Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tie Break biztos leszSylvinho_ írta:Djokovics lesz Nadal ellenfele az elődöntőben.
ÁááááSharkinho írta:Juhéééé![]()
Nadal győzött
Game90 írta:horgász,
Triatlon, testépítés, salakmotor, sakk, röplabda, horgász, golf, birkózás topicokat a népnekSharkinho írta:Ennyi erővel minden tv-ben futó sportnak nyithatnánk topicot, mert ha éppen adná a Sport1, Sport2, SportKlub, akkor biztos lenne egy-két hsz, ami oda tartozna.
EgyetértekGame90 írta:De sztem is felesleges lenne, ahogy a futsal topic is volt
Hát idáig a többi 2-n nem igazán voltak beszélgetésekozsimiki írta:Azért nem csak a Roland Garros idején,mivel 4 nagy Grand Slam van,szntem mindegyiknél dumálunk a meccsekről...+év végi Mesterek tornája...de külön topic felesleges szntem...
Hát azért van még US Open és Australian Open is.Game90 írta:És Wimbledonon kívül mikor beszélünk még a teniszről? Talán csak a Roland Garros idejénSylvinho_ írta:OK, de van hazai és nemzetközi kosárlabda és magyar kézilada topik is (divízió 1-es jéghokiról nem is beszélve), ami nem hiszem, hogy többeket érdekel, mint a tenisz...
Mindegy, ezt nem én fogom eldönteni.Igaz a kézilabda topicot is csak Miki és én látogatjuk
Azért nem csak a Roland Garros idején,mivel 4 nagy Grand Slam van,szntem mindegyiknél dumálunk a meccsekről...+év végi Mesterek tornája...de külön topic felesleges szntem...Game90 írta:És Wimbledonon kívül mikor beszélünk még a teniszről? Talán csak a Roland Garros idejénSylvinho_ írta:OK, de van hazai és nemzetközi kosárlabda és magyar kézilada topik is (divízió 1-es jéghokiról nem is beszélve), ami nem hiszem, hogy többeket érdekel, mint a tenisz...
Mindegy, ezt nem én fogom eldönteni.Igaz a kézilabda topicot is csak Miki és én látogatjuk
És Wimbledonon kívül mikor beszélünk még a teniszről? Talán csak a Roland Garros idejénSylvinho_ írta:OK, de van hazai és nemzetközi kosárlabda és magyar kézilada topik is (divízió 1-es jéghokiról nem is beszélve), ami nem hiszem, hogy többeket érdekel, mint a tenisz...
Mindegy, ezt nem én fogom eldönteni.