USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.04. 01:23:45

BREAKING NEWS!
Deron Williams has reached agreement on a 5 year, $100 million extension with Brooklyn, a league source tells Y! Sports.
JJ-vel ketten durván 200 milliót keresnek majd :lol:

Egyébként Terry még nem 100%-ban a miénk, várja a Dallas válaszát, de felesleges, ezt ő is tudja. Jobb helye lesz nálunk :P
It's all about 18!
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.07.03. 22:47:16

Bob_Marley írta: Scooby Mirza Teletovicról tudsz valamit?
The Brooklyn Nets reached a verbal commitment with Croatian forward Mirza Teletovic on a three-year deal worth $15.675 million, according to sources close to the process.EU egyik legjobbjának tartják.
Tényleg a legjobbak közt van, magas emberekhez képest (főleg, hogy fehér :) ), a játékát is jó nézni, vannak nagy zsákolásai, nagyon ponterős (ha jól emlékszem az Euroligában első lett), triplákat sokat dob (utoljára Hangáék ellen láttam játszani, ott is vagy 4-5-öt szórt, de kikaptak, nagyrészt Ádámnak is köszönhetően), néha túl sokat is, volt pl. 0/9 meg 1/11-es meccse is a a triplavonalon túlról.
Korban megérett az NBA-re, fizikuma is rendben van.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.03. 21:20:30

Celtics are in final discussions on terms of a multi-year deal with Mavericks free agent guard Jason Terry, sources tells Yahoo! Sports.

Bass iszonyat érdekes, mert én imádom a játékát, de nem kezdő az ember sajnos, ráadásul pont nálunk ahogy írtad is a pattanózás, s az alacsony termete miatt is sokszor "mínusz 1 ember" védekezésben.Támadásban nagyon ritka hogy valaki ilyen ügyesen dobálja a tempókat, s büntetőzése is nagyon jó, csak ugye támadóoldalon is sokszor előjön a No Pass Bass játék, a lehajtom a fejem, s 3 ember között próbálom begyötörni ami vagy blokk vagy bünti, de véletlenül se néznék fel passz lehetőséget keresve :D Sullinger meg jól dob kintről is jól pattanózik, s megtalálja a társakat.Legalábbis amit én láttam belőle ez jött le, csak legyen egészséges s akkor Basshez képest pozitívak vagyunk.Kicsit gyúrnak az embren, meg rendbe lesz a háta és akkor nagyon hasznos lehet.

Őt nem tudom megtudjuk-e tartani pedig az mondjuk ütne ha esetleg egy Kenyon Martint elhoznánk veterán minimuért, s a padról olyanok jöhetnének mint Bass-Gree-Wilcox-Sullinger-Terry-Pietrus :lol:
(és nagyon állítólag amúgy a terv az lenne, hogy Bradley kezdő és Allent megtartjuk és Terryt bepréseljük a sapiba akkor aztán lenne ezer féle megoldás)

11én kezdődnek a szerződések szignózásai akkor okosabbak leszünk Allennel kapcsolatban is.

The Celtics will use their $5 million midlevel exception to sign Terry. The total value of the contract will be worth more than $15 million.

Szép csendben alakulnak a dolgok :D
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.07.03. 21:05:59

Bob_Marley írta:A last shot majd csak 3 év múlva lesz mikor KG visszavonul :D

“I want to finish what I’ve started here,” he said. “I thought this was a great opportunity for me and things were working out well, and I went to the doctor to get a check up and things just changed.”
Wilcox maradna, szerintem is azért lehetne ebből még kezdeni valamit, mondjuk a Pacers-Heat-Bulls trió azért erősebb.

Én így képzelem el legoptimálisabb esetben a csapatot.
Rondo-Dooling (ide csere pg-nek esetleg lehetne más)
Bradley-Allen
PP-Pietrus-Green
Bass-Sullinger-Wilcox
KG-Stiemsma-Melo
(wow nagy változás nem lenne a keretben tavalyhoz képest :D)

Legjobb az lenne ha Bass helyett tudnánk valakit hozni s&t-vel mert amúgy imádom szeretem Bass-t de kezdőnek meg hogy 30-35 percet játsszon folyamatban kevés lesz egy futáshoz.Hicksont pl én nagyon eltudnám viselni zöld mezben :D Bár a Warriors állítólag megint komolyan megakarja szerezni és 4 év 44 milliót akarnak neki adni, ami viszont túlfizetés.
Nézegetve Humphries és Kenyon Martin aki szóba jöhetne 4es poszton FA-ról előbbire semmi esély sincs, utóbbi meg már nem biztos hogy kezdőszint.

Úgyhogy ott vagyunk kellene hogy maradjon Bass
Szerintem a Bulls egy félig, vagy semennyire sem egészséges Rose-al nem lesz erősebb ettől az optimális kerettől. Bass valóban érdekes, én nagyon bírom és mint támadójátékos KG után a legjobb magasemberünk, jól dob és mindent jól csinál azon az oldalon. 1-1 védőnek szintén jó, de nem elsőrangú pattanozó és kicsit alacsony... Ha esetleg Sullinger bevállna (hisz neki elvileg épp ezek az erősségei), akkor Bass maradhatna kezdő, de lemenne a játékperce 20-25-re és Sullinger megadhatná a kellő egyensúlyt. Mindenesetre valóban egy Hickson szintű játékos nem lenne rossz, de ne legyünk telhetetlenek. Szóval én egészségesen látok esélyt az 18th-re, de csak ilyen hozzáállással, mint idén. Keleten a Heat az óriási ellenfél egyelőre, én a Bullstól kevésbé félek, a Pacerst meg talán rutinból meg tudjuk enni, de jó csapat az is, ez tény. Bizakodjunk és szurkoljunk, persze maradjunk reálisak, de a Celtics pride idén is megmutatta oroszlánfogát :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.03. 20:44:33

A last shot majd csak 3 év múlva lesz mikor KG visszavonul :D

“I want to finish what I’ve started here,” he said. “I thought this was a great opportunity for me and things were working out well, and I went to the doctor to get a check up and things just changed.”
Wilcox maradna, szerintem is azért lehetne ebből még kezdeni valamit, mondjuk a Pacers-Heat-Bulls trió azért erősebb.

Én így képzelem el legoptimálisabb esetben a csapatot.
Rondo-Dooling (ide csere pg-nek esetleg lehetne más)
Bradley-Allen
PP-Pietrus-Green
Bass-Sullinger-Wilcox
KG-Stiemsma-Melo
(wow nagy változás nem lenne a keretben tavalyhoz képest :D)

Legjobb az lenne ha Bass helyett tudnánk valakit hozni s&t-vel mert amúgy imádom szeretem Bass-t de kezdőnek meg hogy 30-35 percet játsszon folyamatban kevés lesz egy futáshoz.Hicksont pl én nagyon eltudnám viselni zöld mezben :D Bár a Warriors állítólag megint komolyan megakarja szerezni és 4 év 44 milliót akarnak neki adni, ami viszont túlfizetés.
Nézegetve Humphries és Kenyon Martin aki szóba jöhetne 4es poszton FA-ról előbbire semmi esély sincs, utóbbi meg már nem biztos hogy kezdőszint.

Úgyhogy ott vagyunk kellene hogy maradjon Bass
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.07.03. 20:31:58

Bob_Marley írta:Logikusan nézem akkor elmegy a Heathez, nálunk nem nagyon akar maradni más meg nem annyira erős.Viszont gyakorlatilag elmondható hogy a draft óta (sőt a drafton is) egy szóval lehetne jellemezni az NBA helyzetét:fejetlenség :D
Hihetetlen meglepő dolgok vannak, s a logikával legtöbbször ellentétes dolgok történnek.Úgyhogy nagyon jósolni se lehet, abban bízok hogy pl tőlünk Danny higgadt marad, s nem megy bele ezekbe az irreális szerződést adok, meg cserélek-jobbra balra dolgokba.Greennel meg kell oldani a szerződést, Bass-t esetleg s&t vagy valahogy rábírni maradjon (bár amilyen szerződések mozognak a szabadügynök piacon mindenki próbál kilépni és menni FA-ra több pénzért) és ha megy Allen akkor Terry.

Nagy dolgokba nem szabad belemennie a Celtics vezetésének, pl remélem Ainge fejében meg sem fordul, hogy valami brutál csomaggal rámegy Howardra, mert ha marad ez a csapat akkor nem lenne ez rossz Sullingerrel kiegészülve, Greennel stb D12 meg nem kell.

Scooby Mirza Teletovicról tudsz valamit?
The Brooklyn Nets reached a verbal commitment with Croatian forward Mirza Teletovic on a three-year deal worth $15.675 million, according to sources close to the process.EU egyik legjobbjának tartják.
Ha sikerülne Allent megtartanunk, lenne egy jó Green és valamennyire Sullinger is bevállna, akkor azért én főként ez után a szezon után nagyon bizakodó vagyok... Gondoljatok bele, Tocy, írod, hogy Allen már csak az open three-re jó, azért nem teljesen biztos, idén gyakorlatilag sérülten játszotta végig, de az előtte lévő szezonja viszont kimagasló volt. Nem lesz tőle már kimagasló teljesítmény, de a kettő közti átlagokat simán eltudom képzelni jövőre, ha a padról jön, ha kezdő. E mellé vegyük, hogy egészséges lehet Pierce, akiben szintén van még potenciál (ugye ő is sérült volt), jön Green vissza, aki tehermentesítheti. Bradley is a Po közben sérült meg, még jobb lehet és stb-stb. Ez több, mint biztató. Ha ez mind megtörténik, egyben marad a Big4, akkor it's all about 18th! (Wilcoxal mi van? ) Teljes kerettel idén is meg lehetett volna, sajnos
a Green-Wilcox,Bradley trió kiesését és Allen-Pierce sérüléseit nem bírtuk ki. Ahogy egy podcastben is mondták: Kb 2-3 bajnoki címet vett el az élet ettől a Celtics-től, mert legalább ekkora potenciál volt bennünk... Úgy hogy én még bízom one last shot-ban.... Egy ilyen 4-3 után szerintem meg is érthető...
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.03. 20:12:24

Én arra leszek kíváncsi, hogy mihez akarunk mi kezdeni. Draft-tal nem vagyunk beljebb, centerünk ugyanúgy nincs, JJ valszeg visszavonul, Miller maradása sem biztos. Kellene Allen, de annyira vele sem lennénk szerintem kisegítve, bár sokszor hiányzott egy triplagyár, a fontos pillanatokban Battier-Miller-Chalmers bedobálta őket. Allen meg másban nem valami hasznos már.
Terry nem hiszem, hogy idejön, más meg nem érdekel, Turiaf nem hívta le az opcióját, tehát jelenlegi magasállomány: Bosh-Haslem-Anthony-Pittman-Howard, ebből max az első 3 használható, és ugye két posztra. Plusz ugye játszhatunk small ballt, de ennyi ideig nem fog működni és Jamest is durván optimális szint felett használnánk.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.03. 19:07:48

Logikusan nézem akkor elmegy a Heathez, nálunk nem nagyon akar maradni más meg nem annyira erős.Viszont gyakorlatilag elmondható hogy a draft óta (sőt a drafton is) egy szóval lehetne jellemezni az NBA helyzetét:fejetlenség :D
Hihetetlen meglepő dolgok vannak, s a logikával legtöbbször ellentétes dolgok történnek.Úgyhogy nagyon jósolni se lehet, abban bízok hogy pl tőlünk Danny higgadt marad, s nem megy bele ezekbe az irreális szerződést adok, meg cserélek-jobbra balra dolgokba.Greennel meg kell oldani a szerződést, Bass-t esetleg s&t vagy valahogy rábírni maradjon (bár amilyen szerződések mozognak a szabadügynök piacon mindenki próbál kilépni és menni FA-ra több pénzért) és ha megy Allen akkor Terry.

Nagy dolgokba nem szabad belemennie a Celtics vezetésének, pl remélem Ainge fejében meg sem fordul, hogy valami brutál csomaggal rámegy Howardra, mert ha marad ez a csapat akkor nem lenne ez rossz Sullingerrel kiegészülve, Greennel stb D12 meg nem kell.

Scooby Mirza Teletovicról tudsz valamit?
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.03. 18:53:01

Bob_Marley írta:Lukas a kettesük simán kezdő lehetne, s azért a Paul-Billups (?)-Griffin-Butler csapat sem olyan rossz.Nyugaton gyakorlatilag jövőre a Thunder ugye bőven esélyes, Spurs mindig és ezzel nálam kifújt (persze sok minden változhat) De simán 2ik 3ik legjobb nyugati csapat lehet a Clippers mondjuk Del Negro nélkül már lenne :lol:

Celtics-Heat kombóban meg csere lenne Allen, tőlünk meg leginkább ezért akar elmenni.Kicsit eltűnt a rivaldafényből ha van olyan hogy BIG 4 Bostonban akkor egyértelműen ő a negyedik, ráadásul Bradley hasznosabb a kezdőben, én is örülnék ha maradna vérprofi és szükség van rá mindenhol, de ha elmegy máshova megértem.
Végülis igen, Nyugaton most épp összeomlik a Lakers, Deron nélkül a Mavs is, Memphis sem erősödik...de főcsoportdöntőt idén is játszott Allen, és erre jövőre is meglenne az esély ( tudom, Bulls-Pacers jobb lehet a Heat mellett ), azért nem hiszem, hogy odamenne. Vagy pénzt akar, vagy gyűrűt, pénzt még talán Bostonban kapna legtöbbet, gyűrűt pedig vagy nálunk, vagy Oklahomában nyerhet leginkább.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.03. 18:47:16

Lukas a kettesük simán kezdő lehetne, s azért a Paul-Billups (?)-Griffin-Butler csapat sem olyan rossz.Nyugaton gyakorlatilag jövőre a Thunder ugye bőven esélyes, Spurs mindig és ezzel nálam kifújt (persze sok minden változhat) De simán 2ik 3ik legjobb nyugati csapat lehet a Clippers mondjuk Del Negro nélkül már lenne :lol:

Celtics-Heat kombóban meg csere lenne Allen, tőlünk meg leginkább ezért akar elmenni.Kicsit eltűnt a rivaldafényből ha van olyan hogy BIG 4 Bostonban akkor egyértelműen ő a negyedik, ráadásul Bradley hasznosabb a kezdőben, én is örülnék ha maradna vérprofi és szükség van rá mindenhol, de ha elmegy máshova megértem.

szerk:Így hogy Mayo esélytelen én is azt mondom akkor Terry jöjjön.Crawford nagyot alibizett-hisztizett idén, Nick Young vagy Weems meg "komolytalan" lenne s bízom is benne nem lövünk el egy puskaport még a sapi alatt pl egy Nick Youngra.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.03. 18:55:14-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.07.03. 18:41:29

MessiFan írta:Én örülnék Terrynek is. Nem az a sérülékeny típus, (kb 30 meccset hagyott ki az egész karrierjéből) és mindenféle dobásba bele tud állni, kora ellenére rugói még mindig jól működnek és bírja a padozást, szóval Bradley cseréjeként hasznos lehet.
Mayo-nak is jó ötlet, mert fiatal és Rondo mellett sokat fejlődhet, és ha azon múlik akkor lehetne simán kezdő is.
DE még mindig Ray megtartását tartom a legjobb ötletnek.
De amúgy Ray miért menne a Clippershez? Oké, több pénzt ajánlanak, mint mi, de a Celtics is ad annyit. Gyűrűre ott nincs esélye, ha csak nem szereznek egy jobb centert, meg egy-két hasznos cserét. Ja nem is erre akartam ezt reagálni, mindegy már :D
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.03. 18:27:36

Én örülnék Terrynek is. Nem az a sérülékeny típus, (kb 30 meccset hagyott ki az egész karrierjéből) és mindenféle dobásba bele tud állni, kora ellenére rugói még mindig jól működnek és bírja a padozást, szóval Bradley cseréjeként hasznos lehet.
Mayo-nak is jó ötlet, mert fiatal és Rondo mellett sokat fejlődhet, és ha azon múlik akkor lehetne simán kezdő is.
DE még mindig Ray megtartását tartom a legjobb ötletnek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.03. 18:17:53

Cumbee írta: szerk.:
The Magic would send Howard to Brooklyn in exchange for a package that would include Brook Lopez, Kris Humphries, MarShon Brooks, and four future first-round picks.
Na ez viszont hatalmas baromság lenne szvsz. 3 értékes játékost 6 egy cetlit odaadni Howard-ért... Főleg, hogy így a 3 fizetés mellé tényleg nem fér be már senki és a következő évek draftjairól sem számíthatnak semmilyen erősítésre sem.
Én iszonyat örülnék neki :D Meg amúgy is a Magic végre belelendülhet, s igenis raboljanak le valakit, ahogy anno a Denver is csinálta a NY-al!
Ennél a csomagnál a Rockets erősebbet dobott be, Lambbel, Lowryval, Scolával, Martinnal draftjogokkal csak hát ugye Howard nem akart ott hosszabbítani, most már remélem kénytelen lesz valahol, s az Orlando ki tud lépni ebből a mizériából s valakit jól lehúznak :lol:

Amúgy meg lehet az Atlanta egy Horford-Teagure meg draftcetlivel rámegy Howardra :D
NBA Free Agency: Ray Allen To Visit Miami Heat, Then The Clippers
The 36-year-old free-agent guard will visit the Miami Heat on Thursday and the Los Angeles Clippers on Friday, according to a source, and listen to their pitches. The Heat can only offer Allen their mini mid-level exception that starts at $3.09 million next season, the same exception Miami used last year to sign free-agent forward Shane Battier. The Clippers have their full mid-level available at $5 million. Boston has offered Allen a two-year deal for $12 million.

The Celtics continue to position themselves for a run at Jason Terry, though they will likely sign their own free agents first.

But for now, anyway, the Celtics are not in the hunt for free agent O.J. Mayo, who has informed teams he’s not interested in a mid-level deal, according to the source.
Mayo ugrott :D Én Terryt annyira nem szeretem....Ráadásul szépek leszünk :D A fejpántos banda, Rondoval-PPvel-Terryvel ha összejönne Jet megszerzése.

For Nets-Magic to progress on a Dwight Howard deal, a 3rd team needed to take Kris Humphries in a sign-and-trade, league source tells Y!

szerk: A Magic GM-je amúgy elég tökös azt mondják, ugye kezdte azzal hogy megjelent kicseszte a vezetést cakkum-pakk most ha összetudna dobni egy jó cserét, akkor megalapozhatják a jövőt.Valahogy Turkoglut is belelehetne tenni a cserébe, s akkor egy nagy szerződést is kilehetne pucolni, bízom benne jó döntést fog hozni az Orlando és valamit naggyal rukkol elő.És le kellene húzni a Netset meg lepasszolni Hedot :lol: Kicsit rosszmájúan vicces lenne ha a Brooklyn mocorog mocorog megint és lemaradnának Howardról meg Deronról is :mrgreen: Utálom a Netset is így nem bánnám ha a megszokott lottery csapat maradna.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.03. 18:36:15-kor.
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.07.03. 12:19:11

Nagyon nagyot húzott a Hawks GM-e a tegnapi napon. Év közben írtam valamikor, hogy Joe Johnson-tól valahogy meg kellene szabadulniuk, mert valamit változtatni kellene a csapaton, hogy ne mindig csak a rájátszásig legyen esélyük eljutni, viszont az ő szerződése miatt nincs mozgásterük. A gond az volt, hogy ezt a szerződést cserélhetetlennek gondoltam, hát kiderült, hogy nincs olyan, hogy nem lehet elcserélni valakit.:D Nagyon jól járt az Atlanta ezzel a 2 cserével, maradt 2 minőségi magasuk és van bőven helyük, hogy erősödjenek.
A másik részről viszont szerintem a Nets sem járt rosszul. Persze ehhez még 1-2 dolognak teljesülnie kell, mert önmagában Joe Johnson-nal nem mennek sokra, de ha Deron-t meg tudják tartani, akkor nagyon erősek lehetnek. Ha marad, akkor ez a forgatókönyv nekem sokkal szimpatikusabb is, mint ha Howard jött volna. Nagyon elméleti dolog még, de ha D-Will. marad, akkor kinézhet egy D-Will-Joe Johnson-G. Wallace-Humphries-B.Lopez kezdő, padon pedig van egy jó Brooks-uk, aki idénre valszeg még jobb lesz és van egy 5 millás mid level exeption-jük, amiből simán tudnak hozni egy jó veterán 6. embert. A nagy szerződés pedig őket kevésbé zavarja majd, mint a Hawks-ot zaravarta, mivel a tulajdonosnak van bőven kerete a luxusadóra, ráadásul New York pedig elég nagy piac ahhoz, hogy besegítsen a fenntartásba. Szóval ez így szerintem egy win-win csere volt, az más kérdés, hogy mi lesz akkor, ha D-Will esetleg lelép. Bár egy jó 2-es, 3-as, 5-ös-ük van, irányítóból meg most elég sok van a piacon, annyi helyük bőven lesz, hogy szerezzenek valami minőségi pótlást D-Will. helyére. Howard meg megásta a saját gödrét, meg is érdemli. Mondjuk annyira azért nem kell sajnálni, bárhová is kerül, se pénzügyileg, sem szakmailag nem jár majd rosszul.

MessiFan: Szerintem tuti lesz. Ráadásul úgy emlékszem, hogy Griffin-nel tán le is van zsírozva, hogy nem kér full szerződést, hogy másoknak is maradjon hely. Annyira jól állnak, hogy új névként ők is felkerültek a Howard-ért sorban állók listájára. Mondjuk ők jól járnának, többek közt Jordan-t adnák érte, szal Howard nagyjából csak olyan 10 milla pluszt jelentene nekik.
szerk.:
The Magic would send Howard to Brooklyn in exchange for a package that would include Brook Lopez, Kris Humphries, MarShon Brooks, and four future first-round picks.
Na ez viszont hatalmas baromság lenne szvsz. 3 értékes játékost 6 egy cetlit odaadni Howard-ért... Főleg, hogy így a 3 fizetés mellé tényleg nem fér be már senki és a következő évek draftjairól sem számíthatnak semmilyen erősítésre sem.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.07.03. 12:05:23

Mikor olvastam ezeket a híreket a Hawksal kapcsolatban csak fogtam a fejem, hogy hogy lehet valaki ennyire zseniális, más pedig ostoba?
Valami 20 millió lesz a sapi alatt 2013-ban, és még megtarthatják Smithet vagy csinálhatnak megint egy jó cserét, mellette Teauge, Horford és egy triplaszóró hátvédsor egy egész pofás paddal.
Egyébként valaki tudja mi lesz CP3 sorsa? Van a Clippersnek helye rá?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.03. 07:33:40

Bocs a dupláért :D

A Hawks 2 cserét hajtott végre
http://sports.yahoo.com/news/nba--nets- ... hawks.html
Marvin Williams to the Utah Jazz for Devin Harris, league sources confirmed to Y!

És a bomba csere ami megváltoztathatja a Magic és Howard helyzetét is :D
Jordan Williams, Johan Petro, Jordan Farmar, Anthony Morrow, DeShawn Stevenson (snt-vel, 3 évre, 6.9 millió dollárért, amiből csak az első év garantált) és a Houston Rockets Netsnél lévő, védett draftjoga kerül át Atlantába Joe Johnsonért cserébe. A pick 2016-ig top14, azaz lottery védett, 2017-ben pedig készpénzzé és egy második körös dradftjoggá alakul, ha addig nem sikerül PO-ba kerülnie a Rocketsnek.

Kezdődik az egész azzal, hogy ma ment Deron tárgyalni a Dallashoz ha marad Brooklynban akkor megkapja G-Wallt és Joe Johnsont viszont Howardért csak cserélni tudnak.
Eddig az volt, hogy Howard "sakkban" tartotta a Magicet azzal, hogy kijelentette ő csak a Netsnél hajlandó hosszabbítani, így viszont senki nem akart érte komoly ellenértéket adni.Viszont így Howard nem tudja azzal "zsarolni" a Magicet, hogy oké maradok majd aztán nyáron lelépek a Netshez mert nem lesz pénze e Netsnek, hogy megszerezze :D

Így Howard papa kénytelen lesz beletörődni, hogy nem fog tudni a Netsben pattogtatni :D Így a Magic is bátrabb lehet a piacon és több kérő is lehet, miután Howard val most már ahova megy ott hosszabbít.

A Hawks meg brutálisan kipucolta a sapkát, Johsnon majd 90 milliója 4 évre eltűnt, Marvin Williams majdnem 16 milliója is ami 2 évre szólt.Jöőre szépen a sapka alatt lesznek s Dwight Howard atlantai és a legjobb barátja Josh Smith, a Hawksnak pedig töménytelen mennyiségű sapka alatti helye lesz 2013-ban...:lol:

Nets is valahol jól járt, így azért Deront lehet maradásra tudják bírni ha meg nem, akkor jöhet a "b-terv" és Howardért megpróbálunk cserélni csapó 357 amiben Lopez-Brooks lenne a központi alanyok.

Offseason én így szeretlek :D
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.02. 19:02:15

Game90 írta: Nick Young de szép is lenne Celtics mezben :mrgreen: Gondolom valami ilyesmi sorrend lehet nálatok: Weems < Young < Terry < Crawford < Mayo.
Elsődleges célpont állítólag Terry, Mayot valaki úgyis túlfizeti mi meg nem akarunk belemenni valami elcseszett szerződésbe (legalábbis remélem :D)

Közben bemutattuk a rookiekat :D
Kép
Sullinger-Melo-Krish Joseph balról jobbra
Game90 írta: Pacers meg úgyis meccselni fogja ezt az ajánlatot.
David Aldridge of NBA.com reported Sunday that restricted free agent(Hibbert) was "leaning toward wanting to play" for the Blazers.
És állítólag a Pacers nem olyan biztos, hogy meccselni akarja ezt a majdnem 60 millió dollárt.

Asik-GWall résszel is teljesen egyet értek :D Asik 15 milliója állítólag kicseszés direkt a Bulls fele, hogy semmiféleképpen ne akarják meccselni ezt.

FA sorrend és hírek:
http://hoopshype.com/free_agent_rankings.htm

Egy kis PO 2012 visszaemlékezés
http://www.youtube.com/watch?v=TSY7OdXa ... =g-all-lik

Sixers guard Jrue Holiday added to USA select team roster. Holiday also is seeking a max contract extension from Sixers, source tells Yahoo!
Third-year Philadelphia 76ers point guard Jrue Holiday has been added to the 2012 USA Men’s Select Team that will train July 6-11 against the 2012 USA Basketball Men’s National Team during training camp in Las Vegas, Nev. Holiday’s is the 15th player USA Basketball has named to the USA Select squad.
Félre értések elkerülése végett ez a "második" csapata a válogatottnak. :D

Davis meg jól kezdi.....
Anthony Davis suffered a severely sprained ankle in a Hornets workout and almost assuredly is unable to play for Team USA, sources tell Y!

Finalists for the 2012 USA National Team expected to be in Las Vegas include: Carmelo Anthony (New York Knicks); Kobe Bryant (Los Angeles Lakers); Tyson Chandler (New York Knicks); Anthony Davis (New Orleans Hornets); Kevin Durant (Oklahoma City Thunder); Rudy Gay (Memphis Grizzlies); Eric Gordon (New Orleans Hornets); Blake Griffin (Los Angeles Clippers); James Harden (Oklahoma City Thunder); Andre Iguodala (Philadelphia 76ers); LeBron James (Miami Heat); Kevin Love (Minnesota Timberwolves); Lamar Odom (Dallas Mavericks); Chris Paul (Los Angeles Clippers); Russell Westbrook (Oklahoma City Thunder); and Deron Williams (New Jersey Nets).

The 2012 USA coaching staff is led by USA head coach and Duke University Hall of Fame mentor Mike Krzyzewski. Back in 2012 as USA assistant coaches are Syracuse University and Hall of Fame coach Jim Boeheim, and former NBA head coaches Mike D’Antoni and Nate McMillan.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.02. 18:20:44

Nash nyilatkozta is, hogy ő nem akar kiegészítő játékosként gyűrűt nyerni. Nekem szimpatikus, hogy nem megy el gyűrűt hajszolni.

:P :
Charlotte Bobcats seriously considering drafting Thomisson Kidd-Bealchrist with the #2 pick.
Bob_Marley írta: The Boston Celtics are looking for a SG. They have expressed interest in Jamal Crawford, O.J. Mayo, Jason Terry, Nick Young and Sonny Weems.

Ken Berger ‏@KBergCBS
RFA Roy Hibbert's four-year, max offer sheet from Portland is worth $58.4M. Pacers center leaning that way. Indy has three days to match.
Nick Young de szép is lenne Celtics mezben :mrgreen: Gondolom valami ilyesmi sorrend lehet nálatok: Weems < Young < Terry < Crawford < Mayo.

Pacers meg úgyis meccselni fogja ezt az ajánlatot.
Bob_Marley írta: Nets 4 év 40 millióért hosszabbított Gerald Wallace-al

The Rockets have agreed in principle to a three-year, $25.1 million deal with restricted free agent Omer Asik on Sunday.
The Bulls will have three days to match the offer signed on July 11.
G-Wall 4/40 :shock: Az a 4 év nagyon sok és még team option sincs benne.

Asik :lol: Ez a 3/25 nagyon komoly, hiába jó védő, nem hiszem, hogy meccselni fogja a Bulls, bár az első 2 évben még normális is az évi 5 millió neki, az utolsó évében meg szép kis lejáró szerződés lenne :D

Megint kezdődnek a túlfizetések, bár én már semmin sem lepődök meg, DeAndre Jordan évi 10 millió stb... :lol:
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.02. 16:01:17

Nem feltétlenül kell elmenni gyűrűt hajszolni potom pénzekért....Nash igazi kanadai hazafi én megértem ha odamegy, ráadásul azért ott ugye pénzt is kap, s kicsit ápolgatja a fiatalokat.Benne még 2-3 év benne lehet, s amúgy pl hova mehetne???OKC-Miami esélytelen, Westbrookot nem lehet kirobbantani a Thunderből, Chalmers meg tökéletesen odaillik a Heat gépezetébe, s idén már aztán tényleg megmutatta, hogy lehet rá bőven számítani.Knicks még szóba került, ott van Lin...Ha erős csapathoz akarnék menni kezdőnek, akkor Pacerst mondanám, de ő Torontoba akar menni, s abszolút meg lehet érteni szerintem.
David Alridge is reporting this on NBA TV, sounds like its a done deal that Nash will sign here and when he retires he will be offered a front office job.

http://sports.yahoo.com/news/nba--dwigh ... -team.html
Komolytalan egy manus :D Magicnél az új Gm-nek van/lesz dolga bőven...Nelson szabadügynök így irányító is kéne, Howard ugye folyamat nyafog...
The Warriors remain willing to trade for Dwight Howard without a long-term commitment from him, a source tells ESPN's Chris Broussard.

Brooks 4év 18 millió dollárért hosszabbított a Thunderrel

Nets 4 év 40 millióért hosszabbított Gerald Wallace-al

Nets would send the expiring contracts of Jordan Farmar, Johan Petro, Anthony Morrow and Jordan Williams along with the signed-and-traded DeShawn Stevenson and a future first-round pick to Atlanta in exchange for Joe Johnson. It sounds like the Hawks are angling for Gerald Green, and they're already insisting that MarShon Brooks be included, too.

The Nuggets agreed in principle to a three-year deal with Andre Miller on Sunday.

David Aldridge of NBA.com reported Sunday that restricted free agent(Hibbert) was "leaning toward wanting to play" for the Blazers.

És akkor a bomba :D
The Rockets have agreed in principle to a three-year, $25.1 million deal with restricted free agent Omer Asik on Sunday.
The Bulls will have three days to match the offer signed on July 11.
Remek védőcenter, imádom amúgy a játékát, s pl JVG halál komolyan rebesgette, hogy még a defensive csapat választásnál is fel kellene merüljön a neve, mert hiába csak cserecenter a Bullsban, de top5 védőcenter, viszont ennyi pénzt azért nem ér.
5-5-15 milliós eloszlásban kapná, ami azt jelenti 3ik évben 15 millió érte...Na az meg aztán irreálisan rohadt sok :lol:

The Lakers are reportedly interested in restricted FA Brandon Rush and unrestricted FA Nick Young.

Once Rashard Lewis clears waivers, he is expected to draw interest from the Celtics, Hawks, Heat, Knicks and Lakers.

Na így hirtelen ennyi :D
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.07.01. 16:31:23

Elég sok hír van. :)
Azt magyarázzátok el nekem, hogy Nashnek miért lenne jó, ha a Raptorshoz menne. Azon kívül, hogy Kanada. Gondolom neki az elsődleges szempont az, hogy bajnokságot nyerjen, ebből következik, hogy kisebb fizuért is elmenne egy olyan csapatba, ahol van reális esélye bajnokságot nyerni. Knicks ajánlana, ahogy hallom jóval kevesebb pénzt, de oda nem igen akar menni. Kicsit fura nekem, mert egy olyan játékosról van szó, akinek pénze van.

Mayo-n kicsit meglepődtem. Azért nehogy már a Celticshez menjen. KG is hosszabbított, ennyi jó dolog ne történjen velük. :mrgreen:

Apa kezdődik. Dwight Howard. Komolyan mondom vicc kategória ez a srác. A változatosság kedvéért ismét bedobta, hogy el akar menni.
Úgy érzem, hogy kicsit elvan magától, ez nem is lenne akkora baj, csak nem akkora hatalmas játékos ő. Persze, az egyértelmű, hogy jelenleg a legjobb center. Viszont ahhoz kevés, hogy ráépítsenek egy bajnok csapatot. A másik gond pedig, hogy első számú player akar lenni a csapatban és bajnok is akar lenni. Ez a kombó nem hiszem, hogy összejönne.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.01. 12:57:59

Game90 írta:
Egyébként miért örülnétek annyira OJ Mayo-nak? Én is kedvelem őt, nem is tartom rossz játékosnak, de az első 2 szezonja után kisebb lejtőben van a srác, szinte nem fejlődött semmit (ok, tudom, kevesebb perce és FG-je is volt az utóbbi 2 évben). De Rondo mellett hátha életre kel és a cserepadról összetud kaparni 15 pontot, ami a Celtics-nek már nem lenne rossz. Illetve nagy kérdés, hogy mennyiért írna alá...
Én is nagyon szeretem Mayo-t s igazad van megtorpant, de kevésbé is tette oda magát miután mindig csak csere, s ő kijelentette kezdő akar lenni.Na itt van nálunk is a bökkenő :D Bradley szerintem marad kezdő, s Mayoval a padról számolunk mi is.

Allen gyakorlatilag 99,9 % hogy nem lesz kelta így
The Boston Celtics are looking for a SG. They have expressed interest in Jamal Crawford, O.J. Mayo, Jason Terry, Nick Young and Sonny Weems.
De szép lenne :D Akkor utána még egy Rondo-Westbrook csere és készen vagyunk :lol:
Viccet félre téve a felsoroltakból, Crawford végig alibizett egy évet s ő is meg Terry is már 30+, Mayoban lenne még kakaó is meg Rondo mellett sokat fejlődhetne meg Doc mellett, valahogy hozzuk el léccci bécci Ainge bácsi :D Bár valóban túlfizetni nem kellene.
Én rá tenném a voksomat, bár állítólag Terry az elsődleges célpont.

Y! Sources: The Orlando Magic have decided to begin engaging in trade discussions for Dwight Howard.

To clarify, a Portland contingent is meeting with Omer Asik tonight, but Olshey was meeting with a different player, source tells Y! Sports.

After Houston tonight, Blazers GM Neil Olshey will meet with Chicago center Omer Asik and make him an offer, sources tell Y! Sports.

Y! Sources: Los Angeles Lakers free agent Jordan Hill will visit Minnesota on Monday.

Brooklyn and Atlanta are engaged in talks on a possible Joe Johnson trade, sources tell Y! Nets plan would be to pair with Deron Williams.

Ken Berger ‏@KBergCBS
RFA Roy Hibbert's four-year, max offer sheet from Portland is worth $58.4M. Pacers center leaning that way. Indy has three days to match.

KG eddigi pénzei, van mit a tejbe aprítani :D

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.01. 19:27:22-kor.
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.07.01. 00:23:47

Bob_Marley írta: Updated: Kevin Garnett to Sign Three-Year, $34 Million Deal With Celtics
3ik év opciós :D
Így, hogy a 3. év opciós, simán megérte.

Az a nem mindegy :P :
With his new contract, Kevin Garnett now passes Shaquille O'Neal (Earnings: $292,198,327) has the highest paid player ever in NBA History.

Egyébként miért örülnétek annyira OJ Mayo-nak? Én is kedvelem őt, nem is tartom rossz játékosnak, de az első 2 szezonja után kisebb lejtőben van a srác, szinte nem fejlődött semmit (ok, tudom, kevesebb perce és FG-je is volt az utóbbi 2 évben). De Rondo mellett hátha életre kel és a cserepadról összetud kaparni 15 pontot, ami a Celtics-nek már nem lenne rossz. Illetve nagy kérdés, hogy mennyiért írna alá...

Viszont úgy néz ki, hogy Nash jön a Raptors-ba 8) Valanciunas, Bargnani, DeRozan már bonthatja a pezsgőket, csak kicsit fogja őket jobb játékossá tenni :) Calderón amnesty, még kéne egy normális SF és akkor lehetne harcolni a PO-ért.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.30. 23:21:23

KG hosszabbításának nagyon örülök, valószínűleg Greennel is lesz megegyezés.

Több hónap edzés után Brandon Roy készen áll, hogy visszatérjen az NBA-be. Úgy érzi készen áll, és minél hamarabb szeretne leszerződni egy klubnál.

OJ Mayo iránt elsősorban mi érdeklődünk, és nagy húzás lenne ha meg tudnánk szerezni, főleg ha Allen nem marad.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.30. 16:45:43

Hoppá-hoppá alakulnak a dolgok :D
According to an NBA source and a source close to Garnett, the sides are working out the details of a deal that will be for at least two years and could possibly include a third

Updated: Kevin Garnett to Sign Three-Year, $34 Million Deal With Celtics
3ik év opciós :D

Holnap indul az FA (Mayot is hozzuk el :wink: :P)
Szép csendben csupa-csupa jó dolgok történnek Bostonban, draft, KG remek hírek

IN DANNY WE TRUST :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.30. 10:07:04

A várakozásoknak megfelelően Bosh és Wade is kihagyja az olimpiát. Így már garantált a small ball szerintem, Chandler és Love váltogatja egymást magas poszton. Na de a spanyol magas trió ellen mi lesz? Mindegy, így is az USA az esélyes, de lassan azért eljutunk oda, hogy esélyt adnak másnak is :D De még mindig: Paul-Bryant-James-Durant-Chandler, Deron-Harden-Melo-Griffin-Love. Westbrook-Iggy-Gay-Odom-Davis. Kérdés, hogy ki fog védekezni? Kobe-Paul nem igazán, Durant sem ebben jó, Melo pláne, Love sem, Griffin sem, Westbrook sem...na mindegy, majd jönnek a 120-110-es meccsek :D
Válasz küldése