Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Fantörpikus a csapat.Deus írta:Felhozom a topikot, BL donto van az m1 -en!
5 gol elonyunk van.
Deus írta:Felhozom a topikot, BL donto van az m1 -en!
5 gol elonyunk van.
S.Agüero írta:Na, megkaptuk a Kiel-t. Nagyon nehéz dolgunk lesz. Meg kell őket verni. Előre az első BL-sikerért!
S.Agüero írta:Remélem a Flensburgot kapjuk, ők tűnnek a leggyengébbek.Alcantara írta:Most nézem a Barca ledolgozta a hátrányát és továbbjutott. Elég ütős ekkora hátrányból felállni, még, ha az újságok szerint rendesen megfújták a hazai pályát.
Nem tudom melyik lenne jobb Kölnben, német csapat valamelyike vagy a Barca.
Német esetében ott a hazai pálya, a Barca meg nagyon jó.
Nehéz lesz!
Abban biztos vagyok, hogy az egyik német csapat döntős lesz valamilyen módon.
Veszprémnek akár egy győzelem is kinézhet szerintem, negyediktől az első helyig bármelyiken végezhetnek, reméljük a legjobbakat.
Remélem a Flensburgot kapjuk, ők tűnnek a leggyengébbek.Alcantara írta:Most nézem a Barca ledolgozta a hátrányát és továbbjutott. Elég ütős ekkora hátrányból felállni, még, ha az újságok szerint rendesen megfújták a hazai pályát.
Nem tudom melyik lenne jobb Kölnben, német csapat valamelyike vagy a Barca.
Német esetében ott a hazai pálya, a Barca meg nagyon jó.
Nehéz lesz!
Abban biztos vagyok, hogy az egyik német csapat döntős lesz valamilyen módon.
Utolsó húsz percet láttam csak, mert meccsem volt, de abban a húsz percben is elég nagy erődemonstráció volt a részünkről. Végre megvan a Final Four!Petr írta:Senki sem nézte a Veszprém-PSG meccset? Hatalmas játék volt veszprémi részről, a PSG-nek köze nem volt a meccshez. Ha ilyen teljesítményt nyújtanak az Építők az elődöntőben, akkor komoly esély lesz a döntőre is.
Irány Köln!
S.Agüero írta:Mikler is a Veszprémé, hivatalos!
Jó kis csapat lesz ebből jövőre...![]()
Ők éppen megfelelő ellenfél arra, hogy a Vetési(svédasztal-faló) féle vezetőség a posztján maradhasson pár évig.S.Agüero írta:A férfi kézilabda-válogatottunk a szlovénokat kapta a VB-selejtezőre.
Valahogy így, de erre tudom a választ: itt a helyünk, ennyit tudunk, ez a realitás.Alcantara írta:Az, hogy ezen a tornán a 6 meccsből csak egyet nyertünk elég szégyen. Lehet ezt itt magyarázni Mocsainak, ez mindent elárul. Más csapatok ugyanennyit játszottak. A lengyeleknek például volt szívük küzdeni, nekünk miért nem?