Amúgy ez a holnapi rajt nem lesze gyszerű az biztos.

Hát ez kész....miihii írta:És miért is kellene úgy vennie/vennünk?Nézz rá a topic nevére: Forma 1!Ki vagy te,h ilyen arcosan eldöntöd,h ebben a topicban ki "vendég" és ki "hazai"?Am jó a hasonlat,mert tényleg olyan ide írni,mint madridistaként a BARCA fórumra.Nehéz érvényt szerezni a véleményünknek a hozzád hasonlók csőlátása miatt."Ez egy Ferraris fórum..."CCCC....Mihu írta:
Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?
itt nem erről van szó, hanem arról, hogy némelyikőtök lehetne valamivel toleránsabb...és attól még, hogy Ferraris fölény, nem kell a másikat oltogatni, pl. azt mondani rá, hogy szánalmas (tudom,hogy ez nem te voltál..).Mihu írta:Ez igaz, de attól még ha a fórum tagjainak tegyük fel, 70%-a Ferraris, akkor annak a másik 30-nak el kell fogadni hogy ez van. Ez a nana meg úgy szól mintha a szabályzatban benne lenne, vagy a fórumetikettben, hogy tilos a túlzott Ferraris jelenlét a fórumokon. Olyan nincs hogy túl nagy a Ferraris fölény, akkor bannoljunk ki 30 embert a fórumról. Nehogy már a Merciseknek meg Renault-soknak rossz legyen.d.OR írta:
nana, azért ez nem az euroferrari.hu, meg a topic neve sem Ferrari forever...!
-__-
El van fogadva!De a többségi részvételetektől függetlenül azt is el kéne fogadni,h mi is teljes jogú látogatói vagyunk a fórumnak és a topicnak.És a szabályzatban az sincs benne sztem,h ha Mihu gondol egyet,kinevezi/kisajátítja a rovatot Ferka topicnak!Mihu írta:Ez igaz, de attól még ha a fórum tagjainak tegyük fel, 70%-a Ferraris, akkor annak a másik 30-nak el kell fogadni hogy ez van. Ez a nana meg úgy szól mintha a szabályzatban benne lenne, vagy a fórumetikettben, hogy tilos a túlzott Ferraris jelenlét a fórumokon. Olyan nincs hogy túl nagy a Ferraris fölény, akkor bannoljunk ki 30 embert a fórumról. Nehogy már a Merciseknek meg Renault-soknak rossz legyen.d.OR írta:
-__-
És miért is kellene úgy vennie/vennünk?Nézz rá a topic nevére: Forma 1!Ki vagy te,h ilyen arcosan eldöntöd,h ebben a topicban ki "vendég" és ki "hazai"?Am jó a hasonlat,mert tényleg olyan ide írni,mint madridistaként a BARCA fórumra.Nehéz érvényt szerezni a véleményünknek a hozzád hasonlók csőlátása miatt."Ez egy Ferraris fórum..."CCCC....Mihu írta:
Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?
Ez igaz, de attól még ha a fórum tagjainak tegyük fel, 70%-a Ferraris, akkor annak a másik 30-nak el kell fogadni hogy ez van. Ez a nana meg úgy szól mintha a szabályzatban benne lenne, vagy a fórumetikettben, hogy tilos a túlzott Ferraris jelenlét a fórumokon. Olyan nincs hogy túl nagy a Ferraris fölény, akkor bannoljunk ki 30 embert a fórumról. Nehogy már a Merciseknek meg Renault-soknak rossz legyen.d.OR írta:
-__-
nana, azért ez nem az euroferrari.hu, meg a topic neve sem Ferrari forever...!Mihu írta:Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?Sanama írta:
Mivel olyanokat már hónapok óta nem lehet látni.
Akkora Ferraris különítmény szabadult ide,hogy hihetetlen.
És persze mindegyik fikázza Hamiltont, ilyenekkel pl,hogy becézgetik,mert azthiszik,hogy attól fszagyerekek lesznek...
Oda írtam a végére hogy ennek nagyon kicsi az esélye. És amúgy magának is szívességet tenne, mert valószinűleg azért ha tud akkor tesz is azért, hogy ne Hamilton legyen a világbajnok. És ha ettől a címtől pont Ő foszthatná meg azzal, hogy megelőzte, az nagy elégtétel lenne Neki. És nem a Ferkáért hajt, hanem azért hogy Hamilton ne legyen világbajnok.miihii írta: Persze,mert az cs úgy megy,h gyere zsemle megeszlek!Ha ez úgy működne,h Alo gondol egyet,h most fogom oszt megelőzöm Hamit,akkor bőven előtte lenne a pontversenyben,nem?
Am nem magának tenné meg ezt a "szívességet",hanem Felipének.Pedig jobban tenné szvsz Fernando,ha a Renault-ért hajtana,nem a ferkáért.De kilökni sztem sem fogja,kicsit erős lenne!Ha neki úgy jobb vmivel,h az angol világbajnokjelöltet hátráltatni akarja,szíve joga,meg lehet próbálni.De ehhez azért Lewisnak is lesz néhány szava.
![]()
A rajt lesz vélhetően a legcinkesebb része a dolognak,ha be tudnak állni baj nélkül az első pár kanyar után,akkor a nehezén talán túl leszünk...Meglátjuk holnap!
GO LEWIS!!!
Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?Sanama írta:
Mivel olyanokat már hónapok óta nem lehet látni.
Akkora Ferraris különítmény szabadult ide,hogy hihetetlen.
És persze mindegyik fikázza Hamiltont, ilyenekkel pl,hogy becézgetik,mert azthiszik,hogy attól fszagyerekek lesznek...
Azt sz-el írjákG-Jay írta:Sanama te tényleg Sanalmas vagy.
Persze,mert az cs úgy megy,h gyere zsemle megeszlek!Mihu írta:Szerintem ha azon múlik hogy Hamilton 5 vagy 6. akkor Alonso megteszi saját magának azt a szívességet hogy megelőzi Hamiltontbty írta:juuuj gyerekek ha azon mulik massa vb cime hogy hamilton 5 vagy 6 akor alonso megetszi azt a szviességet hogy nekimegy:D amennyire utálja simán kinézem belőle egyébként meg szerintem már a rajtnál meglesz heiki neki de ha ott nem akkor majd a futamon megveri az előző versenyen se okozott tul nagy problémát neki hajrá massa nah eg persze alonso-->én hiszek benned:DNem kell itt semmilyen kilökésről beszélni. Megelőzi és cső. Persze ennek sajnos nagyon kicsi a valószinűsége
Szerintem biztos,hogy Trulli a legkönyebb a mezőnyben és hamar kijön.miihii írta:Az utsó futam rajtsorrendje:
Felipe
Trulli![]()
Kimi
Hami
Mihu írta:Persze ha azt mondta volna hogy Csalonzó, vagy Kimicske, vagy Massácska, akkor nem szóltál volna egy szót se. Haggyad már.....Sanama írta:Neked is gratulálok!Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Attól aztán tényleg nagy fiú vagy,hogy gúnyosan becézgeted a versenyzőket, gratula mégegyszer.
HAJRÁ LEWIS
Persze ha azt mondta volna hogy Csalonzó, vagy Kimicske, vagy Massácska, akkor nem szóltál volna egy szót se. Haggyad már.....Sanama írta:Neked is gratulálok!Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Attól aztán tényleg nagy fiú vagy,hogy gúnyosan becézgeted a versenyzőket, gratula mégegyszer.
HAJRÁ LEWIS
Szerintem ha azon múlik hogy Hamilton 5 vagy 6. akkor Alonso megteszi saját magának azt a szívességet hogy megelőzi Hamiltontbty írta:juuuj gyerekek ha azon mulik massa vb cime hogy hamilton 5 vagy 6 akor alonso megetszi azt a szviességet hogy nekimegy:D amennyire utálja simán kinézem belőle egyébként meg szerintem már a rajtnál meglesz heiki neki de ha ott nem akkor majd a futamon megveri az előző versenyen se okozott tul nagy problémát neki hajrá massa nah eg persze alonso-->én hiszek benned:D
Neked is gratulálok!Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Aha. Álmodj királylánylui1698 írta:Heiki az 5.Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Legalább levédi Lewist Alonsotól, és neki csak előre kell koncentrálnia.
Szitted mi? Kovi örül ha a pályán tud menni azzal a kocsival gyökkettővel...Alonsotól az isten sem védi meg Hamit ha ki akarja ütni...De nem hinném hogy megfordul a fejében...mégha ferka szerződésért is mennelui1698 írta:Heiki az 5.Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Legalább levédi Lewist Alonsotól, és neki csak előre kell koncentrálnia.