USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.05. 20:18:57

Bob_Marley írta:
kanty írta: Egyből a Lakersnek "estél neki." Az olyan elképzelhetetlen, hogy pl. a Suns figyelembe vette Nash érdekét is, mondván a tag már letett ez-azt az asztalra. Tudom, hogy USA és ott még hatványozottabban a pénz az úr, de megeshet ez is, szerintem.

Nashre pedig azért tértem ki, mert két napja szimpatikus volt, hogy nem megy el gyűrűt nyerni, most pedig már nem annyira jó arc.

Hozzáteszem, Nash-el sem bajnokesélyes ez a Lakers. Nagyon sok dolognak kellene összejönnie, s több, mint valószínű, hogy nem fognak összejönni.

Összegezve: Nekem az a fura, hogy ha a Lakers-el kapcsolatban kijön egy ilyen hír, akkor már nagyon sokan ugranak. Ha pedig egy más csapattal történt volna ugyanez, akkor jóval kisebb lenne a felháborodás.
Az egésszel nem értek egyet amit írtál.

Nash meg szimpatikus nem szimpatikus résszel meg végképp nem értem miért írod, 2 napja kb írtam is teljesen megértem hazamegy Kanadába oktatja a fiatalokat és mellette pénzt is keres.Logikus döntés és korrekt mintsem elmenne padozni valahova.De pont idevág akkor pl Ray-Ray őt is megértem de pl ha elmenne a Miamiba pattogtatni (ráadásul ő tényleg még kevesebb pénzért is) attól függetlenül nem lenne szimpi, miután 2 éve azon ügyködik a Cleticsben hogy a hirtelen legnagyobb keleti riválist legyőzze majd odaigazol töredék pénzért.
Nashnél még ez se volt meg ő kap 3év 27 milliót s elmegy a legnagyobb riválisához a Sunsnak.

De nem is az én szimpátiám nem szimpátiámra megy a versengés, attól függetlenül a cserét nem érzem korrektnek.S egyáltalán nem attól "félek", hogy majd most a Lakers nyer 3 bajnokságot, csupán ez (megint) rablás volt.S jelen esetben lehetne a Mavs vagy bárki más.
Szerintem teljesen elbeszélünk egymás mellett.
Azzal mi a gond, hogy tegyük fel a Suns figyelembe vette Nash érdekeit?

Még egyszer leírom, utoljára. :) Szerintem sokaknak az szúrja a szemét, hogy ezt a Lakers húzta meg. Azért, mert elég rendesen divat a Lakers utálni/nem bírni. Mondom, az az érzésem, hogy ha más csapat húzza meg ezt az egészet, akkor nem lenne ilyen mértékű felháborodás.
Uff.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.05. 20:05:44

kanty írta: Egyből a Lakersnek "estél neki." Az olyan elképzelhetetlen, hogy pl. a Suns figyelembe vette Nash érdekét is, mondván a tag már letett ez-azt az asztalra. Tudom, hogy USA és ott még hatványozottabban a pénz az úr, de megeshet ez is, szerintem.

Nashre pedig azért tértem ki, mert két napja szimpatikus volt, hogy nem megy el gyűrűt nyerni, most pedig már nem annyira jó arc.

Hozzáteszem, Nash-el sem bajnokesélyes ez a Lakers. Nagyon sok dolognak kellene összejönnie, s több, mint valószínű, hogy nem fognak összejönni.

Összegezve: Nekem az a fura, hogy ha a Lakers-el kapcsolatban kijön egy ilyen hír, akkor már nagyon sokan ugranak. Ha pedig egy más csapattal történt volna ugyanez, akkor jóval kisebb lenne a felháborodás.
Az egésszel nem értek egyet amit írtál.

Nash meg szimpatikus nem szimpatikus résszel meg végképp nem értem miért írod, 2 napja kb írtam is teljesen megértem hazamegy Kanadába oktatja a fiatalokat és mellette pénzt is keres.Logikus döntés és korrekt mintsem elmenne padozni valahova.De pont idevág akkor pl Ray-Ray őt is megértem de pl ha elmenne a Miamiba pattogtatni (ráadásul ő tényleg még kevesebb pénzért is) attól függetlenül nem lenne szimpi, miután 2 éve azon ügyködik a Cleticsben hogy a hirtelen legnagyobb keleti riválist legyőzze majd odaigazol töredék pénzért.
Nashnél még ez se volt meg ő kap 3év 27 milliót s elmegy a legnagyobb riválisához a Sunsnak.

De nem is az én szimpátiám nem szimpátiámra megy a versengés, attól függetlenül a cserét nem érzem korrektnek.S egyáltalán nem attól "félek", hogy majd most a Lakers nyer 3 bajnokságot, csupán ez (megint) rablás volt.S jelen esetben lehetne a Mavs vagy bárki más.
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.07.05. 19:52:06

Nem tudom miért kell félni a Kobe-Nash párostól. James-Wade is bejött, aztán mind a kettő imádja a labdát, James is gyűrűért ment miamiba. Intelligens játékosok ők. Én Bynumtól félnék inkább. Ha szemük előtt tarják, hogy mi a cél, akkor nem lehet gond. Az idő ellenük dolgozik sajnos, így ha gyűrűt akarnak nyerni, mindent bele fognak adni, szerintem abszolút eredményes páros lehet az övék. Én pedig drukkolok nekik, nem csak azért mert lakers a kedvenc csapatom, hanem mind a két játékos megérdemelné az a gyűrűt, ami egy korona lenne a karrierjük végén.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.05. 19:47:23

Bob_Marley írta:Nem értetted amit írtam, általánosságban beszéltem a dologól, ezért írtam Game mint semleges hogy látja, mert ha Celtics csinált volna ilyet irreleváns lenne a véleményem, s általánosságban nem lenne jó húzás

Nash-sel kapcsolatban mit írtam?Hazafi és teljesen korrekt, hogy inkább elmegy Kanadába oktatni a fiatalokat, s mellette nyilván pénzt is kap (a Lakersnél is 3 év 27 milliót kap, még azt se lehet mondani ingyen elmegy gyűrűért kuncsorogni, illetve a hozzáállásáról írtam, hogy nem értem de legfőképpen a Suns vezetését "bíráltam" ilyen rablást azért ritkán látni.
Egyből a Lakersnek "estél neki." Az olyan elképzelhetetlen, hogy pl. a Suns figyelembe vette Nash érdekét is, mondván a tag már letett ez-azt az asztalra. Tudom, hogy USA és ott még hatványozottabban a pénz az úr, de megeshet ez is, szerintem.

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.05. 19:15:47

Nem értetted amit írtam, általánosságban beszéltem a dologól, ezért írtam Game mint semleges hogy látja, mert ha Celtics csinált volna ilyet irreleváns lenne a véleményem, s általánosságban nem lenne jó húzás

Nash-sel kapcsolatban mit írtam?Hazafi és teljesen korrekt, hogy inkább elmegy Kanadába oktatni a fiatalokat, s mellette nyilván pénzt is kap (a Lakersnél is 3 év 27 milliót kap, még azt se lehet mondani ingyen elmegy gyűrűért kuncsorogni, illetve a hozzáállásáról írtam, hogy nem értem de legfőképpen a Suns vezetését "bíráltam" ilyen rablást azért ritkán látni.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.05. 19:08:11

Bob_Marley írta:
Az is hülyeség, hogy ha más csinálta volna örülne-e az ember, pl ezért volt jó amit Game is írt semlegesként.De pl ahogy tavaly Basketball Reasons néven meggátolta a liga a CP3 üzletet, úgy mondjuk nyilván ez nem akkora volumen, de továbbra is nevetséges amit ad a Lakers érte.
Miért lenne hülyeség? Ha a Boston hasonló cuccost hozott volna elő, akkor Te azon sopánkodnál, hogy szegény Suns?
Pár napja többek között Neked is nagyon szimpatikus volt Nash, azért mert nem gyűrűt akar nyerni, inkább pénz keres Kanadában. Most pedig már átment csúnya fiúba.

Azzal egyetértek, hogy a csapatok között nincs egyenlőség. Csak az kicsit nevetséges, hogy a Lakersnek mindig minden összejön, aztán szegény többiek(konkrétan nem ezt írtátok, de nekem ez jött le).
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.05. 17:55:21

Na igen Game, eddig úgy volt, hogy öreg csapat, irányító nélkül, őrült Kobeval, Gasolt lehet eltrade-elik...ehelyett most van egy top5 irányítójuk, Gasol is maradni fog, és még meggyőzi Nash a spanját is, hogy menjen LA-be a padra...

Az mondjuk tényleg kérdés, hogy mi lesz pl egy Kobe-tégla után pl a Heat ellen, Bosh lepattanó, két passzból 360 windmill LeBron/Wade zsák...majd jönnek a 120-125-ös vereségek LA-ben :D De legalább Kobe szórhat 35 pontokat simán :D

Torontot én is sajnálom, de most megint úgy néz ki, hogy létrejön/létrejött egy pár giga franchise és nekik kell egymás közt lerendezni, többiek nem szólhatnak bele ( MIA, OKC, LAL, BOS, NYK, esetleg Nets-Clippers, és még ott van a Spurs... ), ne akarjon semmit nyerni a Houston, az Indiana, a Philly, a Toronto, stb...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.05. 17:08:03

Heates összehasonlítás hülyeség, de hogy kevés csapat tudta volna ezt meglépni abban biztos vagyok.Továbbra is felfoghatatlan, hogy tudott egy ilyen "semmit" elfogadni a Suns miközben a NY ajánlat jóval erősebb volt.De Nash is szépen összehordott sok mindent az elmúlt napokban....Mindegy meg lehet érteni gyűrűt akar nyerni.

Az is hülyeség, hogy ha más csinálta volna örülne-e az ember, pl ezért volt jó amit Game is írt semlegesként.De pl ahogy tavaly Basketball Reasons néven meggátolta a liga a CP3 üzletet, úgy mondjuk nyilván ez nem akkora volumen, de továbbra is nevetséges amit ad a Lakers érte.

Bostonos rész meg továbbra sem igaz (még ha most nem került szóba csak úgy hogy Bostonban örülnének-e neki) mert akkor Ainge az anyját is odaadta volna cserében Garnettért és Allenért, mi akkor az egész csapatot odaadtuk ezért a 2 emberért meg akkor jónak számító pickeket is.Ahogy pl a Knicks is odaadott mindent Meloért, nem ugyanazok a volumenek, de továbbra is tartom egyszerűen a nevetséges kategória, hogy Nash folyamatosan mondja ő Torontoba akar menni majd rájön, hogy a családja inkább NY-ba menne aztán a semmiből elmegy a Lakersbe 4 draft pickért amiből 2-re nyugodtan lehet mondani, hogy semmi miután 25 meg 55 hely körül lesznek jövőre.
Ezért is írtam pl a Sessions cserét is ami legutóbb is volt, van 30 GM senki sem fogadta volna be Walton szerződését, de valahogy mégis sikerült lepasszolni....Ráadásul az egyik legjobb backup irányítóra aki amúgy kezdő szintű is akár.

A legsajnálatosabb az egészben, hogy a kicsi Toronto megint megszívta, s amit már ezerszer írtam látszólag egyenlőek a feltételek, csak valakiknek mindig egyenlőbbek (s ebben benne van a Boston is mint régi franchise) Game-t idézzem bajnokesélyes csapatot kell csinálni LA-ben mert az hozza a pénzt, kis piacú csapatnak nehéz a dolga.Persze hogy marad a vergődés, ha már hiába ajánlanak be mindent pl Torontoban is Nashnek elmegy LA-be 4 pickért......

szerk: A legnagyobb kérdés amiket Game is írt, hogy chemistry, Bynum helyzete, kinél lesz a labda stb, jó öreg Bryantben lehet bízni, hogy elfog dobálni 30 at :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.07.05. 14:04:58

kanty írta:Hoppá.
Felkelek, nézem Nash a Lakersbe, mondom mivan?!

Amúgy nem igazán kedvelem Nash-t, de remélem nagy segítségére lesz a csapatnak. Egy zseni a tag, de valahogy soha nem jött be. Viszont, ha képes lesz Kobe kezéből kivenni a labdát, akkor az már egy hatalmas teljesítmény lesz. :P

Tocy!

Én a Heatet egyszer sem fikáztam(nem is mondtad), de azért a két dolgot ne hasonlítsuk össze. Egy oldalon jön James és Bosh, két ereje teljében lévő játékos, a másik oldalon pedig jön egy 38 éves fószer. Oké, hogy előtte jött Gasol, aki akkor még fiatal és sikerre éhes volt, de azért a Heat művelet kicsit látványosabb volt. Mondom ezt úgy, hogy semmi gondom nincs ezzel, mindenki úgy érvényesül, ahogy akar.
Most persze az ellendrukkerek szívesen odaszúrnak, de ha pl. egy Boston hozott volna össze egy hasonlót, akkor az ő drukkereik sem fanyalognának, hanem örvendenének.
Nekem itt a Suns a fura. Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy dicséretes, hogy ennyire figyelembe vették Nash igényeit. Azért a Nash-ét, aki azért egy két dolgot letett az asztalra Phoenix-be. :wink:
Teljesen egyetértek!

Kíváncsian várom mi lesz ebből, nekem semleges Nash (tudom kevés ilyen ember akad), de tudását elismerem, az biztos,h nagyon nem nyúltun ezzel mellé.

Heat kicsit máshogy csinálta az igazolós részt, bár azzal se volt bajom, de ne hasonlítsuk tényleg össze ezzel a mostani Lakers transzferrel.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2012.07.05. 14:02:45

Rég szóltam már hozzá a kedvenc topikomhoz :)

1. Hawks gyorsan kitakarította JJ és Marvin Williams bűnrossz szerződését, jövőre rengeteg cap space-ük lesz, talán csak Horford-nak lesz komolyabb szerződése + Teague QO-ja. 2012/2013-as szezonban szerintem szenvedni fognak, viszont utána végre kiléphetnek ebből a középszr státuszból, amiben már évek óta vannak.

2. Nem gondoltam volna, hogy Joe Johnson hihetetlenül rossz szerződését valaki bevállalja, 19,7 , 21,4 , 23,1 , 24,8 milliót fog keresni a következő években :shock: De legalább hulladékokat és D-Ligás játékosokat adtak érte. És D-Will újraigazolásával összeállt egy 40 milliós PG - SG páros (kb. annyit fognak keresni, mint az LBJ - Wade duó), bár Prokhorov-nak mindegy :D Mindenesetre a D-Will - JJ - G-Wall - Hump (?) - Lopez kezdő kiegészülve Brooks-szal, Green-nel (?), Reggie Evans-szel és Teletovic-csal már nem hangzik rosszul.

3. Mi lesz Howard-dal? Szegény ember hülyét csinált magából az elmúlt évben, kíváncsi vagyok, hogy hova cserélik őt el, de remélem valakit sikerül majd lehúznia a Magic-nek.

4. Beasley 3 év, 18 millió, Suns. Tényleg tehetséges játékos, viszont egy barom, de hátha összekapja magát.

5. Goran Dragic contract tweak: it's a 4-year, $30M deal with potential to be $34M from annual $1M All-Star bonuses. 4th year is player option. Ennyiért szinte ajándék.

6. Eric Gordon and the Phoenix Suns agree to a Maximum Offer sheet worth $58 million over 4 years, sources said. Woj: The New Orleans Hornets will match the 4-year, $58 million offer sheet Eric Gordon agreed to sign with Phoenix, league source tells Y! Gordon a Suns-ba szeretne menni, de szerintem úgyis meccseli majd a Hornets.

7. The Clippers, Pacers, Bulls, Mavericks and Wizards have all expressed interest in Courtney Lee, according to sources. The Rockets withdrew their qualifying offer to Lee as they attempt to sign Omer Asik and possibly several other free agents.

8. Nash -> Lakers :? Sosem volt a kedvenc játékosom (pedig az egyik legelső kosaras kártyámon ő volt :mrgreen: ), de mindig elismertem, hogy az egyik legjobb PG a ligában és pont a Lakers-be ment gyakorlatilag 0 értékért cserébe, mert ezek a pick-ek semmit sem érnek. Akkor már inkább jött volna a Raptors-ba, ahol ő lett volna azisten. Nevek alapján jó kis csapat lesz a Lakers, de: 1. Nash - Kobe kettősből ki fog védekezni?, 2. mennyi labda fog kelleni? 3. Bynum mikor kezd el megint hisztizni?, 4. Brown helyett most Kobe vagy Nash lesz az edző?, 5. chemistry?, 6. hogy fognak kinézni a LAL támadásai?

9. "The truth is I am a bit old-school," Nash told the ESPN radio afiliate in New York City last week. "I think for me it would be hard to put on a Lakers jersey. That's just what it is. You play against them so many times in the playoffs and I just use them as an example with the uttermost respect for them and their organization. I think it was Larry Bird that like he-wouldn't-play-for-them-type thing. I kind of have that tendency."

10. http://sportgeza.hu/kosarlabda/2012/07/ ... _spursnel/
Tocy írta:Nyugaton most épp összeomlik a Lakers
Azért mennyi minden változhat 2 nap alatt :D
Bob_Marley írta:Erre majd válaszoljon valaki más aki nem elfogult pl Game (de amúgy igen a Lakers mindig is kirakatcsapat volt s a pénz, médianyomás nagy úr s behódolnak a kicsik...)
Kevés csapat tudta volna elintézni, hogy Waltonért meg Kaponoért hozzák Sessionst pl legutóbb is.
Az elmúlt napok eseményei kicsit sokkoltak engem (RvP, Nash), ezt is nehezen veszi be a gyomrom, inkább nem is írnék semmit, mert kapnám a több hónapra szóló BANánt. De ebből a Lakers-ből mindig bajnokesélyes csapatot kell csinálni... :roll:

(Remélem jövőre ismét elintézi őket az OKC.)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.07.05. 14:32:28-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.07.05. 10:28:16

Ilyen nyári melegben, amikor alig tud az ember aludni, ilyen címet olvasok félig aludva, hogy Nash a Lakersbe igazolt.. wtf? :D

Hihetetlenül örülök, igazi vérbeli tapasztalt irányító, ahogy Bazsi mondta, vagy Kornél, ő olyan csapatba akar szerződni, hogy ő teszi ki a végén az egészt, vele lesznek egy nagy kerek szerkezet, és ez abszolút igaz jelen esetben. Ha valaki akkor egy Nash féle irányító kell ebbe a csapatba.

Így jövőre végre velünk is érdemesebb komolyan számolni, de várok már egy Lakers meccset. Ha a többség vissza vesz az egoból, óriási egy gárda lehet ez.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.05. 09:48:12

Hoppá.
Felkelek, nézem Nash a Lakersbe, mondom mivan?!

Amúgy nem igazán kedvelem Nash-t, de remélem nagy segítségére lesz a csapatnak. Egy zseni a tag, de valahogy soha nem jött be. Viszont, ha képes lesz Kobe kezéből kivenni a labdát, akkor az már egy hatalmas teljesítmény lesz. :P

Tocy!

Én a Heatet egyszer sem fikáztam(nem is mondtad), de azért a két dolgot ne hasonlítsuk össze. Egy oldalon jön James és Bosh, két ereje teljében lévő játékos, a másik oldalon pedig jön egy 38 éves fószer. Oké, hogy előtte jött Gasol, aki akkor még fiatal és sikerre éhes volt, de azért a Heat művelet kicsit látványosabb volt. Mondom ezt úgy, hogy semmi gondom nincs ezzel, mindenki úgy érvényesül, ahogy akar.
Most persze az ellendrukkerek szívesen odaszúrnak, de ha pl. egy Boston hozott volna össze egy hasonlót, akkor az ő drukkereik sem fanyalognának, hanem örvendenének.
Nekem itt a Suns a fura. Vagy inkább úgy fogalmazok, hogy dicséretes, hogy ennyire figyelembe vették Nash igényeit. Azért a Nash-ét, aki azért egy két dolgot letett az asztalra Phoenix-be. :wink:
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.05. 09:27:49

Nah az NYK leigazolta James Whiteot. Az meg ki a tököm??? :oops:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.05. 08:52:51

Hát ha valaki ezek után még fikázni meri a Heatet, mert összeálltak...akkor ez mi? Kobe mellé először rablással felérően odaviszik Gasolt, majd most Nash-t...ha Pau marad, akkor ez kb egy All-Star csapat lesz, ha Nash ki tudja venni Kobe kezéből a labdát. Igaz a padjuk harmatos, de akkor is...megvan a Thunder ellenfele...pláne, hogy Grant Hill-t győzködi Nash, na az még gyönyörű lesz.

Dwyane Wade: 2morrow is big day for @HeatNation... Remélem bejelentik Allent, ezek után csak az tudna kicsit felvidítani :D
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.05. 08:09:44

Bob_Marley írta:Trade player exception mikor csere van de nem egyenlő a ki-bejövő odlal akkor amelyik csapat kevesebbet fogadott be kap un TPE-t amit később felhasználhat.Odom cserénél a Lakers majdnem 9 milliót kapott, ezt 1 éven belül fel kell használni s most jött el az ideje....(bár szerintem Sessions odajövetelénél már valamit felhasználtak ebből)
De ezek szerint megtudják oldani, de a pickek nonszensz kategória :D
köszi :) Bazska már írta,hogy inkább visszafekszik aludni :twisted:
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.05. 08:07:29

Trade player exception mikor csere van de nem egyenlő a ki-bejövő odlal akkor amelyik csapat kevesebbet fogadott be kap un TPE-t amit később felhasználhat.Odom cserénél a Lakers majdnem 9 milliót kapott, ezt 1 éven belül fel kell használni s most jött el az ideje....(bár szerintem Sessions odajövetelénél már valamit felhasználtak ebből)
De ezek szerint megtudják oldani, de a pickek nonszensz kategória :D

Aki Lakersnek szurkol nyilván örül :D Aki úgy általánosságban is nézi a dolgokat meg nyilván nem :D
Sanama írta: MEg amúgy a Lakersnek ekkora befolyása van,hogy ennyire vicc üzleteket tud megkötni?
Erre majd válaszoljon valaki más aki nem elfogult pl Game (de amúgy igen a Lakers mindig is kirakatcsapat volt s a pénz, médianyomás nagy úr s behódolnak a kicsik...)
Kevés csapat tudta volna elintézni, hogy Waltonért meg Kaponoért hozzák Sessionst pl legutóbb is.
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.05. 08:25:16-kor.
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.05. 08:01:18

Bob_Marley írta:
Sanama írta:Nash a Lakersbe megy? Vagy mi? :shock:

atya ég!!!!!!!!!! IGEN!!!!! :D Ennek baromira örülök, a passzkirály a Lakersben!
erre lehetett számítani, vagy ez csak úgy jött??? nem is értem :D

ui:nem tudom van-e trade aminek ennyire örültem volna :D
Ha megnyugtat ezt senki sem érti :D
Konkrétan erről szó sem volt, sőt!!!!Már szinte biztos volt, hogy a Knicksbe megy és utána olvastam Shumpert-Douglas + draft jogok plusz még 1-2 kiegészítő ember ment volna érte, erre a nagy büdös semmiért odaadja a Suns LA-be.
És ki kell emelni a Phoenix odaadja LA-be kb olyan mintha a Celtics cserélne a Knickszel....Ha van 2 csapat nyugaton aki gyűlöli egymást akkor a Phoenix és a Lakers....
Odom TPE-ből jön de vicc kategória azok a pickek amiket ajánl a Lakers.

Pau Gasol féle lehúzás 2nd version sok szakértő szerint az egész üzlet.....
Odommal mi van? TPE?! (tudom google, de fáradt vagyok és mindjárt megy a vonatom :D )
MEg amúgy a Lakersnek ekkora befolyása van,hogy ennyire vicc üzleteket tud megkötni?

egyébként én nagyon örülök, számomra Nash AZ irányító!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.05. 07:58:26

Sanama írta:Nash a Lakersbe megy? Vagy mi? :shock:

atya ég!!!!!!!!!! IGEN!!!!! :D Ennek baromira örülök, a passzkirály a Lakersben!

ui:nem tudom van-e trade aminek ennyire örültem volna :D
Ha megnyugtat ezt senki sem érti :D
Konkrétan erről szó sem volt, sőt!!!!Már szinte biztos volt, hogy a Knicksbe megy és utána olvastam Shumpert-Douglas + draft jogok plusz még 1-2 kiegészítő ember ment volna érte, erre a nagy büdös semmiért odaadja a Suns LA-be.
És ki kell emelni a Phoenix odaadja LA-be kb olyan mintha a Celtics cserélne a Knickszel....Ha van 2 csapat nyugaton aki gyűlöli egymást akkor a Phoenix és a Lakers....
Odom TPE-ből jön de vicc kategória azok a pickek amiket ajánl a Lakers.

Pau Gasol féle lehúzás 2nd version sok szakértő szerint az egész üzlet.....
Kép
Kép
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2012.07.05. 07:44:57

Nash a Lakersbe megy? Vagy mi? :shock:

ui:nem tudom van-e trade aminek ennyire örültem volna :D Arra vagyok kiváncsi, hogy Nash mennyire akart a Lakersbe menni
messideco
Presidente del Barça

2012.07.05. 07:05:26

Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.05. 06:45:10

Bob_Marley írta:
Az ember jóízűen alszik egyet és mindennap jön valami robbanás reggelre mikor felkelek :D
:arrow:
For the Suns, getting two future first-round and two future second picks made the decision easy to send Steve Nash to the rival Lakers.

Ismét csak szimpatikus trade-t hajtott végbe a Lakers....Rendben legyen sign and trade, de ennél bárki többet tudott volna adni, ráadásul simán átengedi a Phoenix az egyik legnagyobb riválishoz....Értelmetlen csere!
The Suns will receive the Lakers’ first-round picks in 2013 and 2015 and second-round picks in 2013 and 2014. (gratulálok a Suns vezetéséhez lesz majd 2013ban egy kb 25ik meg 55ik draft pick jó csere.....)
(A Knicks Shumpertet is adta volna, plusz még picket is ha jól tudom, de nem ők elfogadnak egy ilyen semmit :D)
Meg a Raptorst is jól megszívatta.

+
http://basketball.realgm.com/wiretap/22 ... _To_Lakers
(legalább nem mi leszünk a legöregebb csapat :mrgreen:)

Free agent center Spencer Hawes has reached agreement on a two-year, $13M-plus extension with Philadelphia, league sources tell Y! Sports.

Thabeet meg megy val az OKC-be.

Kép
Ehhez végképp nem lehet mit hozzászólni Kash már mindenhol ismert :mrgreen:

Majd Mike Brownnak fel van adva a lecke :D Kobe nem tudom hogy engedi majd, hogy ne nála legyen a labda, Bynum már tavaly is sírt, hogy többet szeretne hozzátenni csak hát ugye Kobe eldobált 40et, most lesz egy Nash akivel viszont ellehet játszani de akkor mindenkinek le kell adnia az egoból és beállni a sorba.Gyönyörű lesz :D

Ma meg ez is eldőlhet akár......
Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.05. 07:42:33-kor.
Kép
Kép
Kép
neobarca
Director del Fútbol

2012.07.04. 17:26:23

Nah kezd szétesni a NY-i álom. Borzalmas híreket olvasni mostanság. Nash-ről lemondhatunk, ráadásul Fields-et is lenyúlja tőlünk a Raptors. Nagyon nagyon sajnálom mert ő jó gyerek... :cry:

Na de hogy Lin is Hustonba folytassa, az kiveri nmálam a biztosítékot... :cry:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.04. 09:35:04

Én Kalappal értek egyet, ennek a Bostonnak csak a Heat lehet ellenfele, Rose nélkül ez a Bulls szerintem nem, főleg, hogy Noah sem lesz egy darabig, Asik sem lesz már. A Pacers erős, továbbra sincs franchise player, ami meg visszaüthet bármikor. Terry meg nálatok...nem semmi :D Azért ez egy nagyon nem gyenge keret már, oké PP öregszik, meg KG-nek sem biztos, hogy ilyen éve lesz még1x, de azért Rondo-Bradley egyre csak jobb lesz, Bass is fejlődhet bőven, Terry stabilan hozzá tud majd tenni a padról...ha nem sikerül centert szereznünk, nem lesztek gyengébbek :D

Allen meg igaz, sérült volt, de én nem várok tőle igazából sokat már.
messideco
Presidente del Barça

2012.07.04. 09:13:00

NHL

Jagr visszatér az NHL-be, a Dallas Starsnál folytatja

Meglepődtem, úgy néz ki, hiányzik neki a légkör. Az egyik kedvenc hokisomról van szó, figyelemmel fogom követni a szezonját.

A Red Wings legújabb igazolása Mikael Samuellson, aki 2 éves szerződést kötött a csapattal. El kellene Lindström visszavonulása miatt még egy-két jó hátvéd a csapatba.
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.04. 07:11:33

MessiFan írta:BREAKING NEWS!
Deron Williams has reached agreement on a 5 year, $100 million extension with Brooklyn, a league source tells Y! Sports.
JJ-vel ketten durván 200 milliót keresnek majd :lol:

Egyébként Terry még nem 100%-ban a miénk, várja a Dallas válaszát, de felesleges, ezt ő is tudja. Jobb helye lesz nálunk :P
It's all about 18!
Senki sem biztos hogy a miénk, ameddig 11én alá nem írja a szerződést illetve ameddig nem tartják ha RFA az adott játékos.

Az ember jóízűen alszik egyet és mindennap jön valami robbanás reggelre mikor felkelek :D Így a rohadt Nets is erős lesz :twisted: Fú de utáltam őket mindig is, jövőre ez csak erősödhet :D 1 nap alatt jött Johnson, hozták a horvát gyereket (köszi scooby az infokat, padról beszállva hasznos lehet) Evanset is elhozzák és Deron is hosszabbított......Gyönyörű lesz a Boston csoportja :lol: Már tavaly is "gond volt" a divízió győzelem megszerzésével, jövőre a Sixers erősebb lesz a fiatalok kis PO rutint is kaptak, meg talán egybe is marad náluk a banda, Knicks is erős, Nets is rohadt erős, Torontoban is átalakulások vannak és erősödtek már így is hát még majd Nash-sel....Jelenleg az Atlanti csoportban 5 erős csapat lehet az 5ből :lol: Jó lesz mindegyikkel 4szer megmérkőzni :D És nehéz megmondani ki nyerheti a divíziót, azért bízom benne a Celtics nyeri.

Rookiek már alkalmazkodnak az NBAhez már megvolt az első gyerek rendezvény ahol tiszteletüket tették Sullingerék :D
http://www.youtube.com/watch?v=FNPeeEaY ... re=g-all-u
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése