Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.01.15. 10:40:53

:? :?

Nembaj! Hagyni kell,h tovább,felhőtlenűl dolgozzon ez a lány,és akkor még rengeteg szép emléket ad nekünk!

Óriási terhet rakott rá a média, (Tipikus magyar betegség :evil: ),meg úgy általában mindenki...és ez kijött...
Végig kapaszkodott a meccsben,de Remélem hamar túlteszi magát,és ott folytatja ahol tavaly abbahagyta,csupán nem kellene egyből elvárni a 4ed,meg elődőntőket tőle...még!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Vito
Llegenda del Barça

2008.01.15. 09:30:14

raulreal

2008.01.12. 13:39:44

annak idején, 1999ben én ezt "élőben" láttam, pontosabban mikor magyarországon elsőként publikálta a TV, pontosabban a Eurosport.

a Skateboard történelem legnagyobb napjának nevezik azt, az első 900 napja, nem tudom azóta sikerült e egyáltalán valakinek, na de beszéljenek helyettem a képek:

http://www.youtube.com/watch?v=967fAzRRLnQ
raulreal

2008.01.10. 12:43:32

ennyi erővel lehetne Budapest - Glasgow is, skandináv és brit rally pályákon, csak ugye az meg nem terep, bár biztos vannak olyan pályáik is.

Kovács Ági: ahogy Thorpe, most lesz csak igazán gyanús ő is...hogy mért vonult vissza oly hirtelen. (sztem egyik se doppingolt, ellentétben Phelps -el pl aki érinthetetlen)
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.09. 20:53:37

Az az európai egy hetes dakar pótlég veszprémből fog indulni, s végig magyarországon marad. Hétfőn írhatják alá a szerződést.
Új projektem, olvassátok, lájkoljátok:
http://stadionturista.blog.nepsport.hu
Rhynnblog:
http://rhynn.blog.nepsport.hu
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.01.08. 23:00:16

A Dakart szervező ASO(nem biztos,h ez a nevük) cég ígéretet tett arra,h 2009-ben egészen biztosan megrendezésre kerül a verseny,és már tavasszal kijelölik a verseny útvonalát!

Meg ha jól tudom azt is ígérték,h kárpótlásul az idén a Dakar helyett két versenyt is rendeznek,egy sivatagi rallyt és egy versenyt Európában!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 22:12:05

Bányász írta:
(és nem csak gazdaságilag)!
Ott van,Portugália,fejlett gazdaság(a miénkhez képest)és minden város,amelyik meccset rendezett el van adósodava pont az általad említett okokból (szállodák,stadionok stb.)És ez csak egy EB volt,mi lenne egy olimpiával,nálunk?????
..................................
Bányász

2008.01.08. 22:08:10

De tegyük fel,h infrastruktúrálisan oké lenne minden!És????

Az addig oké,h mondjuk a sportpályákat meg létesítményeket használni foglyuk(v fogjuk már így is úgyis láttam leírva)(bár ezt is kétlem),de a nagyobb gond az lenne,hogy mihez kezdjünk pl a szállodákkal amiket szintén építeni kéne!

Mert nem kevés ember jönne ide az biztos,és jelenleg az emberek felét nem tudnánk elszállásolni!
Megépítenénk nekik a szállodát és utánna mit kezdenénk vele?Lebontjuk őket vagy mi??Az a sajnálatos dolog,hogy túl kis ország vagyunk mi egy olimpiához(és nem csak gazdaságilag)!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:59:59

Bányász írta: Vicc ami itt megy...és még Olimpiáról merünk beszélni(örülnék ha lenne,de semmi realítása)!
Én dettó,olvastam egy szakértőt aki mondta hogy infrastrukturálisan 2060 környékére tartunk ott,hogy egy ilyen nagyszabású eseményt megrendezzünk.Szerintem ez kicsit túlzás de az illető max 20 évet "csalhatott" el.És ez a baj,hogy itt játszuk az agyunkat,azt közbe nem vesszük észre hogy mi a realitás,és teljesen igazatok van,azokba amiket leírtatok,egyszerűen nem vagyunk képesek reálisan látni a dolgokat!!!!!
Bányász

2008.01.08. 21:53:57

Én azért nem bánnám ha Ukrajna mégis megrendezné...mert akkor körbe lennénk lőve Eb-vel...!Nem kellene sokat utazni a jó fociért!
Ha lesz lehetőségem nyáron tuti kiugrok egy Eb meccsre :D

Bár Ukrajnát énse látom biztosnak,így sztem az lesz amit felvázoltatok!
Viszont ez nem is pályázat, hanem nagylelkű önfeláldozás
Ezért kéne csípkedni magunkat,hogy mi lehessünk nagylelkű önfeláldozók!
De most komolyan....háromszor megpályáztuk és az UEFA mindannyiszor ugyan azokat a stadionokat látta!Egyedül Fehérváron történt valami meg Győrbe álltak neki a dolgoknak!

Vicc ami itt megy...és még Olimpiáról merünk beszélni(örülnék ha lenne,de semmi realítása)!
Kép

messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:40:50

Homér írta:
SZVSZ meg London után nem hiszem, hogy spanyolországban lesz az olimpia, inkább Japánban vagy legalább másik kontinensen.
A jó öreg farkas Norbi mondta,de mondjuk nem lenne rossz,ha Camp Nou-ban lenen mondjuk egy Argentína-Brazilía döntő :D :D :D .De,azért én ettől a pekingi olimpiától is félek,mer térdekes lesz a kátrány meg a szmog felhők kellős közepén maratont futni,meg különben is Madridnak nics esélye Budapesttel szemben a 2016-os olimpiára :D :D :D :D .
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:37:26

messi1918 írta: Nem hinném,hogy a spanyolok megkapják,mert Madrid 2016-ban olimpiát akar( :? )és 2018 VB-t is szeretnének,és nem hiszem,hogy lemondanának ezekről egy EB miatt,szóval érdekes az egész!!!!!!!
Viszont ez nem is pályázat, hanem nagylelkű önfeláldozás :D megmutathatja, hogy ők képesek lennének VB-t is tartani.

SZVSZ meg London után nem hiszem, hogy spanyolországban lesz az olimpia, inkább Japánban vagy legalább másik kontinensen.
Rhynnblog:
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:35:29

Homér írta:
Olvastam olyat is, hogy a Spanyolok kapják a 2012-t, ha bedől a légvár, hogy ők meg támogassák a London 2016-ot.
Nem hinném,hogy a spanyolok megkapják,mert Madrid 2016-ban olimpiát akar( :? )és 2018 VB-t is szeretnének,és nem hiszem,hogy lemondanának ezekről egy EB miatt,szóval érdekes az egész!!!!!!!
rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:28:19

Dél-Afrika is életveszély, Ukrajna szintén. Van egy érzésem, hogy nem véletlenül ők kapták...

Ukránok is majd bedobják 2011-ben, aztán valakinek oda kell adni, aki 1 év alatt meg tudja rendezni, mert van megfelelő számú stadionja meg szállodája. Olaszok nem lehetnek, ez nyilvánvaló, maradnak a Franciák (ők mostanában rendeztek), Németek (VB), Spanyolok és Angolok. Ráadásul Londonban olimpia is lesz abban az évben, mindenre készen lesznek.

Összeesküvés-elmélet, de akkor is.

Olvastam olyat is, hogy a Spanyolok kapják a 2012-t, ha bedől a légvár, hogy ők meg támogassák a London 2016-ot.
Rhynnblog:
Bányász

2008.01.08. 21:25:19

Homér írta:Bányász: 25 másodperccel megelőztelek :D
Hát grat...ez van...a rutin meg az évek :D

Egyébként még az se biztos,hogy Brazilia meg tudja rendezni a jóöreg Vb-t!
Már elég sok problémáról olvastam ezzel kapcsolatban!
Kép

rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:23:07

Bányász: 25 másodperccel megelőztelek :D
Rhynnblog:
Bányász

2008.01.08. 21:21:46

utána mi lesz??????
Várjunk még azzal...nem biztos,hogy olyan hosszú életű lesz az a rotációs dolog!
Máskülönben meg 20év az azért sok idő...azalatt bármi történhet,változhat a helyzet!
Kép

rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:21:15

messi1918 írta: Én csak attól félek,hogy mondták a "rotáció" miatt ezentúl más afrikai országokban is kell majd foci VB-t tartani,és mi lesz,ha elkezdődik azzal is a cirkusz!?Mert ugye a két legkultúráltabb afrikai állam a Dél-Afrikai Közt. és Egyiptom,akkor megkapja,most Dél-Afrikai-Közt,utána 20 évre Egyiptom,de utána mi lesz??????
A Rotáció brazíliával be is zárul, ott például csak ők jelentkeztek, gyenge volt a pályázatuk, viszont el kell/kellett fogadni. Ha jól tdom, már meg is szavazták, hogy ilyen ne legyen. Mellesleg meg legközelebb 2032-ben lett volna :D
Rhynnblog:
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:18:44

Homér írta: Kb egy évig szervezik a szakaszokat.
Kellenek hozzá útvonalak, azokhoz engedélyek, meg kell írni a térképet, az itinert, ki kell találni a benzinkút helyét, a pontos menetrendet, kell egy hely, ahol a Hercules óriásgépek leszállhatnka, szálloda kell a közelben a VIP vendégeknek, kommunikáció az újságíróknak, szóval nem egyszerű.
Ezt átteni 1-2 hét alatt lehetetlen
Én csak attól félek,hogy mondták a "rotáció" miatt ezentúl más afrikai országokban is kell majd foci VB-t tartani,és mi lesz,ha elkezdődik azzal is a cirkusz!?Mert ugye a két legkultúráltabb afrikai állam a Dél-Afrikai Közt. és Egyiptom,akkor megkapja,most Dél-Afrikai-Közt,utána 20 évre Egyiptom,de utána mi lesz??????
Bányász

2008.01.08. 21:18:38

Ezt átteni 1-2 hét alatt
Nem mondtuk,hogy két hét :)
Azt írtam meglehetett volna csinálni,de nem kis időbe telt volna!
Mondjuk mivel profikról van szó,így sztem ha nagyon jól csinálják a dolgokat akkor úgy 2 hónap kellene nekik!De ha nagyon profik akkor egy is elég :wink:

Mert elég lett volna csak kikerülni/kihagyni Mauritániát,mert onnan jött a fenyegetés ha jól tudom!
Kép

rhynn
A Stadionturista
Kapcsolat:

2008.01.08. 21:13:22

Bányász írta:
Szerintem így se fogják,de amúgy ha a kezdési helyet mindig változtatják,akkor miért nem lehet a végcélt is????LEgalább most az egyszer,elmehettek volna Egyiptom fele azt kész!!!!!!!!
Már volt végcél Kairo is!
Simán meg lehetett volna változtatni csak valószínűleg nem kevés időbe tellett volna a dolog..!És így egyszerűbbnek látták lefújni az egészet(sajnos)!
Kb egy évig szervezik a szakaszokat.
Kellenek hozzá útvonalak, azokhoz engedélyek, meg kell írni a térképet, az itinert, ki kell találni a benzinkút helyét, a pontos menetrendet, kell egy hely, ahol a Hercules óriásgépek leszállhatnka, szálloda kell a közelben a VIP vendégeknek, kommunikáció az újságíróknak, szóval nem egyszerű.
Ezt átteni 1-2 hét alatt lehetetlen
Rhynnblog:
GoDJonzen

2008.01.08. 19:34:58

Ismét a pénz miatt! Ha a Dakart befejezte volna, biztos jó sokat tejelt volna a szponzoroktól! Van egy csomó neki! Most bukott 10 milkót, hát nem fog ott tapsikolni, hogy lesz ilyen "pót" rendezvény! :D A Szponzorok ilyenkor lesajnálják őt.
messi1918
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.01.08. 19:31:51

Hát a Budapest-bamako az nagyon állat,de mintazt tudjuk "az nem rally hanem,túra"Szerintem Szalay elég lekicsinylően beszélt róluk,pedig nagyon humoros,és ráadásul,jótékony célú rendezvény volt!!!!!!!
GoDJonzen

2008.01.08. 19:30:34

Itt 2 hét csúszás is egyeseknek szinte ugyanazzal felért volna mint a teljes visszavonulás! Nem biztos, hogy abba beleegyezett volna a VW és így tovább! Minden a pénzről szól semmi másról! Most is miért sírnak? a pénz miatt! Jó tudom nem kellemes elveszíteni 10 milkókat de ...:D
Bányász

2008.01.08. 19:29:24

kairoról nem tudtam,de gondolom a szervezők fejéből,nem dec 25.-én este pattant ki,hogy "HÁt holnap lefújjuk a Dakart"gondolom tudták előre,és ha tudták,elkezdhették volan már akkor a tárgyalásokat,és mondjuk kéthét csúszással lett volna Liszabon-(pl)Kairo.Vagy bármi,szóval szerintem,valamilyen úton-módon meg lehetett volabn oldani!
Hát persze,hogy nem egy nappal előtte jött az ötlet,hogy le kéne fújni!
Bár az egészet indukáló esemény nem sokkal előtte történt ha jól tudom,és a fenyegetéseket is a rajt előtt néhány nappal kapták!

Igazából én nem tudom mi áll az egésznek a hátterében,csak annyi biztos,hogy ezzel mindenki bukott!Tehát eléggé nyomós érvek szóltak a lemondása mellett!

Ismétlem még egyszer....mindenki induljon nyugodt szívvel a Budapest-Bamakon,az tuti meg lesz tartva! :D
Kép

Válasz küldése