köszike előre is

hát sajnos ez jut nekünk már lassan nem is tom aszem 4 év nem tudjuk legyőzni őket de egyszer lehet pont most az olimpián meg fog törni a jég és akkor semmi és senki nem állíthat meg minketlopakodo írta:és az utolsó másodpercbe egy kapufa....visca el barca írta:ezek a kumma szerbek a sírba visznek. előre látom ,hogy az olimpián is meg fognak szivatni minket...![]()
mentálisan volna hova fejlődnünk hozzájuk képes (és nem csak a vizilabdára gondolok)![]()
![]()
![]()
és az utolsó másodpercbe egy kapufa....visca el barca írta:ezek a kumma szerbek a sírba visznek. előre látom ,hogy az olimpián is meg fognak szivatni minket...![]()
mentálisan volna hova fejlődnünk hozzájuk képes (és nem csak a vizilabdára gondolok)
Hát nem éppen mer amikor valami rokona a Barcaba volt akkor a barcanak szurkolt és utána lett realos!!De én ettől függetlenül szeretem Nadalt mer spanyol és [auto_cenzúra] jó teniszező!!Bodi írta:Nadal mindig is a Realnak drukkolt.
Dehát ennyi hibája neki is lehet,ettől még szerethetjük!
hát most olvastam a Nemzeti Sporton az interjút, pont ezt mondom, mentálisan az egész magyar nemzet sajnos a szerbek alatt van és nem csak a vizilabdábanvisca el barca írta:ezek a kumma szerbek a sírba visznek. előre látom ,hogy az olimpián is meg fognak szivatni minket...![]()
mentálisan volna hova fejlődnünk hozzájuk képes (és nem csak a vizilabdára gondolok)
Azért nem kell elszontyolodni, Nadalt sem kell megutálni azért mert Real szurkoló. Nem kell fekete-fehéren tekinteni az emberekre. Magam madrid szurkolóként számos Barca szimpatizáns sportolót, közéleti személyt szeretek és tisztelek, ugyanakkor vannak olyan realosok, akiktől frászt kapoklionelmessi19 írta:Én még jól emlékszem rá hogy ott sírt örömében a Bernabeuban, mikor bajnok lett a Madrid..![]()
Ez így van attól még szeretjükBodi írta:Nadal mindig is a Realnak drukkolt.
Dehát ennyi hibája neki is lehet,ettől még szerethetjük!
Ezen nem kell meglepődni, ezt rengetegszer hallani, s ő maga is hangoztatja, ettől még ő ugyanolyan jó játékos. Le a kalappal előtte, s további eredményes felfelé ívelő karriert kívánok neki.ozsimiki írta:
Az igaz,h meglepő,de szerintem az a jó,ha mindenki saját maga dönt a kedvenceiről,nem azért szurkol x,y nak mert bizonyos rokonai ott játszottak,stb. Az nem lenne tiszta szurkolás, ő így érezte,ennyi.
Az igaz,h meglepő,de szerintem az a jó,ha mindenki saját maga dönt a kedvenceiről,nem azért szurkol x,y nak mert bizonyos rokonai ott játszottak,stb. Az nem lenne tiszta szurkolás, ő így érezte,ennyi.Varatrix írta:
Ez egész egyszerűen sziven ütött engem, Nadal mint Madrid szimpatizáns? Könyörgöm a nagybáttya itt játszott, csak több érzelem fűzi a Barcelonához.
De nagyon kérem magyarázza meg nekem az aki jobban ismeri a Nadal családot mint, én.
Jaja. Mennyi kapufát dobtunk már.Etooka írta:Vízilabda EB,Malaga:
Magyarország-Spanyolország 8:7![]()
Szép volt,fiúk!Így tovább!Jó kis meccs volt,a Spanyoloknak rengeteg emberelőnyt fújtak be,amit nekünk pedig nem!Összeségében teljesen megérdemelten nyertünk!