Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak vicceltem...MessiFan írta:Ennyire ne nézz hülyének minket plsneobarca írta:Robbant a bomba! Rondót elcserélte a Boston Westbrookra. A csere keretében jónéhány pick mozgás is volt. Na ehhez mit szóltok? kezdo5.hu...![]()
Te sem hinnéd el ha azt mondanám hogy Carmelot elcseréltétek Durantre![]()
Egyébként aki eddig nem hallott róla, Somogyi Gergő kapott egy nem garantált szerződést a Lakerstől, és valszeg az idei második körben vállasztott Sacre-val fog megküzdeni.
Sok sikert 'Greg'!
Ennyire ne nézz hülyének minket plsneobarca írta:Robbant a bomba! Rondót elcserélte a Boston Westbrookra. A csere keretében jónéhány pick mozgás is volt. Na ehhez mit szóltok? kezdo5.hu...![]()
Igen, elkezdődött.miihii írta:Elkezdődött az NFL![]()
Végre vége a várakozásnak,jönnek a nagyfiúk.Illetve jöttek már,mivel egy korrekt párharccal megvolt a Kickoff.
Csoportrangadóval indultunk,Giants-Cowboys.
Idegenben sikerült megütni az óriásokat,remek kezdés volt a Dallasnak,örülééééssss![]()
Remélem ez a jó kezdés megadja a lökést a továbbiakra és komolyan számolni kell majd a tehenészgyerekekkel![]()
Ma pedig 22:15-től a Sport2-n Packs-Frisco csörte,ami megint nem lesz gyenge.
Huh ezt én csak átfutottam SG tényleg hogy kihaltGame90 írta:
Erről mit gondoltok?
http://sports.newsday.com/long-island/d ... osition=SF
Szerintem:
- PG: első 4 így tökéletes, Rose azért nálam a sérülései ellenére is min. 5., Nash 6., plusz még annyi, hogy nálam Harris és A. Miller helyett Dragic/Lowry/Conley lenne.
- SG: kezd kihalni ez a poszt, Kobe, Manu, Ray már nem lesz fiatalabb, Gordon sérülékeny, Mayo visszafele fejlődik, Roy-nak nincsen térde stb. Igazából Wade-en és Harden-en kívül csak duzzogva húznék be bárkit is a csapatomba.
- SF: első 4 sorrendje nem kérdés, 5. helyre meg nem tudnék választani Igoudala, Gay és Granger között. Metta helyett Gallinari és okés.
- PF: nálam Love, Nowitzki, Gasol, Aldridge, Bosh, Griffin lenne a sorrend, többiek meg eléggé egy szint, őket nem rangsorolnám. Az első 6-ot szerintem itt a legnehezebb felállítani, lehet, hogy holnap már teljesen mást írnék.
- C: első 5 így tökéletes, de nálam Hibbert előrébb lenne, D. Jordan 10. helyét meg nem értem.
Na igen, ezt nem is említettemMessiFan írta: Az még hagyján, de hogy Rose az első?!
Az még hagyján, de hogy Rose az első?!Game90 írta:Van egy lista is, félve másolom be, mert Bob szerintem lehányja a monitort, hogy Westy előzi Rondo-t![]()
Ezt köszi, ezeket ki is néztem magamnak:fcbarca0827 írta:Bazska osztotta meg Facebookon:
http://www.youtube.com/user/NBARetroHD
Pontosan, Rose nélkül is jó volt a csapat, aztán a PO-ban mikor már Noah is megsérült, akkor lett végük. Ennek ellenére szerintem idén nem nagyon lesz esélyük, Rose nélkül nincs PG, SG nem is volt, van egy Deng, meg egy sérülésből visszatérő Noah, Boozert én nem tartom jónak. Padjuk abszolút nincs. Ha Rose visszatér a PO-ra, 100%-osan, MVP formában, akkor sem hiszem, hogy reális lenne akár csak egy ECF-döntő. Heat, Celtics, Knicks, Pacers, Sixers bőven jobb csapat elméletileg, és én még idesorolom a Brooklynt is.Eazzy írta:Pedig jól tudja, év közben Rose nélkül is jól ment nekik, hiszen mégiscsak megnyerték nélküle is az alapszakaszt...Rose második elvesztése után estek vissza a PO-ban már, alapszakaszban totál jól ment nekik nélküle.
Öööö, az alapszakaszra nem is gondoltam. De ott amúgy azért ha jól tudom 39 meccsen pályára lépett. Azért az nem kevés egy ilyen csonka szezonban. Bár emlékeim megkoptak és ha az első után nem is, de a 2. sérülése után hanyatlott a Bulls. DE remélem jön majd Bob és kijavít!Eazzy írta:Pedig jól tudja, év közben Rose nélkül is jól ment nekik, hiszen mégiscsak megnyerték nélküle is az alapszakaszt...Rose második elvesztése után estek vissza a PO-ban már, alapszakaszban totál jól ment nekik nélküle.
Javítsatok ki, de szerintem meg pont, hogy Rózsi elvesztése után, pocsékul ment nekik. Látszik, hogy tavaly nem követted az eseményeket. Nem volt olyan játékos, akivel pótolni tudták tehetségét. Rögtön az első körben kipottyantak a később komoly meglepetéseket okozó Philly ellen.bali 15 írta:A Chicago Bulls esélyeit, milyennek látjátok a következő szezonban?
Tavaly egészen jól ment nekik Rose nélkül. Végül mikor is estek ki?
Elhatároztam, hogy követni fogom a kosárlabdát megint
Közvetíti.divadka írta:A sok kosár rajongónak egy kicsit off de azért kérdezek: A sport tv idén is közvetíti az NFL-t ? Mert még nem láttam promót. A szezon meg lassan kzdődik...
Meglátjuk, ezért is írtam, hogy talán még idén jó lett volna Brand papát megtartani.Bob_Marley írta:Érdekes s szép amit levezettél, utolsó mondatod a legjobb
Nets és Nix szokásos alul lesznek![]()
Viszont 1 dologgal kapcsolatban azért kicsit fent tartásaim vannak.
Allennél azt figyeltem meg, testes, így megtudja tartani az embereket, ráadásul fontos hogy nem labdaigényes, viszont ne felejtsd el sophmore szezon jön neki, s oké nem mindig de 90-95 %ban visszaesés a második szezon.
Én amiről tudok nyilatkozni az kb 10 meccs amin láttam őt az előző szezonban, fiatal, szerény csávó, nagyon melós, ilyen emberre szükség van mindenhol, s bedobja a középtempókat, viszont vannak buta faultjai, s második szezonban jobban figyelnek majd rá, jóval kevesebb üres tempója marad, belekeverhetik könnyen fault gondokba, szóval sok meló van még az ő játékával, s azért akármennyire pl megfogta ok KG-t sokszor, de azért én ott egy kicsit lukasnak érezlek titeket 4es poszton.Hawes hiába dobálja be támadásba védekezésbe körberohangálja mindenki aki 4es, Allen me tényleg pl a PO-ban ellenünk le a kalappal amit letett a parkettre, de mint írtam egy visszaesést várok tőle, pedig ugye Bynumra sok kettőzés fog menni, s lehetnek üres dobóhelyzetei, kritikus lehet nálatok a 4es poszt.