Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Younggal az a nagy baj, hogy Ő nagyon átmenet a 3-as 4-es között. Szóval SF-hez gyengén dobja a középtávolikat, PF-hez meg undersized, ott leginkább azzal szokott alkotni, hogy rettenetesen gyors a posztot nézve. Szóval Young az a tipikus padról jövő energiabomba, de én kezdőben nehezen tudom elképzelni.Bob_Marley írta:3asra nincs Thad Young???
3asra nincs Thad Young???Eazzy írta: Az mondjuk nem tudom, hogy hármason ki fog játszani, se Iggy, se Harkless nincs már így....Dorell Wright maradt már csak oda, az meg azért nem éppen életbiztosítás. Vagy feltoljuk Turnert hármas posztra, és Nick Young kezd kettesen...
Hogy tetszik nektek egy ilyen: Jrue Holiday - Nick Young - Evan Turner - Lavoy Allen - Bynum ?
Nem vagyok benne biztos, hogy ránézésre ez erős lenne, de aki pl nézte a Celtics ellen, hogy Allen mi védekezést tolt le Garnetten, az mondjuk lehet érteni fogja. Bár a padunk nem éppen hosszú így...Nick Young kezdőben megintcsak vékony...Jrue és Turner ha nem lép egy szintet jövőre, akkor ez megint egy 1-2 kör a PO-ban...
De azt legalább elértük, hogy nem a Netshez ment HowardPlusz megkaptuk a második legjobb centert.
Hátmég szokni kell a dolgot, de lehet nem lesz rossz...
Mondjuk ha nyáron jövőre behúzunk egy James Hardent, akkor nagyon jó lesz
Igen. Érzelgős típusok vagyunk, egy-két könnyel bármit elérsz nálunk.Eazzy írta:Na érdekes, leírtam én korábban is a véleményem, akkor senki nem reagált, most hogy nyivákolok, hogy valami legyen meg kérdeztek?![]()
Nagyon fog hiányozni:
http://www.youtube.com/watch?v=Yy03GqsroUY
Sixers-en kívül még kiről beszélnél?Eazzy írta:Hát ecsém, olyan unalmas ez a topic...az ember beszélne más csapatról is, de csak a Boston, Miami megy egyfolytában. Szomorú dolog Sixers fannak lenni köztetek.
Nem értékelem alul, csak a matchupokat nézve nekünk nagyon rossz a Lakers. Eddig azt mondtam, hogy Allennel, Lewis-zal ez egy hihetetlen mély és baromi erős csapat...de a palánk alatti hibáink ki fognak jönni.kanty írta:Soha nem értettem, hogy miért értékéled ennyire alá a kedvenc csapatodat. Azt a csapatot, aki bajnok. Azt a csapatot, ahol egy olyan LeBron van, akinek a határ a csillagos ég. Azt a csapatot, amelynek az egyik legerősebb a kerete és most már harmadik éve lesz, hogy együtt játszanak.Tocy írta:Chalmers-Wade-Battier-James-Bosh ötös mit tud kezdeni a Nash-Kobe-MWP-Gasol-Howard ötössel? A palánk alatt közünk nem lesz hozzájuk. Ha meg mondjuk Battier helyett Haslem vagy Anthony van fent, akkor meg ugye értelmetlen a sok triplavetőnk 1-2-3-ban, mert nem tudnak játszani...persze nekünk ott van még minimum a Boston, ahol 55-45-re mondom a szezon előtt nekünk, a Lakersnek meg egy Thunder, ahol azért Westbrook és Durant megütheti őket. Nem tudom, hogy lesz, az alapszakasz nem is érdekel, de a PO-ban a matchupok a Lakers mellett szólnak...
Hiába ül a padon Brown, ezt elrontani ő sem tudja, Spoelstra sem tudtaKobe Bryant-től fog megint függeni a dolog, felismeri-e, hogy most toronymagas bajnokesélyesek megint, ha egy nagyon picit háttérbe vonul...
Blatche-t mi is akarjuk pl, de egy minőségi magas mindenképp kell, mert Keleten tök jó a terv, hogy poszt nélküli embereink vannak, mindenki tud mindent játszani, és majd James-Wade betörés, 2+1, vagy kiosztás a millió triplázónknak...de Nyugat ellen ez nem lesz megoldás.
Lakers bajnokesélyes. Ugyanúgy, mint a Heat, OKC és még a Boston-t is idevenném, bár őket kicsit hátrébb sorolnám. Abszolút nem toronymagas esélyes a LAL. Az más kérdés, hogy most mindenki bajnoki címet vár(én is minimum egy döntőbe reménykedek), de azért nem olyan egyszerűen mennek a dolgok.
Soha nem értettem, hogy miért értékéled ennyire alá a kedvenc csapatodat. Azt a csapatot, aki bajnok. Azt a csapatot, ahol egy olyan LeBron van, akinek a határ a csillagos ég. Azt a csapatot, amelynek az egyik legerősebb a kerete és most már harmadik éve lesz, hogy együtt játszanak.Tocy írta:Chalmers-Wade-Battier-James-Bosh ötös mit tud kezdeni a Nash-Kobe-MWP-Gasol-Howard ötössel? A palánk alatt közünk nem lesz hozzájuk. Ha meg mondjuk Battier helyett Haslem vagy Anthony van fent, akkor meg ugye értelmetlen a sok triplavetőnk 1-2-3-ban, mert nem tudnak játszani...persze nekünk ott van még minimum a Boston, ahol 55-45-re mondom a szezon előtt nekünk, a Lakersnek meg egy Thunder, ahol azért Westbrook és Durant megütheti őket. Nem tudom, hogy lesz, az alapszakasz nem is érdekel, de a PO-ban a matchupok a Lakers mellett szólnak...
Hiába ül a padon Brown, ezt elrontani ő sem tudja, Spoelstra sem tudtaKobe Bryant-től fog megint függeni a dolog, felismeri-e, hogy most toronymagas bajnokesélyesek megint, ha egy nagyon picit háttérbe vonul...
Blatche-t mi is akarjuk pl, de egy minőségi magas mindenképp kell, mert Keleten tök jó a terv, hogy poszt nélküli embereink vannak, mindenki tud mindent játszani, és majd James-Wade betörés, 2+1, vagy kiosztás a millió triplázónknak...de Nyugat ellen ez nem lesz megoldás.
PO, esetleg egy első körös továbbjutás, de gyakorlatilag Nyugaton Clippers-Spurs-Thunder-Lakers ez így nagyjából.REMY írta: Minnessota lehet szerintem még meglepetés csapat.
Miami se gyenge. Sőt Allennel még erősödtek. Szerintem most már létrejöhet egy Lakers - Miami döntő. És James a legjobb helyen fog pofára esni.Cumbee írta: Jelenleg ugyanis 3-as kivételével minden poszton TOP 3-as, de ha nagyon szigorúak vagyunk, akkor is TOP 5-ös játékosuk van. Ilyen keret pedig nem hogy nincs sehol, ezt megközelítő sincs.
Hát xDBob_Marley írta:Na hát akkor mi nagy barátok leszünk ebben a topikban is Remy
Egyszer megvitattuk, de a jelenlegi Boston kanty inkább hajaz a barcara
A Boston az életbe nem játszik olyan szépen, mint a Barca.REMY írta: Húú.. én a Bostton nagyon nem szeretemaz NBA Barcája
![]()
Csak a LAL
padra tényleg kéne valaki még, de ki?
Pár hónap alatt csak összeszoknak valamennyire.
Húú.. én a Bostont nagyon nem szeretemkanty írta:Hoppácska.
Howard-ot nem éppen csipázom, de azért így ez rendben lesz. Padra kéne meg egy-két hasznos ember és akkor azt mondom, hogy valamennyire kész a csapat.
Kobe, Howard, Nash, Gasol mennyire tud együtt játszani? Erről csak annyit. Howard bajnokságot akar végre nyerni, Nash-nek csak a bajnokság nincs még meg, Kobe nagyon hajt a hatodikra, Gasol tudja, hogy neki sincs sok ideje már és a Lakers az egyetlen csapat, ahol Ő bajnok lehet még.
Amúgy érdekes, hogy mennyire utáljátok a Lakers-t. Kobe lemajmozása és stb.
PL. én sem csípem a Boston-t, SAS-t, Miami-t, de azért ilyen heves negatív érzelmeket egyik csapat sem vállt ki belőlem.