Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ott van,Portugália,fejlett gazdaság(a miénkhez képest)és minden város,amelyik meccset rendezett el van adósodava pont az általad említett okokból (szállodák,stadionok stb.)És ez csak egy EB volt,mi lenne egy olimpiával,nálunk?????Bányász írta:
(és nem csak gazdaságilag)!
Én dettó,olvastam egy szakértőt aki mondta hogy infrastrukturálisan 2060 környékére tartunk ott,hogy egy ilyen nagyszabású eseményt megrendezzünk.Szerintem ez kicsit túlzás de az illető max 20 évet "csalhatott" el.És ez a baj,hogy itt játszuk az agyunkat,azt közbe nem vesszük észre hogy mi a realitás,és teljesen igazatok van,azokba amiket leírtatok,egyszerűen nem vagyunk képesek reálisan látni a dolgokat!!!!!Bányász írta: Vicc ami itt megy...és még Olimpiáról merünk beszélni(örülnék ha lenne,de semmi realítása)!
Ezért kéne csípkedni magunkat,hogy mi lehessünk nagylelkű önfeláldozók!Viszont ez nem is pályázat, hanem nagylelkű önfeláldozás
A jó öreg farkas Norbi mondta,de mondjuk nem lenne rossz,ha Camp Nou-ban lenen mondjuk egy Argentína-Brazilía döntőHomér írta:
SZVSZ meg London után nem hiszem, hogy spanyolországban lesz az olimpia, inkább Japánban vagy legalább másik kontinensen.
Viszont ez nem is pályázat, hanem nagylelkű önfeláldozásmessi1918 írta: Nem hinném,hogy a spanyolok megkapják,mert Madrid 2016-ban olimpiát akar()és 2018 VB-t is szeretnének,és nem hiszem,hogy lemondanának ezekről egy EB miatt,szóval érdekes az egész!!!!!!!
Nem hinném,hogy a spanyolok megkapják,mert Madrid 2016-ban olimpiát akar(Homér írta:
Olvastam olyat is, hogy a Spanyolok kapják a 2012-t, ha bedől a légvár, hogy ők meg támogassák a London 2016-ot.
Hát grat...ez van...a rutin meg az évekHomér írta:Bányász: 25 másodperccel megelőztelek
Várjunk még azzal...nem biztos,hogy olyan hosszú életű lesz az a rotációs dolog!utána mi lesz??????
A Rotáció brazíliával be is zárul, ott például csak ők jelentkeztek, gyenge volt a pályázatuk, viszont el kell/kellett fogadni. Ha jól tdom, már meg is szavazták, hogy ilyen ne legyen. Mellesleg meg legközelebb 2032-ben lett volnamessi1918 írta: Én csak attól félek,hogy mondták a "rotáció" miatt ezentúl más afrikai országokban is kell majd foci VB-t tartani,és mi lesz,ha elkezdődik azzal is a cirkusz!?Mert ugye a két legkultúráltabb afrikai állam a Dél-Afrikai Közt. és Egyiptom,akkor megkapja,most Dél-Afrikai-Közt,utána 20 évre Egyiptom,de utána mi lesz??????
Én csak attól félek,hogy mondták a "rotáció" miatt ezentúl más afrikai országokban is kell majd foci VB-t tartani,és mi lesz,ha elkezdődik azzal is a cirkusz!?Mert ugye a két legkultúráltabb afrikai állam a Dél-Afrikai Közt. és Egyiptom,akkor megkapja,most Dél-Afrikai-Közt,utána 20 évre Egyiptom,de utána mi lesz??????Homér írta: Kb egy évig szervezik a szakaszokat.
Kellenek hozzá útvonalak, azokhoz engedélyek, meg kell írni a térképet, az itinert, ki kell találni a benzinkút helyét, a pontos menetrendet, kell egy hely, ahol a Hercules óriásgépek leszállhatnka, szálloda kell a közelben a VIP vendégeknek, kommunikáció az újságíróknak, szóval nem egyszerű.
Ezt átteni 1-2 hét alatt lehetetlen
Nem mondtuk,hogy két hétEzt átteni 1-2 hét alatt
Kb egy évig szervezik a szakaszokat.Bányász írta:Már volt végcél Kairo is!Szerintem így se fogják,de amúgy ha a kezdési helyet mindig változtatják,akkor miért nem lehet a végcélt is????LEgalább most az egyszer,elmehettek volna Egyiptom fele azt kész!!!!!!!!
Simán meg lehetett volna változtatni csak valószínűleg nem kevés időbe tellett volna a dolog..!És így egyszerűbbnek látták lefújni az egészet(sajnos)!
Hát persze,hogy nem egy nappal előtte jött az ötlet,hogy le kéne fújni!kairoról nem tudtam,de gondolom a szervezők fejéből,nem dec 25.-én este pattant ki,hogy "HÁt holnap lefújjuk a Dakart"gondolom tudták előre,és ha tudták,elkezdhették volan már akkor a tárgyalásokat,és mondjuk kéthét csúszással lett volna Liszabon-(pl)Kairo.Vagy bármi,szóval szerintem,valamilyen úton-módon meg lehetett volabn oldani!