Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Elképesztő meccs volt. Bravúros teljesítmény így leiskolázni egy komoly játékerőt képviselő csapatot ( 10-5 lett a meccs vége). Gangl Edina elképesztően védett és olyan gólokat lőttek a lányok amelyeket még a férfiak is megirigyelnénekS.Agüero írta: A lányoknak már sikerült!![]()
A lányoknak már sikerült!Alfa írta:Ma vízilabda nap van. Mindkét csapatunk a döntőért játszik. A nőknek a meccse már megy ( az olaszok ellen) a fiúk negyed kilenckor kezdenek Montenegró ellen .Óriási dolog lenne ha mindkét csapat bejutna a döntőben.
Nadalnak meszeltek szerintem, kemény borításon legalábbis...kanty írta:Nadal kiesett.![]()
Hewitt pedig utolsó tornáján játszik jelenleg - miatta kezdtem anno teniszt nézni még 2001-ben. Megöregedtem.
Szerk:
Behúzta Hewitt, sima három szettben. Az utolsó ütés pedig stílszerűen egy átemelés volt.
Következő körben jöhet Ferrer.
ezt hívják zsarolásnak.Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/uszas/uszas- ... ha-2460335
Ez a Muppet show, ami megy az már azért elég szánalmas.....És itt konkrétan mindkettő fél hibás már, mint két gyerek, akik vitáznak a dömperen.....
Lehet nem ő kérte, de kapóra jött neki, ez vitathatatlan. Főleg így utólag nézve. Persze összeesküvés-elmélet szagú, de leírtam még Lacibá lemondása előtt (!!!),hogy ez egy valószínű forgatókönyv lesz. Bejött. Sok ilyen ügyet éltem már át itthon, kicsiben,nagyban...valahogy 10ből 9 esetnél hasonlóan alakultak a dolgok.Bob_Marley írta: Az hogy Gyárfás milyen ember (lehet)az nem befolyásolja azt, hogy jó döntés született. Nem érzem színjátéknak, mert nem ő kérte, hogy mondjon le és majd "visszaveszi". Plusz ebben mások keze is jócskán benne volt, miniszterelnöktől kezdve sok mindenki keze, hogy meggyőzték.
Az hogy Gyárfás milyen ember (lehet)az nem befolyásolja azt, hogy jó döntés született. Nem érzem színjátéknak, mert nem ő kérte, hogy mondjon le és majd "visszaveszi". Plusz ebben mások keze is jócskán benne volt, miniszterelnöktől kezdve sok mindenki keze, hogy meggyőzték.csababarca írta:Gyárfás meggyőzte Kisst,hogy folytassa.
Ki gondolta volna, hogy ez a sunyi aljadék ember ebből is hősként vágja ki magát![]()
![]()
Istenem,ez az ország, és az emberek megint majd kajálják befelé,hogy Gyárfás a jó ember, mert visszahívta a kapitány bácsit![]()
Nevetséges színjáték.
Továbbra is, Lacibát nem bántom, nincs miért, sajnálom hogy bábként tologatják ide-oda.
Ennyi.visca el barca írta:ugyan minek akarnák az amerikaiak?
ott van nekik ledecky meg franklin, az egyik 18, a másik 20 éves, kettejüknek van eddig 5 olimpiai meg 20 vb arany. a kövi 5 évben ezt a számot megtriplázzák