Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez esetben nem lenne szerencsésebb beáldozni 3-4 évet, s teljes rebuildhez kezdeni?Bob_Marley írta:Jó a csapat de egy második kör a maximálisan elérhető cél.S nagyon kicsi az esély hogy több legyen, miután a csapat nem tud erősíteni, draftolni ugye nem tud annyira előkelő helyen ha folyamat PO csapat, az FA-k meg nem mennek oda.
Majd meglátjuk Bob, majd meglátjuk. Az biztos, hogy ez a keret most egy darabig így lesz a fizuk miatt amit én annyira nem bánok. Talán Amare mehetne de ezt korábban is írtam.Bob_Marley írta:Lin attól még hogy behozza reklámban az árát, attól még salary cap szempontból túl lesz fizetve
Szerintem elfelejtjük a dolgot addigra, de majd 2014ben beszélgessünk, amikor Lin-Melo-Stoudamire fog keresni 60 milliót együttÉs semmi mozgás tere nem lesz a Knicksnek
![]()
Kidd jó mentor lehet, de attól még szerintem nem lesz olyan az éve Linnek, ráadásul térdsérülésből jön.2ik kör továbbra is a max amit a Knicksben látok bocsAkármennyire szeretjük nem szeretjük Melot, nálam egy Carmelo Anthony-Stoudamire kettőssel nem lehet bajnokságot nyerni de még odakerülni is borzasztó nehéz s ezen Lin sem segít.
Így van, sajnos egyikőjük sem a védekezésről híres, de mit lehet tenni. Szívem szerint én szabadulnék Amare-től és sztem sokan így vannak a Knicks stábjában. De ilyen fizetéssel és ekkora sérülési kockázat faktorral esélytelen. De szerintem fel lehet őket úgy tüzelni, hogy hasznosan tudjanak 1ütt játszani. Emlékezzünk csak vissza, régen volt olyan taktikája is a Barcának, hogy mindegy hány gólt kapunk, csak 1el többet lőjünk.Tocy írta:Szerintem ez vitán felüli, csak nem lehet mit kezdeni Amare szerződése miatt...mindkettőt meg nem lehet megtanítani védekezni, de még csak egyiket sem.
Szerintem ez vitán felüli, csak nem lehet mit kezdeni Amare szerződése miatt...mindkettőt meg nem lehet megtanítani védekezni, de még csak egyiket sem.Bob_Marley írta:Lin attól még hogy behozza reklámban az árát, attól még salary cap szempontból túl lesz fizetve
Szerintem elfelejtjük a dolgot addigra, de majd 2014ben beszélgessünk, amikor Lin-Melo-Stoudamire fog keresni 60 milliót együttÉs semmi mozgás tere nem lesz a Knicksnek
![]()
Kidd jó mentor lehet, de attól még szerintem nem lesz olyan az éve Linnek, ráadásul térdsérülésből jön.2ik kör továbbra is a max amit a Knicksben látok bocsAkármennyire szeretjük nem szeretjük Melot, nálam egy Carmelo Anthony-Stoudamire kettőssel nem lehet bajnokságot nyerni de még odakerülni is borzasztó nehéz s ezen Lin sem segít.
Megnéztem közben én is, valóban nem volt 12 passza neki "csak" 10 megy 9 meg 7. Minden esetre meglepődtem akkor emléxem.Bob_Marley írta:De jól is emlékeztem, hogy nem adott 10+ assistot........
Emléxem ezt minden következő meccsén elmondad kb.Bob_Marley írta:Lin meg máshol nem fog kapni ekkora szeretetet meg pénzt semRockets jól csinálta, így túl kell fizetnie a Knicksnek őt, annyit nem ér szerintem mint amennyit majd tart a Knicks.Kidd jó lehet neki mentornak, de borzasztó kíváncsi vagyok vele kapcsolatban, véleményem szerint hullócsillag lesz az idei éve.
Hát azt egyből gondoltam Bob!Bob_Marley írta:Baylesshez résszel meg nagyon nem értek egyet!!!!!!Nem tudom mikor adott ő 10-12 gólpasszt???Pontdobó inkább 1es mint 2es ígéretnek számított
Na igen Lee maga lenne az álom, csak, ha jön Bayless, azzal már a luxusadó fölé megyünk. Elvileg a tulajdonosbácsi azt mondta pár éve, hogy ha a csapat attól bajnokesélyes lesz, ha az adóhatár fölé megy, akkor Ő azt állja, na de hogy Bayless lenne az aki bajnokot csinál a Memphisből azt erősen kétlem. Lee egyszerűen sajnos a Memphis részről megfizethetetlen, és ráadásul nehezen tudnám elképzelni, hogy Ő idejöjjön. És még egy kis adalék: egy ideig komolyan gondolkodott a vezetőség az isteni Douglas leigazolásán...Bob_Marley írta: Amúgy 2esnek szerintem Memphisbe is egy jó Courtney Lee aranyat érhetne (ahogy a Celtics is csábítgatja csak mi nem tudunk csak biannual-t ajánlani az meg kevés) jó védő, s azért TA-n jobb támadásban ráadásul 3as poszton is bevethető, gyakorlatilag az emlékezetes Lakers elleni kihagyott ziccere óta lefelé megy a srác, de bőven van benne potenciál, egy 10-15 pontot ő tudna átlagolni a padról!
Ezt irónikusan írtad? Mert amúgy ha jobban belegondolok csípem a gyereket mert ha elkapja a fonalat őrületes dolgokat tol a pályán. Ugyanakkor a faxom tele volt vele a fantasy-ban mert amint megszereztem nagy nehezen, le is sérült. Pedig emléxem nem sokkal elötte jött rendbe a bokája, mondom most hátha fogok egy nagyot.kamaj írta:Elvileg közel vagyunk ahhoz, hogy Neo egyik kedvencét is leigazoljuk Jerryd Bayless-t.
Ezt nem igazán értem, bár nem nagyon ismerem a Macikat. Nem Gay a legnagyobb sztár ott? Az igazi shooter, a húzóember, a Macik arca? Erre el akarják/akarod cserélni? Mondom nem vagyok jártas Memphisben, de én azt hittem ő szent és sérthetetlen ott...kamaj írta:Eddig nem vagyok elégedett ezzel az uborkaszezonnal, mert inkább visszafele menetelünk, minthogy komoly dolgokba kezdjünk (Gay cserélése pl).
Jó videóneobarca írta:http://www.youtube.com/watch?v=tf1B4HZj ... r_embedded#!
Remek kis videó a Knicks 2012-es évéről. Tudom itt sokan nem rajonganak a csapatért, de gondoltam megosztom mert látványos és dióhéjban benne van minden meghatározó momentum.
Aki megnézi megnéz, aki nem az nem. Engem minden esetre keményen feltüzelt!![]()
![]()
Remélem idén alkotnak a srácok valamit. Évek óta az első csapat, ami nagyjából egyben marad...
Régebben szinte mindenhol volt egy jó játékos, és aki tudott mellé draftolni mjuk két átlagon felülit, az már jó csapat volt. Rengeteg csapatnak volt arca, ha bemondtam egy csapatot, egyből hozzátársítottunk egy franchise playert.socio66 írta:hát nem tudom, lehet hogy nba-mércével ez leszállóág, meg kevés a jó csapat, de engem pont az fogott meg egy-másfél éve, mikor elkezdtem követni az eseményeket, hogy milyen sokszínű a liga, és mennyi csapat/játékos van, akiket érdemes megnézni.
most úgy nyolc-kilenc csapatnak van bajnokesélyes kerete, és van még három-négy, akik kisebb változtatásokkal beléphetnének a szűk elitbe, ez nem kevés azért, vagy régen húsz ilyen csapat volt?
és én a sztárok összeállását sem ellenzem, nekem az hol nem jó például, hogy egy deron williams-howard duó összeáll, és gyönyörű dolgokat csinálnak majd együtt, miközben külön-külön érdektelenek voltak a gyenge társak miatt.
na mindegy, ti így látjátok, biztos igazatok van, mert régebb óta követitek az eseményeket, de nálam pont az van, hogy a draft, és a folyamatosan pörgő offseason miatt egyre nő azon csapatok száma, akiket már nagyon megnéznék élesben.
Köszönöm a leírást, valami ilyesmire gondoltam én is csak nem voltam benne biztos.Tocy írta:szerk.: Franchise Player a csapat arca, a csapat szíve, csapat legjobbja, olyan játékos, aki a játékával és a személyiségével is vezér tud lenni, rá lehet építeni egy csapatot. Csak jelenleg ezek az emberek kb mind együtt játszanak egy másikkal...
Ritkán van Bob, hogy teljesen egyetértek veled (valszeg ez a Bos-Nyk ellentét miatt vanBob_Marley írta:Bocs, elmerengtem
http://www.thefirstrow.eu/balinteer írta:A Summer League meccseit hol tudom nyomon követni,örülnék pár linknek.
Ezzel így azért nem értek egyet.Először is mindkettő hulladék emberneobarca írta:Jamisont mi is akarjuk, de nem lesz már rá keret. Meg szerintem ő nem nagyon tűrné a padozást...Tocy írta:Jamisont akarjuk...minek? Őt tényleg ne...akkor már inkább Lewis...![]()
Lewis sztem meg se közelíti Jamisont meg amúgy is az a csávóóóóó. Nem tudom mit láttok rajta...