Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én is így gondolom, viszont szerintem, ha mi jutunk be, akkor nekünk a SAS a jobb ellenfél, míg a Heatnek pont fordítva (ez utóbbit te is írod).Bob_Marley írta:Én is azt mondom azért várjunk, attól függetlenül, hogy robog a San Antonio SweepersKalap1988 írta:Azért én nem csak az OKC-vel, hanem a Spurssel is várnék. Valóban meggyőző a játékuk és a csapategység, jelenleg én is őket tartom a legnagyobb bajnoki favoritnak,de várjuk ki azt a sorozatot, ahol már nem egyértelmű esélyesek. A Jazz egy szimpatikus csapat, de azért nem az a szint, a Clippers idén állt össze és igen csak kiszívta őket a Memphis elleni párharc, senki sem játszott nagy meccseket már tőlük a Spurs ellen. Szóval várjuk ki és ne írjuk le a Thundert sem. A Spurs borzasztó erős, de még bizonyítaniuk kell ennél 100-szor öldöklőbb párharcokban is!
Összeállás témához meg van a véleményem ezt 265-ször megbeszéltükDe megjegyzem anno Bostonba ö9regek álltak össze már akkor is, ráadásul úgy, hogy 3-4-5 embereket adtunk cetlivel mindennel Allenért-KGért.
Viszont a Spurs-OKC témához annyit, amit tegnap is írtam, hogy szerintem a Kings-Lakers 10 évvel ezelőtti párharcra hasonlít.Két más szemlélet, de remek csapatok, s nagyon bízom a Spursben de nem lesz ez sétagalopp, ráadásul az OKC még be se jutott, de azért na
És szerintem ennek a párharcnak a győztese legyen akár a Spurs, akár az OKC esélyesebb a nagydöntőben.Keleten gyakorlatilag egy fekete kaszás van, aki néha lecsap teljese ki vannak tépázva a csapatok, sérülés-sérülés hátán.
Most a 4 lehetséges bejutók közül a Sixers-Pacers nagyon fiatal gárda, ott már a légkör hogy ott vannak is elég nyomasztó lehet igazi nagy vezérek nélkül de szerethető csapattal, de egy Spurs rutinból megenné őket.
Ha mi kerülünk be mint Boston Celtics gyakorlatilag egy 120%ot nyújtó KG-vel és egy Rondoval a szívben lehetne bízni, de a Spurs és az OKC ellen is kevés lenne az esély.Miaminak lehetne a legnagyobb sansza, de őket is csapatjátékban a Spurs megfogná, az OKC ellen lehetne egy érdekes párharc.
Szóval szerintem a Spurs-OKC győztese az idei szezonjának is a győztese lesz, ha csak nem az fordul elő, hogy kicsavarják egymást, s Keletről megérkezik a győztes.
Ma pedig Game 5:
LETS GO CELTICS
Én is azt mondom azért várjunk, attól függetlenül, hogy robog a San Antonio SweepersKalap1988 írta:Azért én nem csak az OKC-vel, hanem a Spurssel is várnék. Valóban meggyőző a játékuk és a csapategység, jelenleg én is őket tartom a legnagyobb bajnoki favoritnak,de várjuk ki azt a sorozatot, ahol már nem egyértelmű esélyesek. A Jazz egy szimpatikus csapat, de azért nem az a szint, a Clippers idén állt össze és igen csak kiszívta őket a Memphis elleni párharc, senki sem játszott nagy meccseket már tőlük a Spurs ellen. Szóval várjuk ki és ne írjuk le a Thundert sem. A Spurs borzasztó erős, de még bizonyítaniuk kell ennél 100-szor öldöklőbb párharcokban is!
A Spursnél nem hiszem, hogy nyugodtabbak lesznek a döntő pillanatokban.csababarca írta:Tocy!
Az a kettő máris több lenne,mint az előző két párharcban.
A másik,amiért jó az OKC,hogy nekik elég partiban maradni az utolsó 2-3 percig,onnan meg simán meg tudják nyerni,mert hidegvérűbbek sztem mint a többi csapat.
De én az SAS ellen már nem vennék mérget a sikerükre,csak szeretném,hogy nagydöntőzzenek.
Plusz náluk a 3 scorer mellett van egy Ibaka-Perkins kettős a palánk alatt,akik igen jól végzik a munkájukat. Plusz Sefoloshát meg sem említettem.
Erős nagyon az OKC. De ez a PO,itt bármi lehet,de hogy kisöpörni nem fogja a Spurs az OKC-t az egészen biztos. egy 6-7 meccses párharc lesz.
2 emberes csapat a Miami? Nem egy emberes csapat a Lakers? Nem 3 emberes csapat a Thunder? Rose-zal nem egy emberes csapat volt a Bulls? Nem lehet mindenki Spurs és Boston. De ez a 2 emberes Heat még mindig sokkal szimpatikusabban játszik, mint a Kobe43673183xrádobom Lakers, vagy a 0 gólpasszos Westbrook-kal, és a védekezésben 0 Durant-tel felálló OKC. Ott vannak minőségi játékosok körülöttük ( Ibaka, Perk, Sefolosha... ), vagy Kobe mellett Bynum, Gasol, de még Artest is, míg a Heatnél kinek is lehet passzolni? Battiernek egy téglára, Joelnek aki meg sem tudja fogni, Cole-nak, aki beleugrik a nála 5x nagyobb védőbe és eladja, vagy Chalmersnek, aki szintén homályközeliket dob a 3asról ( kivéve az első kettőt tegnap ). Persze könnyebb Durantnek, amikor bárkinél van a labda, az 1v1ben megveri az emberét, nem szorulnak rá az ő védekezésére, gólpasszaira, és nem csak őt kell megfogni az ellenfélnek, hanem még 4 másikat ugyanúgy. Más kérdés, hogy egy hidegvérű gyilkos, egy igazi clutch. De most azért utálni a Miamit, mert 2 értékelhető emberünk van, akik ugyanúgy passzolnak a többi dobni képtelen embernek, majd végül megoldják ketten...picit elvakultság.Ronaldinho&Barca írta:Ha ez a miami megnyeri a bajnokságot, akkor az hosszú idő után egyik legnagyobb szégyen lenne. Totál 2 emberes csapat, végig erőltették az elején Wadet, amikor nem ment neki, James meg hajtott mint az őrült, tökmind1 kik még a játékosok, esetleg cserék ilyen felállással, taktikával(milyen taktika), ha nulla önbizalmuk van, inkább nyerjen a Spurs, aki csapatként játszik, mint ez a 2 az 5 ellen. Nyerjen a kosárlabda.
Én dicsérni is szoktam ha jól megy akár KB24-nek akár a Lakersnekozsimiki írta:Bob, neked csak csöndamennyit te gúnyolódsz itt nagy unalmadban Kobe-n,meg a Lakersen, még van mit bepótolnom a lóheréseiddel.