USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.13. 17:35:31

Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.13. 12:30:21

Kicsit offolok, ha nem gáz....

Toljátok már át majd egy pillanatra az arcotokat akik ide írogatnak a találkozók topikba! THX.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.13. 11:48:12

Rockets officials, though, remain steadfast in their belief that, even if the Bulls decline to match on Asik, that they'll be able to absorb at least three of the four aforementioned Magic role players: Richardson, Davis, Duhon and Turkoglu. Sources say that the Rockets would have to send Kevin Martin, Patrick Patterson, Marcus Morris and Chandler Parsons to the Magic from their current roster to make the salary-cap math work, as well the draft rights to Jeremy Lamb, Royce White and Terrence Jones, all selected in last month's first round.

Könyörgöm jöjjön össze :D A Rockets teljesen megbolondult, mindenét odaadná érte :mrgreen: Magic kipucolná Turkoglut, J-Richet oltári lenne, s kapnának egy csomó használható fiatal tehetséget.És a Mgic meg küldené ugyanazt a brigádot Howardnak csak éppen Rockets mezben lennének :D Igazából meg is dumálhatná a 2 GM holnaptól legyen Orlando Rockets és Houston Magic, átfestik a pályát játékosok átköltöznek :lol:

The ‪#Pacers‬ are close to acquiring D.J. Augustin, source says. Hearing from multiple places that Tyler Hansbrough is on his way to Charlotte

Olimpián én a spanyoloknak fogok szurkolni, Rubio nélkül a 0 felé konvergál az esélyük, de döntőt mindenféleképpen megérdemelne a spanyol csapat.Néztem az angolok ellen meg a franciák ellen őket, elsőn nem igazán a másodikon már sok láthatóan begyakorolt ügyes figurát játszottak meg, s az Ibaka-Gasolék trió meg jó lehet és kell legyen a festékben, egy jól működő zónával meg lehet lepni az amcsikat és bízom is benne valamennyire sikerül.Természetesen az USA hihetetlen erős, s csoda lenne ellenük akárcsak -10 közelében zárni.
USA-t nemzetközi kosárlabdában annyira nem csípem, kevés a labdajáratás, sok az 1-1 nem az én világom :D
Ráadásul Westbrook-Bryant-James-Anthony egy csapatban????Mintha a fogamat húznák :D
Griffin sérülése azért persze nem jött jól, de abból szempontból meg igen, hogy Davis sokkal jobb védekezésben s brusztolósabb a palánk alatt.Mondjuk Griffinnek is lehetne annyi esze nem Meloval dobálgat tempókat :mrgreen: (irónia :D)

szerk: neobarca légy szíves kicsinyítsd le a NY-i bingo nyugdíjas klub 75ik évfordulójáról készült alapítótagjainak képét :lol: Széthúzza a fórumot.
kanty írta:
Nem csak a Boston fogja, hidd el. :P
Keletről volt szó, nyilván más is megfogja próbálni :D Csak abból indultam ki, tavaly is mi voltunk hozzá a legközelebb :P
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.13. 10:04:38

Majd amikor már nem tud két hónapnál többet játszani egészségesen, akkor eszébe fog jutni, hogy, lehet nem kellett volna mindig akkorákat ugrálni...csak hát akit tempót tanítgatnak dobálni, annak sajna másból nehéz megélni. Szomorú mindig egy sérülés, de BG egyáltalán nem fog hiányozni szerintem az olimpiáról.
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.13. 09:33:18

Töltöm is le a meccset. Azért ez a dominikai csapat éppen, hogy lemaradt az olimpiáról.

Már nagyon várom az olimpiát, igazi show-t várok a Team USA-től.

Griffinért kár, de a szezon kezdetére okés lesz. Az a térd még fog neki problémát okozni.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.13. 09:19:23

Griffin megsérült közben, műteni kell a bal térdét nem megy az olimpiára, helyette Anthony Davis van ott, szórt is 9 pontot, közte egy 3+1-es akcióval :D 113-59 az első felkészülési meccs, James-Melo-Kobe-Paul-Chandler volt a kezdő, és ők játszották a legkevesebbet, Durant a legtöbbet és 24/10-zel hálálta meg :D
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.13. 09:17:39

Szépjóreggelt Mindenkinek!

A nap híre: Griffin kihagyja az olimpiát! Tegnap edzésen megsérült a térde és porclevállása lett. Ezért kár vált MELO-nak gyakoroltatnia vele a tempót Bob. :) :(
Sajnálom a srácot, mert én nagyon szeretem látványos játéka miatt... :(
Most, hogy ő sem lesz benne az USA teambe azért értékes játékost veszítettek. De még így is bombaerős a keret! No para, amíg van egy MELO... :P :wink:

Közben nálunk bemutatták a fiatalokat: :lol:
Kép

Sztem tökéletes cserék lesznek. Pl TC mögé jobbat (elérhetőt) nem is kívánhattam volna. Kidd meg lehet már nem törzsgyökeres All Deffense tag és nem is a gyorsaságáért fogjuk szeretni, de agyban biztos sokat hoz hozzánk.

Még egy érdekes hír: valszeg meccselni fogjuk a Toronto ajánlatát Fields-ért. Megmondom őszintén, én nagyon örülnék neki, ha meradna, mert igazi jó munkás ember, de ennyi pénzééééért? Egyáltalán, hogy a turóba tudnánk megtartani? Nincs is ekkora keretünk... :o
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.12. 20:53:20

Bob_Marley írta:Azért ne csöppenjünk el a Denvertől, abba a csapatba 1 ész volt, akit Chauncey Billupsnak hívtak, pechére körülötte kevés emberről lehetett elmondani ugyanazt....Nem hiába csak vele sikerült túljutni az első körön.....

Orlando drukkerek (én szimpatizálok a Magickel :D) azt mondják hogy az új GM rohadt nagy forma :D
Rendesen szívatják Howardot, s remekül sakkoznak, most ténylegesen jönnek érte az ajánlatok, s ráadásul nem fog tudni megegyezni nyáron a Nets-szel :D El fog menni, de a lényeg nem Howard diktál egy jó ideje, s most is pl óriási hogy kijelentette a Magic, nem érdekli őket Dwight problémája (a cseréljetek el nem tudok itt játszani, légyszi-bécci a Netsbe.....) kijelentették új edző keresése a fontos :lol:
Megy a lélektani hadviselés, ráadásul pl ezzel a többi csapatnak is jócskán betesznek, lsd Rockets is egy ideje azt se tudja mihez kezdjen, hogy megszerezze Howardot, s érdekes döntések sorozatát hozza ott a vezetés.

Tocy nem jinx volt, a Netsnél nem lesz Deron-Howard házasság abszolút a legerősebb a Miami keleten de az egész igát tekintve, én nem azt mondtam szégyen lenne, csupán azt jelenleg ez a keret egy másik dimenzió a többi csapathoz képest.Ettől függetlenül pl a Boston is megfogja próbálni, meg mint írtam sok van addig sérülések, cserék bármi közbeszólhat.
Hát így már azért más a képlet, hogy D12 nem lesz ott, de akkor is ilyet kijelenteni, hogy másik dimenzió...mindegy, ne menjünk ebbe bele mélyebben.

Howardon meg már csak röhögni tudok, a Magic GM-jének meg hatalmas +1 :D
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.12. 15:39:23

Bob_Marley írta: Tocy nem jinx volt, a Netsnél nem lesz Deron-Howard házasság abszolút a legerősebb a Miami keleten de az egész igát tekintve, én nem azt mondtam szégyen lenne, csupán azt jelenleg ez a keret egy másik dimenzió a többi csapathoz képest.Ettől függetlenül pl a Boston is megfogja próbálni, meg mint írtam sok van addig sérülések, cserék bármi közbeszólhat.
Nem csak a Boston fogja, hidd el. :P

Howard sztori egyre jobb. Végre nem ő ugratja a társaságot. Végre volt annyi vér az Orlando pucájába, hogy sarkukra álltak, így azért más teljesen a leányzó fekvése. Ínyenc lenne, ha végül maradna. :P
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.12. 15:32:17

Azért ne csöppenjünk el a Denvertől, abba a csapatba 1 ész volt, akit Chauncey Billupsnak hívtak, pechére körülötte kevés emberről lehetett elmondani ugyanazt....Nem hiába csak vele sikerült túljutni az első körön.....

Orlando drukkerek (én szimpatizálok a Magickel :D) azt mondják hogy az új GM rohadt nagy forma :D
Rendesen szívatják Howardot, s remekül sakkoznak, most ténylegesen jönnek érte az ajánlatok, s ráadásul nem fog tudni megegyezni nyáron a Nets-szel :D El fog menni, de a lényeg nem Howard diktál egy jó ideje, s most is pl óriási hogy kijelentette a Magic, nem érdekli őket Dwight problémája (a cseréljetek el nem tudok itt játszani, légyszi-bécci a Netsbe.....) kijelentették új edző keresése a fontos :lol:
Megy a lélektani hadviselés, ráadásul pl ezzel a többi csapatnak is jócskán betesznek, lsd Rockets is egy ideje azt se tudja mihez kezdjen, hogy megszerezze Howardot, s érdekes döntések sorozatát hozza ott a vezetés.

Tocy nem jinx volt, a Netsnél nem lesz Deron-Howard házasság abszolút a legerősebb a Miami keleten de az egész igát tekintve, én nem azt mondtam szégyen lenne, csupán azt jelenleg ez a keret egy másik dimenzió a többi csapathoz képest.Ettől függetlenül pl a Boston is megfogja próbálni, meg mint írtam sok van addig sérülések, cserék bármi közbeszólhat.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.12. 15:15:43

Tocy írta:Lehet Melo rájött, hogy nyerni is kellene, Smith agyatlanságaival meg nem tud.
Igazad lehet. Valóban agyatlan Smith de tud látványosan is játszani. Minden esetre úgynézki megtartjuk még 1+1 évre. 2.8M-t még így is megér.

Jajj most totál nosztalgiás hangulatom lett... :lol: Amikor MELO 35-40 pntokat szórt. sőt volt amikor 50ig is eljutott... Áááááááááá. Istenkirááály! :)

Na de mielőtt elcsöppenek:
http://kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nb ... brooklynba

Ezek szerint vége Howard saga-nak. Kíváncsi vagyok mit fog ehez szólni. Na meg arra is, hogy mit szólnak az Orlandói drukkerek... 8)

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.12. 14:58:41

Lehet Melo rájött, hogy nyerni is kellene, Smith agyatlanságaival meg nem tud.
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.12. 14:56:32

Eazzy írta:Ez jó régi, de milyen király is volt :D
http://www.youtube.com/watch?v=1e71Y8EkH60
Ez mekkora! :lol: Olyan rég láttam már, hogy nem is emléxem, hogy láttam-e... :lol:

Amúgy én nagyon szerettem akkoriban ezt a Devrert. Tiszta őrültek háza volt. K. Martin meg a haverok. MELO meg AI állandóan bohóckodtak. Ahogy a jó öreg JR is. 1-2 meccsen úgy járatták a lasztit, hogy szemmel nem bírtam követni kb. Vagy lehet túl sok sört ittam! :oops: :lol:

Minden esetre MELO és JR hattalmas spanok voltak Denverben
Kép

Nem is értem, hogy mi történt köztük. MELO folyamatosan panaszkodik, hogy nem kellett volna Smith-t a Knicksbe hozni, mert csak bomlasztja a társoságot az öltözőben... :o

MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.12. 14:09:35

Sajnálom hogy elcserélték Collisont, mert George Hill kevés lesz, kell neki is egy jó csere nem csak Hibbertnek aki ráadásul Mahinmit kapta... What?!
De legalább megszerezték Gerald Greent évre 10 misiért.
Viszont így a Dallas kezdi összekaparni a csapatot, mert szerződtette 1 évre az NBA első zombiját; Chris Kamant!
De még mindig karcsú a center poszt, mert Haywoodot amnesztiával kitették, aki valszeg a Bobcatsba megy Sessionsal együtt.

+ JJ Hickson marad még 1 évet Portlandben.
Amúgy néztem,hogy Allen 3évre 9millióért írt alá, Nash meg 20on valamennyiért?! Hogy lehet ekkora különbség? Kb. egyidősek
Úgy, hogy a Miami csak ennyit tudott ajánlani neki, a Lakers pedig cserélt Nash-ért.
A Boston 2 évre 12 milliót adott volna, de gondolom az volt a Bibby akarom mondani bibi, hogy még ennél is jobban kicsúszott volna a rotációból, meg még soksoksoksok idióta ok amit sosem fogok megérteni de nem is érdekel, lesz egy Terrynk! :D

Még 1 hír:
Tim Duncan aláírt egy szinte ugyan olyan szerződéssel mint amilyet Garnett kapott, vagyis 3 évre 36 millióért.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.12. 14:01:09

nagyon várom már a szezont!
Nagyon kíváncsi leszek,hogy Nash érkezésével mire fog menni a Lakers. Nagyon remélem, hogy kiveszi Kobe kezéből a labdát, aztán szórja majd az assistokat, mert egy jó "pass first" Nash-el Bynum is onthatja a pontokat, de ez még a jövő kérdése.

Amúgy néztem,hogy Allen 3évre 9millióért írt alá, Nash meg 20on valamennyiért?! Hogy lehet ekkora különbség? Kb. egyidősek
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.12. 13:42:26

Ez jó régi, de milyen király is volt :D
http://www.youtube.com/watch?v=1e71Y8EkH60
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.12. 13:08:18

neobarca írta:
Bob_Marley írta:Anthony tanítja Griffint tempót dobni :D
http://www.youtube.com/watch?v=oo1yJcbnZdk
Remélem közben azt is megbeszélik, hogy jó helyed lenne neked a Knicks-ben. Ne írd alá azt a gigabrutál LA-i ajánlatot és valahogy cseréljenek el Amere-ra... :P :lol: :lol:
Már aláírta. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.12. 12:39:14

Bob_Marley írta:Anthony tanítja Griffint tempót dobni :D
Remélem közben azt is megbeszélik, hogy jó helyed lenne neked a Knicks-ben. Ne írd alá azt a gigabrutál LA-i ajánlatot és valahogy cseréljenek el Amere-ra... :P :lol: :lol:

Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.07.12. 10:53:24

Bob_Marley írta:És Nash-t is "bemutatta" a Lakers 10es lesz (remélhetőleg csak a mezszáma és a teljesítménye nem :mrgreen:)
http://www.youtube.com/watch?v=y1q-PSzSTNM
Nagyon-nagyon régen, mikor még néztem NBA-t, miatta kezdtem el szurkolni a Phoenixnek... :D
Amióta nincs tévénk, nem követem a kosárlabda eseményeit, csak Nash-re nézek rá néha-néha, hogy van, mit csinál, hogy játszik, stb. :wink:
Sok sikert neki a Lakersben!
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.12. 08:40:12

Ezek a cserék megint...Pacers most szállt ki a valamira esélyesek soraiból...illetve amikor Bird lelépett.

A Heat erősségére meg annyit, hogy a Nets kerete kb erősebb lesz...Wade-James is a betörésekből él, Bosh is arrafelé jár, a kezdőben max Chalmers lesz triplavetőnek, ő meg elég ingadozóan dobálta őket. Mondjuk Battier is lehet akár kezdő, de szerintem Joel lesz... A Netsnél meg Deron és Johnson is bedobja a triplát is, meg akárhonnan, Howard korlátlan úr a palánk alatt és még ott van G. Wallace...van még egy Lopezük stb, igaz nekünk azért az Allen-Battier-Lewis-Haslem pad viszonylag jónak tűnik :D Érdekes, de most a többi nagy csapathoz képest a padunk az egyetlen erősség, azzal lehetünk jók, még ha az MVP nálunk is játszik.

Szóva Bob ne kezdd el már most a jinxelést :D , tavaly is felhúzott, mikor mindenki a Heatet tartotta fő esélyesnek de annyira, hogy ha 4-3-ra kikapunk a döntőben, az is csalódás és beégés. Ez tavaly sem volt így, és idén sem lesz, most főleg, hogy ilyen csapat lett Brooklynban, LA-ben, NY-ban, és hogy ti is erősödtetek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.12. 06:46:47

Azért ez a Ray videó mintha leszúrnál egy rozsdás bökővel megforgatnád 2szer (közben Balázs Palit hallgattatnál velem :D) és végül beszórnád sóval a sebet.Hogy tudott Ray-Ray elmenni ezekhez a majmokhoz?? :twisted: :lol:
Legalább a régi számában játszik s nem 20asban :D Persze nem mondja ki talán soha esetleg majd egy könyvben 20 év múlva, hogy miért, de elmond mindent ami a Celtics mellett szól hogy maradt volna, erre elmegy a Heathez :mrgreen:

Bostonban nagyon népszerű mostanság ez a póló :lol:
Kép
Részemről azért örömmel tekintek az elmúlt évekre mikor itt volt, de továbbra is nehéz felfogni s beletörődni, hogy elment a Heathez.
http://www.youtube.com/watch?v=fV9pkDomHTs

Persze hol van még jövő június de most látva a dolgokat, iszonyat nehéz elképzelni, hogy itt ne Miami "hengerelés" legyen jövőre.Annyi triplavetőjük van, hogy valami nagyon nagy összeomlásnak kell bekövetkeznie, hogy a Chalmers-Battier-Allen-Lewis-Miller esetleg JJ 5-6 emberből senki se süljön.Mert ugye James meg 1-1ben mindenkit megver, muszáj 2őzni :?
Fú meglátjuk esetleg egy jó Nets Deronnal-Howarddal közbeszólhat, vagy egy jó Celtics :D Bradleyvel-Greenel-Sullingerrel azért többek között a perimeter védekezés is erősödik, illetve a gyors indítás lehetősége is megnő.De ez a Heat oltári erős :? Viszont a SL-ben remekel a Celtics tegnap Sullinger gyengébb volt, de Moore nagyon érezte ma viszont megint jó volt Jared, s Joseph játéka is nagyon tetszik, igaz a rookiek közül csak Sullinger lehet az, aki kapni fog perceket, de ha nem sikerül hozni még egy kettest akkor bízom benne Moore kapja meg a perceket, nagyon iparkodik most a Summer League alatt, hogy bemutassa Docnak lehet rá számítani :D Eddig 3ból3at nyertünk :D

Brooklyn has reached agreement on a 4-year, $61 million max deal with Brook Lopez, league source tells Y! Sports.

Source says JJ Hickson's one-year deal with Portland is worth approximately $4M

The Nets and Jerry Stackhouse have agreed on a one-year contract worth $1.3 million.

ESPN's Ric Bucher is reporting that the Trail Blazers and Timberwolves are discussing a deal that would send Portland free-agent forward Nicolas Batum to Minnesota for two future first-round draft picks and a veteran small forward acquired from a third team.

Volt egy 3as csere is :D :
Philly kapta:
Dorrel Wright (Warriorstól)
Darryl Watkins (Hornetstől)
Warriors kapta:
Jarret Jack (Hornetstől)
Hornets kapta:
Edin Bavcic (Phillytől) és 5,1 millió TPE

Pacers reportedly trade Darren Collison and Dahntay Jones to Dallas Mavericks for C Ian Mahinmi.
Mahinmi will receive a four-year deal worth $16 million in joining the Pacers.
(erre egy ilyet azért :mrgreen:)
Elment Bird, ezek megőrültek.....

Source confirms Mavs to amnesty Brendan Haywood. Dallas reached agreement with Chris Kaman on 1 year deal (one-year deal paying $8 million)

Brooklyn Nets :lol:
David Aldridge ‏@daldridgetnt
Nets' new contract commitments: $98M (DWill), $40M (Wallace), $89M (remainder of Joe Johnson's contract), $60M (Lopez). Total: $287 million.

És Nash-t is "bemutatta" a Lakers 10es lesz (remélhetőleg csak a mezszáma és a teljesítménye nem :mrgreen:)
http://www.youtube.com/watch?v=y1q-PSzSTNM

Anthony tanítja Griffint tempót dobni :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.11. 20:55:18

Már biztos, hogy Kyle Lowry a Toronto Raptors új játékmestere. A Houston Rockets Gary Forbes játékjogát és egy védett elsőkörös draftjogot kap cserébe.

Ez csak nekem nagyon új? Valahogy eddig erről nem igazán hallottam.

Batum mindenképpen szeretne a Wolves-hoz csatlakozni. Ennek én személy szerint nagyon örülnék, szimpatikus kis csapat lenne. Plusz még a Minnesota vezetőségének is iparkodnia kell, nem úgy tűnik, hogy Love sokáig várna.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.07.11. 18:50:57

VictorValdes19 írta:
Bob_Marley írta:Jó a csapat de egy második kör a maximálisan elérhető cél.S nagyon kicsi az esély hogy több legyen, miután a csapat nem tud erősíteni, draftolni ugye nem tud annyira előkelő helyen ha folyamat PO csapat, az FA-k meg nem mennek oda.
Ez esetben nem lenne szerencsésebb beáldozni 3-4 évet, s teljes rebuildhez kezdeni? :) Ha okosan csinálják, simán lehet egy ütőképes, előbb-utóbb kupa esélyes csapatot csinálni. Mostani öregeket, de még értékes embereket tradelni, pickekből jól választani, aztán mire beérnek a fiatalok, melléjük hozni 2-3 öreg rókát s voálá :lol: Persze ez közel sem ilyen egyszerű, ahogyan leírtam, de érted remélem. :)
Igen, amikor kifogsz három olyan picket, mint Durant, Harden, Westbrook. Vagy ilyen 2003-as draftclasst, ahonnan a fél világ FP lesz (majd összesátoroznak...). De van amikor úgy jársz, mint a Wizards, vagy a GS, vagy még sorolhatnám, hogy húzhatna százszor is 1/1-et akkor sem jön össze.
A legegyszerűbb példa:
Durant 1/2 volt anno. Mi tavalyelőtt 1/2-t pickelhettünk. Evan Turner jött. Mikor lesz ő közel Duranthoz? Soha. Nem azért mert mi csesztük el, hanem mert nem volt szerencsénk.

A nagy sztárok összemászásánál valahogy a lóvéval kéne játszani, hogy ne lehessen olyat csinálni, hogy lemondanak a nagy fizuról, hogy tudjanak együtt játszani. Valahogy meg kéne csinálni, hogy ne lehessen ilyet.
Válasz küldése