Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyetértek.Eazzy írta:Én ezzel úgy vagyok, hogy egy csapat akkor játszik jó kosárlabdát, ha a tehetségének megfelelőt megtalálja. Az OKC minek passzolja szét az agyát, minek bonyolítson, amikor ilyen atlétáik vannak, meg ilyen scorer, mint Durant, aki ha úgy tartja kedve, a félpályáról dobál buzer beatert?
Tim Duncan, Ginobili, vagy Parker meg nyilván nem fog alley-oop hegyekkel operálni, amikor képtelenek rá normálisan.
Szemre az OKC-Heat féle kosár a mutatósabb, hát hamarosan kiderül, hogy hasznosságra melyik a jobb.
Bizony, részben ezért lett a 2. kedvenc csapatom, meg mert hihetetlen hogy ilyen jó kerettel mennyi hely van a sapka alatt. Bird a GM vagy micsoda nem?Bob_Marley írta:Ma Hajrá Pacers, szerethető csapat, kifejezett nagy atom sztár nincs, de intelligens csendes, emberek, akik felmennek és játszanak, s nem kifogásokat keresnek.
Ez (is) egyértelműen Kobe hibája volt, mint az előző. Az utolsó negyedben összehozott egy erőteljes 2/10-et a szokásos ótvar shot selectionnel természetesen, az a 2 kosár is szerencse volt kb. A kegyelemdöfést igaz, hogy Gasol labdaeladása adta meg, de ennek nem kellett volna ilyen szorosnak lennie.Sanama írta:Egyszerűen nem értem a Lakers-t... 2. és most a 4. meccsen is a végén olyan amatőr hibákat csináltak, hihetetlen komolya mondom.
Most ugye Kobe is Gasol is elszórt 1-1 labdát, amit nagyon meg kellett volna tartani... Nem tudom mikor szórtak el ennyi labdát a 4.negyedben folyamatosan.
Hihetetlen milyen kis dolgokon múlik 1-1 meccs és így a továbbjutás is
Elképzelhető, hogy én írtam, nem kedvelem az ő játékát, de elismerem.Az meg hogy szimpi nem szimpi, jópofa vagy nem jópofa nem változtat a dolgon.Scorer ember, keveslem tőle nagyon a védekezést, gyakran el is önzőzi támadásban.Jamest se kedvelem, mert mindig óriásit játszik a Celtics ellenGame90 írta: Valaki írta (talán Bob?), hogy nem kedveli Durant-et, hogy a fenébe nem lehet kedvelni ezt az embert?Nagyon szimpatikus játékos.
Valaki írta (talán Bob?), hogy nem kedveli Durant-et, hogy a fenébe nem lehet kedvelni ezt az embert?Eazzy írta:Ezt nézzétek meg, én szakadtam
Kevin Durant on Jimmy Kimmel show:
http://www.youtube.com/watch?v=59eY43Y40fc
második rész ott van az ajánlóban.
Clutch.Bob_Marley írta:megint összeesés, illetve Bryant?
Spurs - Thunder szerintem izgalmas, 7 meccses párharc lenne, nálam jelen pillanatban 55-45% a SAS javára.Cumbee írta:A mostani forma alapján az OKC-LA párharcból bárki jut is tovább, a nyugati döntőben viszonylag sima Spurs győzelemre számítok.
PO statisztikákkanty írta: Bob!
Miért lenne egy Boston-Spurs az álomdöntő? Még a SAS-t megértem, h ott a helyük? De a Boston mitől olyan kiemelkedő?
Hatalmas arc. Nem nagyon lehet mellette unatkozni.Eazzy írta:Ezt nézzétek meg, én szakadtam
Kevin Durant on Jimmy Kimmel show:
http://www.youtube.com/watch?v=59eY43Y40fc
második rész ott van az ajánlóban.
Ez a lockout-os focis sztori haláliÉrted kitweeteli, hogy nem focizik valaki a környéken mert unatkozik...visszaírnak neki, erre el is megy
Hát lehűlnék, ha Durant megjelenne nálunk, hogy na akkor menjünk dobáljunk kicsit
Itt egy videó is mellé. Azért tényleg van vér a pucájában, még pislognia sem sikerült.„Lesz...rom (sűrűn használta az ’F-wordot’ és az ’S-wordot’, amit mi természetesen „kisípolunk”), hogy mit beszéltek. Ha felmegyek a pályára és kihagyom a potenciálisan győztes dobást, rögtön megszólalnak a kétkedők, hogy Kobe berezelt, Kobe X-ből csak 7-et dobott be kiélezett helyzetekben, stb. Nos, b...sszátok meg magatokat (újabb sípszó)! ...mert én nem a ti ki...aszott helyeslésetekért, vagy sz...ros jóváhagyásotokért játszok, hanem a kosárlabdázás iránti szeretetem miatt és a játék élvezetéért lépek pályára. ...és persze azért, hogy nyerjek! Ezért játszom! Legtöbbször ha más játékos érzi a feszültséget, akkor elkezd amiatt aggódni, hogy mit mondanak majd róla az emberek. Bennem nincs ilyen félelem, s ez teszi lehetővé, hogy gyorsan megfeledkezzek a rossz megoldásaimról, vagy a korábban elkövetett hibákról. Így aztán ismét nyugodtan emelhetem rá a következő dobást, s játszhatom a saját játékomat."
A LA-OKC párharc, ha ma nyer a Lakers, akkor tényleg érdekes lehet, de én jelenleg nem érzem úgy, hogy annyira egyben lenne ez a Lakers, hogy 4 meccset tudjanak hozni az OKC ellen. A Spurs meg hihetetlen, nyertek megint 10 ponttal. Lassan keresek egy jó fogadóirodát és megteszem a végső győzelmüket nagy pénzben, mert kb ott tartok, hogy nem hogy azt nem tudom elképzelni, hogy párharcot buknak, de azt is elég nehezen, hogy meccset vesztenek. A mostani forma alapján az OKC-LA párharcból bárki jut is tovább, a nyugati döntőben viszonylag sima Spurs győzelemre számítok.S egy utolsó tréfás megjegyzést fűzött még Collins a fentiekhez: „Szeretnék egyszer az életemben egy Lavoy Allen napot – nem többet, csak egyet – amikor egyszerűen mindent lesz...rok.”
2 kosaruk közt eltelt 8:15.A Spurs támadásban olyan változatosan játszik hogy nincs rá válasz és ettől mintha támadásban is lélektelenebb lenne a Clippers,egyszerűen nincs ötletük hogy mit kéne csinálni.Griffint pedig kizavarták a palánk alól és teljesen elhalt a lendülete.Eazzy írta:2:41-es a negyed vége előtt 4 pontnál jár a LAC....ez mi a jó ég???TiTiHenry írta:
És már ki is egyenlítettek.Nem nagyon láttam játszani ,de Griffin sosem tudott dobni vagy csak most nem találja el a gyűrűt középtávolról?
Csak scoreboard-ot nézek, de tényleg durva lehet. Félidőben néztem rá, akkor -10-ben volt a Spurs, azóta fordítottak. A 3. negyedből 2 perc van hátra és eddig 26-4-e aláz a Spurs. Elképesztő ez a csapat. Annyira masszív, hogy nem tudom, hogy meg lehet-e állítani. Egyelőre az is nagy kérdés, hogy meg lehet-e egyáltalán szorítani, mert mostanában ez nem nagyon sikerült senkinek sem.TiTiHenry írta:Jó meccs is lehet ez a Clippers-Spurs.
A Clippers nagyon bekezdett aztán félidőre csak feljött 10re a Spurs,pofátlanul rutinosak..
Eddig sem adtam sok esélyt a Clippersnek ,de ha ezt a meccsett plusz 24ről elbukják söprés is lehet a dologból.
Nem mintha bánnám..hajrá Spurs
(Az a jó ebben a BL döntőben hogy mindenki azt nézi és sokkal jobban fut a stream a Spurs-Clippers meccsen)
És már ki is egyenlítettek.Nem nagyon láttam játszani ,de Griffin sosem tudott dobni vagy csak most nem találja el a gyűrűt középtávolról?
2:41-es a negyed vége előtt 4 pontnál jár a LAC....ez mi a jó ég???TiTiHenry írta:
Nem tudok komoly indokokat mondani, egyszerűen nem tartom SB-esélyesnek a PhillytEazzy írta:Hát ha az előző volt Romo élete szezonja...Tocy írta:Hát Romo élete szezonját futotta, míg Vick helyzete azért picit másA Dallas is baromi jól erősített, hiányposztokra, nem hiszem, hogy Austinnak lesz még egy ilyen gyenge éve, a futójuk is visszatért, szerintem SB-esélyesek is lehetnek. A Phillyről pedig, bármennyire is szimpatikusak, ezt nem tudom elmondani.
De egyébként indokokat is várok, hogy miért is nem kontender a Philly?
Csak mert egyébként szakértők nagyrészt Eaglest mondanak...legalábbis akit eddig olvastam/láttam.
Hát ha az előző volt Romo élete szezonja...Tocy írta:Hát Romo élete szezonját futotta, míg Vick helyzete azért picit másA Dallas is baromi jól erősített, hiányposztokra, nem hiszem, hogy Austinnak lesz még egy ilyen gyenge éve, a futójuk is visszatért, szerintem SB-esélyesek is lehetnek. A Phillyről pedig, bármennyire is szimpatikusak, ezt nem tudom elmondani.