autócenzúrát kaptak.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Entrenador del Barça
Na ez a bronzmeccs nem volt semmi, na persze köszönhetően a görög bírónak is! Persze ítélt a javunkra is szerencsére. Remekül játszottak a srácok, rengeteg gól volt, a helyzetkihasználása remek volt mindkettő csapatnak, de a végén - Úr Isten, milyen vég! - mi örülhettünk! Szép volt fiúk!
És Game, tényleg!
És Game, tényleg!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bányász!
Nem volt semmi ebben a rühes dobozban, aztán elkezdtem nézni, és ottragadtam.
Egyébként, hosszú időn kersztül, rendszeresen néztem, figyelemmel követtem. Még Indurain szerettette meg velem, aztán tavaly elvették tőle a kedvemet. A tavalyiból talán ha egy órát láttam, összesen. Undorító volt. Igaz, a tavalyelőtti sem volt kutya. Landis-t legszívesebben lerugdaltam volna a bringáról. Egy kicsit elvették a hitemet, de Ricco most visszahozta.
Én is megnézem a holnapit is, úgy negyed háromtól. A Tourmallet-t így nem látom, de a többit igen. 12,30h-kor kezdődik a közvetítés a jurószporton.
Ja, és Sipos Janit egy élmény hallgatni. Knézyvel igen jó párost alkotnak. Meg a tájak, történelmi épületek.
Nem volt semmi ebben a rühes dobozban, aztán elkezdtem nézni, és ottragadtam.
Egyébként, hosszú időn kersztül, rendszeresen néztem, figyelemmel követtem. Még Indurain szerettette meg velem, aztán tavaly elvették tőle a kedvemet. A tavalyiból talán ha egy órát láttam, összesen. Undorító volt. Igaz, a tavalyelőtti sem volt kutya. Landis-t legszívesebben lerugdaltam volna a bringáról. Egy kicsit elvették a hitemet, de Ricco most visszahozta.

- Bányász
Nofene...és hova lett a nagy Tour ellenességed?Varga Tamás írta:Megnéztem a Tour de France mai szakaszát. Ez a Ricco nagy versenyző lesz, igazi tökös csávó. A Col d'Aspenre egyedül felment úgy, hogy faképnél hagyta az 'öregeket'. Egyre szimpatikusabb az olasz. Már a Girón is megtetszett a vállalkozó szelleme, az ereje, a küzdőképessége. Azt hiszem, a továbbiakban megnézem a versenyt. S remélem, jó helyen fog zárni.
Szép volt fiú!
FORZA RICCARDO RICCO!

Egyébként télleg nagyon nagyot tekert ma.Legalább ezerrel ment fel a hegyre.És lefele se aggódott.Tetszett ez a szakasz.
Bár szerintem ha nagyon kellett volna akkor az általad említett 'öregek' fel tudták volna venni Ricco tempóját.Mert szerintem úgy számoltak,h lejtmenetbe utolérik,de hát elszámolták magukat.
Holnap tényleg sokminden kiderül.Remélem mostmár olyan valaki is akciózik aki az összetettben is esélyes.Az is jó lenne ha Ricco megint próbálkozna mert akkor kiderülne,h télleg annyira erős mint amennyire látszik vagy 'hagyták' ma.
Mindezzel együtt nagyon szépen csinálta ma.Jó volt nézni a mai szakaszt.