Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az én is sajnálom mondta kezdet szerinted mire utal, meg előtte is amit írtam hogy nem értem.PCsabi írta:Most azt ne mondd, hogy örülsz Brown-nak
Kétszer hívták vissza workoutra, azt mondta Ainge ő a jövőnk és semmiképp nem akarta elcserélni a picket a Phillynek. Butleres volt terítéken. Én is sajnálom, de annyi ilyen volt már, hogy "érthetetlen" döntés aztán jól sült el.PCsabi írta:Érthetetlen, amit a Celtics csinál.
76ers are offering Wolves the same package for 5 that they offered Boston at 3.
Thad Young-gal is bottom3 lenne a Nets, így meg szereztek legalább egy picket + 50 millió cap space.Bob_Marley írta:Nets nehéz helyzetben, de nem érzem azt hogy ez nekik win lenne egyébként.
Én maximálisan beérem Noellel, meg amúgy is van egy rahedli pickünk és van egy rahedli magas.PCsabi írta:Nets - Pacers csere win-win.
Bob meg fél percenként frissíti a twitter-t Ibaka miatt, hátha megszerzi őt a Celtics![]()
Sacramento is trading guard Marco Belinelli to Charlotte for the No. 22 pick, league sources tell @TheVertical.
Nagyon sok mindent rebesgetnek, ha ma se lesz cserénk és nem robbantunk valamit akkor morcos leszek.neobarca írta:Middleton-Monroe cserét rebesgetnek Bostonba...
Desert Roses?visca el barca írta:noh, az nhl végül beadta a derekát, meg lesz az első major csapat las vegasbanelőre tippelek egy las vegas aces, vagy las vegas luckies team névre... bár nálam egy sin city gamblers lenne a nyerő
1/3 jogot tartanám és hoznám Bendert. Noelért cserélném, de Okaforért nem. Ugyanaz mint Love, jó hogy őt hoztad fel példának.PCsabi írta:Mondjuk szerintem nem az ő hibája, hogy a Wolves nem jutott PO-ba.Bob_Marley írta:Love mint első opciót azért már láttuk.
De akkor majd kaptok egy Okafor-t az 1/3-ért![]()
Zach Lowe (ESPN) jelentette, hogy a Cleveland Cavalierst valószínűleg több csapat is meg fogja keresni Kevin Love-val kapcsolatban, ők pedig meg fogják hallgatni a rá érkező ajánlatokat.
Mondjuk szerintem nem az ő hibája, hogy a Wolves nem jutott PO-ba.Bob_Marley írta:Love mint első opciót azért már láttuk.