remélem Ferrari uralom lesz, és 3. helyre Schumacher fog megérkezni a végelszámolásnál !
ez teljesen így van, reálisabb képet csak az első futamon fogunk kapni, max csapaton belül lehet majd valamire következtetni,h kinek fekszik jobban a gép,de még ott se lehet biztosra venni.gergo9 írta:....
Akkor lenne itt népharag, ha már az F1et is elvennék.miihii írta: Márc. 12-13-14 az első hétvége,Bahrainban kezdenek.
Sztem tuti közvetítik,legalábbis nem volt róla szó,h ne adnák.Ha csak stikában nem csóringálta el a Digi ezt is![]()
Hát kb ebből annyira lehet következtetni a valós erőviszonyokra mint abból hogy az idei Ferrariban több a fehér mint a tavalyiban. 50-60kg súlyeltérések is lehetnek, lehetetlen megmondani ki mennyi üzemannyaggal ment ki a pályára , max a csapaton belüli erősorrendre lehet következtetni de még arra sem nagyon mivel jóval melegebb van ma és a pályát is jócskán felgumizták az előző napokhoz képest. Mindenesetre őszintén remélem idei legnagyobb sikerét aratta ezzel a délelőtti elsőséggelgekkodan írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... lt-2016157
Jól bekezdett Fernando![]()
Lassan megmutathatja, hogy lehet 1:11 alatt is autózni Valenciában, az meg külön tetszik, hogy a cipész majdnem 1 másodpercet kapott. Így tovább!
Márc. 12-13-14 az első hétvége,Bahrainban kezdenek...:Poldi:.. írta:Mikor kezdődik az idény pontosan? RTL nyomatja megint majd?
Na,én elkezdtem kitölteni.El fanático írta:http://www.lgf1racingfansurvey.com/
Töltsétek ki, ha van kedvetek - Globális F1 rajongói felmérés néven fut a dolog. A kezdőlapon a magyar zászló-ikonra kattintva magyarul lesznek a kérdések-válasz lehetőségek.
Google.S.Agüero írta:Valaki tudja hogy mikor lesz az első futam![]()
![]()
Hajrá Ferrari! Hajrá Sumi!
Jaja, front is meg ez a nagy hó is, ne is mondd. Aztán benéztem ide, próbáltam leszokni, de nem megy. Hiányoznak a viták, így hogy visszajött Schumi is, újra merek nagyot álmodni!ozsimiki írta:Kralomegjött a front?
gondolom akkor Alonso 2 címét se előzte meg olyan időszak amikor élkocsivá vált a Renault,(azaz amiben meló volt)csak úgy egyik pillről a másikra igaz? ezért kár volt írnod, ha hiányoznak a bugyuta viták,elérsz msnende itt is hígíthatjuk a színvonalat egy ideig...
![]()
minden a szövegnemértelmezésből indult ki a holt szezonbanjaj de jó lesz ha elkezdődik
Klasszikus sablontörténet volt ez is.ozsimiki írta: lehet,h az a lány verte volna simán a csubakkát (a jelzőt olvastam,csak felhasználom), ő se bízta a véletlenre,inkább elment
hogy mire megy majd meglátjuk,de volt esze, olyan helyre ment,ahol nem kap ki nagyon ha megveri a csapattársa, ott nem ciki annyira. de persze felőlem le is győzheti hamit, csak nem hiszem.
jah Schumi a tutira ment mindig, ahogy az általad felsoroltak is, VELE,nélküle nem lett volna sikeres Ferrari,ahogy kellett hozzá R.B. is pl. de nem mesélem el elölről,nézz idény-összefoglalókat,bár te is emlékszel szerintem mindenre.
ha annyira tutira megy,akkor 95 végén aláír a Williamshez és ott még pár címmel a zsebében kivárja míg NO 1 gép lesz a Ferrari és akkor megy oda. ehelyett 5év kemény melóval EGYÜTTESEN a csúcsra juttatta,és teljesen megérdemelten LEARATTÁK a babérokat, ezzel örökös okot adva a régebbi ügyeinek felemlegetésérete tudod mit? jó ez így, így is összejött 7VB, sok munkával.
lehet belőle még több is.
innentől én lezártnak tekintem,de attól még 2343434edjére is elkezdhetitek elölről a sablonjaitokat. remélem kitölti a 3évét,és el kell viselnetek:D
Kis fricska lenne ha oda-vissza alázná Schumit.gekkodan írta:Rosberg ugyanolyan hátvéd-csicska lesz a Merciben, mint Button a mekiben. Kár álmodozni.
Mert baromi sokan voltak eddig mellette.Vito írta:Fernando írta:Én abban azért bízok, hogy nem lesz akkora másodhegedűs csapaton belül Nico, mint anno Barrichello.![]()
![]()
bocs.
akkora lesz, mint mindenki más Schumi mellett.