Alultúlkormányzott. Most akkor alul vagy túl?

Alonso remek volt, csak így tovább!
A Brawnnal Button mindig csak annyit megy, amennyit kell. Lehet még plusz abban az autóban. Kíváncsi vagyok, hogy Trulli mennyire tud majd vele menni.
Igy van, Massaval már másdodszor tolnakozsimiki írta:
HA nincs vmi technikai gond, akkor egyértelmű,h ismét a Ferrari cseszte el, mivel úgy érezték,h bent lesznek...nem véletlen,h Kimi is csak 14.lett, azaz elaludták. Mivel a q2ben a finn elég szép időt ment így egyértelműnek tűnik, az ismételt blama, amit Massa teljesen megszívott, Kimi meg csak majdnem.![]()
nem tudom hova tűnt pozsgay, de hát ez a mai szinkrontolmács.. esküszöm, egy mondatban kb 3 olyan szó volt, amit úgy elharapott.. hiába, beszelésre születni kell (vagy nem).Rivaldo11 írta:Pont ezért, a motiváció hiánya miatt. Valahogy totál egykedvűnek látom, mintha magasról sz.rna az egészre. Sajnos úgy néz ki, a vb címmel ki is égett...barca99 írta:Hová tűnt Pozsgay József?A múltheti és a mostani szinkrontolmács sem tetszik túlságosan...
![]()
Riva! Miért pont Raikönnent? Bár már én sem látom rajta azt a motiváltságot, mint anno a McLarennél, de javarészt még mindig kihozza a kocsiból, amit tud. Bár én is úgy látom, hogy Vettel-el motiváció szempontjából előrébb lennének.
Nem bánnám azért, ha tévednék.
Pont ezért, a motiváció hiánya miatt. Valahogy totál egykedvűnek látom, mintha magasról sz.rna az egészre. Sajnos úgy néz ki, a vb címmel ki is égett...barca99 írta:Hová tűnt Pozsgay József?A múltheti és a mostani szinkrontolmács sem tetszik túlságosan...
![]()
Riva! Miért pont Raikönnent? Bár már én sem látom rajta azt a motiváltságot, mint anno a McLarennél, de javarészt még mindig kihozza a kocsiból, amit tud. Bár én is úgy látom, hogy Vettel-el motiváció szempontjából előrébb lennének.
Nekem nincs bajom Kimivel sem, Massat is bírom, de tökmind1 lenne,h ki mellé kerülne Vettel, szerintem nem kérdezne sokat,és pár futam után első számú pilóta lenneRivaldo11 írta: Vettel meg remélem jövőre becsücsül az egyik vörös autóba. Raikönnent úgy vágnám ki, hogy belenyekkenne.
én meg remélem nem!Rivaldo11 írta:Vettel meg remélem jövőre becsücsül az egyik vörös autóba. Raikönnent úgy vágnám ki, hogy belenyekkenne.
Trulli számára nem!Game90 írta:Button verhetetlen...
HA nincs vmi technikai gond, akkor egyértelmű,h ismét a Ferrari cseszte el, mivel úgy érezték,h bent lesznek...nem véletlen,h Kimi is csak 14.lett, azaz elaludták. Mivel a q2ben a finn elég szép időt ment így egyértelműnek tűnik, az ismételt blama, amit Massa teljesen megszívott, Kimi meg csak majdnem.kabekabe írta:Az má' durva... Mi van a Ferrarikkal?Varatrix írta:Massa nem megy tovább a Q1-ből![]()
Trulli pedig nagyon gyors...
Go Trulli!
Amúgy eszméletlen, hogy minden körben más áll az élen.
Remélem Q2-Q3 is ilyen izgalmas lesz.
Turlli is mehet tőlem... Hol nézed???
bocs... Csak most nm vok TV-nél, ezért kérdeztem.Varatrix írta:RTLkabekabe írta:Hol nézed???
RTLkabekabe írta:Hol nézed???
Az má' durva... Mi van a Ferrarikkal?Varatrix írta:Massa nem megy tovább a Q1-ből![]()
Trulli pedig nagyon gyors...
Go Trulli!
Amúgy eszméletlen, hogy minden körben más áll az élen.
Remélem Q2-Q3 is ilyen izgalmas lesz.