Formula 1
- Xzibit25
- Jugador d'estrella
[quote="Barcaforever"]Nem írunk levelet Paliknak, h ezzel az Öhööööööm-özéssel inkább egy bunkó parasztnak tűnik, mint vmi forma1-es tudósnak.[/quot
De.kicsit nagyképű.Ha ő mond vmit az úgy van de ha a Czolner(vagy ki) akk öhöööööööööööm.
De a Webber milyen szépet forgott.
De.kicsit nagyképű.Ha ő mond vmit az úgy van de ha a Czolner(vagy ki) akk öhöööööööööööm.
De a Webber milyen szépet forgott.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nem írunk levelet Paliknak, h ezzel az Öhööööööm-özéssel inkább egy bunkó parasztnak tűnik, mint vmi forma1-es tudósnak.

Hamilton már második ?! micsinál?!
húúúú de régen írtam ide.
húúúú de régen írtam ide.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hát ha Hamilton is egy kiálláson van, akkor száraz beállításokkal megy, míg mindenki más vizessel, más magyarázat nincs. Ha a legjobb esőmenő is, akkor sem ennyivel jobb.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Massa húhúúú hogy áttette a kerékvetőn...ajaj..
Hamilton meg jön mint a meszes, Kimi jó sokáig tudta tartani
Szerk: visszaengedte...

Hamilton meg jön mint a meszes, Kimi jó sokáig tudta tartani

Szerk: visszaengedte...

Nem fűzök nagy reményeket jó eredményhez, a Renaultnak nem fekszik ez a pálya. Remélem a pontszerzés azért összejön.Fernando írta:Nagyszerű versenyre számítok. hajrá Alonso. Szerintem most kiváló taktikán van. Eléggé megvan most tankolva.
Vettel dobogójáért szorítok. Remélem nem volt túl könnyű az autó.
Kovaleinen elég brutál volt eddig a hétvégén, elgyepálta Hamiltont is, ha nem bizonyította volna, hogy mennyire nem tud rajtolni, akkor az ő győzelmére fogadnék.
Jó verseny lesz, csak ne legyenek biztonsági autós szakaszok.
Azért az,hogy Kovalainen lerajtol valakit az elég nagy kétséget kelt bennem .Los Banditos írta:Kiváló verseny lesz. Csak félek, hogy sok pilóta, akik általában a mezőny végére kvalifikálják magukat, most akarják majd megmutatni, és kilökik Massát, Hamiltont, vagy Raikkönent....![]()
Vetttelt valószínűleg lerajtolja majd Kovalainen, Raikkönent meg Hamilton.
Eső nélkül jobb verseny lenne. Túl sok most már idén az esős versenyekből.

- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyszerű versenyre számítok. hajrá Alonso. Szerintem most kiváló taktikán van. Eléggé megvan most tankolva. 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Mindenesetre ha most esik, akkor ilyen hőmérsékletnél nem fog felszáradni, ha el is áll...Badi írta:Monza időjárása
15 °C
Eső
Szél: K, sebesség: 0 km/óra
Páratartalom: 85%
yeah, remélem marad

Bár féltem Massa-t nehogy elvigye a hév...
FORZA FERRARI!
FOREVER SCHUMI

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Kiváló verseny lesz. Csak félek, hogy sok pilóta, akik általában a mezőny végére kvalifikálják magukat, most akarják majd megmutatni, és kilökik Massát, Hamiltont, vagy Raikkönent....

in to exile
Monza időjárása
15 °C
Eső
Szél: K, sebesség: 0 km/óra
Páratartalom: 85%
yeah, remélem marad
- Mihu
- Director del Fútbol
Hmmmmm....Ember legyen a talpán aki ezzel a véleménnyel vitatkozik.G-Jay írta:Mindkét oldal túlzásokba esik.
Massa nem egy szerencsétlen senki, jobb napokon bárkivel felveszi itt a versenyt, ahogyan a mezőnyben mindenki, hisz nem balf.aszok vannak itt.
Viszont nem is egy eszméletlen nagy tehetség. Csak emlékezzünk arra, hogy tavaly hogyan szivatta meg a full újonc Hamiltan, asszem Malajziában volt, vagy hogy hányszor hibázott idén, mert a kipörgésgátló nélkül igen nehezen jött rá, hogy hogyan is kell vezetni. Lásd első futam, lásd második futam...vagy éppen esőben hányszor is forgott meg egy bizonyos futamon? 6szor minimum...
Viszont nem elfelejtendő, hogy az utóbbi futamokon viszont alázza a mezőnyt
Summa: Ha jól jön ki neki a lépés, akkor ugyanolyan jó mint mindenki, ha nem jön ki jól, akkor viszont überbénaságokat csinál.
Ez mindenkinél így van, csak nála ez váltakozik, míg másoknál néha néha van rossz passz.
G.

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Kimi 4-5-6 futamba beleszhart az idén, pedig nem ment alatta tönkre a cucc, ez a hozzáállás meg nekem nem tetszik b99,és manuel
Amúgy tavaly a meki ott cseszte el a cuccot, hogy nem döntötte el időben kit támogat, el is cseszték, Ferrari is ugyanebbe a hibába eshet.

Amúgy tavaly a meki ott cseszte el a cuccot, hogy nem döntötte el időben kit támogat, el is cseszték, Ferrari is ugyanebbe a hibába eshet.

-
- Director del Fútbol
G!
Ott a pont, hasonlóan gondolom. Sokkal hektikusabb Massa teljesítménye, még akár ezt a szezont is beleértve. Nagyokat dob néha, utcahosszal nyer Bahreinben, vagy Braziliában, aztán akkora fatöküségeket csinál, hogy Vettel nem blamál ekkorákat.
Van a srácban tehetség és jó pilóta, hiszen mégis az F1 egyik legjobb csapatánál vezet. De kiegyensúlyozottsában meg sem közelíti a nagyokat, akár Schumi, akár Hamilton, vagy Alonso a téma.
Ott a pont, hasonlóan gondolom. Sokkal hektikusabb Massa teljesítménye, még akár ezt a szezont is beleértve. Nagyokat dob néha, utcahosszal nyer Bahreinben, vagy Braziliában, aztán akkora fatöküségeket csinál, hogy Vettel nem blamál ekkorákat.
Van a srácban tehetség és jó pilóta, hiszen mégis az F1 egyik legjobb csapatánál vezet. De kiegyensúlyozottsában meg sem közelíti a nagyokat, akár Schumi, akár Hamilton, vagy Alonso a téma.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
Mindkét oldal túlzásokba esik.
Massa nem egy szerencsétlen senki, jobb napokon bárkivel felveszi itt a versenyt, ahogyan a mezőnyben mindenki, hisz nem balf.aszok vannak itt.
Viszont nem is egy eszméletlen nagy tehetség. Csak emlékezzünk arra, hogy tavaly hogyan szivatta meg a full újonc Hamiltan, asszem Malajziában volt, vagy hogy hányszor hibázott idén, mert a kipörgésgátló nélkül igen nehezen jött rá, hogy hogyan is kell vezetni. Lásd első futam, lásd második futam...vagy éppen esőben hányszor is forgott meg egy bizonyos futamon? 6szor minimum...
Summa: Ha jól jön ki neki a lépés, akkor ugyanolyan jó mint mindenki, ha nem jön ki jól, akkor viszont überbénaságokat csinál.
Ez mindenkinél így van, csak nála ez váltakozik, míg másoknál néha néha van rossz passz.
G.
G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Mihu
- Director del Fútbol
Szeeeeegény kicsi Raikönnenmanuel írta:
És ezt te hol hallotad kedves barátom hogy Kimi nemkériki a véleményétt????Akkor biztosan Massa ül Schumaher mellett a reklámba mi???Amúgy hadjad már azt hogy Massa jobb. Azt nefelejtsd már el hogy Raikönnenek a csapatt is méltóan hozzá segitett abban hogy ne lehessen világbajnok.Lásd:Boxutca kiálllások,Rossz gyártási évszámú motor,Műszaki problémával küszködő autó(csendeben megjegyzeném nem az első alkalomal).Ezzel nem akarom Raikönnent felmenteni mert ő ül az autóban megminden de a képességei az én számomra akkor is jobbak mint annó.Massáé de mint tudjuk jól vezetni csak jó autótt lehet ami Kiminél ebben az évben nem nagyon volt meg sajnos.

Viccet félretéve ne röhögtess már. Ennyire naiv és elfogult nem lehetsz. Mi az hogy a csapat direkt b.szott ki vele? Normális boxutca kiállások Ross Brawn óta nincsenek a csapatnál, a motorhibáról sem a csapat tehet, mert ez tecnikai sport, benne van a pakliban. Fizikai lehetetlenség olyan motort gyártani, ami soha sem romlik el. Igaz volt a Ferrarinak egy nagyon hosszú, több éves sorozata, amikor nem adták fel a versenyt műszaki hiba miatt, de az a Ferrari-korszakban volt, amikor elég volt a 15. kör után letekerni a 10 állásos kapcsolót 4-esre, és még úgyis körönként adtak a mezőnynek 3-4 tizedet. Meg akkoriban nem kellett csúcsra gyártani a motort, mert annyival jobbak voltak mindenkinél. Hamilton motorja is felmondhatná a szolgálatot akármelyik méteren.
Raikönnen akkor nyilatkozta hogy nem érdeklik Schumi tanácsai, mikor kinevezték technikai tanácsadónak. Akkor nyíltal lenyilatkozta hogy nem kér segítséget.
Amit meg a reklámról írtál. Hát azon egész nagyot röhögtem

Van még matematikai esélye, de szerintem azt még Ő sem gondolhatja komolyan, hogy 2 egymást követő évben 5 futammal a vége előtt visszajön 19 pontról. Igaz Schumachernek matematikai esélye sem volt 99-ben a vb címre, de akkor is visszajött a lábtöréséből, és megpróbálta világbajnoki címhez segíteni Irvine-t. Pedig úgy tervezte, hogy abban az idényben már nem tér vissza, hanem pihenteti a lábát, és koncentrál a következő idényre. De végül még sérült lábbal is beült a kocsiba tesztelni, és visszatért hogy segítse Irvine-t. Más kérdés hogy az ír béna volt ahhoz hogy ki is használja a lehetőséget.
-
- Entrenador del Barça
Talán azoknak akik az eső előtt, vagy pénteken (ha akkor nem esett) jól mentek szárazon, mert ma a szabadedzésen (ha van még ilyen F1ben?) nem tudom mennyire képesek átalakítani a beállításokat. Igaz ami igaz, vannak beállítási lehetőségek a korábbi versenyek eredményei alapján. Minden esetre én borítékolom, ami nem meglepetés, hogy Kimi és Lewis más üzemanyag-mennyiséggel indul, mint az első 10. Lehet, hogy kevesebbel, hogy gyorsan át tudják magukat rágni a "kicsiken". Ahhoz viszont, hogy Kimi fel tudja tartani Lewist, az kell, hogy ők is úgy tankolják meg a Ferrárijukat, mint a McLarenesek.manuel írta:Állitólag süt a nap Monzában ez vajon kinek kedvezhet ???
Hajrá McLaren!!
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

Sztem a jelenlegi formákat is hozzávéve Massa a legjobb.
Hihetetlen hogy most is mit csinált a Q2 ben.
Hihetetlen hogy most is mit csinált a Q2 ben.
-
- Director del Fútbol
Azt gondolom, hogy a Massa kérdésben csak Ross Brown-al tudok egyetérteni. A mezőny 3 legjobb pilótája Kimi, Lewis és Alonso. Utánuk azonban rögtön Massa kullog.
Ez minden vitára választ ad szvsz.
Ez minden vitára választ ad szvsz.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Nem erről volt szó, csak unom már, h Massát sokan ugy állitják be, mint vmi tehetségtelen senkiházit, holott mostanában ennek épp az ellenkezőjét bizonyitja. Voltak hibái, de azok voltak Kiminek is, Hamiltonnak is. Szvsz nem rosszabb képességű ezeknél, max pechesebb.barca99 írta:Nem igazán értem ezt a Kimi - Felipe kapcsolatot. Mindenki azzal jön, hogy Kimi Massanak köszönheti a VB-t. Ugyanmár... Mikor ment el Kimi Massa mellett úgy, hogy Massa direkt engedte el? Én egyre emlékszem. Persze az fontos volt, de Massának annyira mindegy volt, hogy első vagy második, hogy nem igaz... ellentétben a finnel. Higyjétek el, ha ez fordítva lesz idén Raikönnen is meg fogja tenni. De amíg matematikai (vagy akár több) esélye van, nehogy már lemondjon csak azért a VB címvédésről, nehogy egy csúnya McLarenesé legyen a cím. Igen, benne van a pakliban, hogy Kimi küzd, és ezzel Hamilton jön ki győztesen a dologból, de nekem akkor is szimpatikusabb hozzáállás, mint az, amikor inkább lemondok még az esélyről is, csak nehogy más istáló pilótájáé legyen a VB cím...
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Minden igaz eső futam lesz, egyik hírportálon olvastam. Az se kizárt, hogy biztonsági autó mögül indul neki a mezőny ennek az izgalmasnak ígérkező futamnak.gekkodan írta:Hogy áll kint a helyzet, lesz eső srácok, nem tudja valaki?

Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club