Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

ez teljesen így van, reálisabb képet csak az első futamon fogunk kapni, max csapaton belül lehet majd valamire következtetni,h kinek fekszik jobban a gép,de még ott se lehet biztosra venni.gergo9 írta:....
Akkor lenne itt népharag, ha már az F1et is elvennék.miihii írta: Márc. 12-13-14 az első hétvége,Bahrainban kezdenek.
Sztem tuti közvetítik,legalábbis nem volt róla szó,h ne adnák.Ha csak stikában nem csóringálta el a Digi ezt is![]()
Hát kb ebből annyira lehet következtetni a valós erőviszonyokra mint abból hogy az idei Ferrariban több a fehér mint a tavalyiban. 50-60kg súlyeltérések is lehetnek, lehetetlen megmondani ki mennyi üzemannyaggal ment ki a pályára , max a csapaton belüli erősorrendre lehet következtetni de még arra sem nagyon mivel jóval melegebb van ma és a pályát is jócskán felgumizták az előző napokhoz képest. Mindenesetre őszintén remélem idei legnagyobb sikerét aratta ezzel a délelőtti elsőséggelgekkodan írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/fo ... lt-2016157
Jól bekezdett Fernando![]()
Lassan megmutathatja, hogy lehet 1:11 alatt is autózni Valenciában, az meg külön tetszik, hogy a cipész majdnem 1 másodpercet kapott. Így tovább!
Márc. 12-13-14 az első hétvége,Bahrainban kezdenek...:Poldi:.. írta:Mikor kezdődik az idény pontosan? RTL nyomatja megint majd?
Na,én elkezdtem kitölteni.El fanático írta:http://www.lgf1racingfansurvey.com/
Töltsétek ki, ha van kedvetek - Globális F1 rajongói felmérés néven fut a dolog. A kezdőlapon a magyar zászló-ikonra kattintva magyarul lesznek a kérdések-válasz lehetőségek.
Google.S.Agüero írta:Valaki tudja hogy mikor lesz az első futam![]()
![]()
Hajrá Ferrari! Hajrá Sumi!
Jaja, front is meg ez a nagy hó is, ne is mondd. Aztán benéztem ide, próbáltam leszokni, de nem megy. Hiányoznak a viták, így hogy visszajött Schumi is, újra merek nagyot álmodni!ozsimiki írta:Kralomegjött a front?
gondolom akkor Alonso 2 címét se előzte meg olyan időszak amikor élkocsivá vált a Renault,(azaz amiben meló volt)csak úgy egyik pillről a másikra igaz? ezért kár volt írnod, ha hiányoznak a bugyuta viták,elérsz msnende itt is hígíthatjuk a színvonalat egy ideig...
![]()
minden a szövegnemértelmezésből indult ki a holt szezonbanjaj de jó lesz ha elkezdődik
Klasszikus sablontörténet volt ez is.ozsimiki írta: lehet,h az a lány verte volna simán a csubakkát (a jelzőt olvastam,csak felhasználom), ő se bízta a véletlenre,inkább elment
hogy mire megy majd meglátjuk,de volt esze, olyan helyre ment,ahol nem kap ki nagyon ha megveri a csapattársa, ott nem ciki annyira. de persze felőlem le is győzheti hamit, csak nem hiszem.
jah Schumi a tutira ment mindig, ahogy az általad felsoroltak is, VELE,nélküle nem lett volna sikeres Ferrari,ahogy kellett hozzá R.B. is pl. de nem mesélem el elölről,nézz idény-összefoglalókat,bár te is emlékszel szerintem mindenre.
ha annyira tutira megy,akkor 95 végén aláír a Williamshez és ott még pár címmel a zsebében kivárja míg NO 1 gép lesz a Ferrari és akkor megy oda. ehelyett 5év kemény melóval EGYÜTTESEN a csúcsra juttatta,és teljesen megérdemelten LEARATTÁK a babérokat, ezzel örökös okot adva a régebbi ügyeinek felemlegetésérete tudod mit? jó ez így, így is összejött 7VB, sok munkával.
lehet belőle még több is.
innentől én lezártnak tekintem,de attól még 2343434edjére is elkezdhetitek elölről a sablonjaitokat. remélem kitölti a 3évét,és el kell viselnetek:D
Kis fricska lenne ha oda-vissza alázná Schumit.gekkodan írta:Rosberg ugyanolyan hátvéd-csicska lesz a Merciben, mint Button a mekiben. Kár álmodozni.
Mert baromi sokan voltak eddig mellette.Vito írta:Fernando írta:Én abban azért bízok, hogy nem lesz akkora másodhegedűs csapaton belül Nico, mint anno Barrichello.![]()
![]()
bocs.
akkora lesz, mint mindenki más Schumi mellett.