Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Keletről volt szó, nyilván más is megfogja próbálnikanty írta:
Nem csak a Boston fogja, hidd el.![]()
Hát így már azért más a képlet, hogy D12 nem lesz ott, de akkor is ilyet kijelenteni, hogy másik dimenzió...mindegy, ne menjünk ebbe bele mélyebben.Bob_Marley írta:Azért ne csöppenjünk el a Denvertől, abba a csapatba 1 ész volt, akit Chauncey Billupsnak hívtak, pechére körülötte kevés emberről lehetett elmondani ugyanazt....Nem hiába csak vele sikerült túljutni az első körön.....
Orlando drukkerek (én szimpatizálok a Magickel) azt mondják hogy az új GM rohadt nagy forma
Rendesen szívatják Howardot, s remekül sakkoznak, most ténylegesen jönnek érte az ajánlatok, s ráadásul nem fog tudni megegyezni nyáron a Nets-szelEl fog menni, de a lényeg nem Howard diktál egy jó ideje, s most is pl óriási hogy kijelentette a Magic, nem érdekli őket Dwight problémája (a cseréljetek el nem tudok itt játszani, légyszi-bécci a Netsbe.....) kijelentették új edző keresése a fontos
Megy a lélektani hadviselés, ráadásul pl ezzel a többi csapatnak is jócskán betesznek, lsd Rockets is egy ideje azt se tudja mihez kezdjen, hogy megszerezze Howardot, s érdekes döntések sorozatát hozza ott a vezetés.
Tocy nem jinx volt, a Netsnél nem lesz Deron-Howard házasság abszolút a legerősebb a Miami keleten de az egész igát tekintve, én nem azt mondtam szégyen lenne, csupán azt jelenleg ez a keret egy másik dimenzió a többi csapathoz képest.Ettől függetlenül pl a Boston is megfogja próbálni, meg mint írtam sok van addig sérülések, cserék bármi közbeszólhat.
Nem csak a Boston fogja, hidd el.Bob_Marley írta: Tocy nem jinx volt, a Netsnél nem lesz Deron-Howard házasság abszolút a legerősebb a Miami keleten de az egész igát tekintve, én nem azt mondtam szégyen lenne, csupán azt jelenleg ez a keret egy másik dimenzió a többi csapathoz képest.Ettől függetlenül pl a Boston is megfogja próbálni, meg mint írtam sok van addig sérülések, cserék bármi közbeszólhat.
Igazad lehet. Valóban agyatlan Smith de tud látványosan is játszani. Minden esetre úgynézki megtartjuk még 1+1 évre. 2.8M-t még így is megér.Tocy írta:Lehet Melo rájött, hogy nyerni is kellene, Smith agyatlanságaival meg nem tud.
Ez mekkora!
Úgy, hogy a Miami csak ennyit tudott ajánlani neki, a Lakers pedig cserélt Nash-ért.Amúgy néztem,hogy Allen 3évre 9millióért írt alá, Nash meg 20on valamennyiért?! Hogy lehet ekkora különbség? Kb. egyidősek
Már aláírta.neobarca írta:Remélem közben azt is megbeszélik, hogy jó helyed lenne neked a Knicks-ben. Ne írd alá azt a gigabrutál LA-i ajánlatot és valahogy cseréljenek el Amere-ra...![]()
![]()
Remélem közben azt is megbeszélik, hogy jó helyed lenne neked a Knicks-ben. Ne írd alá azt a gigabrutál LA-i ajánlatot és valahogy cseréljenek el Amere-ra...
Nagyon-nagyon régen, mikor még néztem NBA-t, miatta kezdtem el szurkolni a Phoenixnek...Bob_Marley írta:És Nash-t is "bemutatta" a Lakers 10es lesz (remélhetőleg csak a mezszáma és a teljesítménye nem)
http://www.youtube.com/watch?v=y1q-PSzSTNM
Azért ez a Ray videó mintha leszúrnál egy rozsdás bökővel megforgatnád 2szer (közben Balázs Palit hallgattatnál velem
Igen, amikor kifogsz három olyan picket, mint Durant, Harden, Westbrook. Vagy ilyen 2003-as draftclasst, ahonnan a fél világ FP lesz (majd összesátoroznak...). De van amikor úgy jársz, mint a Wizards, vagy a GS, vagy még sorolhatnám, hogy húzhatna százszor is 1/1-et akkor sem jön össze.VictorValdes19 írta:Ez esetben nem lenne szerencsésebb beáldozni 3-4 évet, s teljes rebuildhez kezdeni?Bob_Marley írta:Jó a csapat de egy második kör a maximálisan elérhető cél.S nagyon kicsi az esély hogy több legyen, miután a csapat nem tud erősíteni, draftolni ugye nem tud annyira előkelő helyen ha folyamat PO csapat, az FA-k meg nem mennek oda.Ha okosan csinálják, simán lehet egy ütőképes, előbb-utóbb kupa esélyes csapatot csinálni. Mostani öregeket, de még értékes embereket tradelni, pickekből jól választani, aztán mire beérnek a fiatalok, melléjük hozni 2-3 öreg rókát s voálá
Persze ez közel sem ilyen egyszerű, ahogyan leírtam, de érted remélem.