Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
Benga
Entrenador del Barça

2008.11.01. 19:16:35

De abban megegyezhetünk, hogy Raikönnennek jobb a haja.:D
Amúgy ez a holnapi rajt nem lesze gyszerű az biztos. :roll:
Devid16
Jugador d'estrella

2008.11.01. 19:08:44

Heh Mihu meg miihii naon elvagytok.És mind a ketten szánalmasak vagytok mert ugye az ász a Renaultnál van. :D Persze csak viccelek.(mármint hogy szánalmasak vagytok)Én egyiket sem szeretem a mostani élmenők közül...Szerintem egyik sincs olyan szinten hogy világbajnok legyen.Bezzeg mikor Alonso és a Schumi nyomta...azok voltak a szép idők.Mert nembaj hogy nem mindíg Alonso nyert de azért izgis futamok voltak és megpróbáltak azért szabályosan futamokat nyerni.Őszintén szólva azon sem lepődnék meg ha holnap télleg rátenné a kormányt a kis "Feka" a Maszatra.Érdekes futam lesz.Azért naon várom...márcsak azért is mert most egy jódarabig nem zümmögnek a tévébe ezek a gépek... :D
Barcaforever
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:58:09

,,És elindult a 2008-as év utolsó futama Brazíliából, nagy a tömörödés az első kanyar után, Raikonen hatalmasat fékez és hátulról neki megy Hamilton, jobb első defektje van!!!!" :lol:
Kép
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:56:48

miihii írta:
Mihu írta:
Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?
És miért is kellene úgy vennie/vennünk?Nézz rá a topic nevére: Forma 1!Ki vagy te,h ilyen arcosan eldöntöd,h ebben a topicban ki "vendég" és ki "hazai"?Am jó a hasonlat,mert tényleg olyan ide írni,mint madridistaként a BARCA fórumra.Nehéz érvényt szerezni a véleményünknek a hozzád hasonlók csőlátása miatt."Ez egy Ferraris fórum..."CCCC.... :roll:
Hát ez kész.... :D Ember úgy teszel mintha halál komolyan írtam volna. De még utána le is írod hogy ez egy HASONLAT. Akkor miről beszélünk? Amúgy meg itt be is lehet fejezni a vitát, mert mi Ferrarisok (nem mindenki!!!) azt mondjuk Rátok Mercisekre hogy csőlátásotok van, Ti meg ugyan ezt mondjátok ránk. Ha mi azt mondjuk hogy Hamilton nagyképű és túl agresszív, akkor Ti azt mondjátok hogy egészséges önbizalma van, nem olyan unalmas mint Raikönnen, és nem olyan puhány mint a finn.

Egyik fél sem fogja tudni meggyőzni a másikat arról hogy a piros az ezüst vagy az ezüst az piros.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.11.01. 18:52:00

Mihu írta:
d.OR írta:
nana, azért ez nem az euroferrari.hu, meg a topic neve sem Ferrari forever...!
-__-
Ez igaz, de attól még ha a fórum tagjainak tegyük fel, 70%-a Ferraris, akkor annak a másik 30-nak el kell fogadni hogy ez van. Ez a nana meg úgy szól mintha a szabályzatban benne lenne, vagy a fórumetikettben, hogy tilos a túlzott Ferraris jelenlét a fórumokon. Olyan nincs hogy túl nagy a Ferraris fölény, akkor bannoljunk ki 30 embert a fórumról. Nehogy már a Merciseknek meg Renault-soknak rossz legyen. :wink:
itt nem erről van szó, hanem arról, hogy némelyikőtök lehetne valamivel toleránsabb...és attól még, hogy Ferraris fölény, nem kell a másikat oltogatni, pl. azt mondani rá, hogy szánalmas (tudom,hogy ez nem te voltál..).
én azért nem is akarok belefolyni ebbe a "lewis vs. felippe" dologba, mert Ferraris fölény van. aki viszont beleszól, azt meg lehurrogjátok...ez nem mindenkire vonatkozik.
miihii
KHAL

2008.11.01. 18:51:12

Mihu írta:
d.OR írta:
-__-
Ez igaz, de attól még ha a fórum tagjainak tegyük fel, 70%-a Ferraris, akkor annak a másik 30-nak el kell fogadni hogy ez van. Ez a nana meg úgy szól mintha a szabályzatban benne lenne, vagy a fórumetikettben, hogy tilos a túlzott Ferraris jelenlét a fórumokon. Olyan nincs hogy túl nagy a Ferraris fölény, akkor bannoljunk ki 30 embert a fórumról. Nehogy már a Merciseknek meg Renault-soknak rossz legyen. :wink:
El van fogadva!De a többségi részvételetektől függetlenül azt is el kéne fogadni,h mi is teljes jogú látogatói vagyunk a fórumnak és a topicnak.És a szabályzatban az sincs benne sztem,h ha Mihu gondol egyet,kinevezi/kisajátítja a rovatot Ferka topicnak!
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
miihii
KHAL

2008.11.01. 18:47:01

Mihu írta:
Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?
És miért is kellene úgy vennie/vennünk?Nézz rá a topic nevére: Forma 1!Ki vagy te,h ilyen arcosan eldöntöd,h ebben a topicban ki "vendég" és ki "hazai"?Am jó a hasonlat,mert tényleg olyan ide írni,mint madridistaként a BARCA fórumra.Nehéz érvényt szerezni a véleményünknek a hozzád hasonlók csőlátása miatt."Ez egy Ferraris fórum..."CCCC.... :roll:
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:46:23

d.OR írta:
-__-
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:42:57

Sanama írta:
G-Jay írta:Sanama te tényleg Sanalmas vagy.
Azt sz-el írják :wink:
Ez elég gyenge kontra volt :oops: :wink: :D
d.OR
Jugador d'estrella

2008.11.01. 18:41:00

Mihu írta:
Sanama írta:
:)
Mivel olyanokat már hónapok óta nem lehet látni.
Akkora Ferraris különítmény szabadult ide,hogy hihetetlen.
És persze mindegyik fikázza Hamiltont, ilyenekkel pl,hogy becézgetik,mert azthiszik,hogy attól fszagyerekek lesznek...
-__-
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:40:57

miihii írta: Persze,mert az cs úgy megy,h gyere zsemle megeszlek! :wink: Ha ez úgy működne,h Alo gondol egyet,h most fogom oszt megelőzöm Hamit,akkor bőven előtte lenne a pontversenyben,nem? :roll: Am nem magának tenné meg ezt a "szívességet",hanem Felipének.Pedig jobban tenné szvsz Fernando,ha a Renault-ért hajtana,nem a ferkáért.De kilökni sztem sem fogja,kicsit erős lenne!Ha neki úgy jobb vmivel,h az angol világbajnokjelöltet hátráltatni akarja,szíve joga,meg lehet próbálni.De ehhez azért Lewisnak is lesz néhány szava. :wink:
A rajt lesz vélhetően a legcinkesebb része a dolognak,ha be tudnak állni baj nélkül az első pár kanyar után,akkor a nehezén talán túl leszünk...Meglátjuk holnap!
GO LEWIS!!!
Oda írtam a végére hogy ennek nagyon kicsi az esélye. És amúgy magának is szívességet tenne, mert valószinűleg azért ha tud akkor tesz is azért, hogy ne Hamilton legyen a világbajnok. És ha ettől a címtől pont Ő foszthatná meg azzal, hogy megelőzte, az nagy elégtétel lenne Neki. És nem a Ferkáért hajt, hanem azért hogy Hamilton ne legyen világbajnok.
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:38:32

Sanama írta:
És persze mindegyik fikázza Hamiltont, ilyenekkel pl,hogy becézgetik,mert azthiszik,hogy attól fszagyerekek lesznek...
miihii
KHAL

2008.11.01. 18:38:16

d.OR írta:kövezzetek meg, de GO HAMILTON! :twisted:
Akko' kavicst ide is!!! :twisted:
LEWIS HAMILTON,sálálálálááá!! \:D/
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.01. 18:32:33

G-Jay írta:Sanama te tényleg Sanalmas vagy.
Azt sz-el írják :wink:
miihii
KHAL

2008.11.01. 18:32:23

Mihu írta:
bty írta:juuuj gyerekek ha azon mulik massa vb cime hogy hamilton 5 vagy 6 akor alonso megetszi azt a szviességet hogy nekimegy:D amennyire utálja simán kinézem belőle egyébként meg szerintem már a rajtnál meglesz heiki neki de ha ott nem akkor majd a futamon megveri az előző versenyen se okozott tul nagy problémát neki hajrá massa nah eg persze alonso-->én hiszek benned:D
Szerintem ha azon múlik hogy Hamilton 5 vagy 6. akkor Alonso megteszi saját magának azt a szívességet hogy megelőzi Hamiltont :wink: Nem kell itt semmilyen kilökésről beszélni. Megelőzi és cső. Persze ennek sajnos nagyon kicsi a valószinűsége :?
Persze,mert az cs úgy megy,h gyere zsemle megeszlek! :wink: Ha ez úgy működne,h Alo gondol egyet,h most fogom oszt megelőzöm Hamit,akkor bőven előtte lenne a pontversenyben,nem? :roll: Am nem magának tenné meg ezt a "szívességet",hanem Felipének.Pedig jobban tenné szvsz Fernando,ha a Renault-ért hajtana,nem a ferkáért.De kilökni sztem sem fogja,kicsit erős lenne!Ha neki úgy jobb vmivel,h az angol világbajnokjelöltet hátráltatni akarja,szíve joga,meg lehet próbálni.De ehhez azért Lewisnak is lesz néhány szava. :wink:
A rajt lesz vélhetően a legcinkesebb része a dolognak,ha be tudnak állni baj nélkül az első pár kanyar után,akkor a nehezén talán túl leszünk...Meglátjuk holnap!
GO LEWIS!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára miihii 2008.11.01. 18:36:13-kor.
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.01. 18:31:32

miihii írta:Az utsó futam rajtsorrendje:

Felipe
Trulli :shock:
Kimi
Hami
Szerintem biztos,hogy Trulli a legkönyebb a mezőnyben és hamar kijön.
Kovalainen remélem egyszer az életben jól fog rajtolni és fedezni Lewist hátulról. Ha meg Hamilton egy jó rajtal esetleg fel tudna jönni 1-2 helyet( nem kötelező,nehogy kiessen),akkor kényelmes lehetne.
Ha nem lesz semmi extra a futamon akkor szerintem:
1. Massa
2. Kimi
3. Lewis
Na holnap minden kiderül :)
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.01. 18:29:48

Sanama te tényleg Sanalmas vagy.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.01. 18:28:25

Mihu írta:
Sanama írta:
Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Neked is gratulálok!
Attól aztán tényleg nagy fiú vagy,hogy gúnyosan becézgeted a versenyzőket, gratula mégegyszer.

HAJRÁ LEWIS
Persze ha azt mondta volna hogy Csalonzó, vagy Kimicske, vagy Massácska, akkor nem szóltál volna egy szót se. Haggyad már.....
d.OR
Jugador d'estrella

2008.11.01. 18:26:51

kövezzetek meg, de GO HAMILTON! :twisted:
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:25:52

Sanama írta:
Neked is gratulálok!
Attól aztán tényleg nagy fiú vagy,hogy gúnyosan becézgeted a versenyzőket, gratula mégegyszer.

HAJRÁ LEWIS
Persze ha azt mondta volna hogy Csalonzó, vagy Kimicske, vagy Massácska, akkor nem szóltál volna egy szót se. Haggyad már.....
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.01. 18:25:06

Massa ezen a pályán egy másik kategória,úgyhogy szerintem nyeri a versenyt,ha nincs eső vagy nagy baleset. Hamilton szerintem 3.-nak bejön, az a Toyota sztem nagyon könnyű ami Trulli alatt van,de lehet,hogy Massajé is kicsit könnyeb.
Lewis remélem nyugodt lesz és 3.-4. nek bejön.

GO LEWIS!
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:24:06

bty írta:juuuj gyerekek ha azon mulik massa vb cime hogy hamilton 5 vagy 6 akor alonso megetszi azt a szviességet hogy nekimegy:D amennyire utálja simán kinézem belőle egyébként meg szerintem már a rajtnál meglesz heiki neki de ha ott nem akkor majd a futamon megveri az előző versenyen se okozott tul nagy problémát neki hajrá massa nah eg persze alonso-->én hiszek benned:D
Szerintem ha azon múlik hogy Hamilton 5 vagy 6. akkor Alonso megteszi saját magának azt a szívességet hogy megelőzi Hamiltont :wink: Nem kell itt semmilyen kilökésről beszélni. Megelőzi és cső. Persze ennek sajnos nagyon kicsi a valószinűsége :?
Sanama
Llegenda del Barça

2008.11.01. 18:22:56

Neked is gratulálok!

HAJRÁ LEWIS
Mihu
Director del Fútbol

2008.11.01. 18:22:18

lui1698 írta:
Heiki az 5.
Legalább levédi Lewist Alonsotól, és neki csak előre kell koncentrálnia.
Aha. Álmodj királylány :D :D :D Heikki a fantasztikus, Alonso meg a borzalmas rajtjairól híres. Ferni úgy lenyomja a finnt, hogy öröm lesz nézni. Remélem sikerül megelőznie Hamiltont is az első pár kanyarban, és akkor onnantól lőttek a Merci taktikájának.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.11.01. 18:20:43

lui1698 írta:
Heiki az 5.
Legalább levédi Lewist Alonsotól, és neki csak előre kell koncentrálnia.
Szitted mi? Kovi örül ha a pályán tud menni azzal a kocsival gyökkettővel...Alonsotól az isten sem védi meg Hamit ha ki akarja ütni...De nem hinném hogy megfordul a fejében...mégha ferka szerződésért is menne :lol:
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Válasz küldése