Mihu írta:bty írta:juuuj gyerekek ha azon mulik massa vb cime hogy hamilton 5 vagy 6 akor alonso megetszi azt a szviességet hogy nekimegy:D amennyire utálja simán kinézem belőle egyébként meg szerintem már a rajtnál meglesz heiki neki de ha ott nem akkor majd a futamon megveri az előző versenyen se okozott tul nagy problémát neki hajrá massa nah eg persze alonso-->én hiszek benned:D
Szerintem ha azon múlik hogy Hamilton 5 vagy 6. akkor Alonso megteszi saját magának azt a szívességet hogy megelőzi Hamiltont

Nem kell itt semmilyen kilökésről beszélni. Megelőzi és cső. Persze ennek sajnos nagyon kicsi a valószinűsége

Persze,mert az cs úgy megy,h gyere zsemle megeszlek!

Ha ez úgy működne,h Alo gondol egyet,h most fogom oszt megelőzöm Hamit,akkor bőven előtte lenne a pontversenyben,nem?

Am nem magának tenné meg ezt a "szívességet",hanem Felipének.Pedig jobban tenné szvsz Fernando,ha a Renault-ért hajtana,nem a ferkáért.De kilökni sztem sem fogja,kicsit erős lenne!Ha neki úgy jobb vmivel,h az angol világbajnokjelöltet hátráltatni akarja,szíve joga,meg lehet próbálni.De ehhez azért Lewisnak is lesz néhány szava.
A rajt lesz vélhetően a legcinkesebb része a dolognak,ha be tudnak állni baj nélkül az első pár kanyar után,akkor a nehezén talán túl leszünk...Meglátjuk holnap!
GO LEWIS!!!