USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.15. 00:00:51

Este hajrá OKC :twisted: 2:0 már elég jó kezdés lehetne, de borzasztó nehéz lesz, de azért van ott puskapor s koránt sem játszották ki a lapjaikat a Thundernél (ahogy a Miami is tud ennél jobb lenni)

Slithernek meg köszönjük, én is csak az első rész láttam :cry:

ozsi tényleg csak kíváncsiságból te nem szintén Heat ellenes voltál ??? Nba mondjuk más mert ugye itt mindenkinek elvileg ugyanannyi sansza van, csak jól kell tudni gazdálkodni a játékosokkal és a szerződésekkel, s több szimpatikus csapat is van, de valamiért úgy rémlik te se szívlelted a Miamit?

Ezek a szuper lassított videók zseniálisak :
http://www.youtube.com/watch?v=P3TJRyQM ... =g-all-lik
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.06.14. 23:18:44

Slither írta:
socio66 írta:
Slither írta: De én is letöltöttem, hétvégén megeditálom, és felteszem vhová. :wink:
..és ha már úgyis időt feccölsz bele, tehetsz rá egy csinos feliratot is. :)
Ne viccelj, nem fogok leállni fordítani. :P
Csak kivágom a reklámokat, meg összefűzöm a 2 részt. :)
Először is köszi! Sikerült gyorsan letöltenem :D

Másodszor, pedig a te tehetségeddel,és képességeiddel az a felirat gyorsan meglenne :P :lol: 8)

Képes vagy rá Huy! :D Beszélek Gyulával, ketten összehozzátok gyorsan, no? :D

On: Ma is fentmaradok, legalábbis első félidőre tuti, elképesztő,h a Thunder folyamatosan jön fel 10+ pontos hátrányokból, kicsit se izgatja őket, nagyon hidegvérűek.

Ha bárki mással játszana döntőt a Miami (kivétel Lakers), akkor nekik drukkolnék, de ez a fiatal csapat káprázatos, remélem behúzzák.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2012.06.14. 23:06:09

Szaniszló billentyűzetéből:
http://www.sport1tv.hu/Blogok/Szaniszlo_Csaba/btt2

Két dolgot emelnék ki:

Amellett, hogy Chris Bosh a mezőny leggyengébb plusz-mínusz mutatójával (-16) zárt, 10 mezőnykísérletének mindegyike a festéken kívülről érkezett. Nem az a kérdés, hogy az erőcsatár kezd vagy sem. Az a kérdés, hogy képes-e megtalálni az egyensúlyt posztjából következő kötelezettségei és a hozható extrák között. Ha össze-vissza dobál kintről, viszont hatástalan belül és csupán 5 lepattanót szed, Bosh nem végez hasznos munkát.

A második meccs sorsdöntő lehet. Ha ezt nem viszi el a Heat, a középső három meccs Miamiban kötelezővé válik. 1985, a 2-3-2-es rendszer bevezetése óta 27 csapatból 2-nek sikerült a bravúr, igaz, az egyik éppen a 2006-os bajnok Heat volt.
Slither írta: De én is letöltöttem, hétvégén megeditálom, és felteszem vhová. :wink:
Azt megköszönném, én sem tudtam már megnézni. Ja, ha lehet, akkor zippyshare-re tedd már fel :)
socio66 írta:ezt láttátok már?
nagyon komolynak tűnik, mondjuk van egy kis space-jam-féle dejavu érzés. :)
Inkább Tapsi hapsi meg Dodó kacsa, mint ez a srác :D
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.14. 20:48:22

socio66 írta:
Ne viccelj, nem fogok leállni fordítani. :P
Csak kivágom a reklámokat, meg összefűzöm a 2 részt. :)
socio66

2012.06.14. 20:15:28

neobarca
Director del Fútbol

2012.06.14. 20:04:49

socio66 írta:ezt láttátok már?
Jónak ígérkezik, kíváncsi leszek, hogy ezt itthon is adni fogják-e... :)

Ezt a vidit linkelte már valaki?
http://www.youtube.com/watch?v=tj4kmvED ... re=related

Számomra nagyon kedves... :oops: :wink:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.14. 20:00:04

neobarca írta:
Basszus már le is törölték? Vagy csak én nem tudom megnyitni? :(
Igen, már leszedték, ezért is írtam hogy minél hamarabb nézzétek meg.
Gondolom felrakják majd vhová.

De én is letöltöttem, hétvégén megeditálom, és felteszem vhová. :wink:
socio66

2012.06.14. 18:55:35

ezt láttátok már?
neobarca
Director del Fútbol

2012.06.14. 18:11:08

Slither írta:NBATV: The Dream Team
Part 1
Part 2

Nézzétek meg (vagz szedjétek le) amíg lehet, mert nemsokára eltávolítják majd. :wink:
Basszus már le is törölték? Vagy csak én nem tudom megnyitni? :(
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.14. 15:12:06

Part 1
Part 2

Nézzétek meg (vagz szedjétek le) amíg lehet, mert nemsokára eltávolítják majd. :wink:
Azért azt meg kell hagyni, hogy az amcsik még mindig tudnak odabaszós dokumentumfilmet csinálni. Nekem nagyon bejött, érdekes, valamilyen szinten megható is és nagyon tetszenek a régi képsorok. Na meg Magic nagyon nagy arc.:D
daffy
Madridista

2012.06.14. 11:57:07

Part 1
Part 2

köszöntem

kicsit off,de csorog a nyálam
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.06.14. 10:39:34

NBATV: The Dream Team
Part 1
Part 2

csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.06.14. 10:10:07

15 pont környékén lehetetlenség tartani Durantet. vagy akkor abból az alakulna ki hogy RW és Harden meg dob 30-30 pont felett.
Ma jön a második meccs,be kell húzni szigorúan :twisted: utána 3 meccs jön Miamiban egyet szépen elhozni,és akkor nagyon közül a bajnoki cím!
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.06.14. 09:58:59

Game90 írta:Bocs, ha bárkit is untatok Iverson-nal, de ezek is zseniálisak:
http://www.youtube.com/watch?v=srVKM9aFZGc
http://www.youtube.com/watch?v=zKBMUV_2das
Hát jelentkezhet nálam egy pofonért, akit ezek untatnak :D (na és persze ha nem rühelli a kosárlabdát)

Mindig is kiakasztott amúgy, amikor azért volt megtalálva AI, hogy mekkora önző, és hogy passzolás nála nuku. Öcsém, olyan feedeket tol, hogy Nash meg Rondo is leborulhatna néha előtte....úgy hogy scorer, sőt a liga legjobbja volt benne, még mindig szép assziszt átlagokat is hozott. De tökéletes példa, amikor a Raptors ellen ugye nem bírták fogni, dobálta az 50-eket, és ezért folyamatosan kettőzni kezdték, és valami 14 asszisztot tolt, és megnyerték a meccset...na jólvan, abbahagyom, úgysem érdekel senkit :D

Első meccsről: Durant egy beteg állat. Nincs aki megfogja. James akár a hátára is ugorhatna, akkor is bedobja, ha elkezdi, nem lehet megállítani.
Valaki írta, hogy lehet 15 ponton tartaná...hát szerintem Durant már általános iskolában is 20-tól tanult meg számolni, alatta nála nem értelmezettek a számok :D
miihii
KHAL

2012.06.13. 19:33:19

NEM VICC: a Philadelphia Eagles és az Angry Birds franchise közös megegyezést írt alá, mely szerint ősszel egy Philly közontú játék kerül a piacra a hozzá kapcsolódó merchandise cucokkal együtt.

http://www.youtube.com/watch?v=Wyv1YIvE ... e=youtu.be

Forrás: bowl.hu
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.13. 19:24:18

Bob_Marley írta:Harden mostani visszahúzódását meg az előző körben is matchup miatt volt.Sefolosha jobb védő.

Érdekes volt a Bosh gondolat mert lenne benne ráció meg a Wade is de ahhoz tökösnek kell lennie valakinek, hogy Wade countyba jelentősen visszavegye Wade szerepét. S nem is tartanám jó megoldásnak, azért ő mégiscsak megtudja oldani magának a helyzetet, lenne egy Cavaliers 2.0 a Miamiból.
A Bosh-gondolathoz még annyit, hogy ehhez viszont tényleg kellene egy jó magas, mert a mostaniak alkalmatlanok bármire.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 19:19:22

Harden mostani visszahúzódását meg az előző körben is matchup miatt volt.Sefolosha jobb védő.

Érdekes volt a Bosh gondolat mert lenne benne ráció meg a Wade is de ahhoz tökösnek kell lennie valakinek, hogy Wade countyba jelentősen visszavegye Wade szerepét. S nem is tartanám jó megoldásnak, azért ő mégiscsak megtudja oldani magának a helyzetet, lenne egy Cavaliers 2.0 a Miamiból.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.13. 19:08:46

Sanama írta:
Tocy írta:Első 3 negyedben nem villogott annyira Battier mellett sem, az utolsóban meg foghatta volna James-Jordan-Pippen együtt is...

Amúgy meg nem értem ezeket a hangokat, hogy ciki lenne elveszteni két döntőt...így kimondva valahol az, de oda el is kell jutni nem? Másrészt ez az OKC egyszerűen jobb csapat nem? A tavalyi Dallast meg lehetett volna verni, az oké, de idén közel sem a Heat az esélyes...sőt.
Végülis csak egész évben azt mondták,hogy ez James éve, végre lesz gyűrű. Most akkor nem a Heat az esélyes?!
Csak hallottad, vagy néztél is meccseket?! Aki legalább a PO-t nézte, az tudja, hogy nem a Heat az esélyes. Az, hogy a média mit mond, az nem sokat jelent, inkább csak a nyomást helyezte rá még jobban Jamesre, de ezt pont egy Barca-fannak mondjam, aki átélte Mourinho médiahadjáratát? Nagy esélyes maximum az All-Starig volt a Heat.

szerk.: Cumbee egyetértek, Bosh padoztatását én is jó döntésnek tartom, kb Spo egyetlen jó húzása :D Csak ehhez kellene egy jó magas, aki pattanózik stb, nem Haslem, aki alacsony ehhez. Battier is kezdőként jobb volt mostanság, mint csereként.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.06.13. 19:07:13

Off:
Köszönöm emlékeztem rá s valóban Fekete hattyú meg a Barátság extrákkal filmben is láttam.
Nem rossz, nem rossz, egy 10es skálán gyök3 :D

És igen Game linkeltem, ennyire szoktál figyelni :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.13. 18:53:02

Game90 írta:Nem értettem, hogy miért nem James fogta őt végig, Battier-nek és Wade-nek (ha jól emlékszem D-Wade is fogta őt párszor) esélye sem volt. Miközben LBJ elit védő és még azt sem lehet mondani, hogy elfáradna, mert ő egy gép :)
Ezt én sem értem. Nagyon látszott, hogy ha lábbal tudják is követni, nincs meg a kellő magasságuk ahhoz, hogy le tudják védekezni a dobásait. Sőt, gyakorlatilag úgy dobált openeket, hogy tulajdon képen volt rajta védő, csak kézzel nem voltak ott. Engem egyébként nem érdekelne az sem, ha James elfárad és ilyen 20 pontos meccseket hoz, ha Durant-ot 15 ponton tarja. Az jól látható, hogy az nem megy, hogy James pihen védekezésben, mert így egy James-Durant dobópárbaj lesz a vége amiben Durant jobb. Pláne, hogy szerintem James iszonyat kemény védelmet kapott.
Amúgy érdekes amit Bosh-ról írsz, így belegondolva mostanában tényleg annyi a játéka, hogy megkapja, dobja. Ki kéne alakítani a játékát, mert sima magas emberként kevés, dobógépként pedig ennyi pénzért van jobb is nála. Neki az az előnye, hogy nagyon sok mindent tud, így sok mindenre lehet használni, viszont így, hogy kb semmire nincs használva, így ezért a fizetésért tartogatni luxus. Egyébként szerintem az a gond, hogy 3 extra képességű játékosnak egyszerűen nincs helye a pályán. Meg lehet nézni, hogy a Lakers-nél is visszaesett Gasol, most hogy volt már Bynum is. Az OKC-nél is a nagy 3-as addig működött jól, amíg alapszakasz volt és kevese voltak együtt a pályán. Most már, hogy megnőttek a játékpercek és a szakáll nem Durant vagy Westbrook helyett játszik legtöbbször, hanem végig mellettük, ő is sokkal kevesebbet tesz hozzá. Az sem véletlen, hogy Brooks nem is erőltette annyira.(Persze a 4 fault is nyomott a latban gondolom, de ha szükség lett volna rá, akkor kockáztatott volna.
Elméletben mennyire tartanátok azt hülyeségnek, hogy Bosh maradna 6. ember, kezdenének egy Chalmers-Wade-Battier-James-Anthony/Haslem 5-össel, majd amikor bejön Bosh, akkor csúsznának 1-et lejjebb, és mennének egy Chalmers-Battier-James-Bosh-Anthony/Haslem 5-össel? Tudom, hogy nem nagyon lehet Wade-et hosszan ültetni, meg nyilván játszana együtt az alap 5-ös is a nagy 3-asal, de én valamiért nagyon abban látom most a megoldást, hogy Wade szerepét jelentősen lecsökkentik és a többiek több lehetőséget kapnak. Ha meg nem megy 1-1 meccsen kb senkinek, akkor még mindig elő lehet venni a James+Wade ISO-t és kezdjenek a labdákkal azt amit akarnak.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.06.13. 18:51:46

Tocy írta:Első 3 negyedben nem villogott annyira Battier mellett sem, az utolsóban meg foghatta volna James-Jordan-Pippen együtt is...

Amúgy meg nem értem ezeket a hangokat, hogy ciki lenne elveszteni két döntőt...így kimondva valahol az, de oda el is kell jutni nem? Másrészt ez az OKC egyszerűen jobb csapat nem? A tavalyi Dallast meg lehetett volna verni, az oké, de idén közel sem a Heat az esélyes...sőt.
Végülis csak egész évben azt mondták,hogy ez James éve, végre lesz gyűrű. Most akkor nem a Heat az esélyes?!
Tocy
Director del Fútbol

2012.06.13. 18:50:50

Első 3 negyedben nem villogott annyira Battier mellett sem, az utolsóban meg foghatta volna James-Jordan-Pippen együtt is...

PCsabi
aka Game90

2012.06.13. 18:07:50

Most, hogy visszanéztem a meccset, ismét rá kellett jönnöm, hogy Bosh képességei offense-ben nincsenek eléggé kihasználva. Az azért hihetetlen, hogy a liga egyik legképzettebb PF-je (top 5 körüli) egy sima tripladobó/jump shooter lett, az 1-1-ek szinte eltűntek a játékából. Itt egy mix a Raptors-os éveiből, ebből is látszik, hogy sokkal többre lenne képes:
http://www.youtube.com/watch?v=OlDdjpuv2qA
Tocy írta:Még annyit, hogy ( annak ellenére, hogy az All-Starig kb mindenki sima Heat-bajnokságot várt...rajtam kívül ) akármi is lesz a döntőben, én elégedett vagyok ezzel a szezonnal, Keletet megnyertük, ez volt a "kötelező",
Én nem annyira. Egymás után 2x elbukni egy döntőt, azért kicsit ciki lenne.
socio66 írta:westbrook pedig tartott egy dobóedzést, amiből végül jól jött ki a csapat, de azért nonszensz hogy a negyedik-ötödik rontott kísérlete után is habozás nélkül ráemeli.
Ő még kezdő ebben, Kobe 3/21 FG-jéhez sehol sincs :D Amúgy lehetne hatékonyabb, jobban kiválaszthatná a dobásait, de szerintem egyáltalán nem volt rossz.
Bob_Marley írta: nba1.hu-n láttam, sírok :mrgreen:
10/10, visítok :mrgreen:

Bob biztos linkelte már, de 0:34-nél az mi? :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=YuuocACRsIQ

Bocs, ha bárkit is untatok Iverson-nal, de ezek is zseniálisak:
http://www.youtube.com/watch?v=srVKM9aFZGc
http://www.youtube.com/watch?v=zKBMUV_2das
Bob_Marley írta: Amúgy ki ez a színésznő benne? Eléggé igéző szemei vannak :lol:
Mila Kunis. Fekete hattyút azonnal nézd meg, van benne egy jó jelenet 8) :mrgreen:
Cumbee írta: szerk.2: ESPN tracking: Durant scored just 2 pts on 0/2 shooting when guarded by LeBron. Everyone else? 34 pts on 12/18 shooting.
Nem értettem, hogy miért nem James fogta őt végig, Battier-nek és Wade-nek (ha jól emlékszem D-Wade is fogta őt párszor) esélye sem volt. Miközben LBJ elit védő és még azt sem lehet mondani, hogy elfáradna, mert ő egy gép :)
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Cumbee
Entrenador del Barça

2012.06.13. 18:06:49

Bob_Marley írta:Ez a teddys rész meg akinek eszébe jutott, hogy idevág zseniális még mindig röhögök.Más azért mintha egy játékos vagy bárki mondta volna, egy nyomorult kis 30 mp részlet :D

Amúgy ki ez a színésznő benne? Eléggé igéző szemei vannak :lol:
Spoelstra-t én nem tartom annyira rossz edzőnek, bár az igaz, hogy nagyon nagy húzásai nincsenek.(Mondjuk én a Boston elleni 7. meccset annak tartom, ott meggyőződésem, hogy Bosh szerepe így volt betervezve és kb ezzel nyerte meg a Miami a meccset.) Vele szerintem az a legnagyobb gáz, hogy ő egy tipikus good guy, ide meg olyan ember kéne, aki időnként jól pofánb*ssza a celebeket, ha elszalad velük a ló. Nekem az jött le róla, hogy úgy viselkedik, mintha hímes tojáson lépkedne. Valszeg nagyon ingatag a chemistry csapaton belül és nem mer keménykedni senkivel, nehogy bombát robbantson. Ezzel a "Good job guys, just keep working." szöveggel, nem lehet meccseket fordítani. Néha kicsit oda kéne tennie magát és fel kellene tüzelnie a rosszul játszó sztárjait. Mondjuk azon a felmérésen én is nagyon meglepődtem amikor olvastam, most vagy az van, hogy tudják, hogy milyen nehéz dolga van és ahhoz képest úgy gondolják, hogy nem is csinálja rosszul, vagy csa tényleg ki akarnak toszni a heattel.:D
Bob_Marley írta:Ez a teddys rész meg akinek eszébe jutott, hogy idevág zseniális még mindig röhögök.Más azért mintha egy játékos vagy bárki mondta volna, egy nyomorult kis 30 mp részlet :D

Amúgy ki ez a színésznő benne? Eléggé igéző szemei vannak :lol:
Tényleg zseniális. Vagy 10* megnéztem már ezt a videót és sosem asszociáltam az OKC-re, de most így megnézve tényleg rohadtul passzol. A csaj amúgy Mila Kunis. Eléggé jófajta, ráadásul mostanában eléggé fel is kapták, 2009 óta volt 12 filmje és 7 filmhez be van írva, amik még nem jöttek ki.

szerk.: Egyébként a sport2-őn az ismétlést nem látta valaki? Állítólag elszállt a hang és Csabiéknak újra kellett kommentálniuk a meccset. Kíváncsi vagyok, hogy hogy lehet átéléssel leközvetíteni egy olyan
meccset, amit előző este egyszer már közvetítettél.:D

szerk.2: ESPN tracking: Durant scored just 2 pts on 0/2 shooting when guarded by LeBron. Everyone else? 34 pts on 12/18 shooting.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Cumbee 2012.06.13. 18:15:30-kor.
ktm
Capitá del Barça

2012.06.13. 17:52:56

Ha valahol tudjak, hogy kell otthon 3-bol 3-at nyerni, az Miami. Szoval a Thunder nyerheti a masodikat, no para.
Válasz küldése