Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem teljesen elbeszélünk egymás mellett.Bob_Marley írta:Az egésszel nem értek egyet amit írtál.kanty írta: Egyből a Lakersnek "estél neki." Az olyan elképzelhetetlen, hogy pl. a Suns figyelembe vette Nash érdekét is, mondván a tag már letett ez-azt az asztalra. Tudom, hogy USA és ott még hatványozottabban a pénz az úr, de megeshet ez is, szerintem.
Nashre pedig azért tértem ki, mert két napja szimpatikus volt, hogy nem megy el gyűrűt nyerni, most pedig már nem annyira jó arc.
Hozzáteszem, Nash-el sem bajnokesélyes ez a Lakers. Nagyon sok dolognak kellene összejönnie, s több, mint valószínű, hogy nem fognak összejönni.
Összegezve: Nekem az a fura, hogy ha a Lakers-el kapcsolatban kijön egy ilyen hír, akkor már nagyon sokan ugranak. Ha pedig egy más csapattal történt volna ugyanez, akkor jóval kisebb lenne a felháborodás.
Nash meg szimpatikus nem szimpatikus résszel meg végképp nem értem miért írod, 2 napja kb írtam is teljesen megértem hazamegy Kanadába oktatja a fiatalokat és mellette pénzt is keres.Logikus döntés és korrekt mintsem elmenne padozni valahova.De pont idevág akkor pl Ray-Ray őt is megértem de pl ha elmenne a Miamiba pattogtatni (ráadásul ő tényleg még kevesebb pénzért is) attól függetlenül nem lenne szimpi, miután 2 éve azon ügyködik a Cleticsben hogy a hirtelen legnagyobb keleti riválist legyőzze majd odaigazol töredék pénzért.
Nashnél még ez se volt meg ő kap 3év 27 milliót s elmegy a legnagyobb riválisához a Sunsnak.
De nem is az én szimpátiám nem szimpátiámra megy a versengés, attól függetlenül a cserét nem érzem korrektnek.S egyáltalán nem attól "félek", hogy majd most a Lakers nyer 3 bajnokságot, csupán ez (megint) rablás volt.S jelen esetben lehetne a Mavs vagy bárki más.
Az egésszel nem értek egyet amit írtál.kanty írta: Egyből a Lakersnek "estél neki." Az olyan elképzelhetetlen, hogy pl. a Suns figyelembe vette Nash érdekét is, mondván a tag már letett ez-azt az asztalra. Tudom, hogy USA és ott még hatványozottabban a pénz az úr, de megeshet ez is, szerintem.
Nashre pedig azért tértem ki, mert két napja szimpatikus volt, hogy nem megy el gyűrűt nyerni, most pedig már nem annyira jó arc.
Hozzáteszem, Nash-el sem bajnokesélyes ez a Lakers. Nagyon sok dolognak kellene összejönnie, s több, mint valószínű, hogy nem fognak összejönni.
Összegezve: Nekem az a fura, hogy ha a Lakers-el kapcsolatban kijön egy ilyen hír, akkor már nagyon sokan ugranak. Ha pedig egy más csapattal történt volna ugyanez, akkor jóval kisebb lenne a felháborodás.
Egyből a Lakersnek "estél neki." Az olyan elképzelhetetlen, hogy pl. a Suns figyelembe vette Nash érdekét is, mondván a tag már letett ez-azt az asztalra. Tudom, hogy USA és ott még hatványozottabban a pénz az úr, de megeshet ez is, szerintem.Bob_Marley írta:Nem értetted amit írtam, általánosságban beszéltem a dologól, ezért írtam Game mint semleges hogy látja, mert ha Celtics csinált volna ilyet irreleváns lenne a véleményem, s általánosságban nem lenne jó húzás
Nash-sel kapcsolatban mit írtam?Hazafi és teljesen korrekt, hogy inkább elmegy Kanadába oktatni a fiatalokat, s mellette nyilván pénzt is kap (a Lakersnél is 3 év 27 milliót kap, még azt se lehet mondani ingyen elmegy gyűrűért kuncsorogni, illetve a hozzáállásáról írtam, hogy nem értem de legfőképpen a Suns vezetését "bíráltam" ilyen rablást azért ritkán látni.
Miért lenne hülyeség? Ha a Boston hasonló cuccost hozott volna elő, akkor Te azon sopánkodnál, hogy szegény Suns?Bob_Marley írta:
Az is hülyeség, hogy ha más csinálta volna örülne-e az ember, pl ezért volt jó amit Game is írt semlegesként.De pl ahogy tavaly Basketball Reasons néven meggátolta a liga a CP3 üzletet, úgy mondjuk nyilván ez nem akkora volumen, de továbbra is nevetséges amit ad a Lakers érte.
Teljesen egyetértek!kanty írta:Hoppá.
Felkelek, nézem Nash a Lakersbe, mondom mivan?!
Amúgy nem igazán kedvelem Nash-t, de remélem nagy segítségére lesz a csapatnak. Egy zseni a tag, de valahogy soha nem jött be. Viszont, ha képes lesz Kobe kezéből kivenni a labdát, akkor az már egy hatalmas teljesítmény lesz.![]()
Tocy!
Én a Heatet egyszer sem fikáztam(nem is mondtad), de azért a két dolgot ne hasonlítsuk össze. Egy oldalon jön James és Bosh, két ereje teljében lévő játékos, a másik oldalon pedig jön egy 38 éves fószer. Oké, hogy előtte jött Gasol, aki akkor még fiatal és sikerre éhes volt, de azért a Heat művelet kicsit látványosabb volt. Mondom ezt úgy, hogy semmi gondom nincs ezzel, mindenki úgy érvényesül, ahogy akar.
Most persze az ellendrukkerek szívesen odaszúrnak, de ha pl. egy Boston hozott volna össze egy hasonlót, akkor az ő drukkereik sem fanyalognának, hanem örvendenének.
Nekem itt a Suns a fura. Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy dicséretes, hogy ennyire figyelembe vették Nash igényeit. Azért a Nash-ét, aki azért egy két dolgot letett az asztalra Phoenix-be.
Azért mennyi minden változhat 2 nap alattTocy írta:Nyugaton most épp összeomlik a Lakers
Az elmúlt napok eseményei kicsit sokkoltak engem (RvP, Nash), ezt is nehezen veszi be a gyomrom, inkább nem is írnék semmit, mert kapnám a több hónapra szóló BANánt. De ebből a Lakers-ből mindig bajnokesélyes csapatot kell csinálni...Bob_Marley írta:Erre majd válaszoljon valaki más aki nem elfogult pl Game (de amúgy igen a Lakers mindig is kirakatcsapat volt s a pénz, médianyomás nagy úr s behódolnak a kicsik...)
Kevés csapat tudta volna elintézni, hogy Waltonért meg Kaponoért hozzák Sessionst pl legutóbb is.
kösziBob_Marley írta:Trade player exception mikor csere van de nem egyenlő a ki-bejövő odlal akkor amelyik csapat kevesebbet fogadott be kap un TPE-t amit később felhasználhat.Odom cserénél a Lakers majdnem 9 milliót kapott, ezt 1 éven belül fel kell használni s most jött el az ideje....(bár szerintem Sessions odajövetelénél már valamit felhasználtak ebből)
De ezek szerint megtudják oldani, de a pickek nonszensz kategória
Erre majd válaszoljon valaki más aki nem elfogult pl Game (de amúgy igen a Lakers mindig is kirakatcsapat volt s a pénz, médianyomás nagy úr s behódolnak a kicsik...)Sanama írta: MEg amúgy a Lakersnek ekkora befolyása van,hogy ennyire vicc üzleteket tud megkötni?
Odommal mi van? TPE?! (tudom google, de fáradt vagyok és mindjárt megy a vonatomBob_Marley írta:Ha megnyugtat ezt senki sem értiSanama írta:Nash a Lakersbe megy? Vagy mi?
atya ég!!!!!!!!!! IGEN!!!!!Ennek baromira örülök, a passzkirály a Lakersben!
erre lehetett számítani, vagy ez csak úgy jött??? nem is értem
ui:nem tudom van-e trade aminek ennyire örültem volna
Konkrétan erről szó sem volt, sőt!!!!Már szinte biztos volt, hogy a Knicksbe megy és utána olvastam Shumpert-Douglas + draft jogok plusz még 1-2 kiegészítő ember ment volna érte, erre a nagy büdös semmiért odaadja a Suns LA-be.
És ki kell emelni a Phoenix odaadja LA-be kb olyan mintha a Celtics cserélne a Knickszel....Ha van 2 csapat nyugaton aki gyűlöli egymást akkor a Phoenix és a Lakers....
Odom TPE-ből jön de vicc kategória azok a pickek amiket ajánl a Lakers.
Pau Gasol féle lehúzás 2nd version sok szakértő szerint az egész üzlet.....
Ha megnyugtat ezt senki sem értiSanama írta:Nash a Lakersbe megy? Vagy mi?
atya ég!!!!!!!!!! IGEN!!!!!Ennek baromira örülök, a passzkirály a Lakersben!
erre lehetett számítani, vagy ez csak úgy jött??? nem is értem
ui:nem tudom van-e trade aminek ennyire örültem volna
Bob_Marley írta:
Az ember jóízűen alszik egyet és mindennap jön valami robbanás reggelre mikor felkelek![]()
Senki sem biztos hogy a miénk, ameddig 11én alá nem írja a szerződést illetve ameddig nem tartják ha RFA az adott játékos.MessiFan írta:BREAKING NEWS!
Deron Williams has reached agreement on a 5 year, $100 million extension with Brooklyn, a league source tells Y! Sports.
JJ-vel ketten durván 200 milliót keresnek majd
Egyébként Terry még nem 100%-ban a miénk, várja a Dallas válaszát, de felesleges, ezt ő is tudja. Jobb helye lesz nálunk
It's all about 18!