USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.22. 14:39:58

A Spurs-OKC fel fog érni egy PO döntővel nálam.. Nem mindennapi ez a 2 csapat, mert csapatként védekezésben nagyon jók, és támadásban is hiába van 3 igazán pontszerző, nagyon jól mozog a csapat. De úgy érzem, hogy a Spurs fog továbbjutni majd a döntőbe, csak nem söpréssel hanem mondjuk 6-7 meccs alatt.

A mi győzelmünknek rettentően örülök, Bradley egyre súlyosbodó sérülésének viszont nem. Már pótolom is a meccsünket, és vajon miért nem lep meg, hogy leszednek előlünk szinte minden labdát? :D
Egy Heat vagy Pacers ellen ez végzetes lehet, de ha eddig kihúztuk akkor továbbra is menni fog.
Remélem a 6. meccsen végleg eldöntjük.
Senyera
Jugador del Barça

2012.05.22. 13:23:43

Simán legyalultak minket,de azért Go Lakers!!!!!!!!!!!!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.22. 13:11:21

Mi még nem jutottunk be, de nagy nehezen azért csak nyertünk, köszönhetően a 3ik negyedbeli Bass száguldásnak :D
Minden meccsen 10+ ponttal zárt a 3ikban egyedül ő dobott 18at míg az egész Philly 16ot :D Iszonyat sebességet tekertünk a védekezésen, ezzel meg is lett a meccs, az első félidőben ment a lébecolás, másodikban meg a lockdown D
KG is jó volt, Rondo megint 10+ assist, viszont Allen megsérült, Bradley meg nem is játszott miután már mindkét válla "leesett" s hiába injekciózzák be, fáj neki, s nem tud játszani.Teljesen szét vagyunk már esve, nincs egészséges emberünk, de megyünk tovább, s menni is kell előre.
Kevin Garnett plus-minus update, through 11 playoff games. The Celtics are a +136 with Garnett on the floor, -85 without him.

Jah és az OKC győzelmével, Lakersmentes a PO, majd jövőre :mrgreen:

SVG már nem a Magic edzője, komoly változások várhatóak Orlandoban.

Spurs-OKC meg összejött, mindenhol mindenki találgat :D Óriási párharcra van kilátás, hacsak megint nem söpör egyet a Spurs :lol: (kizárt ) Jelenleg annyira jó a SA s mindenre van válaszuk, hogy Texasból az elején nehezen fog szerintem meccset hozni az OKC.Akiknél továbbra is van 3 ember aki szállítja a pontokat, Ibaka-Perk védi a festéket Sefolosha zseniális védő, de a túloldalba is megvan ez, ráadásul bárki jöhet a padról egy 15+al, s Popovichot jobbnak érzem mint Brookst, ezért én Spurs sikert várok.
Tippem 4-2 a SA-nak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.22. 13:30:42-kor.
Kép
Kép
Kép
lijacska
Jugador del Barça

2012.05.22. 11:07:28

Bejutott a döntőbe az OKC. Tavalyi reménykedésem után, az idei már elvárt volt.
Nem láttam egy Spurs mecset sem, nem tudom őket felmérni, de meg lehet őket fogni.Nagyobb lenne az esély pályaelőnnyel.
A fontos a fejlődés, ha sikerül ezt a csapatott egybe tartani, előbb utóbb bajnok lesz.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.21. 19:44:05

Az OKC ma lezárja a párharcot, és rápihen a Spursre szerintem, a Boston pedig vért izzadva nyer a Philly ellen. Szerintem az első igazán komoly párharc a nyugati döntő lesz ebben a PO-ban :)

Bob, akkor már értem, hogy a Thunder miért adott egy meccset Kobe-éknak :D :D

szerk.: hülyeséget írtam, nyilván nagyon kemény volt a Clippers-Memphis, és a Lakers-Nuggets is, de a legminőségibb nekem a Spurs-OKC lesz :)

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hp ... 2313_n.jpg
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.21. 17:44:58

Érdekesség :D
http://infostradalive.com/post/23474658 ... rs-at-risk
Eddig 3szor volt első-második körös b2b söprés, Miami-Cavs-Orlando és mindegyik kikapott a konferencia döntőben :P
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.21. 15:46:34

Nem azt mondtam, hogy az OKC ellen ti vagytok a favoritok (szerintem sem), de a kettő közül szerintem még mindig az ő játékuk feküdne jobban a Heatnek. Aztán ki tudja..
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.21. 15:45:45

Jamest nem szerettem régen, s most se annyira de amit idén művel az valami egészen elképesztő, tegnap nem csak hogy dobott 40et meg majdnem TD-je lett, hanem gyakorlatilag az első félidpben ő tartotta a Miamit, s ha nincsen könnyen akár 20 pontos különbség is lehetett volna:

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... lHmHKzl7eU

Viszont Tocy jól írta nem elvárható, hogy James és Wade együtt 70 pont a 101-ből, 27 lepattanó a 47-ből, 15 gólpassz a 20-ból, 4 blokk a 9-ből.
És mellette James 9 assistja nem odapöcizem gólpasszok voltak, érett nagyon hatékony maximálisan odakoncentrált játékot játszik egész évben.Tényleg egy gyilkos, leütik, elnyomják bedobja-továbbadja rezzenéstelen arccal.

Jussunk el a döntig gyerekek, remélhetőleg Celtics-Spurs-szel aztán lehet tárgyalni. :lol:

OKC-nál sincs nagy pad, Harden és ennyi :D Vagy Fisher még összekapál pár triplát, de a többiek nem igazán.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.05.21. 15:48:35-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.21. 15:40:34

Nekünk az OKC sem lenne semmivel könnyebb, mivel ugyanúgy megvannak a szupersztárjaik, csak ott van minőségi magasduó, és dobni képes pad :D
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.21. 15:33:29

Bob_Marley írta:
Kalap1988 írta:Azért én nem csak az OKC-vel, hanem a Spurssel is várnék. Valóban meggyőző a játékuk és a csapategység, jelenleg én is őket tartom a legnagyobb bajnoki favoritnak,de várjuk ki azt a sorozatot, ahol már nem egyértelmű esélyesek. A Jazz egy szimpatikus csapat, de azért nem az a szint, a Clippers idén állt össze és igen csak kiszívta őket a Memphis elleni párharc, senki sem játszott nagy meccseket már tőlük a Spurs ellen. Szóval várjuk ki és ne írjuk le a Thundert sem. A Spurs borzasztó erős, de még bizonyítaniuk kell ennél 100-szor öldöklőbb párharcokban is!
Én is azt mondom azért várjunk, attól függetlenül, hogy robog a San Antonio Sweepers :lol:

Összeállás témához meg van a véleményem ezt 265-ször megbeszéltük :D De megjegyzem anno Bostonba ö9regek álltak össze már akkor is, ráadásul úgy, hogy 3-4-5 embereket adtunk cetlivel mindennel Allenért-KGért.

Viszont a Spurs-OKC témához annyit, amit tegnap is írtam, hogy szerintem a Kings-Lakers 10 évvel ezelőtti párharcra hasonlít.Két más szemlélet, de remek csapatok, s nagyon bízom a Spursben de nem lesz ez sétagalopp, ráadásul az OKC még be se jutott, de azért na :D
És szerintem ennek a párharcnak a győztese legyen akár a Spurs, akár az OKC esélyesebb a nagydöntőben.Keleten gyakorlatilag egy fekete kaszás van, aki néha lecsap teljese ki vannak tépázva a csapatok, sérülés-sérülés hátán.
Most a 4 lehetséges bejutók közül a Sixers-Pacers nagyon fiatal gárda, ott már a légkör hogy ott vannak is elég nyomasztó lehet igazi nagy vezérek nélkül de szerethető csapattal, de egy Spurs rutinból megenné őket.
Ha mi kerülünk be mint Boston Celtics gyakorlatilag egy 120%ot nyújtó KG-vel és egy Rondoval a szívben lehetne bízni, de a Spurs és az OKC ellen is kevés lenne az esély.Miaminak lehetne a legnagyobb sansza, de őket is csapatjátékban a Spurs megfogná, az OKC ellen lehetne egy érdekes párharc.

Szóval szerintem a Spurs-OKC győztese az idei szezonjának is a győztese lesz, ha csak nem az fordul elő, hogy kicsavarják egymást, s Keletről megérkezik a győztes.

Ma pedig Game 5:
Kép

LETS GO CELTICS
Én is így gondolom, viszont szerintem, ha mi jutunk be, akkor nekünk a SAS a jobb ellenfél, míg a Heatnek pont fordítva (ez utóbbit te is írod).
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.21. 15:27:11

Kalap1988 írta:Azért én nem csak az OKC-vel, hanem a Spurssel is várnék. Valóban meggyőző a játékuk és a csapategység, jelenleg én is őket tartom a legnagyobb bajnoki favoritnak,de várjuk ki azt a sorozatot, ahol már nem egyértelmű esélyesek. A Jazz egy szimpatikus csapat, de azért nem az a szint, a Clippers idén állt össze és igen csak kiszívta őket a Memphis elleni párharc, senki sem játszott nagy meccseket már tőlük a Spurs ellen. Szóval várjuk ki és ne írjuk le a Thundert sem. A Spurs borzasztó erős, de még bizonyítaniuk kell ennél 100-szor öldöklőbb párharcokban is!
Én is azt mondom azért várjunk, attól függetlenül, hogy robog a San Antonio Sweepers :lol:

Összeállás témához meg van a véleményem ezt 265-ször megbeszéltük :D De megjegyzem anno Bostonba ö9regek álltak össze már akkor is, ráadásul úgy, hogy 3-4-5 embereket adtunk cetlivel mindennel Allenért-KGért.

Viszont a Spurs-OKC témához annyit, amit tegnap is írtam, hogy szerintem a Kings-Lakers 10 évvel ezelőtti párharcra hasonlít.Két más szemlélet, de remek csapatok, s nagyon bízom a Spursben de nem lesz ez sétagalopp, ráadásul az OKC még be se jutott, de azért na :D
És szerintem ennek a párharcnak a győztese legyen akár a Spurs, akár az OKC esélyesebb a nagydöntőben.Keleten gyakorlatilag egy fekete kaszás van, aki néha lecsap teljese ki vannak tépázva a csapatok, sérülés-sérülés hátán.
Most a 4 lehetséges bejutók közül a Sixers-Pacers nagyon fiatal gárda, ott már a légkör hogy ott vannak is elég nyomasztó lehet igazi nagy vezérek nélkül de szerethető csapattal, de egy Spurs rutinból megenné őket.
Ha mi kerülünk be mint Boston Celtics gyakorlatilag egy 120%ot nyújtó KG-vel és egy Rondoval a szívben lehetne bízni, de a Spurs és az OKC ellen is kevés lenne az esély.Miaminak lehetne a legnagyobb sansza, de őket is csapatjátékban a Spurs megfogná, az OKC ellen lehetne egy érdekes párharc.

Szóval szerintem a Spurs-OKC győztese az idei szezonjának is a győztese lesz, ha csak nem az fordul elő, hogy kicsavarják egymást, s Keletről megérkezik a győztes.

Ma pedig Game 5:
Kép

LETS GO CELTICS
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.21. 15:12:45

csababarca írta:Tocy!
Az a kettő máris több lenne,mint az előző két párharcban.
A másik,amiért jó az OKC,hogy nekik elég partiban maradni az utolsó 2-3 percig,onnan meg simán meg tudják nyerni,mert hidegvérűbbek sztem mint a többi csapat.
De én az SAS ellen már nem vennék mérget a sikerükre,csak szeretném,hogy nagydöntőzzenek.
Plusz náluk a 3 scorer mellett van egy Ibaka-Perkins kettős a palánk alatt,akik igen jól végzik a munkájukat. Plusz Sefoloshát meg sem említettem.
Erős nagyon az OKC. De ez a PO,itt bármi lehet,de hogy kisöpörni nem fogja a Spurs az OKC-t az egészen biztos. egy 6-7 meccses párharc lesz.
A Spursnél nem hiszem, hogy nyugodtabbak lesznek a döntő pillanatokban.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.21. 15:06:49

Tocy!
Az a kettő máris több lenne,mint az előző két párharcban.
A másik,amiért jó az OKC,hogy nekik elég partiban maradni az utolsó 2-3 percig,onnan meg simán meg tudják nyerni,mert hidegvérűbbek sztem mint a többi csapat.
De én az SAS ellen már nem vennék mérget a sikerükre,csak szeretném,hogy nagydöntőzzenek.
Plusz náluk a 3 scorer mellett van egy Ibaka-Perkins kettős a palánk alatt,akik igen jól végzik a munkájukat. Plusz Sefoloshát meg sem említettem.
Erős nagyon az OKC. De ez a PO,itt bármi lehet,de hogy kisöpörni nem fogja a Spurs az OKC-t az egészen biztos. egy 6-7 meccses párharc lesz.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
balinteer
Capitá del Barça

2012.05.21. 14:49:17

A Clevelandet csak ne tessék szidni. Már nekünk is megvan az FP-nk,ha az idei drafton okosan húzunk,valamint értelmes lejárókat igazolunk,akkor 2 éven belül mi is tényezők lehetnénk.

Itt egy elég perverz forgatókönyv a nyárra: Minket húznak ki a lotteryn elsőnek,miénk Anthony Davis és elhúzzok a Hornets/Pelicans-ból Eric Gordont. Felébredtem.

Más: Szerintetek a GSW-nek mennyire lenne jó bolt egy Gallinari?
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.21. 14:30:12

Azért én nem csak az OKC-vel, hanem a Spurssel is várnék. Valóban meggyőző a játékuk és a csapategység, jelenleg én is őket tartom a legnagyobb bajnoki favoritnak,de várjuk ki azt a sorozatot, ahol már nem egyértelmű esélyesek. A Jazz egy szimpatikus csapat, de azért nem az a szint, a Clippers idén állt össze és igen csak kiszívta őket a Memphis elleni párharc, senki sem játszott nagy meccseket már tőlük a Spurs ellen. Szóval várjuk ki és ne írjuk le a Thundert sem. A Spurs borzasztó erős, de még bizonyítaniuk kell ennél 100-szor öldöklőbb párharcokban is!
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.21. 14:14:31

Más téma: Azt kérdezném, miért ördögtől való gondolat, h ez a párharc állhatna 3-1-re is a LAL-nak? Ezen a két meccsen az utolsó percekig vezettek. Ha Kobe semmi mást, csak ugyanazt csinálta volna, amit a Jackson érában komoly ellenfelek ellen a végjátékban szinte mindig, (betörés, magára vonás majd leosztás, általában Gasolnak), nem tudja elbarmolni a meccseket. (Vagy a legjobb ha fel se fut... Vigyorog) Ha nincsenek a LIGA FELETT ÁLLÓNAK ezek a borzalmas megoldásai, miért nyert volna törvényszerűen az Oklahoma, aki 46-47 percig nem tudta a saját játékát játszani, nem tudott előnybe kerülni? Nem értem, ezt elmagyarázhatnátok.
Ha ehhez hozzáteszem,h a Dallas ellen sem volt egyértelmű 2 mérkőzés, illetve h Russell kiugró teljesítménye létfontosságú volt a mostani meccsen, sztem egy kicsit túlértékelt ez a Thunder. Ha lehet tippelni, az eddig látottak alapján az én véleményem, h max. 2 meccset nyernek Duranték a SAS ellen.

Ezt NBA1.hu-ról másoltam, és tökéletesen egyetértek vele. Amellett, hogy borzasztóan örülnék, ha ez így is történne :D

socio: ahogy összeálltak? miért, hogyan állt össze anno a Boston? Itt mégis a fórumozók 70%-a Celticses. Vagy a Clippers? Vagy jövőre odamegy D-Will Nowitzki mellé? Vagy Stat-Melo-Chandler? Akkor most mindenkit utálni kell? Mégis hogy képzelik tényleg, hogy nem a hullagyenge Cavsben vagy a Raptorsban akartak maradni, hanem vmi címért küzdeni. A Cleveland James nélkül látjuk, hova jutott. Nem összevásárolva, de ott van egy BIG3 San Antonioban, Oklahomában is. Vagy Gasol is odament anno Bryant mellé, hogy nyerjenek egy címet. Vagy kettőt. Oké, a mi esetünk picit más, de mégsem érzek akkora különbséget, hogy mi legyünk kikiáltva közellenségnek, míg a többieknél ez ez van felejtve, és tök természetes.

A kiegészítőink gyalázatos játékát én Spo-hoz tudom visszavezetni, elnyomás nincs, az fix, főleg James tömi őket jobbnál jobb labdákkal, de tényleg még a tengerbe se tudnának betalálni. Ha csak az openeket bedobnák, akkor Battier-Chalmers-Miller-Haslem is 10 pont körüli játékos lenne.
socio66

2012.05.21. 12:25:42

[quote="Tocy"][/quote]
a heat-fikázóknak szerintem továbbra is az a bajuk, ahogy ez a csapat összeállt, nem feltétlen a játékuk.
az mondjuk érdekes kérdés, hogy a kiegészítőemberek miért használhatatlanok, james-ék 'elnyomása' miatt, vagy egyébként is formán kívül vannak, mondjuk szerintem elég valószínűtlen hogy ennyi jó képességű játékos egyidejűleg legyen ennyire gyenge, egy jobb edző talán összekapná őket.
a magam részéről örülök hogy van a heat, bár igazán egyik sztárjuk sem szimpatikus, de amikor megy nekik, akkor csodálom a játékukat.
ebből a párharcból pedig tovább fognak jutni, minden tiszteletem a pacers-é, de egyedül a miami-t sújtó sérülések, és morális problémák(?) miatt lehetnek pariban, ha rendben van a heat, akkor ők tudnak még egy fokozatot kapcsolni, ami már sok az indiana-nak.
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.21. 11:56:03

Megint a tegnapi témához lyukadunk ki.
Mindegyik csapat a saját erősségeire alapoz. Ha van a csapatodban egy LeBron James és egy Dwayne Wade, akkor normális. h elvárod tőlük, h meccseket döntsenek el. Ha van két ennyire domináns játékosod, akkor ebből következik, h a többiek háttérbe szorulnak, ez a Miaminál most hatványozottan igaz, miután Bosh nincs.
A San Antoniónak nincs ilyen kaliberű sztárja, de ott sokkal sűrűbb a csapat.

Egy focis példa:

Messi lővi a góljaink nagyon nagy részét, de ettől még nem mondhatjuk, h a Barca nem csapatként játszik. Csak ha van egy Messid, akkor azt köteles vagy kihasználni.
Nyerjen a Miami, az OKC, SAS vagy a Lakers:P egyik sem lesz a kosárlabda szégyene. Mindegyik csapat magas szinten játszik, mindegyiknek van egy stratégiája. Meglátjuk, h melyik lesz a nyerő.
Én szeretem minden sportban az egyéniségeket, kosárban pedig az erőteljes, atletikus kosárlabdát, jobban megnézek egy OKC vagy Heat meccset, mint egy Bostont vagy Spurst. DE ízlések és pofonok.

:)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.21. 11:44:55

Ronaldinho&Barca írta:Ha ez a miami megnyeri a bajnokságot, akkor az hosszú idő után egyik legnagyobb szégyen lenne. Totál 2 emberes csapat, végig erőltették az elején Wadet, amikor nem ment neki, James meg hajtott mint az őrült, tökmind1 kik még a játékosok, esetleg cserék ilyen felállással, taktikával(milyen taktika), ha nulla önbizalmuk van, inkább nyerjen a Spurs, aki csapatként játszik, mint ez a 2 az 5 ellen. Nyerjen a kosárlabda.
2 emberes csapat a Miami? Nem egy emberes csapat a Lakers? Nem 3 emberes csapat a Thunder? Rose-zal nem egy emberes csapat volt a Bulls? Nem lehet mindenki Spurs és Boston. De ez a 2 emberes Heat még mindig sokkal szimpatikusabban játszik, mint a Kobe43673183xrádobom Lakers, vagy a 0 gólpasszos Westbrook-kal, és a védekezésben 0 Durant-tel felálló OKC. Ott vannak minőségi játékosok körülöttük ( Ibaka, Perk, Sefolosha... ), vagy Kobe mellett Bynum, Gasol, de még Artest is, míg a Heatnél kinek is lehet passzolni? Battiernek egy téglára, Joelnek aki meg sem tudja fogni, Cole-nak, aki beleugrik a nála 5x nagyobb védőbe és eladja, vagy Chalmersnek, aki szintén homályközeliket dob a 3asról ( kivéve az első kettőt tegnap ). Persze könnyebb Durantnek, amikor bárkinél van a labda, az 1v1ben megveri az emberét, nem szorulnak rá az ő védekezésére, gólpasszaira, és nem csak őt kell megfogni az ellenfélnek, hanem még 4 másikat ugyanúgy. Más kérdés, hogy egy hidegvérű gyilkos, egy igazi clutch. De most azért utálni a Miamit, mert 2 értékelhető emberünk van, akik ugyanúgy passzolnak a többi dobni képtelen embernek, majd végül megoldják ketten...picit elvakultság.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.05.21. 11:29:16

Ha ez a miami megnyeri a bajnokságot, akkor az hosszú idő után egyik legnagyobb szégyen lenne. Totál 2 emberes csapat, végig erőltették az elején Wadet, amikor nem ment neki, James meg hajtott mint az őrült, tökmind1 kik még a játékosok, esetleg cserék ilyen felállással, taktikával(milyen taktika), ha nulla önbizalmuk van, inkább nyerjen a Spurs, aki csapatként játszik, mint ez a 2 az 5 ellen. Nyerjen a kosárlabda.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.05.21. 11:12:24

A Spurs az OKC ellen fog bukni meccset (remélem),de a párharcot behúzhatják,ha így játszanak mint eddig. Brutális. Tényleg egy SAS-Boston párharc lenne a legjobb,ott még gondolkodnom se kéne hogy kinek drukkoljak.
Az OKC-Bostonon bajban lennék :)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.21. 11:07:05

Sejthető volt, h James gondol egyet és produkál egy brutál meccset. Plusz még Wade is összeszedte magát a második félidőre, így az Indiánának esélye sem volt. Ha Wade és James kb. ezt vagy ennél egy kicsivel gyengébbet hoz, akkor nem lesznek izgalmak és 4-2-vel továbbmegy a Heat.

Valaki nem akarja megverni/kiejteni a San Antoniót? :P Már-már idegesítően jól játszanak és vernek meg mindenkit nagyon simán. Utolsó 31 meccsen 29-2-es a mérlegük, de ami még elképesztőbb, h két kör ment le a rájátszásból és még nem buktak meccset,

A végére pedig egy kis olvasnivaló:
http://kezdo5.hu/index.php/hirmorzsak-n ... 2012-05-21
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.21. 11:01:35

Hogy én miért nem írtam be meccs előtt a tippemet vazzeeeeeee :D Következőt éreztem de nagyon: vezetni fog az Indiana, a 3. negyedben, de max a 4. elején megfordítjuk, nyerünk, és James minimum 35 pont. Pedig most verhetném a mellem, hogy én megmondtam :D :D

Amúgy nagy show volt a 2. félidő, a két beteg emberünk elképesztő volt. Főleg James, a 40/18(!!!)/9 egészen hihetetlen. És az a 9 assziszt is milyen volt? No look Wade-nek csak egy volt, de ezen kívül legalább 3 olyan volt még, hogy csak néztem 5 mp-ig, hogy ezt hogyan is csinálta? Ja és védekezésben visszanyomta a 218 centis Hibbertet. Durant who? Ja és úgy dobott 40-et, hogy egyáltalán nem rá jött ki minden, nem csak a 9 assziszt miatt, de nem vállalt semmi lehetetlen dobást ( mint Kobe... ). Haslem 3 dobásig tudta pótolni Bosh-t, a végén azzal nyertük meg a meccset, itt látszik megint az nagyon, hogy a trolldínó mit jelent nekünk offense-ben. Ami viszont rohadtul zavar még így is, hogy Chalmers a meccs eleji két triplájától eltekintve kb pályán sem volt, Collison 54142941x verte megy röhögve, Miller sérült, Battier open tríből homály, Turiaf katasztrófa, Joel nem tudja megfogni a labdát ( de legalább defense-ben megtette, amit lehetett, és bevágta a büntetőit ). Szóval oké, most Haslem volt egy félBosh, de a két elmebeteg nem fog még1x ilyen meccset tolni...beesett minden a 2. félidőben, igaz az elsőben meg rengeteg fogalmatlan dobás ment be a Pacersnek is.

Visszaszereztük a pályaelőnyt, de ez innen még nagyon necces, Bosh nagyon kellene, mert ez a meccs most jól jött ki, és otthon azért jobbak vagyunk, reméljük a bírók sem szólnak bele ( itt most legalább 5 2+1-et hagytak síp nélkül... ), de azért vért fogunk izzadni, az fix. Viszont ha behúzzuk, onnantól egy meccs Indianában, ahol rajtuk lesz az óriási teher, nálunk meg a PO-rutin, aztán ha nem elég, akkor 7. meccs Miamiban. Let's go Heat!

Amúgy Spurs sweep 2.0, érdemes erre szót vesztegetni? :D Remélem a Thundert is így intézik el :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.21. 00:51:43

ozsimiki írta:Bob, neked csak csönd :D amennyit te gúnyolódsz itt nagy unalmadban Kobe-n,meg a Lakersen, még van mit bepótolnom a lóheréseiddel. :D
Én dicsérni is szoktam ha jól megy akár KB24-nek akár a Lakersnek :wink: , de szerencsére az utóbbi hetek téglázásához meg unclucth Kobe Bryantjéhez meg önzőségéhez nem kellek én elég csak a számokra rátekinteni, meg elolvasni 1-2 NBA írást :lol:
Na de unalmas perceimet hál Istennek nem kell sokáig a Lakersre fordítani :lol:

Aztán meg a végén még össze kapják magukat, ha ennyire kiejtjük már őket, de csak nem :D
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.21. 00:35:57

Bob, neked csak csönd :D amennyit te gúnyolódsz itt nagy unalmadban Kobe-n,meg a Lakersen, még van mit bepótolnom a lóheréseiddel. :D

Gyula kint lesz USA-ban a nyáron, már lebeszéltem vele,hogy hoz nekem szép Celtics-es klotyó papírt. :mrgreen: legalább vmi hasznuk legyen már.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Válasz küldése