Igen, nagyon izgalmas és érdekes menet volt. Alejandro 'halála' előtt teljességgel értetlenül állok. Lehet, hogy a sérülése is közrejátszott. Szerintem, is elszállt.Bányász írta:Evansnak is az lesz a veszte szerintem mint Kirchennek.Nevezetesen,h gyenge a csapata.
Bár én azt mondom,h még Kirchen se szállt el mert nagyon szoros az eleje.És az az 1.56 igazán nem sok.De talán még az első tízből mindenkinek van esélye.
Valverde innen már nem hiszem,h visszajön.Ricco meg hát nem tud időfutamot menni amúgy nagy esélyes lenne.Bár ahogy nézem nem árt odafigyelni rá.
Csak szerintem voltak fájdalmai Evansnek vagy másnak is feltűnt,h dobálta a jobb vállát?Nem az fáj neki??Vagy mindig így megy?
Jó kis szakasz volt ez,jó kis hangulattal a hegyeken...
Látod...a dopping ide vagy oda aki egyszer megszerette azt a szíve visszahúzzaEgy kicsit elvették a hitemet, de Ricco most visszahozta.
Én is megnézem a holnapit is, úgy negyed háromtól. A Tourmallet-t így nem látom, de a többit igen. 12,30h-kor kezdődik a közvetítés a jurószporton.
Ja, és Sipos Janit egy élmény hallgatni. Knézyvel igen jó párost alkotnak. Meg a tájak, történelmi épületek.
Nofene...és hova lett a nagy Tour ellenességed?Varga Tamás írta:Megnéztem a Tour de France mai szakaszát. Ez a Ricco nagy versenyző lesz, igazi tökös csávó. A Col d'Aspenre egyedül felment úgy, hogy faképnél hagyta az 'öregeket'. Egyre szimpatikusabb az olasz. Már a Girón is megtetszett a vállalkozó szelleme, az ereje, a küzdőképessége. Azt hiszem, a továbbiakban megnézem a versenyt. S remélem, jó helyen fog zárni.
Szép volt fiú!
FORZA RICCARDO RICCO!
Augusztus 8. 20.08 perc (pekingi idő szerint; 2008. 08. 08. 08:08. pm.)kleno04 írta:Bocsi lehet nem ide tartozik de meg tudná valki mondani nekem hogy mikr kezdődik pontosan az olimpia![]()
köszike előre is