A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026
Igen,úgy teszek,mert a hsz-edből nem jött át,h ez most (elég rossz) viccelődés volt.Mihu írta:
Hát ez kész....Ember úgy teszel mintha halál komolyan írtam volna. De még utána le is írod hogy ez egy HASONLAT. Akkor miről beszélünk? Amúgy meg itt be is lehet fejezni a vitát, mert mi Ferrarisok (nem mindenki!!!) azt mondjuk Rátok Mercisekre hogy csőlátásotok van, Ti meg ugyan ezt mondjátok ránk. Ha mi azt mondjuk hogy Hamilton nagyképű és túl agresszív, akkor Ti azt mondjátok hogy egészséges önbizalma van, nem olyan unalmas mint Raikönnen, és nem olyan puhány mint a finn.
Egyik fél sem fogja tudni meggyőzni a másikat arról hogy a piros az ezüst vagy az ezüst az piros.

Hát ez kész....miihii írta:És miért is kellene úgy vennie/vennünk?Nézz rá a topic nevére: Forma 1!Ki vagy te,h ilyen arcosan eldöntöd,h ebben a topicban ki "vendég" és ki "hazai"?Am jó a hasonlat,mert tényleg olyan ide írni,mint madridistaként a BARCA fórumra.Nehéz érvényt szerezni a véleményünknek a hozzád hasonlók csőlátása miatt."Ez egy Ferraris fórum..."CCCC....Mihu írta:
Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?
itt nem erről van szó, hanem arról, hogy némelyikőtök lehetne valamivel toleránsabb...és attól még, hogy Ferraris fölény, nem kell a másikat oltogatni, pl. azt mondani rá, hogy szánalmas (tudom,hogy ez nem te voltál..).Mihu írta:Ez igaz, de attól még ha a fórum tagjainak tegyük fel, 70%-a Ferraris, akkor annak a másik 30-nak el kell fogadni hogy ez van. Ez a nana meg úgy szól mintha a szabályzatban benne lenne, vagy a fórumetikettben, hogy tilos a túlzott Ferraris jelenlét a fórumokon. Olyan nincs hogy túl nagy a Ferraris fölény, akkor bannoljunk ki 30 embert a fórumról. Nehogy már a Merciseknek meg Renault-soknak rossz legyen.d.OR írta:
nana, azért ez nem az euroferrari.hu, meg a topic neve sem Ferrari forever...!
-__-
El van fogadva!De a többségi részvételetektől függetlenül azt is el kéne fogadni,h mi is teljes jogú látogatói vagyunk a fórumnak és a topicnak.És a szabályzatban az sincs benne sztem,h ha Mihu gondol egyet,kinevezi/kisajátítja a rovatot Ferka topicnak!Mihu írta:Ez igaz, de attól még ha a fórum tagjainak tegyük fel, 70%-a Ferraris, akkor annak a másik 30-nak el kell fogadni hogy ez van. Ez a nana meg úgy szól mintha a szabályzatban benne lenne, vagy a fórumetikettben, hogy tilos a túlzott Ferraris jelenlét a fórumokon. Olyan nincs hogy túl nagy a Ferraris fölény, akkor bannoljunk ki 30 embert a fórumról. Nehogy már a Merciseknek meg Renault-soknak rossz legyen.d.OR írta:
-__-
És miért is kellene úgy vennie/vennünk?Nézz rá a topic nevére: Forma 1!Ki vagy te,h ilyen arcosan eldöntöd,h ebben a topicban ki "vendég" és ki "hazai"?Am jó a hasonlat,mert tényleg olyan ide írni,mint madridistaként a BARCA fórumra.Nehéz érvényt szerezni a véleményünknek a hozzád hasonlók csőlátása miatt."Ez egy Ferraris fórum..."CCCC....Mihu írta:
Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?
Ez igaz, de attól még ha a fórum tagjainak tegyük fel, 70%-a Ferraris, akkor annak a másik 30-nak el kell fogadni hogy ez van. Ez a nana meg úgy szól mintha a szabályzatban benne lenne, vagy a fórumetikettben, hogy tilos a túlzott Ferraris jelenlét a fórumokon. Olyan nincs hogy túl nagy a Ferraris fölény, akkor bannoljunk ki 30 embert a fórumról. Nehogy már a Merciseknek meg Renault-soknak rossz legyen.d.OR írta:
-__-
nana, azért ez nem az euroferrari.hu, meg a topic neve sem Ferrari forever...!Mihu írta:Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?Sanama írta:
Mivel olyanokat már hónapok óta nem lehet látni.
Akkora Ferraris különítmény szabadult ide,hogy hihetetlen.
És persze mindegyik fikázza Hamiltont, ilyenekkel pl,hogy becézgetik,mert azthiszik,hogy attól fszagyerekek lesznek...
Oda írtam a végére hogy ennek nagyon kicsi az esélye. És amúgy magának is szívességet tenne, mert valószinűleg azért ha tud akkor tesz is azért, hogy ne Hamilton legyen a világbajnok. És ha ettől a címtől pont Ő foszthatná meg azzal, hogy megelőzte, az nagy elégtétel lenne Neki. És nem a Ferkáért hajt, hanem azért hogy Hamilton ne legyen világbajnok.miihii írta: Persze,mert az cs úgy megy,h gyere zsemle megeszlek!Ha ez úgy működne,h Alo gondol egyet,h most fogom oszt megelőzöm Hamit,akkor bőven előtte lenne a pontversenyben,nem?
Am nem magának tenné meg ezt a "szívességet",hanem Felipének.Pedig jobban tenné szvsz Fernando,ha a Renault-ért hajtana,nem a ferkáért.De kilökni sztem sem fogja,kicsit erős lenne!Ha neki úgy jobb vmivel,h az angol világbajnokjelöltet hátráltatni akarja,szíve joga,meg lehet próbálni.De ehhez azért Lewisnak is lesz néhány szava.
![]()
A rajt lesz vélhetően a legcinkesebb része a dolognak,ha be tudnak állni baj nélkül az első pár kanyar után,akkor a nehezén talán túl leszünk...Meglátjuk holnap!
GO LEWIS!!!
Vedd úgy akkor, hogy ez egy Ferraris fórum is, ahol a McLarenesek és a Renault-sok a vendégek. Az nem zavar, hogy mindenki a Real-t fikázza, és különböző gúnynevekkel illetik a csapatot és a játékosait?Sanama írta:
Mivel olyanokat már hónapok óta nem lehet látni.
Akkora Ferraris különítmény szabadult ide,hogy hihetetlen.
És persze mindegyik fikázza Hamiltont, ilyenekkel pl,hogy becézgetik,mert azthiszik,hogy attól fszagyerekek lesznek...
Azt sz-el írjákG-Jay írta:Sanama te tényleg Sanalmas vagy.
Persze,mert az cs úgy megy,h gyere zsemle megeszlek!Mihu írta:Szerintem ha azon múlik hogy Hamilton 5 vagy 6. akkor Alonso megteszi saját magának azt a szívességet hogy megelőzi Hamiltontbty írta:juuuj gyerekek ha azon mulik massa vb cime hogy hamilton 5 vagy 6 akor alonso megetszi azt a szviességet hogy nekimegy:D amennyire utálja simán kinézem belőle egyébként meg szerintem már a rajtnál meglesz heiki neki de ha ott nem akkor majd a futamon megveri az előző versenyen se okozott tul nagy problémát neki hajrá massa nah eg persze alonso-->én hiszek benned:DNem kell itt semmilyen kilökésről beszélni. Megelőzi és cső. Persze ennek sajnos nagyon kicsi a valószinűsége
Szerintem biztos,hogy Trulli a legkönyebb a mezőnyben és hamar kijön.miihii írta:Az utsó futam rajtsorrendje:
Felipe
Trulli![]()
Kimi
Hami
Mihu írta:Persze ha azt mondta volna hogy Csalonzó, vagy Kimicske, vagy Massácska, akkor nem szóltál volna egy szót se. Haggyad már.....Sanama írta:Neked is gratulálok!Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Attól aztán tényleg nagy fiú vagy,hogy gúnyosan becézgeted a versenyzőket, gratula mégegyszer.
HAJRÁ LEWIS
Persze ha azt mondta volna hogy Csalonzó, vagy Kimicske, vagy Massácska, akkor nem szóltál volna egy szót se. Haggyad már.....Sanama írta:Neked is gratulálok!Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Attól aztán tényleg nagy fiú vagy,hogy gúnyosan becézgeted a versenyzőket, gratula mégegyszer.
HAJRÁ LEWIS
Szerintem ha azon múlik hogy Hamilton 5 vagy 6. akkor Alonso megteszi saját magának azt a szívességet hogy megelőzi Hamiltontbty írta:juuuj gyerekek ha azon mulik massa vb cime hogy hamilton 5 vagy 6 akor alonso megetszi azt a szviességet hogy nekimegy:D amennyire utálja simán kinézem belőle egyébként meg szerintem már a rajtnál meglesz heiki neki de ha ott nem akkor majd a futamon megveri az előző versenyen se okozott tul nagy problémát neki hajrá massa nah eg persze alonso-->én hiszek benned:D
Neked is gratulálok!Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Aha. Álmodj királylánylui1698 írta:Heiki az 5.Varatrix írta:Ki az 5. ? Ha alonzó akkor viszont bajban van a Hamiltonocska.
Legalább levédi Lewist Alonsotól, és neki csak előre kell koncentrálnia.