Rég szóltam már hozzá a kedvenc topikomhoz
1. Hawks gyorsan kitakarította JJ és Marvin Williams bűnrossz szerződését, jövőre rengeteg cap space-ük lesz, talán csak Horford-nak lesz komolyabb szerződése + Teague QO-ja. 2012/2013-as szezonban szerintem szenvedni fognak, viszont utána végre kiléphetnek ebből a középszr státuszból, amiben már évek óta vannak.
2. Nem gondoltam volna, hogy Joe Johnson hihetetlenül rossz szerződését valaki bevállalja, 19,7 , 21,4 , 23,1 , 24,8 milliót fog keresni a következő években

De legalább hulladékokat és D-Ligás játékosokat adtak érte. És D-Will újraigazolásával összeállt egy 40 milliós PG - SG páros (kb. annyit fognak keresni, mint az LBJ - Wade duó), bár Prokhorov-nak mindegy

Mindenesetre a D-Will - JJ - G-Wall - Hump (?) - Lopez kezdő kiegészülve Brooks-szal, Green-nel (?), Reggie Evans-szel és Teletovic-csal már nem hangzik rosszul.
3. Mi lesz Howard-dal? Szegény ember hülyét csinált magából az elmúlt évben, kíváncsi vagyok, hogy hova cserélik őt el, de remélem valakit sikerül majd lehúznia a Magic-nek.
4. Beasley 3 év, 18 millió, Suns. Tényleg tehetséges játékos, viszont egy barom, de hátha összekapja magát.
5. Goran Dragic contract tweak: it's a 4-year, $30M deal with potential to be $34M from annual $1M All-Star bonuses. 4th year is player option. Ennyiért szinte ajándék.
6. Eric Gordon and the Phoenix Suns agree to a Maximum Offer sheet worth $58 million over 4 years, sources said. Woj: The New Orleans Hornets will match the 4-year, $58 million offer sheet Eric Gordon agreed to sign with Phoenix, league source tells Y! Gordon a Suns-ba szeretne menni, de szerintem úgyis meccseli majd a Hornets.
7. The Clippers, Pacers, Bulls, Mavericks and Wizards have all expressed interest in Courtney Lee, according to sources. The Rockets withdrew their qualifying offer to Lee as they attempt to sign Omer Asik and possibly several other free agents.
8. Nash -> Lakers

Sosem volt a kedvenc játékosom (pedig az egyik legelső kosaras kártyámon ő volt

), de mindig elismertem, hogy az egyik legjobb PG a ligában és pont a Lakers-be ment gyakorlatilag 0 értékért cserébe, mert ezek a pick-ek semmit sem érnek. Akkor már inkább jött volna a Raptors-ba, ahol ő lett volna azisten. Nevek alapján jó kis csapat lesz a Lakers, de: 1. Nash - Kobe kettősből ki fog védekezni?, 2. mennyi labda fog kelleni? 3. Bynum mikor kezd el megint hisztizni?, 4. Brown helyett most Kobe vagy Nash lesz az edző?, 5. chemistry?, 6. hogy fognak kinézni a LAL támadásai?
9. "The truth is I am a bit old-school," Nash told the ESPN radio afiliate in New York City last week.
"I think for me it would be hard to put on a Lakers jersey. That's just what it is. You play against them so many times in the playoffs and I just use them as an example with the uttermost respect for them and their organization. I think it was Larry Bird that like he-wouldn't-play-for-them-type thing. I kind of have that tendency."
10.
http://sportgeza.hu/kosarlabda/2012/07/ ... _spursnel/
Tocy írta:Nyugaton most épp összeomlik a Lakers
Azért mennyi minden változhat 2 nap alatt
Bob_Marley írta:Erre majd válaszoljon valaki más aki nem elfogult pl Game (de amúgy igen a Lakers mindig is kirakatcsapat volt s a pénz, médianyomás nagy úr s behódolnak a kicsik...)
Kevés csapat tudta volna elintézni, hogy Waltonért meg Kaponoért hozzák Sessionst pl legutóbb is.
Az elmúlt napok eseményei kicsit sokkoltak engem (RvP, Nash), ezt is nehezen veszi be a gyomrom, inkább nem is írnék semmit, mert kapnám a több hónapra szóló BANánt. De ebből a Lakers-ből mindig bajnokesélyes csapatot kell csinálni...
(Remélem jövőre ismét elintézi őket az OKC.)