manuel írta:
És ezt te hol hallotad kedves barátom hogy Kimi nemkériki a véleményétt????Akkor biztosan Massa ül Schumaher mellett a reklámba mi???

Amúgy hadjad már azt hogy Massa jobb. Azt nefelejtsd már el hogy Raikönnenek a csapatt is méltóan hozzá segitett abban hogy ne lehessen világbajnok.Lásd:Boxutca kiálllások,Rossz gyártási évszámú motor,Műszaki problémával küszködő autó(csendeben megjegyzeném nem az első alkalomal).Ezzel nem akarom Raikönnent felmenteni mert ő ül az autóban megminden de a képességei az én számomra akkor is jobbak mint annó.Massáé de mint tudjuk jól vezetni csak jó autótt lehet ami Kiminél ebben az évben nem nagyon volt meg sajnos.

Szeeeeegény kicsi Raikönnen

A végén még sírva is fakadok hogy milyen galád módon elrontották a szezonját.
Viccet félretéve ne röhögtess már. Ennyire naiv és elfogult nem lehetsz. Mi az hogy a csapat direkt b.szott ki vele? Normális boxutca kiállások Ross Brawn óta nincsenek a csapatnál, a motorhibáról sem a csapat tehet, mert ez tecnikai sport, benne van a pakliban. Fizikai lehetetlenség olyan motort gyártani, ami soha sem romlik el. Igaz volt a Ferrarinak egy nagyon hosszú, több éves sorozata, amikor nem adták fel a versenyt műszaki hiba miatt, de az a Ferrari-korszakban volt, amikor elég volt a 15. kör után letekerni a 10 állásos kapcsolót 4-esre, és még úgyis körönként adtak a mezőnynek 3-4 tizedet. Meg akkoriban nem kellett csúcsra gyártani a motort, mert annyival jobbak voltak mindenkinél. Hamilton motorja is felmondhatná a szolgálatot akármelyik méteren.
Raikönnen akkor nyilatkozta hogy nem érdeklik Schumi tanácsai, mikor kinevezték technikai tanácsadónak. Akkor nyíltal lenyilatkozta hogy nem kér segítséget.
Amit meg a reklámról írtál. Hát azon egész nagyot röhögtem

Annak hogy Raikönnen ül Schumi mellett, semmi köze nincs ahhoz hogy kér-e a tanácsaiból

Ezt nem is tudom hogy hogy gondoltad

Remélem hogy nem komolyan, mert akkor sajnállak

Mindketten megkapták érte a jó kis lóvét, és ennyi.
Van még matematikai esélye, de szerintem azt még Ő sem gondolhatja komolyan, hogy 2 egymást követő évben 5 futammal a vége előtt visszajön 19 pontról. Igaz Schumachernek matematikai esélye sem volt 99-ben a vb címre, de akkor is visszajött a lábtöréséből, és megpróbálta világbajnoki címhez segíteni Irvine-t. Pedig úgy tervezte, hogy abban az idényben már nem tér vissza, hanem pihenteti a lábát, és koncentrál a következő idényre. De végül még sérült lábbal is beült a kocsiba tesztelni, és visszatért hogy segítse Irvine-t. Más kérdés hogy az ír béna volt ahhoz hogy ki is használja a lehetőséget.