Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.12. 16:01:31

Bocsi lehet nem ide tartozik de meg tudná valki mondani nekem hogy mikr kezdődik pontosan az olimpia :?:
köszike előre is 8)
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.12. 15:19:38

Az EB is igenis számít,nem lenézendő esemény,ezek a srácok profik,mindenhol maxot kell nyújtani,nem hinném,h kihatott volna olimpiára,ha itt nyerünk,legalábbis negatívan tuti nem,és nem is azért kaptunk ki,mert nem akartunk nyerni.

Mentálisan nem tudunk föléjük nőni,bár az olimpián óriáis csapást mértünk be rájuk,mivel az a meccs nagyon nekik állt,ha emlékeztek,mégis megnyertük,azóta ők viszik be a csapásokat,de remélem Pekingben ismét fordul a kocka. Csakis a fejekben fog eldőlni a cucc.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.12. 12:37:57

Gyerekek, mi ez a siralomházi hangulat? Engem a legkevésbé sem érdekel ez az EB. Miattam utolsók is lehettünk volna, csak Pekingben legyünk az elsők. Az a legfontosabb, és ott elsők is leszünk! Ebben bízom, és biztos vagyok benne! Ezek a fiúk GYŐZELEMRE SZÜLETTEK!
Mindent bele Kemény Dénes és fiai!
Mi Veletek vagyunk, szeretünk Benneteket, és bízunk Bennetek!
Kép
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.12. 12:07:25

lopakodo írta:
visca el barca írta:ezek a kumma szerbek a sírba visznek. előre látom ,hogy az olimpián is meg fognak szivatni minket... :cry:

mentálisan volna hova fejlődnünk hozzájuk képes (és nem csak a vizilabdára gondolok)
és az utolsó másodpercbe egy kapufa.... ](*,) #-o #-o ](*,)
hát sajnos ez jut nekünk már lassan nem is tom aszem 4 év nem tudjuk legyőzni őket de egyszer lehet pont most az olimpián meg fog törni a jég és akkor semmi és senki nem állíthat meg minket :wink: :!:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
lopakodo
Capitá del Barça

2008.07.12. 11:52:25

visca el barca írta:ezek a kumma szerbek a sírba visznek. előre látom ,hogy az olimpián is meg fognak szivatni minket... :cry:

mentálisan volna hova fejlődnünk hozzájuk képes (és nem csak a vizilabdára gondolok)
és az utolsó másodpercbe egy kapufa.... ](*,) #-o #-o ](*,)
Kaka10
Jugador del Barça

2008.07.12. 11:48:08

Bodi írta:Nadal mindig is a Realnak drukkolt.
Dehát ennyi hibája neki is lehet,ettől még szerethetjük! :lol:
Hát nem éppen mer amikor valami rokona a Barcaba volt akkor a barcanak szurkolt és utána lett realos!!De én ettől függetlenül szeretem Nadalt mer spanyol és [auto_cenzúra] jó teniszező!!
Ez a játék nekünk szerelem minket ez a játék éltet!Ott a címer a szíveden gránátvörös-kéken!
Visca Barca Visca Catalunya!
aronba
Jugador d'estrella

2008.07.12. 11:44:55

hát most olvastam a Nemzeti Sporton az interjút, pont ezt mondom, mentálisan az egész magyar nemzet sajnos a szerbek alatt van és nem csak a vizilabdában :(
visca el barca
Presidente del Barça

2008.07.12. 10:19:41

ezek a [auto_cenzúra] szerbek a sírba visznek. előre látom ,hogy az olimpián is meg fognak [auto_cenzúra] minket... :cry:

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
aronba
Jugador d'estrella

2008.07.12. 08:42:06

lionelmessi19 írta:Én még jól emlékszem rá hogy ott sírt örömében a Bernabeuban, mikor bajnok lett a Madrid.. :oops: :?
Azért nem kell elszontyolodni, Nadalt sem kell megutálni azért mert Real szurkoló. Nem kell fekete-fehéren tekinteni az emberekre. Magam madrid szurkolóként számos Barca szimpatizáns sportolót, közéleti személyt szeretek és tisztelek, ugyanakkor vannak olyan realosok, akiktől frászt kapok :) A klubszimpátia nem élet-halál kérdése :D
A vizilabdához még csak egy hozzászólás tanulságos. Nem tetszett a magyar kommentátor kishitűsége, aki fél perccel a meccs vége előtt odaadta a győzelmet a szerbeknek, igen győztek, de az utolsó lövés ami kapufa lett be is mehetett volna. És akkor mi van? Kiderül hogy a közvetítő ősmagyar betegségben szenved időnap előtt felad minden reményt, ugyanez van a foci közvetítéseknél is. Ezt a mentalitást kéne legyőzni mindenkinek. Ezt a kishitűséget ami jellemző ránk magyarokra. Néha átkapcsoltam a szerb adóra, vajdasági lévén megértem a nyelvet. Szerb szemszögből 5-7-nél bezzeg üvöltött a riporter, hogy Ajde ajmo, svi u napad! Vagyis gyerünk mindenki támadjon, pedig 3 és fél perccel a vége előtt még mínusz 2-ben voltak...
Le lehet balkánozni a szerbeket, meg undorodni tőlük, viszont a mentalitásukat írígylem, ezt a soha fel nem adást ezt a pozitív életszemléletet, ami nem csak a sportban érvényes rájuk. Néha tanulhatnánk tőlük :(
Frank Rijkaard
Capitá del Barça

2008.07.11. 22:40:40

Annál jobb lesz az olimpiai döntőben megcsapni őket 8)
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.11. 22:26:22

Éljen a jugoszláv döntő.
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.07.10. 18:24:36

Bodi írta:Nadal mindig is a Realnak drukkolt.
Ez így van attól még szeretjük :!: 8)
De egyszer majd csak észkez kap hogy rossz csapatnak drukkol és visszatér a gyökerekhez :!: :mrgreen:
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Bodi
Director del Fútbol

2008.07.10. 16:38:53

Nadal mindig is a Realnak drukkolt.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.10. 16:33:56

Ugyanakkor olyan érdekes, hogy egyszer még régebben talán a képessportban olvastam, hogy psp-én játszik és csak is kizárólag a Barcával. Mert az a kedvenc csapata... Eléggé ellentmondásos :!:

Vagy törzsgyökeres divatszurkoló :?:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.07.10. 16:06:30

ozsimiki írta:
Az igaz,h meglepő,de szerintem az a jó,ha mindenki saját maga dönt a kedvenceiről,nem azért szurkol x,y nak mert bizonyos rokonai ott játszottak,stb. Az nem lenne tiszta szurkolás, ő így érezte,ennyi.
Ezen nem kell meglepődni, ezt rengetegszer hallani, s ő maga is hangoztatja, ettől még ő ugyanolyan jó játékos. Le a kalappal előtte, s további eredményes felfelé ívelő karriert kívánok neki.
Azért az befolyásolja az embert, hogy milyen családban nő fel, de erre rengeteg ellenpélda is van. Én személy szerint erősen "befolyásolódtam" édesapám révén, azonban felnőttként végiggondolva, teljesen egyetértek, mi hasonlítunk.
Egyébként még azért is furcsa ez a szeretet, mert a Mallorca szereti megtréfálni a Madrid-ot, s riválisok. Ettől még nem áll meg a világ - szerencsére :wink:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Monti
Jugador d'estrella

2008.07.10. 15:07:43

Nadal óriási Madrid drukker...

Viszont David Ferrer ,aki szintén top10es játékos ősbarcás :D
Egyszer amikor kikapott a csapat szétrongált egy szállodai szobát :D
A Garroson amikor nyert a kamerára rakott kis üveglapra ennyit írt : Xavi :D
Azóta drukkolok neki (bár addig is kedveltem)
Barca,Barca,Baaarca!

Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
Andris
Adminisztrátor

2008.07.10. 15:01:54

Én még jól emlékszem rá hogy ott sírt örömében a Bernabeuban, mikor bajnok lett a Madrid.. :oops: :?
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.10. 14:55:53

Varatrix írta:
Ez egész egyszerűen sziven ütött engem, Nadal mint Madrid szimpatizáns? Könyörgöm a nagybáttya itt játszott, csak több érzelem fűzi a Barcelonához.

De nagyon kérem magyarázza meg nekem az aki jobban ismeri a Nadal családot mint, én.
Az igaz,h meglepő,de szerintem az a jó,ha mindenki saját maga dönt a kedvenceiről,nem azért szurkol x,y nak mert bizonyos rokonai ott játszottak,stb. Az nem lenne tiszta szurkolás, ő így érezte,ennyi.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Varatrix
Director del Fútbol

2008.07.10. 09:17:20

"Ramón Calderón is a helyszínen izgulta végig a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes fináléját, ahol a világelső Roger Federer, és a ranglistán második helyen álló Rafael Nadal mérkőzött meg egymással. Az óriási Real Madrid szimpatizáns hírében álló Nadal első wimbledoni sikerére készült, míg Federer szeretett volna sorozatban hatodik alkalommal is diadalmaskodni a tenisz Mekkájában. "

http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=5539

Ez egész egyszerűen sziven ütött engem, Nadal mint Madrid szimpatizáns? Könyörgöm a nagybáttya itt játszott, csak több érzelem fűzi a Barcelonához.

De nagyon kérem magyarázza meg nekem az aki jobban ismeri a Nadal családot mint, én.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.07.09. 23:35:23

Marha nagy sprint befutó volt ma a Touron...
Sajnos a végét csak felvételről láttam...szegény Vogondy,nagyon kevés hiányzott neki de várható volt,h utolérik azért őket...

Ez mennyire rossz lehet viszont,amikor már látod a célt de azt is látod,h jön mögötted ezerrel a mezőny és hiába tekersz nem haladsz...

Kirchen elég sportszerű volt ma,h feláldozta a zöld trikót a szakaszgyőzelemért..bár nem tudom lett e volna esélye a hajrában...

Lassan jönnek végre a hegyek,már várom.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ypsilon
Barça B

2008.07.09. 09:16:26

Schumacher tényleg nagyot ment! Nem szeretem, de emelem kalapom! Ez most rendesen összekuszálta a mezőnyt! SZERENCSÉRE!

V.polo: Grat részemről is a fiúknak, meg a lányoknak is! De a fiúk játékától én azért nem estem hasra. A 2.félidőben hozták ami minimum kell csak nem volt szerencséjük. De az elsőben!?! Harmatgyengék voltak! Az volt a szerencsénk, hogy a Spanyolok is. Mindegy, hajrá Magyarok, engem az sem érdekel, ha minden meccsen rosszul játszunk és csak 1góllal nyerünk, de félek kevés ez a játék a dobogóra itt az EB-n.
Kép

Hala Madrid!
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.08. 22:33:07

Etooka írta:Vízilabda EB,Malaga:
Magyarország-Spanyolország 8:7
:!:

Szép volt,fiúk!Így tovább!Jó kis meccs volt,a Spanyoloknak rengeteg emberelőnyt fújtak be,amit nekünk pedig nem!Összeségében teljesen megérdemelten nyertünk!
Jaja. Mennyi kapufát dobtunk már. :D
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.07.08. 22:08:01

Vízilabda EB,Malaga:
Magyarország-Spanyolország 8:7
:!:

Szép volt,fiúk!Így tovább!Jó kis meccs volt,a Spanyoloknak rengeteg emberelőnyt fújtak be,amit nekünk pedig nem!Összeségében teljesen megérdemelten nyertünk!
.
Replay
Director del Fútbol

2008.07.08. 17:49:11

Tour, 4. szakasz:

Hát Stefan Schumacher meglepte a világot.
Volt pár jelöltem a mai szakaszra, de rá nem gondoltam volna. A sárga trikót átveszi, holnap védheti.

De ami ennél is nagyobb meglepetés (és számomra öröm), hogy Kim Kirchen második helyet szerezte meg (összetettben is).
Ha ehhez hozzáveszem, hogy nagyon jó sprinter és a hegyeken is jó...

Millar is jó volt ma, de ő hegyeket nem fogja birni.

Evans hozta a tőle elvárhatót, mig Valverde csalódás, még akkor is, ha az emelkedős időmérőkön jobb.
Válasz küldése