Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mi a bajod látom hogy jobozsimiki írta:Ezt a szép összeszedett mondatot sem tudod leírni hiba nélkülmatyi02 írta:
Etöl félek én is ...![]()
2.szettben Roger eddig jobb,Nadalnak is lépnie kell.
Ezt a szép összeszedett mondatot sem tudod leírni hiba nélkülmatyi02 írta:
Etöl félek én is ...
Engem marhára. Ott vírit mindig,lehet rajta látni ,h ő a nagy Roger csaja,kicsit el van szállva magától,persze érthető is vmennyire. Remélem meccs után nem vigyorog.Mihu írta:
OFF: Titeket nem idegesít Federer barátnője?Engem nagyon irritál ahogy mosolyog
![]()
![]()
Az a baj hogy én már csak akkor tudok bízni Nadal győzelmében, ha 2 szett előnye van. De még az is necces. Federer olyan füvön mint Nadal salakon. Verhetetlen. Ugyan úgy kisajátítja magának Wimbledon-t mint Rafa a Garrost.Replay írta:Hoppá-hoppá, Nadal lesöpri Federer-t?
Arra számitottam, hogy fizikálisan felé kerekedik, de olyan szögeket üt a semmiből, hogy csak na...és akkor hozzáveszem a megalázó RG döntőt, az már lelkiterror
Fejben fog eldőlni a dolog.
hát pedig sajna itt lessz vége feder uralkodásánakkovinho írta:De gyűlölöm ezt a Nadalt.
Gyerünk Federer!! Nem tudnám elviselni, ha megverné.
Tysonnál kicsit jobban szeretem Powell-t, de nem kívánom senkinek hogy pár héttel az Olimpia előtt megsérüljön. 4 éven keresztül erre készül minden sportoló, az utóbbi 1-1.5 évüket szinte erre rakják fel. És akkor pár héttel előtte bumm....Remélem hogy nem olyan súlyos a sérülés hogy ne tudjon elindulni 100-on.Varga Tamás írta:Tyson Gay megsérült az amerikai válogató 200m-es előfutamában. Úgy 40m-nél a térdéhez kapott, és a földre rogyott. Egyelőre nem tudni, mennyire komoly a sérülése. Mindenesetre 200m-en nem állhat rajthoz a pekingi olimpián.
Jobbulást neki! Remélem, rajthoz állhat Pekingben, és minden idők egyik legizgalmasabb 100-as döntőjét láthatjuk: Bolt, Powell, Gay.
Sajnos nekem is elfogytak az embereim a Tourrol így idén semleges szemmel nézem.Talán Evans vagy Perreiro Sio akinek szorítok.Meg hát talán 2004 v 2005 óta Voecklernek(remélem jól írom) de hát szegény esélytelen...Capon írta:Mindig nagyon várom a Tour-t. Csak sajnos már nem tudok kinek szurkolni. Egyébként úgy ahogy van mindenki doppingol, de nem csak itt hanem minden él sportágban. Sajnos idáig jutottunk.