Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nagyon igaz, JJ annyira kiesett a rotációból, hogy nem is játszik. Az alapszakasz végén visszatette Spo és voltak 10+ pontos meccsei bőven. De amúgy Haslem pl tudott középtávolikat dobni, na idén ez neki se megy. Mint ahogy Battiernek a tripla. Miller meg nem kezdő, de minden meccsen játszik, és nem 5 perceket, mégsem tudja bedobni. Mondjuk ma éppen nem volt olyan rossz. A center poszt kész homály egész évben, de amíg Joel kezdett, addig legalább lehetett mondani, hogy van egy fix kezdőnk. Turiaf érkezése óta össze-vissza van variálva a dolog. Nekem még talán az tetszett a legjobban, amikor Haslem volt a C. Mindenesetre most totális a káosz, és Spo-t nem tartom képesnek arra, hogy ezt összerántsa.Kalap1988 írta:Egyre inkább meggyőződök arról, hogy Spoelstra nem edző, kb a Mike Brown (vagy az se), Del Negro kategória. Tocy írja, hogy a kiegészítő emberek, köztük Battier nem tud dobni. Ez utóbbi esetében biztos igaz, mert játszik eleget, de a Miller-Jones kettőst szerintem az tette tönkre, hogy fogalmuk sincs, hogy mikor játszanak a teljesítményüktől függetlenül 1 vagy 25 percet (főleg Jones). Ugyanez van a center poszton.Gyengék a centereik, de döntsék már el, hogy ki a fene játszik basszus. Senki nem jó az állandó variálás. Bosh azért fontos, mert helyet csinál, mivel Haslemnek nem megy a tempó, ezért rá nem lépnek ki annyira, de Bosh ált 4-5 vagy akár 6 méterre is helyezkedik a gyűrűtől és ki kell lépniük rá, mert bedobja (kivéve a kiélezett szituációkban, meg KG ellen, mert akkor bek.lázikBob_Marley írta:Fisher kép nagyon üt
Kikapott a Heat, de nem is akárhogy
Tocy majd leírja a dolgokat, Spoelstra viszont tényleg érdekes kérdés lehet, Pittman volt a kezdő, fejetlenség van Haslem-Turiaf-Anthony most már Pittman is, tényleg mi is "szidjuk" Bosht, mert amúgy egy papírcsákó az ember, de sokat jelent összjátékban, hogy széthúzza a védelmet és tudnak a gladiátorok a gyűrű felé zúzni, s zsákolgatni.Most ez nincs szenved a Heat.
Másik "hunyó" Wade 2/13
és mellette:
http://www.youtube.com/watch?v=Cd07CWc2KYw
Idén valamiért nagyon frusztált, flagrant faultok tömkelege, most ez a veszekedés, az igazi Dwayne Wade-t vissza, őt sokan szeretik, köztük én is.Battier se rossz 0/7 és az egész Heat megint 4/20 a tripláról
Pacers meg nem csokizott be, első negyedben még égtek 9el, a végére sima lett. (rohadt sok van hátra, de ez nem lesz sima párharc (7 meccses is lehet akár)és ezért is fontos Granger hogy Slitherhez kerültha meg megint bemakkol egy upsetet, ahogy a Phillynél, akkor meg pláne mindenki átérzi miért volt fontos Granger behúzása....Továbbra is rohadna le Slither
)
Nagyon kíváncsi lennék épp ezért a Miami-Bostonra, ha visszatérne Bosh, mert az idei KG 3-szor olyan jó, mint tavaly...). Na mindegy, azért remélem kiesnek, mert elképzelés nélküli ez a csapat eddig a rájátszásban, csak a balhé fűződik hozzájuk. A Granger kérdéshez: Valaki árulja már el, hogy miként került Slitherhez az arc, berúgva kitettem véletlenül ?
Komolyan nem emlékszem rá. Cserélgettem a kieső csapatok játékosait, de nem gondolkodtam előre, csak azokat dobtam ki, akik már kiestek. Dühít, mert lehet, hogy emiatt nem lesznek bajnoki esélyeim...
Egyre inkább meggyőződök arról, hogy Spoelstra nem edző, kb a Mike Brown (vagy az se), Del Negro kategória. Tocy írja, hogy a kiegészítő emberek, köztük Battier nem tud dobni. Ez utóbbi esetében biztos igaz, mert játszik eleget, de a Miller-Jones kettőst szerintem az tette tönkre, hogy fogalmuk sincs, hogy mikor játszanak a teljesítményüktől függetlenül 1 vagy 25 percet (főleg Jones). Ugyanez van a center poszton.Gyengék a centereik, de döntsék már el, hogy ki a fene játszik basszus. Senki nem jó az állandó variálás. Bosh azért fontos, mert helyet csinál, mivel Haslemnek nem megy a tempó, ezért rá nem lépnek ki annyira, de Bosh ált 4-5 vagy akár 6 méterre is helyezkedik a gyűrűtől és ki kell lépniük rá, mert bedobja (kivéve a kiélezett szituációkban, meg KG ellen, mert akkor bek.lázikBob_Marley írta:Fisher kép nagyon üt
Kikapott a Heat, de nem is akárhogy
Tocy majd leírja a dolgokat, Spoelstra viszont tényleg érdekes kérdés lehet, Pittman volt a kezdő, fejetlenség van Haslem-Turiaf-Anthony most már Pittman is, tényleg mi is "szidjuk" Bosht, mert amúgy egy papírcsákó az ember, de sokat jelent összjátékban, hogy széthúzza a védelmet és tudnak a gladiátorok a gyűrű felé zúzni, s zsákolgatni.Most ez nincs szenved a Heat.
Másik "hunyó" Wade 2/13
és mellette:
http://www.youtube.com/watch?v=Cd07CWc2KYw
Idén valamiért nagyon frusztált, flagrant faultok tömkelege, most ez a veszekedés, az igazi Dwayne Wade-t vissza, őt sokan szeretik, köztük én is.Battier se rossz 0/7 és az egész Heat megint 4/20 a tripláról
Pacers meg nem csokizott be, első negyedben még égtek 9el, a végére sima lett. (rohadt sok van hátra, de ez nem lesz sima párharc (7 meccses is lehet akár)és ezért is fontos Granger hogy Slitherhez kerültha meg megint bemakkol egy upsetet, ahogy a Phillynél, akkor meg pláne mindenki átérzi miért volt fontos Granger behúzása....Továbbra is rohadna le Slither
)
Nem.Game90 írta: Kanty, szerintem választ kaptál a kérdésedre![]()
Sanama írta:
A végén ráadásul Blakenek illett volna azt a triplát betenni, vagy nem?
Tény, mondjuk csak nba.com összefoglaót néztem, 4perc volt, de abban Kobe 3-4labdát szórt el... Arra is lehet fogni éppenséggel. De lényegtelen.kanty írta:Egy playoff meccsen, 3 másodperccel a vége előtt ennél tisztább helyzetbe nem igen kerülhet egy játékos. Illett volna, de nem hibáztatom, ott már sejthető volt a bukta, előtte kellett volna jobban figyelni.Sanama írta: A végén ráadásul Blakenek illett volna azt a triplát betenni, vagy nem?
Egy playoff meccsen, 3 másodperccel a vége előtt ennél tisztább helyzetbe nem igen kerülhet egy játékos. Illett volna, de nem hibáztatom, ott már sejthető volt a bukta, előtte kellett volna jobban figyelni.Sanama írta: A végén ráadásul Blakenek illett volna azt a triplát betenni, vagy nem?
A végén ráadásul Blakenek illett volna azt a triplát betenni, vagy nem?kanty írta:Én hoztam volt fel. Reggel sajnos megláttam az eredményt facensocio66 írta:hát nem hittem volna hogy visszajön a thunder, mikor két perccel a vége előtt héttel ment a lakers, ráadásul csak az erőlködés ment hazai részről, és az utolsó kosarukat négy perccel korábban dobták.
aztán jött harden, majd kétszer eladta érthetetlen módon a lakers, és utána már a thunder-nél volt a lélektani előny.
épp tegnap, vagy előtte írta valaki, hogy mi lesz ha szorongatott helyzetben lesz a thunder, hát most azért bizonyították hogy fejben is nagyon erősek, a végén szinte esélytelen volt elöl a lakers, harden és durant pedig hozta a kosarakat nehéz helyzetekből.
nagyon fontos volt ez a meccs, ha itt nyert volna a lakers, fáradtság és b2b ide-oda, szerintem új párharc kezdődik, lélektanilag nagyon sokat jelentett volna nekik egy győzelem a -29 után.
így legyen.s látva, h h kaptunk ki nem igazán volt kedvem megnézni a meccset.
Nagy kár, ha most nyertünk volna, akkor reális esély lett volna a továbbjutásra, így sajnos már nincs.
Most b2b abból szerintem egyet hozunk, aztán otthon a Thunder befejezi.
Tényleg szuper...Bob_Marley írta:Eddig ez történt a PO-ban
Első hét összefoglaló
Második hét összefoglaló
Hihetetlen milyen jó 2 videó, szuper lassításokkal, mindennel.
Én hoztam volt fel. Reggel sajnos megláttam az eredményt facensocio66 írta:hát nem hittem volna hogy visszajön a thunder, mikor két perccel a vége előtt héttel ment a lakers, ráadásul csak az erőlködés ment hazai részről, és az utolsó kosarukat négy perccel korábban dobták.
aztán jött harden, majd kétszer eladta érthetetlen módon a lakers, és utána már a thunder-nél volt a lélektani előny.
épp tegnap, vagy előtte írta valaki, hogy mi lesz ha szorongatott helyzetben lesz a thunder, hát most azért bizonyították hogy fejben is nagyon erősek, a végén szinte esélytelen volt elöl a lakers, harden és durant pedig hozta a kosarakat nehéz helyzetekből.
nagyon fontos volt ez a meccs, ha itt nyert volna a lakers, fáradtság és b2b ide-oda, szerintem új párharc kezdődik, lélektanilag nagyon sokat jelentett volna nekik egy győzelem a -29 után.
így legyen.
Még a végén megkedveled Westy-tkanty írta: ...
Máskor szólj hamarabb, tegnap este már nem voltam fórumon, pedig adtam volna egy jó tippetneobarca írta:Nah dobjatok meg egy tuti tippel az esti 2 meccsel kapcsolatban. Megfogadom a meccseket.Spurs, Miami
Gyakorlatilag a mostani és a következő szezonja is kukaneobarca írta:Somorkodhatnak a Bikák: http://www.nemzetisport.hu/amerikai_spo ... at-2131199
Kiemelt hely = 1., 2. helyBob_Marley írta: Gamenél is tudom hasonló lenne a fekete lista ott is Celtics-Spurs kiemelten helyen lenne
Spurs,Celtics nálam is top3as. Clippers annyira sehol sem volt az utóbbi években,h nem is érdekeltek különösképp.kanty írta:Celtics alap, mondjuk onnan Rondot kedvelem. PP viszont nem éppen az ideálom, kb. mint egy Celtics drukkernek Bryant.
Spurst Duncan és Parker miatt. Parkert nagyon nem bírom, Duncannel pedig úgy vagyok, mint Zidaneval, elismerem, hatalmas játékos, sok mindent letett az asztalra, de egyszerűen nem bírom.
Clippers pedig ugye a városi rivális, de olyan kis tesó, akire nem igazán kell figyelni. Egészen az idei évig. CP3 szintén fekete listás, ő is egy zseni, de ez a folyton dumálok, pióca stílus valamiért nem szimpi. plusz még Griffin, aki körül hatalmas a felhajtás, mindenki sztárolja, de az asztalra nem sok mindent tett le.
PP-t senki sem szereti (mondjuk Bryantet sekanty írta:Celtics alap, mondjuk onnan Rondot kedvelem. PP viszont nem éppen az ideálom, kb. mint egy Celtics drukkernek Bryant.