Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
hát ha neked vidám volt amit nyújtottakBob_Marley írta:Legyen vidámabb téma, kint vannak a férfi pólósok az Olimpián.
Hát ha az EB előtt azt mondják,hogy Norvég-Német elődöntő lesz, akkor arcába röhögök az illetőnek. Ez nagyon kemény, dánok franciák nincsenek ott..S.Agüero írta:Azért ez kemény. A horvátoknak legalább 9-el meg kellett verniük a lengyeleket, hogy 4 közé jussanak, sikerült nekik, méghozzá 14 góllal.Így lecsúsztak a lengyelek és a franciák is az elődöntőről.
Norvég-Német és Horvát-Spanyol elődöntő.
Szerintem Norvég-Horvát lesz ebből.
Franciáknál mikor fordult elő legutóbb, hogy nem voltak 4 között az EB-n?
Én vízilabdát is ritkán nézek, mert szerintem nem vicces hanem borzalmas, de ha EB,VB, Olimpia van akkor azért belepislantok.visca el barca írta:ritkán nézek női vizilabdát, mert viccesnek tartom, de az utobbi években oriasit fejlodott a sportág... ez mai meccs meg... megkönnyeztem noh, nem tagadom. óriásit küzdöttek a csajok és még a bírói ellenszelet is bírták (a szerb biztos ránkfújt vagy 10 kontrát)
Ott még azért van egy USA-Ausztrália-Kína, aki erős, de az elődöntő reális lehet.nzxtpo írta:Gratula innen is, gyönyörű eredmény, bár szerintem még így se lehet elvárás az olimpiai arany, de nem esélytelen.
visca el barca írta:ritkán nézek női vizilabdát, mert viccesnek tartom, de az utobbi években oriasit fejlodott a sportág... ez mai meccs meg... megkönnyeztem noh, nem tagadom. óriásit küzdöttek a csajok és még a bírói ellenszelet is bírták (a szerb biztos ránkfújt vagy 10 kontrát)