Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tényleg a legjobbak közt van, magas emberekhez képest (főleg, hogy fehérBob_Marley írta: Scooby Mirza Teletovicról tudsz valamit?
The Brooklyn Nets reached a verbal commitment with Croatian forward Mirza Teletovic on a three-year deal worth $15.675 million, according to sources close to the process.EU egyik legjobbjának tartják.
Szerintem a Bulls egy félig, vagy semennyire sem egészséges Rose-al nem lesz erősebb ettől az optimális kerettől. Bass valóban érdekes, én nagyon bírom és mint támadójátékos KG után a legjobb magasemberünk, jól dob és mindent jól csinál azon az oldalon. 1-1 védőnek szintén jó, de nem elsőrangú pattanozó és kicsit alacsony... Ha esetleg Sullinger bevállna (hisz neki elvileg épp ezek az erősségei), akkor Bass maradhatna kezdő, de lemenne a játékperce 20-25-re és Sullinger megadhatná a kellő egyensúlyt. Mindenesetre valóban egy Hickson szintű játékos nem lenne rossz, de ne legyünk telhetetlenek. Szóval én egészségesen látok esélyt az 18th-re, de csak ilyen hozzáállással, mint idén. Keleten a Heat az óriási ellenfél egyelőre, én a Bullstól kevésbé félek, a Pacerst meg talán rutinból meg tudjuk enni, de jó csapat az is, ez tény. Bizakodjunk és szurkoljunk, persze maradjunk reálisak, de a Celtics pride idén is megmutatta oroszlánfogátBob_Marley írta:A last shot majd csak 3 év múlva lesz mikor KG visszavonul
“I want to finish what I’ve started here,” he said. “I thought this was a great opportunity for me and things were working out well, and I went to the doctor to get a check up and things just changed.”
Wilcox maradna, szerintem is azért lehetne ebből még kezdeni valamit, mondjuk a Pacers-Heat-Bulls trió azért erősebb.
Én így képzelem el legoptimálisabb esetben a csapatot.
Rondo-Dooling (ide csere pg-nek esetleg lehetne más)
Bradley-Allen
PP-Pietrus-Green
Bass-Sullinger-Wilcox
KG-Stiemsma-Melo
(wow nagy változás nem lenne a keretben tavalyhoz képest)
Legjobb az lenne ha Bass helyett tudnánk valakit hozni s&t-vel mert amúgy imádom szeretem Bass-t de kezdőnek meg hogy 30-35 percet játsszon folyamatban kevés lesz egy futáshoz.Hicksont pl én nagyon eltudnám viselni zöld mezbenBár a Warriors állítólag megint komolyan megakarja szerezni és 4 év 44 milliót akarnak neki adni, ami viszont túlfizetés.
Nézegetve Humphries és Kenyon Martin aki szóba jöhetne 4es poszton FA-ról előbbire semmi esély sincs, utóbbi meg már nem biztos hogy kezdőszint.
Úgyhogy ott vagyunk kellene hogy maradjon Bass
Ha sikerülne Allent megtartanunk, lenne egy jó Green és valamennyire Sullinger is bevállna, akkor azért én főként ez után a szezon után nagyon bizakodó vagyok... Gondoljatok bele, Tocy, írod, hogy Allen már csak az open three-re jó, azért nem teljesen biztos, idén gyakorlatilag sérülten játszotta végig, de az előtte lévő szezonja viszont kimagasló volt. Nem lesz tőle már kimagasló teljesítmény, de a kettő közti átlagokat simán eltudom képzelni jövőre, ha a padról jön, ha kezdő. E mellé vegyük, hogy egészséges lehet Pierce, akiben szintén van még potenciál (ugye ő is sérült volt), jön Green vissza, aki tehermentesítheti. Bradley is a Po közben sérült meg, még jobb lehet és stb-stb. Ez több, mint biztató. Ha ez mind megtörténik, egyben marad a Big4, akkor it's all about 18th! (Wilcoxal mi van? ) Teljes kerettel idén is meg lehetett volna, sajnosBob_Marley írta:Logikusan nézem akkor elmegy a Heathez, nálunk nem nagyon akar maradni más meg nem annyira erős.Viszont gyakorlatilag elmondható hogy a draft óta (sőt a drafton is) egy szóval lehetne jellemezni az NBA helyzetét:fejetlenség
Hihetetlen meglepő dolgok vannak, s a logikával legtöbbször ellentétes dolgok történnek.Úgyhogy nagyon jósolni se lehet, abban bízok hogy pl tőlünk Danny higgadt marad, s nem megy bele ezekbe az irreális szerződést adok, meg cserélek-jobbra balra dolgokba.Greennel meg kell oldani a szerződést, Bass-t esetleg s&t vagy valahogy rábírni maradjon (bár amilyen szerződések mozognak a szabadügynök piacon mindenki próbál kilépni és menni FA-ra több pénzért) és ha megy Allen akkor Terry.
Nagy dolgokba nem szabad belemennie a Celtics vezetésének, pl remélem Ainge fejében meg sem fordul, hogy valami brutál csomaggal rámegy Howardra, mert ha marad ez a csapat akkor nem lenne ez rossz Sullingerrel kiegészülve, Greennel stb D12 meg nem kell.
Scooby Mirza Teletovicról tudsz valamit?
The Brooklyn Nets reached a verbal commitment with Croatian forward Mirza Teletovic on a three-year deal worth $15.675 million, according to sources close to the process.EU egyik legjobbjának tartják.
Végülis igen, Nyugaton most épp összeomlik a Lakers, Deron nélkül a Mavs is, Memphis sem erősödik...de főcsoportdöntőt idén is játszott Allen, és erre jövőre is meglenne az esély ( tudom, Bulls-Pacers jobb lehet a Heat mellett ), azért nem hiszem, hogy odamenne. Vagy pénzt akar, vagy gyűrűt, pénzt még talán Bostonban kapna legtöbbet, gyűrűt pedig vagy nálunk, vagy Oklahomában nyerhet leginkább.Bob_Marley írta:Lukas a kettesük simán kezdő lehetne, s azért a Paul-Billups (?)-Griffin-Butler csapat sem olyan rossz.Nyugaton gyakorlatilag jövőre a Thunder ugye bőven esélyes, Spurs mindig és ezzel nálam kifújt (persze sok minden változhat) De simán 2ik 3ik legjobb nyugati csapat lehet a Clippers mondjuk Del Negro nélkül már lenne
Celtics-Heat kombóban meg csere lenne Allen, tőlünk meg leginkább ezért akar elmenni.Kicsit eltűnt a rivaldafényből ha van olyan hogy BIG 4 Bostonban akkor egyértelműen ő a negyedik, ráadásul Bradley hasznosabb a kezdőben, én is örülnék ha maradna vérprofi és szükség van rá mindenhol, de ha elmegy máshova megértem.
De amúgy Ray miért menne a Clippershez? Oké, több pénzt ajánlanak, mint mi, de a Celtics is ad annyit. Gyűrűre ott nincs esélye, ha csak nem szereznek egy jobb centert, meg egy-két hasznos cserét. Ja nem is erre akartam ezt reagálni, mindegy márMessiFan írta:Én örülnék Terrynek is. Nem az a sérülékeny típus, (kb 30 meccset hagyott ki az egész karrierjéből) és mindenféle dobásba bele tud állni, kora ellenére rugói még mindig jól működnek és bírja a padozást, szóval Bradley cseréjeként hasznos lehet.
Mayo-nak is jó ötlet, mert fiatal és Rondo mellett sokat fejlődhet, és ha azon múlik akkor lehetne simán kezdő is.
DE még mindig Ray megtartását tartom a legjobb ötletnek.
Én iszonyat örülnék nekiCumbee írta: szerk.:Na ez viszont hatalmas baromság lenne szvsz. 3 értékes játékost 6 egy cetlit odaadni Howard-ért... Főleg, hogy így a 3 fizetés mellé tényleg nem fér be már senki és a következő évek draftjairól sem számíthatnak semmilyen erősítésre sem.The Magic would send Howard to Brooklyn in exchange for a package that would include Brook Lopez, Kris Humphries, MarShon Brooks, and four future first-round picks.
Na ez viszont hatalmas baromság lenne szvsz. 3 értékes játékost 6 egy cetlit odaadni Howard-ért... Főleg, hogy így a 3 fizetés mellé tényleg nem fér be már senki és a következő évek draftjairól sem számíthatnak semmilyen erősítésre sem.The Magic would send Howard to Brooklyn in exchange for a package that would include Brook Lopez, Kris Humphries, MarShon Brooks, and four future first-round picks.
Elsődleges célpont állítólag Terry, Mayot valaki úgyis túlfizeti mi meg nem akarunk belemenni valami elcseszett szerződésbe (legalábbis remélemGame90 írta: Nick Young de szép is lenne Celtics mezbenGondolom valami ilyesmi sorrend lehet nálatok: Weems < Young < Terry < Crawford < Mayo.
David Aldridge of NBA.com reported Sunday that restricted free agent(Hibbert) was "leaning toward wanting to play" for the Blazers.Game90 írta: Pacers meg úgyis meccselni fogja ezt az ajánlatot.
Nick Young de szép is lenne Celtics mezbenBob_Marley írta: The Boston Celtics are looking for a SG. They have expressed interest in Jamal Crawford, O.J. Mayo, Jason Terry, Nick Young and Sonny Weems.
Ken Berger @KBergCBS
RFA Roy Hibbert's four-year, max offer sheet from Portland is worth $58.4M. Pacers center leaning that way. Indy has three days to match.
G-Wall 4/40Bob_Marley írta: Nets 4 év 40 millióért hosszabbított Gerald Wallace-al
The Rockets have agreed in principle to a three-year, $25.1 million deal with restricted free agent Omer Asik on Sunday.
The Bulls will have three days to match the offer signed on July 11.
Én is nagyon szeretem Mayo-t s igazad van megtorpant, de kevésbé is tette oda magát miután mindig csak csere, s ő kijelentette kezdő akar lenni.Na itt van nálunk is a bökkenőGame90 írta:
Egyébként miért örülnétek annyira OJ Mayo-nak? Én is kedvelem őt, nem is tartom rossz játékosnak, de az első 2 szezonja után kisebb lejtőben van a srác, szinte nem fejlődött semmit (ok, tudom, kevesebb perce és FG-je is volt az utóbbi 2 évben). De Rondo mellett hátha életre kel és a cserepadról összetud kaparni 15 pontot, ami a Celtics-nek már nem lenne rossz. Illetve nagy kérdés, hogy mennyiért írna alá...
Így, hogy a 3. év opciós, simán megérte.Bob_Marley írta: Updated: Kevin Garnett to Sign Three-Year, $34 Million Deal With Celtics
3ik év opciós