Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem sem volt szándékos, de azért mégis eltört Kobe orra.Bob_Marley írta: Wade-ről meg nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta vagy bármiféle szándékosság lett volna benne, érezhetően azért kezdték komolyabban venni a védekezést, becsúszott egy odacsapás, ez benne van
Pitbull,istenem,eleve nem is érteni miket "énekel". komolyan ekkora tévedés régen volt a zeneiparban. jah szerencséje hogy volt előtte egy hölgyemény, aki még őt is alulmúltaBob_Marley írta:
Pitbull a szünetben, oh yeah
Jelentem én végignéztem ezt a showt, ha az volt a cél, hogy az ember az elkövetkezendő életében minden egyes rádió és tv csatornát ami zenével foglalkozik, elkerüljön, jelentem a piármenedzsereknek sikerült a célEz a borzasztó, a szörnyű a szánalmas vegyületet volt!És ráadásul hosszú :d
Bob_Marley írta: A a bemutatás érdekes lett, főleg a kelet kezdő, Rose nézett, hogy vazze ezekkel vagyok egy csapatban egy rakás idiótával![]()
az egész meccs az alley up-okról fog szólni nagyjábólPrimitive írta:Életembe nem láttam még NBA All-Star meccset. De nekem már ez az első 6 perc is katarzis.![]()
![]()
James mekkoraát zsákolt![]()
http://www.firstrowsports.eu/watch/1101 ... -2012.htmlcsababarca írta:lehetőséget,ahol neten tudom nézni tud valaki? az nba-s élő közvetítés fizetős?
Na ne!!!!Game90 írta: Éjjel leszek, egyszerűen nem hagyhatom ki, hogy ne élőben nézzem Nicki Minaj és Pitbull előadását a félidőben. Remélem Csabi és Bazska lesz.