USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.29. 21:23:17

Bob_Marley írta:
neobarca írta:
Egyébként az a Papaizé akit draftoltunk, tud rőla valaki valamit? :lol:
Kép
:mrgreen:
Köszi Bob a képet! Kb. én is ilyen fejet vágtam... :lol: :lol: :lol:

Olvasgattam kicsit a srácról, tehetségesnek ígérkezik bár nba1 fórumon nem jósolnak sok játékpercet nálunk. Majd kiderül, hogy mi lesz...

Valaki nem tud nekem biztatót mondani a Bird jogokkal kapcsolatban?
Most mi ez a kavarc? Úgy volt megkaptuk nem? Vagy most mégsem? Próbáltam utánaolvasni, de sajna nem vagyok nagy angolos... :oops: :(
Scooby Bent Bwoy írta:
neobarca írta:Egyébként az a Papaizé akit draftoltunk, tud rőla valaki valamit? :lol:
Az egyik, ha nem a legtehetségesebb görög fiatal, a most véget érő szezonban csak az Euroliga döntőjében láttam játszani (amit megnyertek), ott ő szerezte a legtöbb pontot, mezőnyből hibátlanul, köztük 3 tripla.
Köszi Scooby a kiegészítést! Hát ha tényleg olyan jó, akkor remélem be fogják okosan építeni a csapatba. 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2012.06.29. 21:02:21

Visszatértem a civilizációba! :lol:
Hihetetlen, hogy már rég a draftokról beszéltek én meg még csak most próbálom feldolgozni, hogy hogyan lett ennyire sima az a döntő, amit 1-1ig láttam. :shock:

James csak felért a csúcsra én örülök neki. Végre megérett rá, most nem érheti panasz a döntőben mutatott teljesítménye miatt...
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.06.29. 19:20:41

Annyira engem most nem hozott lázba ez a Draft, én nem nagyon találtam olyan játékost, aki nagy kedvencé válhatna, talán ha majd többet látom őket...
Davis kiemelkedik a mezőnyből, de biztos lesz még pár játékos, akik meghatározóak lesznek.
Hozzám Lillard és Beal játéka áll legközelebb. Magasabb posztokon Robinson és White akiket erősebben figyelek.
neobarca írta:
Az egyik, ha nem a legtehetségesebb görög fiatal, a most véget érő szezonban csak az Euroliga döntőjében láttam játszani (amit megnyertek), ott ő szerezte a legtöbb pontot, mezőnyből hibátlanul, köztük 3 tripla.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
socio66

2012.06.29. 18:49:58

mid-level exception

ugye az nba-ben van egy meghatározott fizetési sapka, salary cap, amit azonban bizonyos kivételeknek köszönhetően túl lehet lépni, 'ki lehet játszani'.
az egyik legelterjedtebb kivétel a mid-level exception, vagyis az MLE.
a tavalyi CBA változások előtt az MLE kezdőösszege az átlagfizetés összege volt, 5 éves hosszal, évi 8 százalékos növekedéssel.
az átlagfizetés 5-5,5 millió dollár körül mozgott az utóbbi években.
a változások óta az MLE felhasználása limitáltabb lett.
a luxusadó-küszöb alatti csapatok 4 évre szóló, 5 millió dollárral kezdődő, és évi 3%-al növekvő fizetést ajánlhatnak, míg a luxusadó-fizetők 3 évre 3 millió dollárral kezdődő fizetést ajánlhatnak.
a sapka alatt lévő csapatok ezt nem használhatják fel, viszont számukra van egy 'space exception' nevű kivétel, ami 2,5 millió dollárral indul, és 2 éves időtartamú.

ennyit tudtam összeszedni, javítsátok, vagy egészítsétek ki, ha kihagytam valamit. :)
kanty
Llegenda del Barça

2012.06.29. 15:32:01

Bob_Marley írta: Riversnek örülök hogy Hornets, itt egy kis bemutatkozó film róla:
http://www.youtube.com/watch?v=M-HEwBIk ... r_embedded
Úgy érzem, hogy hatalmas kedvenc lesz a srác. Jófejnek tűnik, az önbizalommal sincs gond, jól is van az. :)
Érdekes, hogy irányítót akarnak faragni belőle, kíváncsi vagyok, hogy mi sül ki a dologból.
Podcastban is mondta az nba1-es szakértő, hogy neki kicsit Wade beütésű a srác, én is így vagyok vele. Persze ezt most még szinte lehetetlen megmondani, de van egy olyan érzésem, hogy pár év múlva a liga egyik legmeghatározóbb játékosa lesz.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 15:05:18

Sok helyen kuszálódtak össze a dolgok nem csak Philadelphiában :D
Rocketsnál rogyásig vannak hasonló poszton, Denver 3son, Bobcats is furán draftolt.Kaotikus volt, de jó :P :D Cavs meg pláne bár ugye el kell teljen idő lehet óriásit húztak Waiters-szel.

Melonak annyira nem örülök továbbra sem :D De legalább tud ilyet is:
http://www.youtube.com/watch?v=jGTLJcCi_wk
De egész nap az motoszkált a fejemben, hogy mivel fog ő többet tudni mint Stiemsma... :?
Mindegy először is meg kell tanítani angolul, mert borzalom hallgatni, kevés szót lehet érteni ha beszél, Rondo is ilyen, de ő legalább azért mert harapja a szavakat, s lusta kinyitni a száját :D
Sullingernek örülök, csak ne legyen sérült :D Meg legalább remélhetőleg jönnek pontok KG-n kívül is magas posztokról (persze ha KG marad) jók a pozíciós mozgásai Sullingernek, s ezt is erőlteti, jó lesz majd KG mutat 1-2 figurát :D

Riversnek örülök hogy Hornets, itt egy kis bemutatkozó film róla:
http://www.youtube.com/watch?v=M-HEwBIk ... r_embedded
Doc-kal persze volt már ezer interjú, viccesen megjegyezte, hogy amiben Austin az egyik legjobb, hogy cselezésből megtalálja a tempót, az ellen a legrosszabb a Celtics védekezése :D Úgyhogy az első Hornets-C's meccsre fel lesz kötve a gatya, mert a Gordon-Austin páros igazi rémálom lehet :D Ha megtalálják a közös hangot, jó kis hátvéd páros lehetnek, de egyenlőre vannak kételyek.

Kis csapatonkénti leírás, értékelés elemzés:
http://www.nbadraft.net/2012-nba-draft-grades
Persze mindenhol más, itt pl a Phillyt mint nagy lopót írnak, meglátjuk mondjuk így Iggy cserélésnek lenne értelme, s elehet tudnak valamit hozni (tudom mindenki unja de nálam Howardnak a Sixersbe kellene mennie, de erre kicsi az esély, bár Iggy jobb lenne mint J-Rich csak ugye valakit be kellene még fogadni Howard mellett...:D)
neobarca írta:
Kép
:mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.29. 15:47:47-kor.
Kép
Kép
Kép
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.29. 11:52:48

Bob_Marley írta:Philly picknél nyomtam egy olyat, hogy huh ez kicsoda??? :D Kicsit googlezni kellett :D Bár innentől én nem nagyon vagyok képben, nem igazán ismerem a többi játékost :D
Hát ezen csak lesek....mi a jó égnek nekünk egy ilyen player? Első kör végére ha jegyezték a srácot. Nagyszerű...de legalább a Heat-től lenyultunk egy normálisabb picket.

Na most váddáfákk lesz? Iggy kivágva, Brand amnesty, aztán lehet megint építkezni?
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.29. 11:10:25

Szóval kissé higgadtabban: Bent volt még Ezeli, akit mi leszartunk. Húztunk helyette egy 4est, majd azonnal eltradeltük a Phillyvel egy 2. körös centerért, aki 7 láb magas, jól dob, mozgékony, és intelligens. De valamiért mégis csak második körös...miért jó ez nekünk?
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.29. 09:32:18

Sajnos nem tudtam ébren maradni a draft-ra, mert napok óta 4 ótrát aludtam és kidőltem.

Ahogy elnéztem voltak érdekes döntések, fogások, BÁR hozzátenném, nem értek a dologhoz. Nekem sajna még nem teljesen tiszta, hogy ki miért első vagy 20. vagy akármennyi. :oops:

Azt sem értem, hogy a Heat miért draftolt hamarabb mint a Knicks. Nem a szezonban elért eredmények alapján van a rangsorolás? A legrosszabb választ elsőként és így tovább?

Aggasztanak ezek a Bird jogok is. NBA1 fórumon és itt is felmerült, hogy gebasz van? :( Na most akkor mi a tényállás, mert seholsem találom... :S :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.29. 08:51:57

Celtics baromi jól draftolt, és szerintem a Hornets is, a miénkről egy szót sem írok egyelőre, még mindig fogom a fejem :D :D Bobcatset se értem igazán, MKG-nél voltak jobbak...áh mindegy, nem érdekel, úgyse lesz senkiből semmi :twisted: :D
PCsabi
aka Game90

2012.06.29. 04:14:45

Stern-t azért nem irigylem ilyenkor :mrgreen:

Sullinger - Melo kettőssel azért jól jártatok.

Heat - Moultrie, jó pick-nek tűnik. Na, erre meg elcserélik a 76ers-hez... Pedig a padra jól jöhetett volna, nem hiszem, hogy FA-ről lehet jobbat találni.

Thunder - Perry Jones III

Érdekes draft volt, tele meglepetésekkel, Rockets-tól várok még min. 1 cserét.

Most megyek, alszok vagy 8-9 órát, de délután összedobom ezt az FA, Bird dolgot. Bár legszívesebben azt mondanám, hogy mindenki olvasson utána :mrgreen: (Tudom, szemét vagyok :D )
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.29. 03:41:18

Áááá piszkosul örülök Sullingernek! és rögtön érkezik mellé Fab Melo! Szerintem jól húztunk, főleg ha Bass-t leszerződtetjük és elcseréljük egy dobóhátvédért.
Én sem várom meg inkább a többi picket, mivel holnap unokatesóm diplomaosztóján leszek elég korán..
Jó éjt.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 03:36:09

In Danny we Trust :lol:
1/21 volt Rondo is, mindenhol nagy stealt írnak, legyen így!!!!!!!!Huh de kellett egy kis magas frissítés :wink:
Jared Sullinger welcome to Boston :D
Melo a 22es na őt én nem akartam megkaptuk :D
De legalább jött egy center :D

Holnap majd mindenki értékelhet meg lesznek cserék is, Slitherre kíváncsi vagyok mit szól meg főleg a jövő Rockets tervekre is kíváncsi lennék.

Jó éjt

LETS GO CELTICS :mrgreen:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.06.29. 03:44:14-kor.
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.29. 03:24:38

Bizony.. de mind1
Még 1 körből kimaradunk, aztán 2x jövünk.
Izgulok :D

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Remélem jól választunk
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 03:18:05

MessiFan írta:Nemsokára eljön a mi időnk, és még bent van Fab Melo, Moultrie, T.Jones. Egyik csak megmarad nekünk :D
Sullinger lesz az egyik szerintem (ha hír igaz minden amit mondott Szvesnyikov akkor nálunk a helye, sérült térd hátfájdalmak minden klappol :mrgreen:), Meloról nem tetszett ami volt a podcastben :D Másik kettőt elviszik hamarabb

Zellerért meg tényleg mi is cserélhettünk volna :?
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.29. 03:16:26

Nemsokára eljön a mi időnk, és még bent van Fab Melo, Moultrie, T.Jones. Egyik csak megmarad nekünk :D

Szerk: T.Jones kihúzva, Rakéták elvitték, nem baj :D
Viszont van még Sullinger is, őt akarom! :D
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiFan 2012.06.29. 03:19:31-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 02:50:24

Na itt a következő nagy kedvencem, Marshall :wink: Ezzel gyakorlatilag Nash tuti megy!

(illetve azért ne felejtsük lesznek itt cserék jobbra balra)

Én 22 pickig maradok aztán go aludni :D

szerk: Jah a Rocketsnál most nagy a mozgás (Slither örülhet :D) Lambbel is megint hátvéd, miközben magas poszton nicns szinte senki.Howard saga folytatódhat :D

Philly picknél nyomtam egy olyat, hogy huh ez kicsoda??? :D Kicsit googlezni kellett :D Bár innentől én nem nagyon vagyok képben, nem igazán ismerem a többi játékost :D Whiteot szeretném nálunk és ennyi :!:

Na elvitte a Rockets :?
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.29. 02:47:26

Érdekes lesz ez a Hornets hátvédsor. Valszeg megpróbálják együtt játszatni Rivers-t és Gordon-t, de hanem mégsem jön be, akkor elég fölösleges húzás volt. A Houston meg valamit vagy nagyon tud, vagy 19-re lapot húznak. Guardot draftoltak, szóval nagyon bízhatnak a Howard-ot a hátvédjeikért cserében.
szerk.: Hmm. Ez a pick pedig Nash távozását sejteti. Mondjuk az Alley Oop-ok alatt Kornél sem hangzott túl magabiztosnak a megtartását illetően.
szerk2.: Dallas will get picks 24, 33 and 34, source says, from Cleveland for Tyler Zeller.

Jön a Magic, ha esetleg magasat draftolnak, akkor Howard sorsa elég egyértelműnek tűnik.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.29. 03:20:27-kor.
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.06.29. 02:41:25

Eddig Beal és Rivers a legszimpatikusabb, és így a Wizards még jobban tetszik. Wallnak lesz 2 olyan társa akik dobnak helyette kintről, és a magasokkal is jól állnak.
Hornets is nagyon tetszetős lesz.
Egyébként én megnézem az első kört aztán go aludni :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 02:30:32

Na kis Rivers :arrow: Hornets örülök is meg nem is, Hornets jó kis alakulat lehet, de mondjuk Gordon-Rivers nem fogja ütni egymást????

Meglátjuk, Doc hogy örül, amúgy állítólag Ainge gőzerővel azon volt hozzánk jöjjön, de Doc odament hozzá és mondta ne!Nem tudná edzeni a saját fiát :D

szerk: amúgy Game jó leírta, Monore-Drummond fincsi, azt hiszem Pistons meccseket fogok nézni védekezés lesz az tuti :D
Többi is várható dolgok votlak, Cavs meg a Bobcats picket nem értettem többi lukra draftolás

Head coach Monty Williams reportedly feels he can convert Rivers to point guard, and start him alongside Eric Gordon in a big backcourt.
:shock:
Na az ütni fog, főleg miután azért az apja majd mutogat neki pár dolgot, jó lehet a Hornets ha bejön, de egyenlőre nem tudni.

Blazers is
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.06.29. 02:18:15

Game90 írta: Most jöhetnek a meglepetések!
2. MKG, az még csak-csak, de 4. Waiters :lol: Egyetemen is csak csere volt :lol: Pedig Barnes mekkora lett volna a Cavs-ben...

Na, Robinson csak elkelt 5.-nek.

GSW jó kis csapat lehet majd.

Raptors - Ross. Rivers-nek is örültem volna.

Drummond - Monroe kettős néhány év múlva ütős lehet.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 01:44:16

Az igen :shock: :shock: :shock: Kidd-Gilchrist????Huh ezt most nem értem :?
Jó védő, de nem értem :?
Csere van a háttérben azt írkálják

3;Beal várható volt goes to Wizards

CHA needed a small forward and will keep Michael Kidd-Gilchrist. While Michael Jordan a big fan of MKG, source said there could be a trade

Na szerintem majd a végén, mert megint bomba számomra, hogy nem Barnes :shock: :D

21-21ig jussunk el aztán csoki :D

szerk: kemény dolgok vannak mock draft papírfecniket szét lehet tépni :D
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.29. 01:42:15

Dobtam egy hátast az 1/1-es választástól!! Ja nem.:D
1. Anthony Davis

Nem sok ideje van a Bobcats-nek cserélni. Ha 2 hetes szenvedés után sem tudnak összehozni 1 cserét, akkor komolyan kinevetem őket. (Nem mintha a 2. pick olyan nagy tragédia lenne, csak már mindenkinek beajánlották kb.)
Nem cserélt.. Gilchrist-et választották végül. Szerencsétlen csávónak nem őszinte a mosolya.:D:D Mondjuk kicsit fura nekem, hogy van bent egy dobógép és nem őt választották.
Azt a nyilatkozatot..:D:D::D
3. Breadly Beal... Nagyon szurkoltam, hogy a Cavs.hez kerüljön.:/ Ezért akartam, hogy feltradeljenek, mert a Bobcats-ből kinéztem, hogy kihagyja, de a Washington-ból már nem. Kár, pedig nagyon megnéztem volna egy Irving-Beal hátvédpárost.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.29. 01:49:53-kor.
PCsabi
aka Game90

2012.06.29. 01:41:25

Bob_Marley írta: The Mavericks, Clippers and Jazz have agreed to a trade in principle that would send Mo Williams to the Jazz and Lamar Odom from Dallas to the Clippers, as long as Mo Williams elects to opt-in on his $8.5 million contract by Saturday.
Ok, hogy Mo felesleges volt, de Odom? Bár ha feltámad, akkor még be is válhat.

Imádom, hogy Stern mindig kapja a boooo-t :mrgreen:

Davis 1/1, ezen a 7'4" wingspan-en mindig felkapom a fejem :)

Most jöhetnek a meglepetések!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.06.29. 01:42:27-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.29. 01:34:00

Blockbuster trade-re nem számítok egyáltalán, de meglepetésre a választásokkal kapcsolatban viszont igen, ahogy a podcastben is elhangzott 1/2nél már sok minden megváltozhat :D

Szokásos:
http://www.thefirstrow.eu/watch/128381/ ... draft.html

Stern kcisit értékel, mondja Heat megnyerte a második bajnoki címét, az egész terem BOOOOOOOOOOO :mrgreen:

1;Semmi extra Mr szemöldök goes to Hornets
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése