Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Köszi Bob a képet! Kb. én is ilyen fejet vágtam...Bob_Marley írta:neobarca írta:
Egyébként az a Papaizé akit draftoltunk, tud rőla valaki valamit?![]()
Köszi Scooby a kiegészítést! Hát ha tényleg olyan jó, akkor remélem be fogják okosan építeni a csapatba.Scooby Bent Bwoy írta:Az egyik, ha nem a legtehetségesebb görög fiatal, a most véget érő szezonban csak az Euroliga döntőjében láttam játszani (amit megnyertek), ott ő szerezte a legtöbb pontot, mezőnyből hibátlanul, köztük 3 tripla.neobarca írta:Egyébként az a Papaizé akit draftoltunk, tud rőla valaki valamit?![]()
Az egyik, ha nem a legtehetségesebb görög fiatal, a most véget érő szezonban csak az Euroliga döntőjében láttam játszani (amit megnyertek), ott ő szerezte a legtöbb pontot, mezőnyből hibátlanul, köztük 3 tripla.neobarca írta:
Úgy érzem, hogy hatalmas kedvenc lesz a srác. Jófejnek tűnik, az önbizalommal sincs gond, jól is van az.Bob_Marley írta: Riversnek örülök hogy Hornets, itt egy kis bemutatkozó film róla:
http://www.youtube.com/watch?v=M-HEwBIk ... r_embedded
neobarca írta:
Hát ezen csak lesek....mi a jó égnek nekünk egy ilyen player? Első kör végére ha jegyezték a srácot. Nagyszerű...de legalább a Heat-től lenyultunk egy normálisabb picket.Bob_Marley írta:Philly picknél nyomtam egy olyat, hogy huh ez kicsoda???Kicsit googlezni kellett
Bár innentől én nem nagyon vagyok képben, nem igazán ismerem a többi játékost
Sullinger lesz az egyik szerintem (ha hír igaz minden amit mondott Szvesnyikov akkor nálunk a helye, sérült térd hátfájdalmak minden klappolMessiFan írta:Nemsokára eljön a mi időnk, és még bent van Fab Melo, Moultrie, T.Jones. Egyik csak megmarad nekünk
2. MKG, az még csak-csak, de 4. WaitersGame90 írta: Most jöhetnek a meglepetések!
Ok, hogy Mo felesleges volt, de Odom? Bár ha feltámad, akkor még be is válhat.Bob_Marley írta: The Mavericks, Clippers and Jazz have agreed to a trade in principle that would send Mo Williams to the Jazz and Lamar Odom from Dallas to the Clippers, as long as Mo Williams elects to opt-in on his $8.5 million contract by Saturday.