Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Valóban ez is igaz, és ennyiben tényleg magyar betegségnek is felfogható. Ettől a két dologtól lesz teljes a kép, mármint amit Te leírtál és amit én is, hiszen az éremnek két oldala van.Varga Tamás írta:Dani!Drigo írta:Ágit nem a tipikus magyar betegség érte el, hanem a tipikus magyar betegek...
Most egy picit vitatkoznék Veled.
....
Dani!Drigo írta:Ágit nem a tipikus magyar betegség érte el, hanem a tipikus magyar betegek. Amikor ment Neki, akkor hirtelen mekkora sztár lett, mindenhonnan ő folyt(ahogy Talma is), aztán most meg szinte senkit nem érdekel, alig hallani róla, az "általános" médiából, amelyikkel tele volt a múlt év vége felé, mert nem jön annyi jó eredmény. Magyarrországon csak a győzelem ér valamit, mondjuk aki olimpián pontot szerez az leszerepelt...
Ehhez már késő van. Mi található a cikkben, röviden?Krojf írta:Tamásom Drága!!!
Javasolom, hogy keress egy mai Nemzeti Sportot, üssed fel azt
a 11. oldalon, aztán olvasgass egy picit!!!
Egész oldalas Ági-interjú!!!
Minden kétkedőnek forrón ajánlom!!!
A Te Krojf komád.
Én is, eddig még Eurosporton nem is néztem, jól nyomják az m1-en, ott folytatják, ahol tavaly abbahagyták, nagyon izgalmas, lehet, hogy az F1-es kocsikról le kéne kapni 2 kereketgrecki írta:Szigorúan az egyesen nézem. A Jurószportos arcokat nagyon nem bírom. Főleg Várhegyit nem, az egy iszonyat nagy balf.sz.VIII.Henrik írta:Újra lehet könnyező Böröckit hallgatni!![]()
Hajrá Talma!
Szigorúan az egyesen nézem. A Jurószportos arcokat nagyon nem bírom. Főleg Várhegyit nem, az egy iszonyat nagy balf.sz.VIII.Henrik írta:Újra lehet könnyező Böröckit hallgatni!![]()
Hajrá Talma!