Vízilabda az a sport, amit a 21. században a leginkább manipulálnak a bírók,és a leginkább megfigyelhető a bíráskodásban a következetlenség. ezért se nézem már régóta, mert ott egyre inkább megfigyelhető, hogy nagyon belenyúlnak a meccsekben.
amúgy igaz amit írsz, nyilván ha nagyon jók vagyunk, akkor hiába a bírók,akkor is nyerünk. viszont ez nem volt igaz ránk ma, csak 25 percig az első félidőben. A kiel sem játszott jól otthon, sőt, de ők akkor is megkapták a segítséget, -6ról sem véletlen álltak fel...
nah mindegy, ez van, Egri is mondta, hogy tudtuk,hogy nagyon meg kell verni őket,hogy ne nyúlhassanak bele...de ez nem jött össze, majd jövőre talán!
viszont kell erősítés, pl Laci mögé egy normális lövő, Csaszi pótolva lesz, neki már lefőtt itt a kávé, kár is volt erőltetni ma, látszott rajta,hogy nem 100asan teszi oda magát, plusz egy balátlövő Jamali mellé,mert Terzic édeskevés.
Szóval ez 3 érkező, ebből 2 garantáltan fog érkezni (irányító+balátlövő),de én keresnék egy fiatal tehetséget Nagy mögé is.
Tanulóévnek ennek a csapatnak ez jó volt,van fejlődés, már nem törlik fel velünk a padlót a pénzesebb,gazdagabb országok csapatai, ez jó dolog!
visca el barca írta:

az elmult 20 évben 14 német bajonki cimet nyertek, gondolom azt is a szél fujta nekik.
jobb csapat mint a veszprém, viszont most tényleg gusztustalan volt a biraskodas.
nézd meg az utóbbi években a hazai bl-meccseiket, az egyenes kieséses szakaszban,és majd rájösz.
Vagy csak nézd meg az odavágóját ennek a párharcnak. Nem feltűnően csinálják (bár ma igen), de olyankor amikor kell, akkor szépen elhelyeznek az ellenfélnek 1-1 kétpercet, hetest. ezt kár vitatni, nem a bundesligáról beszéltem,bár ott is panaszkodnak rájuk rendesen.
Viszont nagyon jó csapat,erősebb mint a veszprém, papíron nem kéne erre rászorulniuk,de mindig megkapják így is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."