Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én váromAlcantara írta:Senki a mai meccsről? Nemsokára kezdődik. Szomorú!![]()
A mai napon meglesz a hőn áhított BL győzelem. Szeretnék maximalista lenni, 1 góllal nyerjen a Larvik, hogy a tipppmixem is bejöjjön.
Bocsi, hogy ezt írom, de én viszont nagyon elvagyok a Győr tegnapi teljesítményétől! Játszottak jobban, ebben igazad van,viszont nem BL döntőben!! Ez azért nem mindegy! Ez az első olyan BL döntőjük, amikor érezni lehet, hogy taktikailag, fizikálisan fölé növünk egy (norvég!!) ellenfélnek. A többi eddig egyáltalán nem volt meggyőző számomra, hogy jobbak vagyunk egy döntőben.Initom írta:azért én annyira nem ájultam el a Győr játékától ! Játszottak már sokkal jobban is. De a lényeg ,hogy nyertünk idegenben! Leganger egy istenheti egyet edz
![]()
A magyar klub kézilabda a csúcsán van ! Sajnálom az MKB-t hogy a Kielt (és ilyen undorító bírokat) kapott ellenfélének.
Itthon meg lesz !!!!
Hát ne is haragudj, de ez egy hatalmas sületlenség! Néhány hozzászólással lejjebb a "magyar szokásra panaszkodsz", majd magyar edzőket követelsz (és az, hogy az anyanyelv miatt, na ezt meg még inkább nem értem, főleg klubcsapat esetében nem). Eleve nem értek egyet a magyar betegségként emlegetni ezt a dolgot (tudom, te nem ezt mondtad, de sok helyről hallani), de egyértelmű, hogy jobbak vagyunk a végjátékokban mióta nem erőltetjük a magyar edzőket. Ráadásul elárulom, hogy a dán-magyar olimpiai és a francia-magyar világbanoki döntőn is Mocsai volt a szövetségi kapitány. A Kiel ellen pedig bármelyik csapat megszenvedhet ugyanígy (Barca-Kiel BL döntő nem emlékszem mikor, de nem olyan régen), a világ legjobb csapata. Fejlődési pályán vagyunk, ekkora baklövéssel kár lenne kukába dobni (magyar edzők erőltetése-->szerintem meg pont a futballban kellene erről leszokni). Ezzel párhuzamosan rendbe kell tenni az utánpótlás képzés bizonyos részeit, a bajnokság színvonalát megemelni egy picit, és ott vagyunk az elitben (klub szinten is jót tennének a légiósok szerintem).Mezner2 írta:Szerintem meg a Veszprémnek,és úgy egyáltalán bármelyik magyar csapatnak igenis MAGYAR EDZŐRE van szüksége!!! Az lenne az igazi erősítés szerintem ha mondjuk Mocsai visszaülne a padra,vagy akármelyik tehetséges magyar edző,kulcsfontosságú lenne a motiválás,és az,hogy ez a legtöbb játékos ANYANYELVÉN történjen,teljesen máshogy hangzik ugyanaz az utasítás /lelkesítés magyarul mint spanyolul,és higyjétek el,hogy ez is sokat számít!
Akár hány magyar kézi meccset néztem, mindig kicseszett velünk a bíró...visca el barca írta:csababarca írta:Nem lepődök meg,ez a kiel évek óta így van ott az FF-ben,és döntőzik,vagy nyer.az elmult 20 évben 14 német bajonki cimet nyertek, gondolom azt is a szél fujta nekik.
jobb csapat mint a veszprém, viszont most tényleg gusztustalan volt a biraskodas.
nézd meg az utóbbi években a hazai bl-meccseiket, az egyenes kieséses szakaszban,és majd rájösz.visca el barca írta:az elmult 20 évben 14 német bajonki cimet nyertek, gondolom azt is a szél fujta nekik.
jobb csapat mint a veszprém, viszont most tényleg gusztustalan volt a biraskodas.
csababarca írta:Nem lepődök meg,ez a kiel évek óta így van ott az FF-ben,és döntőzik,vagy nyer.
Igen,a bíráskodás gusztustalan volt,erre viszont Kemény Fecsó bának volt egy nagyon jó mondása (Kemény Dénes édesapja,ő volt a junior korosztályos válogatott edzője) :csababarca írta:MEzner, ez igaz,sajnos, viszont jól mondta Egri Viktor, egy téves ítéletük nem volt a bíróknak,ami minket segített volna...kint is akkor fújták oda a meccset amikor kellett,itt meg aztán végig.
Nem lepődök meg,ez a kiel évek óta így van ott az FF-ben,és döntőzik,vagy nyer. Narcissenak nagyobb respectje van mint fociban Messinek,vagy Cének a bíróknál, első félidőben már ki kellett volna szórni 3szor.,ehelyett fél perccel a végén küldték ki ELŐSZÖR!
persze dán bírók voltak, nem is kell mondani, németeknek valahogy mindig dánokat küldenek, érdekes.
Mindegy, kint kellett volna nyerni,ha hagyják, de ez felháborító volt,és nincs még egy ilyen nemzet,akikkel ezt meg lehet sorozatosan csinálni.
Sportdiplomáciánk a béka luka alatt sajnos.