USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
socio66

2012.08.10. 21:48:25

nem hittem hogy így ér véget a dwightmare, mármint a lakers szinte egyetlen jelölt volt, miután a nets kiszállt, de hogy ennyire előnytelenül jöjjön ki a magic, az vicces.
a négy csapat közül van kettő, akik egyértelműen erősödtek (nuggets, lakers), egy, ahol ugyan kétséges a kimenetel, de van potenciál a dologban (sixers), és van az orlando, aki a legnagyobb áldozatot hozta, és mégsem kapott érte semmit.
:lol:
most kezdhetnek mindent elölről, pár hét leforgása alatt gm, edző csere, és elment a franchise player-ük, az korrekt.
az hogy a lakers ezzel nagyon megerősödött, engem nem annyira zavar, egyrészt mert megvannak így is a gyenge pontjaik (edző, nulla pad, kérdéses chemistry), másrészt pedig ennek a csapatnak van így együtt két éve, nem több.
és szerintem egy oklahoma továbbra is favorit nyugaton, egyszerűen mindenük megvan már, ami a gyűrűhöz kell, ráadásul matchup problémáik sem lesznek a lakers ellen.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.10. 21:31:19

Bob_Marley írta:3asra nincs Thad Young???
Younggal az a nagy baj, hogy Ő nagyon átmenet a 3-as 4-es között. Szóval SF-hez gyengén dobja a középtávolikat, PF-hez meg undersized, ott leginkább azzal szokott alkotni, hogy rettenetesen gyors a posztot nézve. Szóval Young az a tipikus padról jövő energiabomba, de én kezdőben nehezen tudom elképzelni.

Most tényleg egy lépésre lehetünk a nagyoktól, és ilyenkor annyira zavaró ez, hogy összepakoltál a sztárokat pár városba....régen azért ha jó kiegészítőid voltak, akkor egy nagyon jó guard és center elég volt a bajnoki esélyekhez, ami nálunk egyébként könnyedén meglehet a Jrue-Turner kettősből és persze Bynumból. De sajnos azzal már nehezebb mit kezdeni, amikor három szupersztár van veled szemben...

Én tényleg Hardent tudnám elképzelni mint a kirakós utolsó darabja jövő nyáron.

Jrue - Harden - Turner - Allen - Bynum

Ez több, mint brutális lenne Collins kezei között...de valószínűleg ez álom marad csak...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.10. 21:19:40

Eazzy írta: Az mondjuk nem tudom, hogy hármason ki fog játszani, se Iggy, se Harkless nincs már így....Dorell Wright maradt már csak oda, az meg azért nem éppen életbiztosítás. Vagy feltoljuk Turnert hármas posztra, és Nick Young kezd kettesen...
Hogy tetszik nektek egy ilyen: Jrue Holiday - Nick Young - Evan Turner - Lavoy Allen - Bynum ?

Nem vagyok benne biztos, hogy ránézésre ez erős lenne, de aki pl nézte a Celtics ellen, hogy Allen mi védekezést tolt le Garnetten, az mondjuk lehet érteni fogja. Bár a padunk nem éppen hosszú így...Nick Young kezdőben megintcsak vékony...Jrue és Turner ha nem lép egy szintet jövőre, akkor ez megint egy 1-2 kör a PO-ban...

De azt legalább elértük, hogy nem a Netshez ment Howard :D Plusz megkaptuk a második legjobb centert.
Hátmég szokni kell a dolgot, de lehet nem lesz rossz...

Mondjuk ha nyáron jövőre behúzunk egy James Hardent, akkor nagyon jó lesz :D
3asra nincs Thad Young???
Nick Young kezdőben merész :D Érdekes a csapatotok, Hawest februárig nem tudjátok cserélni, lehet sokszor lesznek ketten együtt Bynummal, van tűzerő Wright és Young személyében, Turnerrrel kell valamit kezdeni, Holiday szépen fejlődik.Collins-szal védekezés rendben lesz, kellemetlen lesz a Philly bárki kapja az első körben!

Én egyszer írtam, nagyon ehhez nem tudok újat mondani, van lehetőség ebben a keretben, Allen is pl valóban nagyon szép kis PO-t hozott pl, de azért óriási csoda lenne ha mondjuk eljutna a konf döntőbe a Sixers!
Reálisan nézve, Miami-Celtics-Knicks erősebb Nets is, bár ott kell idő és a Pacers-Bulls is erősebb szerintem de vegyük egy szintnek, baromi nehéz lesz akár a 2ik körbe is bekerülni a Sixersnek.De pont amiatt, hogy faital a Philly bárki ellen jók, de bárki ellen kis is kaphatnak 30 ponttal.
Szóval szerintem idén "marad" nektek, egy jó kis klasszikus kosárlabdát játszó (én ezért is szeretem mostanában nézni a Phillyt :D Kőkemény szépen felépített védekezés, s támadásban is önzetlen, tudatos játék) fiatal, kicsit szertelen csapat.
Mondjuk ezer dolog történhet sérülések stb, de szerintem idén sem fogtok szégyent vallani, ahogy 2 éve a Miami ellen is helyt áltatok meg ugye idén is (Rose sérülése ide vagy oda).

Bynum nagyon érdekes lesz, szerintem Collins megneveli, illetve azért fontos, hogy Kobe mellett sokszor eltörpült, mondjuk az is igaz, hogy voltak abszurd gondolatai (pl ugye hogy 3asokat szeretne dobni meccsen :lol: ) de én úgy érzem Andrew ha nem lesz sérült nagy lökés ez nektek (pl fantasyban nálam most előre került egy ksi képzeletbeli kívánságlistán....:D 25-30 pont 12-15 patis idényt is eltudok képzelni!!!!!)
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.10. 21:10:40

Eazzy írta:Na érdekes, leírtam én korábban is a véleményem, akkor senki nem reagált, most hogy nyivákolok, hogy valami legyen meg kérdeztek? :D

Nagyon fog hiányozni:
http://www.youtube.com/watch?v=Yy03GqsroUY
Igen. Érzelgős típusok vagyunk, egy-két könnyel bármit elérsz nálunk. 8)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.10. 21:09:36

Na érdekes, leírtam én korábban is a véleményem, akkor senki nem reagált, most hogy nyivákolok, hogy valami legyen meg kérdeztek? :D

Nagyon fog hiányozni:
http://www.youtube.com/watch?v=Yy03GqsroUY
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.10. 21:08:11

Eazzy írta:Hát ecsém, olyan unalmas ez a topic...az ember beszélne más csapatról is, de csak a Boston, Miami megy egyfolytában. Szomorú dolog Sixers fannak lenni köztetek.
Sixers-en kívül még kiről beszélnél? :D
Tényleg. Mit vársz Bynum-tól?
Arc elég nagy van neki is.
Szerintem két probléma lehet vele. Az egyik a térde, de remélhetőleg már egy életre végzett a sérülésekkel. A másik a feje, egyszerűen még túl agyatlan, ahhoz, hogy egy csapat ráépüljön. Egy nagy gyermek, akiben van potenciál, de kell neki egy mentor, aki mindig ad egy pofont neki, amikor kicsit elszáll.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.10. 21:05:19

Tocy azért vedd azt figyelembe, hogy Howard>Bynum de nem sokkal, egy hangyányival, szóval óriási nagy változás nem történt.
És most tutira veszem, hogy Bynum jobb számokat fog hozni a Sixersben mint Howard a Lakersben :D 1; Collins 2; Megszabadul Bryanttől
Nash nagyobb probléma ott, ő rendbe fogja tenni a dolgokat, s ahogy tavaly is a Lakersnek ki kellett volna használni hogy milyen magsaik vanna, de nem tették, úgy ez idén kevésbé lesz igaz, ráadásul új ember új impulzusok izgatottság stb, ez is még plusz dob a Lakersne, de pl az OKC-t jobbnak tartom, paddal, edzővel össze szokottsággal. mondjuk idén is szoros meccsek voltak, de ugye Kobeban mindig lehet bízni :D
Perk-Ibaka kettős felveszi a versenyt, Perk tényleg erre találták ki, ő Howard ellenes center, meg van a teste hozzá, s a kellő sunyiságot meg elleste KG-től :D

Az viszont igaz, nekünk keletieknek rémálom a Lakers felállása elől, de pl James pl volt már Gasolon, sőt!!!Mondjuk nem lehet rárakni 48 percekre 6-7 meccsen keresztül, de azért a Heat elég mély, hogy egy jó védekezéssel, s nektek van talán a legjobb perimeter védekezésetek Wade-James-szel, szóval meglehet ezt oldani, Howard labda nélkül nem sokat ér, leszedegeti a pattanókat megcsinál 1-1 pozíciót, de ennyi, ha Nash p&r levéditek nincs akkora gond (s James legendás zárás, leválás védő)
Összegezve továbbra is tartom annyira nem kell ettől most falnak menni, meg lehet oldani, az mondjuk tény Howarddal meg úgy unbloc a Lakers védekezése elég jó lesz!

Izgalmas szezon lesz az eleje nagyon erős Keleten-nyugaton 3-4 egyértelműen bajnokesélyes csapat van, persze vannak kiemelkedőbbek, de egy Clippers-Spurs is odaérhet, Knicks-Nets is

szerk: Eazzy én szívesen értekezek veled a Sixersről :D Szeritnem ti is jót húztatok, s egyértelműen jó kis szívós csapatotok lesz, ráadásul annak meg valahol örülök, valahol meg nem, hogy az Atlanti csoport bitang erős lesz....Knicks-Sixers-Nets fincsi 12 meccs.....
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.10. 21:03:27

Hát ecsém, olyan unalmas ez a topic...az ember beszélne más csapatról is, de csak a Boston, Miami megy egyfolytában. Szomorú dolog Sixers fannak lenni köztetek.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Eazzy 2012.08.10. 21:10:00-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.08.10. 20:58:41

amugy erdekese,faraszto ez a lakers osszevasarolt tema

Lebron,Wade,Bosh karrierjuk csucsan vagy 1-2evvel elotte erkeztek oda, nash hol van mar a csucstol? tlaan howard van most legjobb eveiben, ennyi.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.10. 20:51:02

kanty írta:
Tocy írta:Chalmers-Wade-Battier-James-Bosh ötös mit tud kezdeni a Nash-Kobe-MWP-Gasol-Howard ötössel? A palánk alatt közünk nem lesz hozzájuk. Ha meg mondjuk Battier helyett Haslem vagy Anthony van fent, akkor meg ugye értelmetlen a sok triplavetőnk 1-2-3-ban, mert nem tudnak játszani...persze nekünk ott van még minimum a Boston, ahol 55-45-re mondom a szezon előtt nekünk, a Lakersnek meg egy Thunder, ahol azért Westbrook és Durant megütheti őket. Nem tudom, hogy lesz, az alapszakasz nem is érdekel, de a PO-ban a matchupok a Lakers mellett szólnak...

Hiába ül a padon Brown, ezt elrontani ő sem tudja, Spoelstra sem tudta :D Kobe Bryant-től fog megint függeni a dolog, felismeri-e, hogy most toronymagas bajnokesélyesek megint, ha egy nagyon picit háttérbe vonul...

Blatche-t mi is akarjuk pl, de egy minőségi magas mindenképp kell, mert Keleten tök jó a terv, hogy poszt nélküli embereink vannak, mindenki tud mindent játszani, és majd James-Wade betörés, 2+1, vagy kiosztás a millió triplázónknak...de Nyugat ellen ez nem lesz megoldás.
Soha nem értettem, hogy miért értékéled ennyire alá a kedvenc csapatodat. Azt a csapatot, aki bajnok. Azt a csapatot, ahol egy olyan LeBron van, akinek a határ a csillagos ég. Azt a csapatot, amelynek az egyik legerősebb a kerete és most már harmadik éve lesz, hogy együtt játszanak.

Lakers bajnokesélyes. Ugyanúgy, mint a Heat, OKC és még a Boston-t is idevenném, bár őket kicsit hátrébb sorolnám. Abszolút nem toronymagas esélyes a LAL. Az más kérdés, hogy most mindenki bajnoki címet vár(én is minimum egy döntőbe reménykedek), de azért nem olyan egyszerűen mennek a dolgok.
Nem értékelem alul, csak a matchupokat nézve nekünk nagyon rossz a Lakers. Eddig azt mondtam, hogy Allennel, Lewis-zal ez egy hihetetlen mély és baromi erős csapat...de a palánk alatti hibáink ki fognak jönni.
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.10. 20:47:27

Tocy írta:Chalmers-Wade-Battier-James-Bosh ötös mit tud kezdeni a Nash-Kobe-MWP-Gasol-Howard ötössel? A palánk alatt közünk nem lesz hozzájuk. Ha meg mondjuk Battier helyett Haslem vagy Anthony van fent, akkor meg ugye értelmetlen a sok triplavetőnk 1-2-3-ban, mert nem tudnak játszani...persze nekünk ott van még minimum a Boston, ahol 55-45-re mondom a szezon előtt nekünk, a Lakersnek meg egy Thunder, ahol azért Westbrook és Durant megütheti őket. Nem tudom, hogy lesz, az alapszakasz nem is érdekel, de a PO-ban a matchupok a Lakers mellett szólnak...

Hiába ül a padon Brown, ezt elrontani ő sem tudja, Spoelstra sem tudta :D Kobe Bryant-től fog megint függeni a dolog, felismeri-e, hogy most toronymagas bajnokesélyesek megint, ha egy nagyon picit háttérbe vonul...

Blatche-t mi is akarjuk pl, de egy minőségi magas mindenképp kell, mert Keleten tök jó a terv, hogy poszt nélküli embereink vannak, mindenki tud mindent játszani, és majd James-Wade betörés, 2+1, vagy kiosztás a millió triplázónknak...de Nyugat ellen ez nem lesz megoldás.
Soha nem értettem, hogy miért értékéled ennyire alá a kedvenc csapatodat. Azt a csapatot, aki bajnok. Azt a csapatot, ahol egy olyan LeBron van, akinek a határ a csillagos ég. Azt a csapatot, amelynek az egyik legerősebb a kerete és most már harmadik éve lesz, hogy együtt játszanak.

Lakers bajnokesélyes. Ugyanúgy, mint a Heat, OKC és még a Boston-t is idevenném, bár őket kicsit hátrébb sorolnám. Abszolút nem toronymagas esélyes a LAL. Az más kérdés, hogy most mindenki bajnoki címet vár(én is minimum egy döntőbe reménykedek), de azért nem olyan egyszerűen mennek a dolgok.
Tocy
Director del Fútbol

2012.08.10. 20:39:11

Chalmers-Wade-Battier-James-Bosh ötös mit tud kezdeni a Nash-Kobe-MWP-Gasol-Howard ötössel? A palánk alatt közünk nem lesz hozzájuk. Ha meg mondjuk Battier helyett Haslem vagy Anthony van fent, akkor meg ugye értelmetlen a sok triplavetőnk 1-2-3-ban, mert nem tudnak játszani...persze nekünk ott van még minimum a Boston, ahol 55-45-re mondom a szezon előtt nekünk, a Lakersnek meg egy Thunder, ahol azért Westbrook és Durant megütheti őket. Nem tudom, hogy lesz, az alapszakasz nem is érdekel, de a PO-ban a matchupok a Lakers mellett szólnak...

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.10. 20:01:46

Na kezdo5 összegzés a "horrorról"
http://kezdo5.hu/index.php/nbakueloenve ... me-is-volt
Továbbra is annyira bosszantó, hogy hihetetlen :? a Magic ezt elcseszte, nem jött szinte senki, s a pickek sem lottery pickek....
Oké nincs olyan, hogy lemegy egy csere főleg egy 4 csapatos és mindenki jól jár, de az hogy a legnagyobb értéket adó, jár a legrosszabbul az azért elég ritka....

Nagyon érdekes lesz még a maradék FA piac, Lakers még úgyis elcsábít valami dobógépet (Meeks, Barbosa???) a konkurencia meg szerintem megy a maradék magas emberekre, Kenyon Martin, Blatche azért felértékelődik!Mindenki beijedt, hogy mi lesz a Gasol-D12 párosból ha Nash adja a labdákat :lol:

Sources say Orlando also gets Lakers forward Josh McRoberts in the Dwight Howard deal.

Mondjuk valahol meg tök jó, mert így a nagy öregek azért kapják ezen a nyáron a plusz motivációkat :D PP is mondta, még nem 100%os a lába, de nagyon várja a szezont, s izgatott az új csapat miatt, s Allen elmenetele plusz dolog nekik, hogy megmutassák, s akkor még a Lakers is "bevásárol".
Lakers-Celtics döntő a nekünk halál....Persze nekünk ott a Miami keleten, s az OKC is rémálom matchup, ahol jó magasak vannak s okosan használják ott nagy mínuszban vagyunk.Mondjuk Jason Collins jó Howardra :P

Egy dolog viszont megint nem tesz jót, hogy így megint elvesztettünk egy csapatot erre az évre aki mindig ott volt a PO-ban :? És tovább folytatódik a tendencia, hogy igaz több bajnokesélyes csapat van, de ezzel párhuzamosan a kicsik nagyon leszakadnak, Orlando-Charlotte küzdhet ki éri el a 10-15 győzelmet a szezonban...

szerk: Ja meg Mike Brown ül a padon (vagyis inkább Kobe Bryant :D) nem kell berezelni!!!! :D Védekezésük mondjuk nagyon jó lesz, de ezt idén is szépen összerakták, Howarddal még erősödik a védekezés, elől voltak problémák, hog nem lehetett kiszedni a 24es kezéből a bogyót, hiába volt ott a legjobb magasember kettős.
Izgalmas lesz a szezon,d e koránt sem adnám oda a Lakersnek a bajnoki címet sőt!Thunder-Miami előttük van szerintem.Én legalábbis "nyugtatom magam" azzal, hogy Brown az edző meg Kobe, meg nem lesz ez sétagalopp :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.08.10. 10:48:26

Kanty biztos örül mint majom a farkának, meg az összes többi Lakers szurkoló :mrgreen: főleg hogy egy irányítót is kaptak szóval érdekes lesz.
Iggy-t én is sajnálom, de szerintem jó helyre került, Harrington elvesztése nem számít sokat, mert leigazolták Randolphot, Afflalot viszont sajnálom, de nem vészes.
76ers bevállalta Richardson szerződését ami nem fog sok bajt okozni ha Bynum hosszabbít. Ha viszont nem, akkor nagy balhé lesz.
Végül a Magic megszabadult Howardtól, J Rich-től, kapott cetliket és hasznos játékosokat, de a Nets ajánlatávla sokkal sokkal sokkal sokkal jobban jártak volna... sokkal! Hülyék! De nem is ők igazán a bolondok hanem... egy olcsó poén, de... Houston baj van!

Muhaha alig várom hogy elkezdődjön a szezon :D
Idén egy Boston-Spurs döntőt akartam, most pedig egy Lakers-Boston-t ami előtt kiejtjük a Miamit egy Terry triplával Allen arcába! :D
Hiú ábránd :lol:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.10. 10:42:06

REMY írta: Minnessota lehet szerintem még meglepetés csapat. :roll:
PO, esetleg egy első körös továbbjutás, de gyakorlatilag Nyugaton Clippers-Spurs-Thunder-Lakers ez így nagyjából.
Memphis-Dallas-Nuggets-szel lehet egy szinten a Minny, de Rubio sokáig nem lesz.

Továbbra is a nagy ijedtség közepette (mármint részünkről) azért nem kell berezelni teljesen.
Jó öreg Kobeban lehet bízni, hogy ne legyen csapat :lol: Meg még Sternben is hogy ne legyen trade :D Meg Howard hátában :D

Orlandoban meg úgy néz ki notórikusan odaadják a legjobb centert a Lakersnek....Nagyon bosszantó, hogy nem tudtak kihozni belőle egy jó cserét, Hornets is megoldotta Paullal, előtte a Denver is, most ebben a 4es cserében egyértelműen a Magic járt a legrosszabbul :?

szerk: Eazzy szerintem ti is jól jártatok (ha marad Bynum persze)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.10. 10:50:22-kor.
Kép
Kép
Kép
REMY
Madridista

2012.08.10. 10:34:14

Cumbee írta: Jelenleg ugyanis 3-as kivételével minden poszton TOP 3-as, de ha nagyon szigorúak vagyunk, akkor is TOP 5-ös játékosuk van. Ilyen keret pedig nem hogy nincs sehol, ezt megközelítő sincs.
Miami se gyenge. Sőt Allennel még erősödtek. Szerintem most már létrejöhet egy Lakers - Miami döntő. És James a legjobb helyen fog pofára esni.

Minnessota lehet szerintem még meglepetés csapat. :roll:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.10. 10:30:32

John Wall may be the player to watch in the East this season. No, the Wizards probably aren't a playoff team either way, but a significant improvement from Wall could change the Wizards' outlook. Not only must he improve his jumper and his defense, but he's got to make his teammates better.

Erről csaka klasszikus AI jutott az eszembe: "How the hell can i make my teammates better by practicin?" :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.10. 10:22:53

Ibaka-Perk azért jó lesz ott Nyugaton, Perkins Howardra volt mindig is "kitenyésztve" Bostonban, úgyhogy Oklahomában alkalmazhatja KG-től eltanultakat.

Ez azért rohadtul emgkavar sok csapatot, akik lemaradtak, akik felépültek, vagy pl OKC aki így csodálkoznék ha nem Ibakát tartaná megés társai.

Egészben a legbosszantóbb, hogy én az Orlandot szeretem, s ennél annyival jobbat összelehetett volna hozni :?

szerk: azért eddig is Bynum-Howard csere volt a láthatáron s erről beszéltek, inkább azért makker, mert nem nyeltek be szutyok szerződéseket.És annyival meg nem jobb Howard-Bynumnál hogy hasra essünk, de tény erősek.

(Azt megkérdezném a Lakersnek honnan az anyámból van még pickje??? :D Mert hogy minden cserében már a 2345ik évre szóló picket ajánlják be....:D

Hátha Stern megvétózza :lol: Magic elcseszte, áááááá kevés ez érte ahogy Cumbee is leírta, bár Afflalo meg Vucevic használható de azért Howardért édeskeveset kaptak :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.08.10. 10:31:07-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.08.10. 10:20:07

Na ezzel kapcsolatban csak 3 megjegyzésem lenne.
1. Mindenki a Miami-t utálja, mert 3 sztár a sportot szem előtt tartva, lemondva a fizetéséről összeállt. Azt tegyük félre, hogy nálam ez inkább becsülendő, de akkor ha az gáz akkor az ilyen cserék mik? Az összes LA kezdő kb max fizetésen van, semmiről nem kell lemondaniuk, rommá keresik magukat és beülnek a tutiba. Nem értem, hogy hogy jön össze ez mindig a Lakersnek. És itt jön képbe a 2. pont.

2. Ha megnézem a Nets deal-el összehasonlítva, akkor azt látom, hogy ez a Magic-nek szívás. Max annyival lehet magyarázni, hogy a denver+phily pick jobb lesz mint a nets-é, de ez sem játszik, mert a nets több első köröst adott volna. Az embereket meg inkább nem is hasonlítom össze, kicsit azért vicces, hogy a Nets egymaga sokkal jobb ellenértéket adott volna, mint így, hogy 3 csapat dobta össze nekik az embereket. Egyébként meg lehet nézni, hogy a Nets mennyi mindenről mondott volna le Howard-ért és ehhez képest a LA milyen elképesztően keveset bukott.

3. Bynum az eddigi hírek szerint nem vállalt be egy szerződés hosszabbítást a Phily-nél, nyilván ez év közben változhat, de 2-3-4 csapat szerintem jelenleg simán van, aki jelenleg előrébb lenne Bynumnál a rangsorban, ha most kellene választania. Ha pedig esetleg bukják Bynum-ot jövőre, akkor kezet foghatnak a Rockets-el mert holtversenyben megnyerték a 2012-es nyár lúzerei címet. Ha sikerül meggyőzniük, akkor viszont nem rossz húzás ez tőlük, csak hát na. A legjobb játékost leadták egy kérdőjelért.

+1. A power rankingot dobhatjuk is ki a vérbe. Innentől az első 3 helyen a Lakers áll. Ha ezzel a csapattal nem tudnak bajnokságot nyerni, akkor mélységesen szégyelljék magukat, mert azt csak az arcuknak köszönhetik. Jelenleg ugyanis 3-as kivételével minden poszton TOP 3-as, de ha nagyon szigorúak vagyunk, akkor is TOP 5-ös játékosuk van. Ilyen keret pedig nem hogy nincs sehol, ezt megközelítő sincs.
REMY
Madridista

2012.08.10. 10:19:45

Bob_Marley írta:Na hát akkor mi nagy barátok leszünk ebben a topikban is Remy :D

Egyszer megvitattuk, de a jelenlegi Boston kanty inkább hajaz a barcara :D
Hát xD :D

És pont ez miatt fog nyerni a Lakers 8)
Amúgy nekem aki még szimpatikus csapat az a Bulls. Valamiért nagyon megfogtak. Rose-t meg nagyon bírom. De Kobe a legnagyobbcsászár :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.08.10. 10:13:47

Na hát akkor mi nagy barátok leszünk ebben a topikban is Remy :D

Mondjuk ma azt kell "bizonygatnom" kit szeretek, kit nem, miért, merre, hogyan :D

kantyval egyet értek azért ne majmozzuk le, én se sok embert utálok jobban Bryantnél meg a Lakers un bloc sem a szívem csücske, de valamennyire próbálok én is konszolidálni, mégiscsak valakik tudnak nekik szurkolni, valami megmagyarázhatatlan ok miatt :D

szerk: kezdődik :D
Egyszer megvitattuk, de a jelenlegi Boston kanty inkább hajaz a barcara :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.10. 10:10:54

REMY írta: Húú.. én a Bostton nagyon nem szeretem :D az NBA Barcája :P
Csak a LAL
padra tényleg kéne valaki még, de ki?
Pár hónap alatt csak összeszoknak valamennyire.
A Boston az életbe nem játszik olyan szépen, mint a Barca. :mrgreen:

Padra irányítóba eddig van Blake, aki Nash mögött elfog játszadozni és Goudelock, mondjuk Ő kettesben is tud játszani, de nem hiszem, hogy Ő sok lehetőséget kapna. SG-ba kellene valaki, arra a jó 10-15 percre amíg Kobe ül, Blake is néha eljátszhat ott, de nem szeretném sokat pályán látni. Akkor van egy Ebanks, aki nem rossz, de Ő sem az az ember, aki padról képes lenne lendületet hozni, van Jamison, aki bár öreg, de én Tőle várom azt, hogy kis pluszt hoz majd padról. Centerbe pedig ott van Hill.

Most még mindenki a Howard cserével van elfoglalva, aztán ha ez leül, akkor szerintem FA-ról még valaki jön.
REMY
Madridista

2012.08.10. 10:00:16

kanty írta:Hoppácska.
Howard-ot nem éppen csipázom, de azért így ez rendben lesz. Padra kéne meg egy-két hasznos ember és akkor azt mondom, hogy valamennyire kész a csapat.
Kobe, Howard, Nash, Gasol mennyire tud együtt játszani? Erről csak annyit. Howard bajnokságot akar végre nyerni, Nash-nek csak a bajnokság nincs még meg, Kobe nagyon hajt a hatodikra, Gasol tudja, hogy neki sincs sok ideje már és a Lakers az egyetlen csapat, ahol Ő bajnok lehet még.

Amúgy érdekes, hogy mennyire utáljátok a Lakers-t. Kobe lemajmozása és stb.
PL. én sem csípem a Boston-t, SAS-t, Miami-t, de azért ilyen heves negatív érzelmeket egyik csapat sem vállt ki belőlem.
Húú.. én a Bostont nagyon nem szeretem :D az NBA Barcája :P
Csak a LAL
padra tényleg kéne valaki még, de ki?
Pár hónap alatt csak összeszoknak valamennyire.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.08.10. 09:55:09

Neeeee Iggy :cry:
Hát én mindjárt elsírom magam...és még a Lákersz is jó lesz...Kobe kap maga alá egy csapatot, hát ebbe hogy a jó égbe mehetett bele bárki is???? Ó bazzeg, nem elég hogy péntek reggel van, de még ilyennel elcseszik az egész napomat.
Harklesst már annyira megkedveltem az előzetes rossz draftpick fázisból, erre kikukázzuk...

Na most nyomok egy szúszát, és gondolkozom...
Szóval. Sajnálom Iggyt, de sajnos elkerülhetetlenül igazoltuk volna jövőre, és azért egy Bynumot kihozni a dologból eléggé rendben van mit ne mondjak :D Valószínűleg nálunk Bynum jobban is teljesít majd, mert itt a padon azért egy ésszel rendelkező ember üldögél.
A probléma a szerződéssel van...Bynum állítólag egy három éves 60 millás lóvét kaphat, vagy megvárja az FA-t és ott már 5 év 100 milla körül kereshet. Ha nem tudunk vele hosszabbítani, akkor viszont kemény veszteség Iggy és Vuc.
Az mondjuk nem tudom, hogy hármason ki fog játszani, se Iggy, se Harkless nincs már így....Dorell Wright maradt már csak oda, az meg azért nem éppen életbiztosítás. Vagy feltoljuk Turnert hármas posztra, és Nick Young kezd kettesen...
Hogy tetszik nektek egy ilyen: Jrue Holiday - Nick Young - Evan Turner - Lavoy Allen - Bynum ?

Nem vagyok benne biztos, hogy ránézésre ez erős lenne, de aki pl nézte a Celtics ellen, hogy Allen mi védekezést tolt le Garnetten, az mondjuk lehet érteni fogja. Bár a padunk nem éppen hosszú így...Nick Young kezdőben megintcsak vékony...Jrue és Turner ha nem lép egy szintet jövőre, akkor ez megint egy 1-2 kör a PO-ban...

De azt legalább elértük, hogy nem a Netshez ment Howard :D Plusz megkaptuk a második legjobb centert.
Hátmég szokni kell a dolgot, de lehet nem lesz rossz...

Mondjuk ha nyáron jövőre behúzunk egy James Hardent, akkor nagyon jó lesz :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Eazzy 2012.08.10. 10:09:02-kor.
kanty
Llegenda del Barça

2012.08.10. 09:42:27

Hoppácska.
Howard-ot nem éppen csipázom, de azért így ez rendben lesz. Padra kéne meg egy-két hasznos ember és akkor azt mondom, hogy valamennyire kész a csapat.
Kobe, Howard, Nash, Gasol mennyire tud együtt játszani? Erről csak annyit. Howard bajnokságot akar végre nyerni, Nash-nek csak a bajnokság nincs még meg, Kobe nagyon hajt a hatodikra, Gasol tudja, hogy neki sincs sok ideje már és a Lakers az egyetlen csapat, ahol Ő bajnok lehet még.

Amúgy érdekes, hogy mennyire utáljátok a Lakers-t. Kobe lemajmozása és stb.
PL. én sem csípem a Boston-t, SAS-t, Miami-t, de azért ilyen heves negatív érzelmeket egyik csapat sem vállt ki belőlem.
Válasz küldése