Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Először is köszi! Sikerült gyorsan letöltenemSlither írta:Ne viccelj, nem fogok leállni fordítani.socio66 írta:..és ha már úgyis időt feccölsz bele, tehetsz rá egy csinos feliratot is.Slither írta: De én is letöltöttem, hétvégén megeditálom, és felteszem vhová.![]()
Csak kivágom a reklámokat, meg összefűzöm a 2 részt.
Azt megköszönném, én sem tudtam már megnézni. Ja, ha lehet, akkor zippyshare-re tedd már felSlither írta: De én is letöltöttem, hétvégén megeditálom, és felteszem vhová.
Inkább Tapsi hapsi meg Dodó kacsa, mint ez a srácsocio66 írta:ezt láttátok már?
nagyon komolynak tűnik, mondjuk van egy kis space-jam-féle dejavu érzés.
Ne viccelj, nem fogok leállni fordítani.socio66 írta:..és ha már úgyis időt feccölsz bele, tehetsz rá egy csinos feliratot is.Slither írta: De én is letöltöttem, hétvégén megeditálom, és felteszem vhová.
..és ha már úgyis időt feccölsz bele, tehetsz rá egy csinos feliratot is.Slither írta: De én is letöltöttem, hétvégén megeditálom, és felteszem vhová.
Jónak ígérkezik, kíváncsi leszek, hogy ezt itthon is adni fogják-e...socio66 írta:ezt láttátok már?
nagyon komolynak tűnik, mondjuk van egy kis space-jam-féle dejavu érzés.
Igen, már leszedték, ezért is írtam hogy minél hamarabb nézzétek meg.neobarca írta:
Basszus már le is törölték? Vagy csak én nem tudom megnyitni?
Azért azt meg kell hagyni, hogy az amcsik még mindig tudnak odabaszós dokumentumfilmet csinálni. Nekem nagyon bejött, érdekes, valamilyen szinten megható is és nagyon tetszenek a régi képsorok. Na meg Magic nagyon nagy arc.
Hát jelentkezhet nálam egy pofonért, akit ezek untatnakGame90 írta:Bocs, ha bárkit is untatok Iverson-nal, de ezek is zseniálisak:
http://www.youtube.com/watch?v=srVKM9aFZGc
http://www.youtube.com/watch?v=zKBMUV_2das
A Bosh-gondolathoz még annyit, hogy ehhez viszont tényleg kellene egy jó magas, mert a mostaniak alkalmatlanok bármire.Bob_Marley írta:Harden mostani visszahúzódását meg az előző körben is matchup miatt volt.Sefolosha jobb védő.
Érdekes volt a Bosh gondolat mert lenne benne ráció meg a Wade is de ahhoz tökösnek kell lennie valakinek, hogy Wade countyba jelentősen visszavegye Wade szerepét. S nem is tartanám jó megoldásnak, azért ő mégiscsak megtudja oldani magának a helyzetet, lenne egy Cavaliers 2.0 a Miamiból.
Csak hallottad, vagy néztél is meccseket?! Aki legalább a PO-t nézte, az tudja, hogy nem a Heat az esélyes. Az, hogy a média mit mond, az nem sokat jelent, inkább csak a nyomást helyezte rá még jobban Jamesre, de ezt pont egy Barca-fannak mondjam, aki átélte Mourinho médiahadjáratát? Nagy esélyes maximum az All-Starig volt a Heat.Sanama írta:Végülis csak egész évben azt mondták,hogy ez James éve, végre lesz gyűrű. Most akkor nem a Heat az esélyes?!Tocy írta:Első 3 negyedben nem villogott annyira Battier mellett sem, az utolsóban meg foghatta volna James-Jordan-Pippen együtt is...
Amúgy meg nem értem ezeket a hangokat, hogy ciki lenne elveszteni két döntőt...így kimondva valahol az, de oda el is kell jutni nem? Másrészt ez az OKC egyszerűen jobb csapat nem? A tavalyi Dallast meg lehetett volna verni, az oké, de idén közel sem a Heat az esélyes...sőt.
Ezt én sem értem. Nagyon látszott, hogy ha lábbal tudják is követni, nincs meg a kellő magasságuk ahhoz, hogy le tudják védekezni a dobásait. Sőt, gyakorlatilag úgy dobált openeket, hogy tulajdon képen volt rajta védő, csak kézzel nem voltak ott. Engem egyébként nem érdekelne az sem, ha James elfárad és ilyen 20 pontos meccseket hoz, ha Durant-ot 15 ponton tarja. Az jól látható, hogy az nem megy, hogy James pihen védekezésben, mert így egy James-Durant dobópárbaj lesz a vége amiben Durant jobb. Pláne, hogy szerintem James iszonyat kemény védelmet kapott.Game90 írta:Nem értettem, hogy miért nem James fogta őt végig, Battier-nek és Wade-nek (ha jól emlékszem D-Wade is fogta őt párszor) esélye sem volt. Miközben LBJ elit védő és még azt sem lehet mondani, hogy elfáradna, mert ő egy gép
Végülis csak egész évben azt mondták,hogy ez James éve, végre lesz gyűrű. Most akkor nem a Heat az esélyes?!Tocy írta:Első 3 negyedben nem villogott annyira Battier mellett sem, az utolsóban meg foghatta volna James-Jordan-Pippen együtt is...
Amúgy meg nem értem ezeket a hangokat, hogy ciki lenne elveszteni két döntőt...így kimondva valahol az, de oda el is kell jutni nem? Másrészt ez az OKC egyszerűen jobb csapat nem? A tavalyi Dallast meg lehetett volna verni, az oké, de idén közel sem a Heat az esélyes...sőt.
Én nem annyira. Egymás után 2x elbukni egy döntőt, azért kicsit ciki lenne.Tocy írta:Még annyit, hogy ( annak ellenére, hogy az All-Starig kb mindenki sima Heat-bajnokságot várt...rajtam kívül ) akármi is lesz a döntőben, én elégedett vagyok ezzel a szezonnal, Keletet megnyertük, ez volt a "kötelező",
Ő még kezdő ebben, Kobe 3/21 FG-jéhez sehol sincssocio66 írta:westbrook pedig tartott egy dobóedzést, amiből végül jól jött ki a csapat, de azért nonszensz hogy a negyedik-ötödik rontott kísérlete után is habozás nélkül ráemeli.
10/10, visítokBob_Marley írta: nba1.hu-n láttam, sírok
Mila Kunis. Fekete hattyút azonnal nézd meg, van benne egy jó jelenetBob_Marley írta: Amúgy ki ez a színésznő benne? Eléggé igéző szemei vannak
Nem értettem, hogy miért nem James fogta őt végig, Battier-nek és Wade-nek (ha jól emlékszem D-Wade is fogta őt párszor) esélye sem volt. Miközben LBJ elit védő és még azt sem lehet mondani, hogy elfáradna, mert ő egy gépCumbee írta: szerk.2: ESPN tracking: Durant scored just 2 pts on 0/2 shooting when guarded by LeBron. Everyone else? 34 pts on 12/18 shooting.
Spoelstra-t én nem tartom annyira rossz edzőnek, bár az igaz, hogy nagyon nagy húzásai nincsenek.(Mondjuk én a Boston elleni 7. meccset annak tartom, ott meggyőződésem, hogy Bosh szerepe így volt betervezve és kb ezzel nyerte meg a Miami a meccset.) Vele szerintem az a legnagyobb gáz, hogy ő egy tipikus good guy, ide meg olyan ember kéne, aki időnként jól pofánb*ssza a celebeket, ha elszalad velük a ló. Nekem az jött le róla, hogy úgy viselkedik, mintha hímes tojáson lépkedne. Valszeg nagyon ingatag a chemistry csapaton belül és nem mer keménykedni senkivel, nehogy bombát robbantson. Ezzel a "Good job guys, just keep working." szöveggel, nem lehet meccseket fordítani. Néha kicsit oda kéne tennie magát és fel kellene tüzelnie a rosszul játszó sztárjait. Mondjuk azon a felmérésen én is nagyon meglepődtem amikor olvastam, most vagy az van, hogy tudják, hogy milyen nehéz dolga van és ahhoz képest úgy gondolják, hogy nem is csinálja rosszul, vagy csa tényleg ki akarnak toszni a heattel.Bob_Marley írta:Ez a teddys rész meg akinek eszébe jutott, hogy idevág zseniális még mindig röhögök.Más azért mintha egy játékos vagy bárki mondta volna, egy nyomorult kis 30 mp részlet
Amúgy ki ez a színésznő benne? Eléggé igéző szemei vannak
Tényleg zseniális. Vagy 10* megnéztem már ezt a videót és sosem asszociáltam az OKC-re, de most így megnézve tényleg rohadtul passzol. A csaj amúgy Mila Kunis. Eléggé jófajta, ráadásul mostanában eléggé fel is kapták, 2009 óta volt 12 filmje és 7 filmhez be van írva, amik még nem jöttek ki.Bob_Marley írta:Ez a teddys rész meg akinek eszébe jutott, hogy idevág zseniális még mindig röhögök.Más azért mintha egy játékos vagy bárki mondta volna, egy nyomorult kis 30 mp részlet
Amúgy ki ez a színésznő benne? Eléggé igéző szemei vannak