Egyéb Sportok
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Itt is GO NADAL!
Gondolom Roddick is ott lesz,neki is nagyon szorítok!
Gondolom Roddick is ott lesz,neki is nagyon szorítok!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Primitive
- Entrenador del Barça
Megint döntőzünk FedererrelBodi írta:Ott hát!
Az alsó ágon van,szóval az elődöntőben jöhet neki Nadal,Federer csak a döntőben.

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Primitive
- Entrenador del Barça
Kedvencem, Novak Djokovic ott van??Bodi írta:Ma kezdődött Madridban a Masters sorozat 8. versenye,nagyon brutális mezőny van,a világranglista első 30 helyezettjéből 28 itt van!
Ráadásul kisebb tábla van,mint egy Grand-Slam-en szóval gyorsan jönnek a nagy meccsek.
Úgyhogy minden hozzám hasonló teniszőrült tapadjon az SK-ra egész héten!
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Director del Fútbol
Ma kezdődött Madridban a Masters sorozat 8. versenye,nagyon brutális mezőny van,a világranglista első 30 helyezettjéből 28 itt van!
Ráadásul kisebb tábla van,mint egy Grand-Slam-en szóval gyorsan jönnek a nagy meccsek.

-
- Director del Fútbol
Hát igen,Phelps-en látszik talán a legjobban jelenleg,hogy doppingol,annyira egyértelmű.
Sajnos sok olyan sport van,ami már szinte csak a doppingról szól,de azért van jópár kivétel.
Nem kell messzire mennünk,az pl elég egyértelmű,hogy Messi nem dopping hatására lett ilyen jó!
Azokban a sportágakban számít sokat a dopping,ahol az erős fizikummal lehet eredményt elérni,pl. kerékpár,úszás vagy atlétika.
De pl teniszben elég valószínűtlen,hogy Federer azért röptézik így,mert jó doppingot adtak neki.
Szerencsére vannak még tiszta sportok!

Sajnos sok olyan sport van,ami már szinte csak a doppingról szól,de azért van jópár kivétel.
Nem kell messzire mennünk,az pl elég egyértelmű,hogy Messi nem dopping hatására lett ilyen jó!

Azokban a sportágakban számít sokat a dopping,ahol az erős fizikummal lehet eredményt elérni,pl. kerékpár,úszás vagy atlétika.
De pl teniszben elég valószínűtlen,hogy Federer azért röptézik így,mert jó doppingot adtak neki.

Szerencsére vannak még tiszta sportok!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Jó,tudom,h nagyon jelen van a dopping manapság már mindenhol...de pl 2000ben amikor óriási eredményeket ért el,még nem lehetett ennyire rámondani,h nah tuti dopping,mint pl manapság...ezért is szomoritott el nagyon.antiimperialista írta:Miki, ne légy naiv! Az összes "nagy" sprinter doppingol, ma már enélkül nem is lehetne jó eredményt elérni. Most Mariont beáldozták azért, hogy egy időre békén hagyják Tyson Gayt és a hozzá hasonló újhullámos tehetségeket. Ez van.ozsimiki írta:Marion beismerte![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=156404
Nagyon nagy kedvencem volt,de most visszagondolva a versenyeire,becsapottnak érzem magam,ahogy még rengeteg más rajongója is szntem....pedig tisztában vagyok vele,h ebben a sportágban szinte már mindenki ezt csinálja....de akkor is![]()
![]()
Sőt, ez nemcsak a sprintereknél, és nemcsak atlétikában van így, de erről most inkább nem írok hosszabban, korábban megtettem már.
Sosem felejtem el Faragó Richi kommentjével.
Meriiiiiióóón Joooones,Meeeeerióóóón Jones,Meeeeerióóóón Jones,fantasztikus,hogy mit tud....
Ő még nem abba a kategóriába tartozott,akire ránéztél,és tuti,h doppingol...
Mert pl most Phelps,vagy hasonlók ilyenek...

-
- Capitá del Barça
hála az égne a kajakban még nincs jelen jelentősen a doppingantiimperialista írta:Miki, ne légy naiv! Az összes "nagy" sprinter doppingol, ma már enélkül nem is lehetne jó eredményt elérni. Most Mariont beáldozták azért, hogy egy időre békén hagyják Tyson Gayt és a hozzá hasonló újhullámos tehetségeket. Ez van.ozsimiki írta:Marion beismerte![]()
![]()
![]()
![]()
Nagyon nagy kedvencem volt,de most visszagondolva a versenyeire,becsapottnak érzem magam,ahogy még rengeteg más rajongója is szntem....pedig tisztában vagyok vele,h ebben a sportágban szinte már mindenki ezt csinálja....de akkor is![]()
![]()
Sőt, ez nemcsak a sprintereknél, és nemcsak atlétikában van így, de erről most inkább nem írok hosszabban, korábban megtettem már.

Més qué un Club!!!
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Sajnos ez így van. Az atlétika mindig is egy olyan sportág volt, ahol nagyon is jelen van a dopping. Volt egy időszak, amire nagyon szívesen emlékszem. Az 1996-os olimpia sprintszámai hatalmas élményt jelentettek. 100-on Donovan Bailey, Frankie Fredericks, Ato Boldon (neki szurkoltam), és Linford Christie küzdött, 200-on pedig Fredericks, és Boldon próbálta megállítani a valaha volt legnagyobb eredményt produkáló futót, Michael Johnsont. Amikor megláttam mennyit futott, azt hittem rosszul látok. 19.32...soha nem döntik meg.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Director del Fútbol
Miki, ne légy naiv! Az összes "nagy" sprinter doppingol, ma már enélkül nem is lehetne jó eredményt elérni. Most Mariont beáldozták azért, hogy egy időre békén hagyják Tyson Gayt és a hozzá hasonló újhullámos tehetségeket. Ez van.ozsimiki írta:Marion beismerte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Talma csak 8.
Faubel 3.
Előnyünk 1 pont
Még két verseny van hátra...remélem nem nekem lesz igazam!
GO TALMA!

Előnyünk 1 pont

Még két verseny van hátra...remélem nem nekem lesz igazam!
GO TALMA!

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Komáim!
Ebben a pillanatban a balassagyarmati mozi nagytermében,
vagyis nálunk valódi Thai box-gála zajlik!
12 3 menetes mérkőzés a menü, teltházunk van!
Amelyikőtök érdeklődik eme sport iránt, az írjon serényen!
Izzít erre Benneteket Krojf komátok.
Ebben a pillanatban a balassagyarmati mozi nagytermében,
vagyis nálunk valódi Thai box-gála zajlik!
12 3 menetes mérkőzés a menü, teltházunk van!
Amelyikőtök érdeklődik eme sport iránt, az írjon serényen!
Izzít erre Benneteket Krojf komátok.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Azt olvastam,h azért jelentette be személyesen,(ismerte el),mert így kevéssel megúszhatja....

-
- Eurobarca Staff
Teljesen egyetértek azzal, amit írtál. Nekem is nagy kedvencem volt, ezt a beismerősdit, viszont nem tudom máshová tenni, minthogy a címlapokra akart kerülni megint, ha már a teljesítményéval (azt is hogyan) nem megy...ozsimiki írta:Marion beismerte![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Marion beismerte
Nagyon nagy kedvencem volt,de most visszagondolva a versenyeire,becsapottnak érzem magam,ahogy még rengeteg más rajongója is szntem....pedig tisztában vagyok vele,h ebben a sportágban szinte már mindenki ezt csinálja....de akkor is

Nagyon nagy kedvencem volt,de most visszagondolva a versenyeire,becsapottnak érzem magam,ahogy még rengeteg más rajongója is szntem....pedig tisztában vagyok vele,h ebben a sportágban szinte már mindenki ezt csinálja....de akkor is

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A szentpétervári vívó-VB-n a Szilágyi Ádán, Lontay Balázs, Nemcsik Zsolt, Decsi Tamás összetételű kardcsapat aranyérmet szerzett, s ezzel hatalmas lépést tett a pekingi részvétel felé!
Őszinte szívvel gratulálok a nagyszerű és káprázatos sikerhez! Szilágyi Ádám most vett részt először felnőtt világversenyen, és ő volt a csapat legegyenletesebb teljesítményt nyújtó tagja. Külön is gratulálok Neki!
Hajrá Magyarok

Őszinte szívvel gratulálok a nagyszerű és káprázatos sikerhez! Szilágyi Ádám most vett részt először felnőtt világversenyen, és ő volt a csapat legegyenletesebb teljesítményt nyújtó tagja. Külön is gratulálok Neki!
Hajrá Magyarok

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A szentpétervári vívó-vb-n Kulcsár Krisztián a párbajtőr egyéni versenyszámában világbajnoki aranyérmet szerzett! Hatalmas gratuláció az aranyhoz! Az alma nem esett messze a fájától, nagybátyja a négyszeres olimpiai bajnok párbatőrvívó Kulcsár Győző.
Hajrá Magyarok!
Hajrá Magyarok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varga Tamás 2007.10.06. 19:56:58-kor.

-
- Eurobarca Staff
Isten Nyugosztalja.
Szávay Ági kénytelen volt feladni a nagyeddöntőt a szöüli nemzetközi tornán. Az első játszám simán nyerte, aztán a másodikat elbukta 7-5-re, ekkor következett a combsérülés...
Szávay Ági kénytelen volt feladni a nagyeddöntőt a szöüli nemzetközi tornán. Az első játszám simán nyerte, aztán a másodikat elbukta 7-5-re, ekkor következett a combsérülés...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Director del Fútbol
Szörnyű hír!
Nekem volt szerencsém élőben találkozni vele,pár éve voltam válogatott edzőtáborban,ott tartott nekünk előadást,meg lehetett kérdezgetni,meg a tábor végén ő mérte nekünk a 60 métert.Egyébként pályafutása legszebb pillanatának a világcsúcsjavítását tartotta.Az egyik legnagyobb sportolónk volt!

Nekem volt szerencsém élőben találkozni vele,pár éve voltam válogatott edzőtáborban,ott tartott nekünk előadást,meg lehetett kérdezgetni,meg a tábor végén ő mérte nekünk a 60 métert.Egyébként pályafutása legszebb pillanatának a világcsúcsjavítását tartotta.Az egyik legnagyobb sportolónk volt!

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Lehet, hogy a fórum egy másik topicjában már volt a hír, én ide írom könnytelt szemekkel nemzetünk egy nagy sportolójának eltávozását a földi létből.
70 éves korában meghalt Zsivótzky Gyula, olimpiai arany-, és ezüstérmes kalapácsvető, a Nemzet Sportolója.
"Én vagyok az út, az igazság, és az élet,
Aki bennem hisz, nem hal meg soha!"
70 éves korában meghalt Zsivótzky Gyula, olimpiai arany-, és ezüstérmes kalapácsvető, a Nemzet Sportolója.
"Én vagyok az út, az igazság, és az élet,
Aki bennem hisz, nem hal meg soha!"