Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Varga Tamás írta:Az idei ranglistát Nadal vezeti, és a hagyományoson sem sokkal van elmaradva a svájcitól.
A mesterkéltet úgy értettem, hogy sokszor látni a szemén, hogy hiába erőlködsz, úgyis én fogok nyerni.
Nadal erőteniszt játszana csupán? Akkor ti nem sok nadal meccset láttatok életetekben. Federer soha nem fog olyan szinten játszani az alapvonalról, mint Nadal. Olyan labdákat soha nem ér el, mint amiket a monacori elér, sőt, azokbból üt nyerőt. Mit neveztek ti tenisznek? Amiben van egy ász vagy ász értékű adogatás, amit az ellenfél vagy visszakotor vagy nem. Vagy azt, amelyikben van legalább 5 ütésváltás. Engem valahogy ez utóbbi jobban vonz. Sokkal inkább nézek egy Nadal-Djokovics meccset, ami 3 óráig tart, mint egy egy óráig tartó szerva-röpte játékon alapuló Federert.
Federernek hasonló a hátránya, mint Roddick-nak, csak a svájci tud teniszezni is. Viszont Nadallal nem ér fel egyikük sem.
Salakon pedig hiába erőlködik a svájci. Az egészséges és fitt Nadalt nem fogja legyűrni. Sőt, abban sem vagyok biztos, hogy az idén bejut a RG döntőjébe.
A köpködés. Hát, ekkora hülyeséget soha nem olvastam. Ennyi erővel a világ összes futballistáját utálni kellene. De megmondom őszintén, nem nagyon vettem észre, hogy állandóan köpködne. Biztos, elkerülte a figyelmememt.
Az idei ranglistát Nadal vezeti, és a hagyományoson sem sokkal van elmaradva a svájcitól.Bogika87 írta:Kedves Tamás,
Mivel a foci igazábol a férfiak sportja így a fórumozosát is meghagyom a férfiaknak mert ha egy nő irná a véleményét úgysem számitana sokat,inkább csak olvasgatok![]()
de a tenisz már más nem hallottam még egyszer sem h Rogert mesterkéltnek vagy sunyinak nevezték volna...nem hiszem hogy az eddigi eredményeket ezekkel a tulajdonságokkal érte volna el lehet hogy nem tetszik a játékstílusa de ugyebár a tenisz az úriemberek sportja és amit a mi drága Nadal barátunk nem vesz figyelembe mivel elöszeretettel köpköd..igazán szép
![]()
ettöl függetlenül nagyra tartom a tudását salakon és persze fizikai erejét! remek teniszező...ja és remélem hogy nem borul a sorrend és marad a 2.
![]()
Üdv:
Bogi
Na, én is pont így vagyok - Federerrel. Számomra olyan mesterkéltnek tűnik. szenvtelennek és sunyinak. Nadal sokkal természetesebb, és játékosabb teniszező.kovinho írta:Gratula Nadalnak, fantasztikusan játszik mostanában.
Nagyon nagy meccs volt ez is, ahogyan az elődöntőbeli Djkovic-Nadal is.
Federernek mostanság viszont nem igazán megy, remélem visszanyerni a régi formáját, s legalább a Wimbledonban győzni tud.
Az a baj, hogy Nadal akármennyire is bizonygatja nekem, hogy azért rendes gyerek, nem szimpatikus. Federer viszont annál inkább.
MEGVAANozsimiki írta:Hamburg,döntő:
Nadal-Federer eddig:
7-5-6-7 és jön a 3.szett
hozzáteszem,h első szettben 1-5ről félig sérülten (meghúzodótt) nyert Rafa2.ban 2-5ről állt talpra,de azt hozta a svájci,aki láthatólag kummára fél Rafa-tól.
Remélem vhogy behúzza a 3.at a spanyol!
Te most kajak leírtad Magyarországot,külön?Jézusom.Varatrix írta:Ha esetleg valaki kedveli a Rögbit annak csalódottan jelentem hogy Magyar ország tegnam 1 pontal kikapott litvániától és ezzel csak csoport második. Csalódottan jöttünk haza Esztergomból, de csoport második nem rossz.
Azt nyilatkozta, hogy kiégett. Szerintem már nincs ami fűtené még tovább. Már szinte mindent megnyert amit csak lehetett.ozsimiki írta:MéééééééééééééééééérReplay írta:Henin visszavonul!
http://eurosport.yahoo.com/14052008/58/ ... ement.html![]()
![]()
Még simán benne van pár Grand Slam,nagy kedvencem...
De azért így is elég szép karriert fut/ott be![]()
GRT JUSTINE!
Szerk:
Gondolom a sorozatos kisebb-nagyobb sérülései miatt döntött így...ha kicsit szerencsésebb,akkor ennél is jóval több mindent nyert volna.