Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Izzadtam is rendesen, mert az egész lóvémat rápakoltam Federerre...Game90 írta:Na du. átkapcsoltam az EuroSportra![]()
Federer - Davigyenko nagy meccs volt7:5, 7:6 (7-5), 7:6 (8-6).
A mostani meccsen Nadalnak szurkolok, mert összejöhetne az álomdöntő. Bár, ha Djokovic jutna be a döntőbe, akkor Federernek könnyebb dolga lenne.
Nem lessz könnyebb dolgaGame90 írta:akkor Federernek könnyebb dolga lenne.
Márpedig wimbledont is ott fogják adni, szal kénytelen leszel!Game90 írta:Csak az eurosportra ritkán szoktam átkapcsolni. De a döntőt megnézem. Go Federerozsimiki írta:Azért RG a végjátékánál van,szntem azt se hagydd ki
Csak az eurosportra ritkán szoktam átkapcsolni. De a döntőt megnézem. Go Federerozsimiki írta:Azért RG a végjátékánál van,szntem azt se hagydd ki
Azért RG a végjátékánál van,szntem azt se hagydd kiGame90 írta:Én már Wimbledont váromJúnius 26 - Július 9
Meg is lessz mindkettőnek simán,talán Davydenko nehezebben adja meg magát... NADAL PEDIG LEGYŐZI ROGERTkovinho írta:Kezd alakulni a Roland Garroson a Federer - Nadal álomdöntő.
Federernek Davydenkot, Nadal kollégának Djokovicot kell legyőzni.
A nőknél már megvan: Hennin - Ivanovic döntő lesz.
Nem kicsit szoros az első 4 közöttGame90 írta:1. Hector Faubel,Aprilia 40:14.164 perc
2. Sergio Gadea, Aprilia 0:00.020 p hátrány
3. Simone Corsi, Aprilia 0:00.066
4. Talmácsi Gábor, Aprilia 0:00. 134
5. Kojama Tomojosi, KTM 0:01.662
6. Mattia Pasini, Aprilia 0:01.691