Hogy én miért nem írtam be meccs előtt a tippemet vazzeeeeeee

Következőt éreztem de nagyon: vezetni fog az Indiana, a 3. negyedben, de max a 4. elején megfordítjuk, nyerünk, és James minimum 35 pont. Pedig most verhetném a mellem, hogy én megmondtam
Amúgy nagy show volt a 2. félidő, a két beteg emberünk elképesztő volt. Főleg James, a 40/18(!!!)/9 egészen hihetetlen. És az a 9 assziszt is milyen volt? No look Wade-nek csak egy volt, de ezen kívül legalább 3 olyan volt még, hogy csak néztem 5 mp-ig, hogy ezt hogyan is csinálta? Ja és védekezésben visszanyomta a 218 centis Hibbertet. Durant who? Ja és úgy dobott 40-et, hogy egyáltalán nem rá jött ki minden, nem csak a 9 assziszt miatt, de nem vállalt semmi lehetetlen dobást ( mint Kobe... ). Haslem 3 dobásig tudta pótolni Bosh-t, a végén azzal nyertük meg a meccset, itt látszik megint az nagyon, hogy a trolldínó mit jelent nekünk offense-ben. Ami viszont rohadtul zavar még így is, hogy Chalmers a meccs eleji két triplájától eltekintve kb pályán sem volt, Collison 54142941x verte megy röhögve, Miller sérült, Battier open tríből homály, Turiaf katasztrófa, Joel nem tudja megfogni a labdát ( de legalább defense-ben megtette, amit lehetett, és bevágta a büntetőit ). Szóval oké, most Haslem volt egy félBosh, de a két elmebeteg nem fog még1x ilyen meccset tolni...beesett minden a 2. félidőben, igaz az elsőben meg rengeteg fogalmatlan dobás ment be a Pacersnek is.
Visszaszereztük a pályaelőnyt, de ez innen még nagyon necces, Bosh nagyon kellene, mert ez a meccs most jól jött ki, és otthon azért jobbak vagyunk, reméljük a bírók sem szólnak bele ( itt most legalább 5 2+1-et hagytak síp nélkül... ), de azért vért fogunk izzadni, az fix. Viszont ha behúzzuk, onnantól egy meccs Indianában, ahol rajtuk lesz az óriási teher, nálunk meg a PO-rutin, aztán ha nem elég, akkor 7. meccs Miamiban. Let's go Heat!
Amúgy Spurs sweep 2.0, érdemes erre szót vesztegetni?

Remélem a Thundert is így intézik el