USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.18. 10:23:29

JAj de örülnék ha a Pacers kinyomná a Miamit :D
Hogy mennyire nem szeretem azt a csapatot, hihetetlen.

Wade állandóan ilyen, ha nem megy neki? Mármint átmegy durvába? :D Meg idiotaba?!

Nem lenne semmi egy Philly-Pacers keleti döntő, bár akkor már inkább a Boson legyen ott :D
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.18. 10:23:19

Kalap1988 írta:
Bob_Marley írta:Fisher kép nagyon üt :D

Kikapott a Heat, de nem is akárhogy :shock:
Tocy majd leírja a dolgokat, Spoelstra viszont tényleg érdekes kérdés lehet, Pittman volt a kezdő, fejetlenség van Haslem-Turiaf-Anthony most már Pittman is, tényleg mi is "szidjuk" Bosht, mert amúgy egy papírcsákó az ember, de sokat jelent összjátékban, hogy széthúzza a védelmet és tudnak a gladiátorok a gyűrű felé zúzni, s zsákolgatni.Most ez nincs szenved a Heat.
Másik "hunyó" Wade 2/13 :shock:
és mellette:
http://www.youtube.com/watch?v=Cd07CWc2KYw

Idén valamiért nagyon frusztált, flagrant faultok tömkelege, most ez a veszekedés, az igazi Dwayne Wade-t vissza, őt sokan szeretik, köztük én is.Battier se rossz 0/7 és az egész Heat megint 4/20 a tripláról

Pacers meg nem csokizott be, első negyedben még égtek 9el, a végére sima lett. (rohadt sok van hátra, de ez nem lesz sima párharc (7 meccses is lehet akár)és ezért is fontos Granger hogy Slitherhez került :twisted: ha meg megint bemakkol egy upsetet, ahogy a Phillynél, akkor meg pláne mindenki átérzi miért volt fontos Granger behúzása....Továbbra is rohadna le Slither :lol: )
Egyre inkább meggyőződök arról, hogy Spoelstra nem edző, kb a Mike Brown (vagy az se), Del Negro kategória. Tocy írja, hogy a kiegészítő emberek, köztük Battier nem tud dobni. Ez utóbbi esetében biztos igaz, mert játszik eleget, de a Miller-Jones kettőst szerintem az tette tönkre, hogy fogalmuk sincs, hogy mikor játszanak a teljesítményüktől függetlenül 1 vagy 25 percet (főleg Jones). Ugyanez van a center poszton.Gyengék a centereik, de döntsék már el, hogy ki a fene játszik basszus. Senki nem jó az állandó variálás. Bosh azért fontos, mert helyet csinál, mivel Haslemnek nem megy a tempó, ezért rá nem lépnek ki annyira, de Bosh ált 4-5 vagy akár 6 méterre is helyezkedik a gyűrűtől és ki kell lépniük rá, mert bedobja (kivéve a kiélezett szituációkban, meg KG ellen, mert akkor bek.lázik :D Nagyon kíváncsi lennék épp ezért a Miami-Bostonra, ha visszatérne Bosh, mert az idei KG 3-szor olyan jó, mint tavaly...). Na mindegy, azért remélem kiesnek, mert elképzelés nélküli ez a csapat eddig a rájátszásban, csak a balhé fűződik hozzájuk. A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ? :D Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...
Nagyon igaz, JJ annyira kiesett a rotációból, hogy nem is játszik. Az alapszakasz végén visszatette Spo és voltak 10+ pontos meccsei bőven. De amúgy Haslem pl tudott középtávolikat dobni, na idén ez neki se megy. Mint ahogy Battiernek a tripla. Miller meg nem kezdő, de minden meccsen játszik, és nem 5 perceket, mégsem tudja bedobni. Mondjuk ma éppen nem volt olyan rossz. A center poszt kész homály egész évben, de amíg Joel kezdett, addig legalább lehetett mondani, hogy van egy fix kezdőnk. Turiaf érkezése óta össze-vissza van variálva a dolog. Nekem még talán az tetszett a legjobban, amikor Haslem volt a C. Mindenesetre most totális a káosz, és Spo-t nem tartom képesnek arra, hogy ezt összerántsa.
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.05.18. 10:16:35

Bob_Marley írta:Fisher kép nagyon üt :D

Tocy majd leírja a dolgokat, Spoelstra viszont tényleg érdekes kérdés lehet, Pittman volt a kezdő, fejetlenség van Haslem-Turiaf-Anthony most már Pittman is, tényleg mi is "szidjuk" Bosht, mert amúgy egy papírcsákó az ember, de sokat jelent összjátékban, hogy széthúzza a védelmet és tudnak a gladiátorok a gyűrű felé zúzni, s zsákolgatni.Most ez nincs szenved a Heat.
és mellette:

Idén valamiért nagyon frusztált, flagrant faultok tömkelege, most ez a veszekedés, az igazi Dwayne Wade-t vissza, őt sokan szeretik, köztük én is.Battier se rossz 0/7 és az egész Heat megint 4/20 a tripláról

Pacers meg nem csokizott be, első negyedben még égtek 9el, a végére sima lett. (rohadt sok van hátra, de ez nem lesz sima párharc (7 meccses is lehet akár)és ezért is fontos Granger hogy Slitherhez került :twisted: ha meg megint bemakkol egy upsetet, ahogy a Phillynél, akkor meg pláne mindenki átérzi miért volt fontos Granger behúzása....Továbbra is rohadna le Slither :lol: )
Egyre inkább meggyőződök arról, hogy Spoelstra nem edző, kb a Mike Brown (vagy az se), Del Negro kategória. Tocy írja, hogy a kiegészítő emberek, köztük Battier nem tud dobni. Ez utóbbi esetében biztos igaz, mert játszik eleget, de a Miller-Jones kettőst szerintem az tette tönkre, hogy fogalmuk sincs, hogy mikor játszanak a teljesítményüktől függetlenül 1 vagy 25 percet (főleg Jones). Ugyanez van a center poszton.Gyengék a centereik, de döntsék már el, hogy ki a fene játszik basszus. Senki nem jó az állandó variálás. Bosh azért fontos, mert helyet csinál, mivel Haslemnek nem megy a tempó, ezért rá nem lépnek ki annyira, de Bosh ált 4-5 vagy akár 6 méterre is helyezkedik a gyűrűtől és ki kell lépniük rá, mert bedobja (kivéve a kiélezett szituációkban, meg KG ellen, mert akkor bek.lázik :D Nagyon kíváncsi lennék épp ezért a Miami-Bostonra, ha visszatérne Bosh, mert az idei KG 3-szor olyan jó, mint tavaly...). Na mindegy, azért remélem kiesnek, mert elképzelés nélküli ez a csapat eddig a rájátszásban, csak a balhé fűződik hozzájuk. A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ? :D Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.05.18. 09:55:30

Egyre érdekesebb ez a rájátszás. Bár összefoglalót láttam csak, de azért James megmozdulása is megérne egy misét.. :lol:
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.18. 09:54:30

Hát vezet 2-1-re a Pacers...így kikapni 20-szal áh. Battier 0/7 wtf? Wade 2/13 wtf? Wade vs Spo wtf? Chalmers, mint pontkirály...na ez tényleg wtf? :D A következő meccs még mindig Indianában lesz, ha ott nem tudunk nyerni, akkor vége. De ha nyerni tudunk, még bármi lehet, akkor visszakerül hozzánk a pályaelőny! De amellett, hogy Bosh sokkal jobban hiányzik, mint amennyire Wade hiányzott az alapszakaszban, a kiegészítő embereink elképesztően rossz teljesítménye tényleg hihetetlen. Battier a kezdőben művel ilyet...miközben a tripláiért és a védekezéséért igazoltuk, erre ma pl 0/6 kintről! További baj, hogy a BIG3 sincs sehol, James az egyetlen, aki küzd-hajt, dob, VÉDEKEZIK, bár most neki se volt jó meccse. Wade borzasztó, szinte az egész PO-ban, volt 2-3 jó meccse, ahol dobott 20 felett, de nem mentek a clutch playek, a büntetők, a mezőnyszázaléka is romlik folyamatosan...nagyon remélem, hogy ez a mai volt a mélypont neki és a csapatnak is. Itt kiesni nagy blama lenne...ez az Indiana 10-en belülre 1x sem kerülne az OKC ellen pl. Amúgy ki várt a PO előtt Indiana-Boston konf. döntőt? :D Esetleg Indiana-Philly? :D

Bosh hiánya borzasztó, így kénytelenek vagyunk kintről dobálni, bent nincs egy olyan emberünk sem, aki képes lenne megfogni a labdát. Spo össze-vissza variál, fogalma sincs, hogy ki lenne a jó megoldás, csak hát ugye nem egy ilyen PO-párharc alatt kellene ezeket próbálgatni. Most végre James-t tette PF-be, de ezt a taktikát Wade és Battier borzasztó dobószázaléka totálisan kinyírta, 2/20 ketten együtt! A triplákkal hadilábon állunk az egész PO-ban, ez a 4/20 még elviselhető nálunk :D De én nem értem, Chalmers-Battier-Miller triplagyárosok, vagy JJ is ott van, és semmi? Ha Bosh játszik, akkor legalább James mehet ki, és bent még így is van egy dobni képes játékos, aki sokkal megbízhatóbb idén, mint Wade. Viszont az esetleges kiesésünk érdekes dolgokat vet fel. Akkor szerintem mindenképp robbantani kell, kérdés, hogy hol? A nagy 3ast hol szednénk szét? Az MVP-t nem szokás eltrade-elni, Bosh látszik, hogy mennyire kell a fogalmatlan magasaink közé, Wade meg mégiscsak Wade. Marad Spo, neki mindenképp mennie kell, na de ki lehet helyette? Illetve a kiegészítőkkel is kell vmit csinálni, mert ez így nem állapot. Miller, Battier, JJ...de nevekben hol és kiket találhatunk helyettük? Emlegették sokan Nash-t, illetve december körül visszatérhet Oden, és aláírna hozzánk...Tök yo, csak egyrészt ők is nagyon kérdésesek, másrészt kiegészítő 2-3-asok nem javulnak velük semmit. Mindegy, ezeket majd a vezetőségre bízom, de én Spot akkor is elküldeném, ha továbbmegyünk innen ( kivéve, ha végül valahogy bajnokságot nyerünk ).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2012.05.18. 10:01:49-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.18. 07:41:14

Fisher kép nagyon üt :D

és mellette:

Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.17. 20:19:11

Game90 írta: Kanty, szerintem választ kaptál a kérdésedre :)
Nem. :mrgreen:
Amúgy úgy néz ki, h igen. :)
De Westbrookot figyelem, s ahogy jön egy agyatlan meccs én itt leszek, s mondom, h ugye megmondtam. :mrgreen:
Eddig tényleg nagyon éretten játszik, ő is és az egész OKC. Ha kiesik a Lakers(nem fog), akkor nekik drukkolok. :)
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
PCsabi
aka Game90

2012.05.17. 20:04:43

Csávó videói ajánlósak:
http://www.youtube.com/watch?v=S9fI9gccDPo

Kanty, szerintem választ kaptál a kérdésedre :)

Gyenge meccs volt, fogható lett volna az OKC, Westbrook rossz napot fogott ki, nem estek be neki a dobásai, de azért TO nélkül lehozta a meccset. Harden-nek a triplák nem mennek a Lakers ellen, 5 TO is sok, de legalább Artest-nek "visszaadta" a könyököst :D De igazából senkire sem mondanám, hogy monster game-et hozott. Bírók részéről is volt pár érdekes fújás. Én még mindig azt mondom, hogy a magasembereket kéne nyomatnia a Lakers-nek, Kobe 25 rádobás, Gasol + Bynum 30... Kobe-tól meg az a labdaeladás sem volt szép a végén. Most Los Angeles, de b2b, 1-et szerintem elhoz a Thunder.

Iblocka:
http://www.youtube.com/watch?v=RkkhyhIxJvo

Clutch:
In Kobe's career, he's 71-226 FGA (31.4) in one-possession games in final 24 seconds of 4th qtr/OT. NBA avg is 31.6 pct over that span.

Csak Iverson-t tudom idézni: "Practice" :mrgreen:

Kép
Sanama írta:
A végén ráadásul Blakenek illett volna azt a triplát betenni, vagy nem? :(
:mrgreen:

Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.17. 19:13:35

kanty írta:
Sanama írta: A végén ráadásul Blakenek illett volna azt a triplát betenni, vagy nem? :(
Egy playoff meccsen, 3 másodperccel a vége előtt ennél tisztább helyzetbe nem igen kerülhet egy játékos. Illett volna, de nem hibáztatom, ott már sejthető volt a bukta, előtte kellett volna jobban figyelni.
Tény, mondjuk csak nba.com összefoglaót néztem, 4perc volt, de abban Kobe 3-4labdát szórt el... Arra is lehet fogni éppenséggel. De lényegtelen.

4-2vel továbbmegy a Lakers :twisted: :twisted: :twisted:
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.17. 19:12:43

Sanama írta: A végén ráadásul Blakenek illett volna azt a triplát betenni, vagy nem? :(
Egy playoff meccsen, 3 másodperccel a vége előtt ennél tisztább helyzetbe nem igen kerülhet egy játékos. Illett volna, de nem hibáztatom, ott már sejthető volt a bukta, előtte kellett volna jobban figyelni.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.17. 18:57:00

kanty írta:
socio66 írta:hát nem hittem volna hogy visszajön a thunder, mikor két perccel a vége előtt héttel ment a lakers, ráadásul csak az erőlködés ment hazai részről, és az utolsó kosarukat négy perccel korábban dobták.
aztán jött harden, majd kétszer eladta érthetetlen módon a lakers, és utána már a thunder-nél volt a lélektani előny.
épp tegnap, vagy előtte írta valaki, hogy mi lesz ha szorongatott helyzetben lesz a thunder, hát most azért bizonyították hogy fejben is nagyon erősek, a végén szinte esélytelen volt elöl a lakers, harden és durant pedig hozta a kosarakat nehéz helyzetekből.
nagyon fontos volt ez a meccs, ha itt nyert volna a lakers, fáradtság és b2b ide-oda, szerintem új párharc kezdődik, lélektanilag nagyon sokat jelentett volna nekik egy győzelem a -29 után.

így legyen. :)
Én hoztam volt fel. Reggel sajnos megláttam az eredményt facen :twisted: s látva, h h kaptunk ki nem igazán volt kedvem megnézni a meccset.
Nagy kár, ha most nyertünk volna, akkor reális esély lett volna a továbbjutásra, így sajnos már nincs.
Most b2b abból szerintem egyet hozunk, aztán otthon a Thunder befejezi.
:?
A végén ráadásul Blakenek illett volna azt a triplát betenni, vagy nem? :(
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.17. 18:13:14

Bob_Marley írta:Eddig ez történt a PO-ban
Első hét összefoglaló
Második hét összefoglaló

Hihetetlen milyen jó 2 videó, szuper lassításokkal, mindennel.
Tényleg szuper... 8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
kanty
Llegenda del Barça

2012.05.17. 18:06:27

socio66 írta:hát nem hittem volna hogy visszajön a thunder, mikor két perccel a vége előtt héttel ment a lakers, ráadásul csak az erőlködés ment hazai részről, és az utolsó kosarukat négy perccel korábban dobták.
aztán jött harden, majd kétszer eladta érthetetlen módon a lakers, és utána már a thunder-nél volt a lélektani előny.
épp tegnap, vagy előtte írta valaki, hogy mi lesz ha szorongatott helyzetben lesz a thunder, hát most azért bizonyították hogy fejben is nagyon erősek, a végén szinte esélytelen volt elöl a lakers, harden és durant pedig hozta a kosarakat nehéz helyzetekből.
nagyon fontos volt ez a meccs, ha itt nyert volna a lakers, fáradtság és b2b ide-oda, szerintem új párharc kezdődik, lélektanilag nagyon sokat jelentett volna nekik egy győzelem a -29 után.

Én hoztam volt fel. Reggel sajnos megláttam az eredményt facen :twisted: s látva, h h kaptunk ki nem igazán volt kedvem megnézni a meccset.
Nagy kár, ha most nyertünk volna, akkor reális esély lett volna a továbbjutásra, így sajnos már nincs.
Most b2b abból szerintem egyet hozunk, aztán otthon a Thunder befejezi.
:?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.17. 17:18:44

Eddig ez történt a PO-ban
Első hét összefoglaló
Második hét összefoglaló

Hihetetlen milyen jó 2 videó, szuper lassításokkal, mindennel.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.17. 17:06:40

Amúgy azt sem lehet mondani, hogy hadilábon állnak a szerencsével...a Dallas ellen az első két meccs után ha ez a szerencse a Mavsnél van, akkor 0-2, és nem 2-0, valamint ha most is a végén nem csinál ilyen érthetetlen dolgokat a Lakers, akkor 1-1. Amellett, hogy vannak félelmetes meccseik, bizony némi szentléleki segítséggel a szorosakat is behúzzák...
socio66

2012.05.17. 16:48:08

hát nem hittem volna hogy visszajön a thunder, mikor két perccel a vége előtt héttel ment a lakers, ráadásul csak az erőlködés ment hazai részről, és az utolsó kosarukat négy perccel korábban dobták.

Kép

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.17. 01:34:48

33-28 az állás, s ez nem a félidő, hanem bizony az első negyed vége :D Philly mindent bedob, illetve kihasználja az 1-2 elcsúszásunkat védekezésben.Young az egész sorozatban idáig elég halovány volt (egész Po-ban is eddig talán) most nagyon jól szállt be és Holiday is bedob mindent, dudaszóban Lou is bevágott egy tríít nekünk :?
Tőlünk Rondo volt aki szállította a pontokat, volt olyan időszak amikor zsinór 11et ő dobott nálunk, PP zsákolt 2őt is egymás után, talán valamit javult a térde, durva adat volt, hogy az előző 7 pont minden idők 4ik legrosszabb pontmennyiség tőle ...Már most 9nél jár, úgyhogy ez most nem fenyegeti. :D
KG sajnos hamar beszedett 2 faultot, erre nagyon kell figyelni, nélküle megint a védekezés hmmm...Mikor lement 14-12re vezettünk utána 6 perc alatt kaptunk 21-et.....

Érdekesség a Philly az első csapat aki zsinór 3 olyan PO meccset játszott amin 1 pont döntött, ellenünk 2 illetve a Bulls elleni 6ik meccs :D Mostanában aki Sixers meccset néz, thrillere számíthat :D

Lavoy Allen 3 faulttal, nem bánjuk :D KG eléggé elindul a 2ik negyedben jó, hogy az embere meg faultproblémákkal is küzd.Sok lerohanás pontot szerzünk, agresszívek vagyunk támadjuk a gyűrűt azonnal a labdaszerzésből, remek.Ennyit jelent Kevin GARNETT 4 pontot kaptunk 6 perc alatt, ott vagyunk mindenhol, nincsenek buta elváltások, szól az öreg kinek hova kell mozogni, beragadt a Philly :D
30+ Celtics lerohanja az éppen 20akat betöltő Philly játékosokat, Are you kidding me :lol:
32-16ra nyertük ezt a negyedet, KG végigtolta az egész másodikat :shock: Róla szólt minden 15öt vágott a negyedben, védekezésben meg csak tempók jöttek a Phillytől, s azok is rossz százalékkal, megyünk 11el a szünetben 60-49, nyerni kell ma :D

Nagyot változott a világ megyünk 23al 89-66 a negyed vége.
A Philly az első negyedben dobott 33at, azóta 2 negyed alatt ugyanennyit.KG 24 percet volt fent egész meccsen s val. már nem is jön vissza s ennyi idő alatt 23 pont 11 pati tőle.Minden rólunk szól, jöhet a garbage time, kell is a pihenő a kezdőnek.

Zseniális Red Bull reklám közben :D
http://www.youtube.com/watch?v=DRWYNUvGohY

KG-t visszahoztuk a 4ikre, Young ficánkol a Phillynél az idei PO legjobb meccse a számára, a csapatának viszont nem igazán :D
Doc időkérésnél +20nál, Gyerekek VÉDEKEZÉS, mindenki figyeljen a védekezésre :D Classic Celtic :D
107-91 a vége
Kép

Pénteken negyedik meccs, pályaelőny megint itt :D

Thunder megint nyert 77-75re 2 perccel a vége előtt 75-68ra ment a Lakers, s kikaptak :D Nyilván 1 ember nyakába nem lehet varrni, de a végén Bryant kihagyott 2 dobást, s volt egy eladott labdája, amiből Durant simán besétált ziccerig.És az OKC megint nyert egy szoros meccset, jön 2 meccs LA-ben meglepne ha mindkettőt hozná a Lakers, ráadásul b2b, meglátjuk.

Welcome back Paul Pierce :D :
http://www.youtube.com/watch?v=qutUyGei ... re=g-all-u
http://www.youtube.com/watch?v=mn2o1Wqf ... re=g-all-u

KG-t meg semmivel nem lehet megzavarni:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... RGP1jkQzAg
Azért nem egyszerű ez a Philly drukker :D
Kép
Kép
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.05.16. 21:40:03

Nagyon jó meccs volt a Heat-Pacers game2!
Remek kis párharc lesz, szeressük mi az ilyen kosarat :) A Meccsen összesen 4 tripla vagy 30 próbálkozásból. Méltó ellenfele a Pacers a Heatnek.
Spurs meccsét még nem láttam, de örülök a győzelemnek.

A mi meccsünket megint nem látom élőbe, de majd álmomban szurkolok, hogy legyen meg az idegenbeli győzelem.
Tocy
Director del Fútbol

2012.05.16. 15:39:12

Kikaptunk...valahol várható volt, de azért picit mégis megütött. Igaz szoros volt, de akkor is, már az Indiananál van a pályaelőny. Ami ennél sokkal aggasztóbb, az a gyökér edzőnk, aki képtelen normális csapatot összerakni ezekből az emberekből. Most komolyan, mit kell csinálnia, hogy Battier-Miller-Chalmers-Haslem ennyire gyalázatos legyen? Amúgy mind a 4en nagyszerű és hasznos játékosok, de idén fejenként max 10 jó meccsük volt. Így meg ugye ha még Bosh is kiesik, aki az egyetlen dobni képes magasunk, akkor minden marad James-re és Wade-re, aztán van körülöttük három csapattársuk, akik semmire sem használhatók. Sem James, sem Wade nem vádolható önzőséggel, de egyszerűen halálra idegesít, amikor Battier az open trít kidobja a 4. sorba kis túlzással...Wade meg idén már nem az első de nem is a második flagrant-jét mutatta be, most már tényleg elég lesz ebből, és ideje lesz a játékra koncentrálni, mert az bizony elmarad a világklasszistól ebben a szezonban.
PCsabi
aka Game90

2012.05.16. 15:23:47

Clippers zakó nem lepett meg, ennek a LAC-nak kell még 1-2 év, hogy komolyan lehessen őket venni, Spurs meg rohadt erős. Heat veresége sem volt hatalmas meglepetés nekem. Bosh-t sokan lefikázzák, de nagyon fontos eleme a Miami-nak, nélküle még egy Indiana ellen is meg kell szenvedniük. Kiegészítő játékosok nullák, MM, Haslem, Chalmers, Battier négyesnek össze kell kapnia magát. Wade-nek meg megint volt egy csúnya szabálytalansága, mostanában egyre többször fordul vele elő...
kanty írta: ...
Még a végén megkedveled Westy-t :mrgreen: De idáig bejött a megérzésem vele kapcsolatban, mondjuk ha rajta fog elmenni 1-2 meccs, akkor bekussolok :lol:

KD és RW meg mindig ilyen üresen fognak dobálni, kb. csak abban reménykedhettek, hogy kifognak 1-2 rossz estét. Westbrook - Kobe-t én sem értettem, mondjuk teljesen mindegy, hogy ki fogja tőletek, nincsen rá megfelelő emberetek (miközben Kobe-nak Sefolosha nightmare matchup).

Szerintem szoros állásnál sem fognak megijedni, most hirtelen 4 meccs jut eszembe, 1 Mavs elleni az alapszakaszban, 1 Wolves elleni az alapszakaszban, 2 Dallas elleni a PO-ban. Mind a négyet nyerték. Meg 3 ilyen emberrel, akik szinte bármikor képesek betalálni, nem félnék.

Na jó, most már azért elég lesz a nyalásból :mrgreen:
neobarca írta:Nah dobjatok meg egy tuti tippel az esti 2 meccsel kapcsolatban. Megfogadom a meccseket. :) Spurs, Miami :?:
Máskor szólj hamarabb, tegnap este már nem voltam fórumon, pedig adtam volna egy jó tippet :P (Pacers +6,5 @1.90)
neobarca írta:Somorkodhatnak a Bikák: http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... at-2131199
Gyakorlatilag a mostani és a következő szezonja is kuka :?
Bob_Marley írta: Gamenél is tudom hasonló lenne a fekete lista ott is Celtics-Spurs kiemelten helyen lenne :D
Kiemelt hely = 1., 2. hely :lol: Nem is tudom, hogy mit csináltam volna, ha AI-t Bostonba cserélték volna...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.16. 11:49:18

Somorkodhatnak a Bikák: http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... at-2131199

Sajnálom én is Rózsit. Borzalmas lehet neki lelkileg. Egy MWP cím után egy hosszú kihagyás és egy lelki szakadék... Remélem meg fog tudni bírkózni a helyzettel... :(

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.16. 07:37:31

Spurs nyert, kikapott a Miami :D
Nem láttam a meccseket, de statokból ítélve az 1/16 az korrekt a Heatnél a tripláról, illetve a büntetőzés se ment, de az egyik oldalon sem :D
Pacers meg szimpatikus csapat , így hogy nincs Bosh azért megnyíltak bizonyos kapuk.
Főleg a végén hibázott mindenki a vonalról :D
Vége is érdekes lett James is kritikusat hibázott Hill is de előtte szinte mindenki elrontotta a büntijét :D
West a végén:
http://www.youtube.com/watch?v=9Lq13Us_Xus
nem szokványos ha nyer a csapat lezavar mindenkit a pályáról, de jó hozzáállás, örülni nincs ok, 3at kell még behúzni :D

James-Granger is szépen összeakaszkodott, lekerült a korona, akarom mondani fejpánt :D
http://www.youtube.com/watch?v=9tHCJBti ... ure=relmfu

Hill nyilatkozata is mutatja, intelligens emberek vannak náluk, szerethető csapat ez az Indiana
http://www.youtube.com/watch?v=uJpaOa7E ... re=g-all-u

Ma Sixers-Celtics 100 pontra továbbra se számítson senki, de még 90re se, a liga Top5 védelméből 2 a pályán :D Továbbra is apróságok döntenek, remélem PP-t valahogy jobb állapotba hozzuk, nagyon kellene tőle a jó teljesítmény főleg a végjátékokban hiányzik.Nyerni kellene, hogy visszavegyük a pályaelőnyt :D
Kép

És Lakers-Thunder véleményem szerint ha nem nyer a LA akkor söprés lesz, b2b meccsen mindkettőn ki fognak kapni.

Humpries :lol:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 5KR65oILcA

És további vidámság kacagás :D Nba kabalák viccesen:
http://www.youtube.com/watch?v=DNiWzM462M4
Kép
Kép
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2012.05.15. 21:18:30

kanty írta:Celtics alap, mondjuk onnan Rondot kedvelem. PP viszont nem éppen az ideálom, kb. mint egy Celtics drukkernek Bryant.

Spurst Duncan és Parker miatt. Parkert nagyon nem bírom, Duncannel pedig úgy vagyok, mint Zidaneval, elismerem, hatalmas játékos, sok mindent letett az asztalra, de egyszerűen nem bírom.
Clippers pedig ugye a városi rivális, de olyan kis tesó, akire nem igazán kell figyelni. Egészen az idei évig. CP3 szintén fekete listás, ő is egy zseni, de ez a folyton dumálok, pióca stílus valamiért nem szimpi. plusz még Griffin, aki körül hatalmas a felhajtás, mindenki sztárolja, de az asztalra nem sok mindent tett le.
Spurs,Celtics nálam is top3as. Clippers annyira sehol sem volt az utóbbi években,h nem is érdekeltek különösképp.

Fú de rühelltem azokat az éveket,amikor elég sok Spurs-Detroit döntőt kellett nézni, ott minden volt, csak SZÁMOMRA szép kosárlabda nem...

Szóval talán a 3. nálam a Detroit :D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
neobarca
Director del Fútbol

2012.05.15. 20:51:41

Nah dobjatok meg egy tuti tippel az esti 2 meccsel kapcsolatban. Megfogadom a meccseket. :) Spurs, Miami :?:

Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.05.15. 20:10:51

kanty írta:Celtics alap, mondjuk onnan Rondot kedvelem. PP viszont nem éppen az ideálom, kb. mint egy Celtics drukkernek Bryant.
PP-t senki sem szereti (mondjuk Bryantet se :D) ráadásul ő echte kaliforniai, plusz gyerekkorában Lakers szurkoló volt, na így a Celtics kapitánya :D
Spursöt szintén nem sokan szeretik, ők is a klasszikus játékot játsszák régóta, kemény védekezés könyörtelen támadójáték, kevésbé látványos ide oda zsákolós kosárlabda, de jóval eredményesebb :D

Clipperst múltkor beszéltük, CP3 a legjobb irányító nem lehet nem szeretni :
Kép

Mindegy hát mindenki maga dönti el, kit szeret kit nem, jó volt elolvasni ki a feketelistás nálad :D

Gamenél is tudom hasonló lenne a fekete lista ott is Celtics-Spurs kiemelten helyen lenne :D
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése