USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
MessiFan
Llegenda del Barça

2012.02.27. 18:37:21

Fuuuuuuuck! Évek óta a keletnek szurkolok az all-star gálákon és hihetetlen hogy kikaptak... Nagyon mérges vagyok most...
LBJ meg emberfeletti. Fogtam a fejem hogy hogy a bánatba lehet ilyen távolról ilyen gyönyörűen bedobni. Wade meg a végén... Eldönthette volna szerintem.
Na mind1 ez csak 1 all-star és ott volt 2 Boston játékos akik közül Rondo csinált valami látványosat :D
socio66

2012.02.27. 16:40:21

én kb. fél négyig bírtam tegnap,a meccs irtó jó volt,de a körítéstől megőrültem.
egyrészt a két bohóc előadása a helyszínen kritikán aluli volt,másrészt a sporttévé ugyanazokat a reklámokat nyomatta minden szünetben,mikor már ötödjére néztem végig a sportverda meg a női nfl promóját,az agyam kezdett sorvadni. :)
szerencsére most ismétlik,úgyhogy megnézem ami kimaradt.
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.27. 14:38:27

Bob_Marley írta: Wade-ről meg nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta vagy bármiféle szándékosság lett volna benne, érezhetően azért kezdték komolyabban venni a védekezést, becsúszott egy odacsapás, ez benne van
Szerintem sem volt szándékos, de azért mégis eltört Kobe orra. :P Mindez megspékelve egy kis agyrázkódással, állítólag.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.27. 14:27:47

Jó meccs volt, megint el lehetett rajta szórakozni!
Brooks azért nyomatta Durantot rendesen :D
boxscore érdekességek:
Durant 37 perc kontra James 32
Westbrook 27 perc, Nash 4??? perc
Aldridge 9 perc Love 18
Bár legjobb +-mutató Love, Parker :D

Keleten is Rose 18 perc, nem hiába Thibo papa volt az edző, Deng 5 perc :D
Bár Dengnek állítólag fájt a csuklója...
Mondjuk a Doc féle tavalyit nem lehet überelni, mikor a 4 Celticses fel egyszerre, 3 perc múlva le, Wade-ket meg hagyta végig fent hadd szenvedjenek, s fáradjanak :P :lol:

Odomnak meg ezért megy ilyen jól idén:
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/o ... eo-2119064

Wade-ről meg nem tudom elképzelni, hogy direkt csinálta vagy bármiféle szándékosság lett volna benne, érezhetően azért kezdték komolyabban venni a védekezést, becsúszott egy odacsapás, ez benne van!Azért néha elég idegesítő volt, legfőképpen Howard ténykedése, vagy inkább elállása, s az alapvonal bedobásokat rendre eldobálta az ellenfélnek, meg életében nem emelt rá ennyi triplát :D 0/4 én benne csalódtam, főleg hogy valószínűleg nem sokszor fogja már látni a Magic közönsége...

Nem telhet el nap Jeremy Lin nélkül:
http://www.youtube.com/watch?v=dwrqiAul ... re=related
:D

szerk: remek 9sszefoglaló videó az All-Star meccsről :
http://www.youtube.com/watch?v=-aNj8KYn3-U
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.27. 18:24:25-kor.
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.27. 12:49:04

Jó meccs volt, főleg az első félidő volt látványos és a vége.
Az mekkora volt, amikor Paul hátba dobta Jamest, a labda visszapattant és ment tovább. :lol:
Kobe megdöntötte MJ pontrekordját, látszott rajta, h igazán csak ez érdekelte. Wade, azért szépen képen törülte. :lol:

Wade tripla-dupla, de sok esélye nem volt az MVP címre, tavaly James ért el tripla-duplát, de akkor sem volt elég.
Durant nagyon hajtott, h ő legyen az MVP, néha talán kicsit túl görcsösen is. Nem gondoltam, h ilyet írok, de James jobban megérdemelte volna.

A himnusz azért elég gyenge volt.

Összességében nem volt rossz hétvége. A főmeccs tetszett, a korábbi programok nem annyira. A zsákolóverseny szerintem nagyon gyenge volt, most a főmeccsen is voltak olyan zsákolások, amelyek ott is versenybe lettek volna.
Hárompontos verseny kicsit vicc kategória. Duranték elbénázták a végét, Love pedig hozott egy jó közepest.

Tényleg eléggé gázok ezek a szemüveget, de ilyen téren James verhetetlen.
Kép

Folytatódjon a szezon, fura volt, h pár napig nem volt amit nézni. :)
Lakers hozzon egy olyan sorozatot, mint tavaly és akkor miden rendben lesz. :D
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.27. 11:24:21

Wade tényleg bekeményített mikor adott egy orrost Kobe-nak... Nem értem arra mi szükség volt?! :?

az nagyon tetszett, ahogy Pitbullt lefikázták amúgy :D :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.27. 11:11:20

Legalább Durant lett az MVP, nem Kobe. Erre jól tippeltem, keleten azt hittem Howard majd hazai környezetben odateszi magát, a többiek is segítik ebben, de ő inkább nagyrészt vállalt a másik oldal győzelmében. Mindkét oldalon csak 5-6 játékos volt akik többet hozzátettek, a másik fele éppen csak valamit. KD nagyon MVP akart lenni (nem csak ő), reménytelen helyzetekből is rádobta. A legnagyobbat mégis James játszotta, a végén volt az az eladott labdája, de nem azon ment el, ő megtett mindent. Összességében elég jó kis meccs lett.

A show része valahogy engem sem fogott meg, de sajnos erre van igény. Még a himnuszok se sikerültek jól Mary nagyon túlénekelte, a kanadai meg itt-ott hamisra sikerült.

Iverson témában egyet értek velük legnagyobb kedvenc, az is marad, de nem lenne méltó hozzá, ha visszatérne és 10-15 perceket játszana.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.27. 09:29:25

Értem én, hogy All Star gála, de 150 pont felett? Hulladék :D
Durant meg megmutatta, hogy jobb mint James :D Mondjuk ezt én eddig is tudtam.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.27. 03:04:40

Durant így folytatja akkor ő lesz az MVP.
bár kelet meg fogja magát rázni a második félidőre. James-Wade kettős be fog indulni keményen... :)
Bob_Marley írta:
Pitbull a szünetben, oh yeah :D
Jelentem én végignéztem ezt a showt, ha az volt a cél, hogy az ember az elkövetkezendő életében minden egyes rádió és tv csatornát ami zenével foglalkozik, elkerüljön, jelentem a piármenedzsereknek sikerült a cél :D Ez a borzasztó, a szörnyű a szánalmas vegyületet volt!És ráadásul hosszú :d
Pitbull,istenem,eleve nem is érteni miket "énekel". komolyan ekkora tévedés régen volt a zeneiparban. jah szerencséje hogy volt előtte egy hölgyemény, aki még őt is alulmúlta :shock: :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.27. 02:06:35

Bazska kiélhette magát a Celtics kérdéssel :twisted: :twisted: :twisted:

És megjegyezném ha kitörne a pestis Miamiban, s Chicagoban és kidőlne a kezdő ötös akkor sem biztos, hogy távbb tudnánk menni a 2ik körnél :P :D

Eddig tényleg jó a meccs, azért jó látni, hogy kis csipkelődés, némi védekezés is van!Bynum-Howard tényleg nagy párharc :D
LBJ odarakott, de nekem CP3 lábközötti assitja eddig a csúcs :D

PP clutch dobása olyan volt mint egész évben :D Rövid, s erőltetett :D

Rose kép zseniális, oké All-Star legyünk jókedvűek, de azért mégiscsak profi sportolók nem cirkuszi majmok :D

Az milyen ötös :D:D:D:D:D
Parker-Westbrook mint 2es :D-Love mint 3as :D-Aldridge-Gasol :D

Howard tényleg komikus amit csinál, vagy odapasszolja az ellenfélnek , vagy éppen lesétál a pályáról, hogy nyugodtan zsákoljanak!
Kezdeti lendület után, fura mederbe ment át a meccs, azér Thibo papa kicsit összeszedhetné Keletet kapnak így 200at :P :D

Pitbull a szünetben, oh yeah :D
Jelentem én végignéztem ezt a showt, ha az volt a cél, hogy az ember az elkövetkezendő életében minden egyes rádió és tv csatornát ami zenével foglalkozik, elkerüljön, jelentem a piármenedzsereknek sikerült a cél :D Ez a borzasztó, a szörnyű a szánalmas vegyületet volt!És ráadásul hosszú :d
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.27. 01:59:48

Eddig elég jó a meccs :)

Kobe-n eléggé látszik, hogy nyerni akar, nagyon rámegy az 5. MVP címre.

LBJ pedig csak 1x indulna már el a zsákolóversenyen...
Bob_Marley írta: A a bemutatás érdekes lett, főleg a kelet kezdő, Rose nézett, hogy vazze ezekkel vagyok egy csapatban egy rakás idiótával :D
Kép
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.27. 01:56:21

Primitive írta:Életembe nem láttam még NBA All-Star meccset. De nekem már ez az első 6 perc is katarzis. :shock: :shock:

James mekkoraát zsákolt :shock: =D>
az egész meccs az alley up-okról fog szólni nagyjából :D
úgyhogy sokáig fog tartani a katarzis. 8)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Primitive
Entrenador del Barça

2012.02.27. 01:52:34

Életembe nem láttam még NBA All-Star meccset. De nekem már ez az első 6 perc is katarzis. :shock: :shock:

James mekkoraát zsákolt :shock: =D>
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.27. 01:37:48

Köszi.
azt hittem lesz az onlinetvkeresre.eu-n is közvetítés...de nincs sajnos.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.27. 01:28:54

csababarca írta:lehetőséget,ahol neten tudom nézni tud valaki? az nba-s élő közvetítés fizetős?
http://www.firstrowsports.eu/watch/1101 ... -2012.html

Nicki Minaj-t hagyjuk, milyen színű amúgy a haja?Mert állandóan más volt :D
A a bemutatás érdekes lett, főleg a kelet kezdő, Rose nézett, hogy vazze ezekkel vagyok egy csapatban egy rakás idiótával :D

szerk: azért tényleg Bazskáék rendesen savazzák az ufókirálynőt, mondjuk tényleg hallva most pl Mary J. Blige-t és előtte az ugrabugrát, hát némi különbség van :D De csak némi :D
Kép
Kép
Kép
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.02.27. 01:25:06

lehetőséget,ahol neten tudom nézni tud valaki? az nba-s élő közvetítés fizetős?
PCsabi
aka Game90

2012.02.27. 01:23:37

Ez a Nicki Minaj előadás...hozzatok egy vödröt, mindjárt hányok.

Egyébként nem értem, hogy ezeket a szemüvegeket minek erőltetik a játékosok:
http://hipster-glasses.com/wp-content/g ... nthony.jpg

LBJ - Wade - Bosh készülődik:
http://www.youtube.com/watch?v=vIxglB2m7Mw

Bemutatásnál Kanye West & Jay-Z szólt:
http://www.youtube.com/watch?v=M37VucWh06Y

Bazska eddig aláz :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.27. 01:26:26-kor.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.27. 00:27:27

Fater kibulizta, hogy ennyit kapjon :D
Viccet félre téve, az NBA az alapján működik ki mióta van a ligában, annak megfelelő szerződések kapnak nagyjából!Ilyenkor nem a játékosok a hibásak, hogy ennyit kapnak, hanem aki adja!
Rashard Lewis a második legjobban fizetett játékos, s amennyit letesz az asztalra... :roll:

Amúgy Feltonért is lehet megy a lakers, ő érdekes lenne, Portlandben nagyon szenved, viszont azért a Lakersben a magas kombóval szépen együtt tudna játszani!Érdekes, hogy Sessiosssss vagy ő, én nem tudnék dönteni :D
Kép
Kép
Kép
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2012.02.27. 00:20:50

[quote="Bob_Marley"][/quote]

Köszönöm szépen a megtisztelő válaszodat! :) Én bízok benne, hogy hatékonyan munkálkodnak majd a vezetők. Egy jó Lakers csak úgy fontos az NBA-ba, mint egy jó Boston. Bár mind a két gárda át kell élje a fiatalítást, sajnos.. :/
Ma olvastam, Gasol biztosan marad, Session első számú jelölt az irányító körre, illetve Wallace visszatér. Gasol távozásáról nagyon régóta terjed a pletyka, bár én is úgy gondolom, hogy egy igazi agy az az ember, van esze a játékhoz, és tényleg az egyik leghatékonyabb óriás a mezőnyben, le se tagadhatná, hogy európai játékos. Ha ő menne, szerintem egy nagyágyú jönne a helyére, de év közben, nagyon kockázatos lenne megbontani azt a hármast, konkrétan 3 ember termeli meccsenként a pontokat.. Viszont egy irányító és egy bedobó muszáj érkezzen, vagy el is köszönhetünk a rájátszás azon reményeitől, hogy valahol a végjátékban szerephez jutunk. Artest siralmas idén, öröm volt Odomot így eljátszani.. :(

Még egy kérdésem lenne, Te is írtad, Walton miért kap ekkora fizut? Alig játszik.. és azt se erőltessük hogy.. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Primitive
Entrenador del Barça

2012.02.27. 00:17:13

Sanama írta:mi adja?
www.port.hu

Úgy tudom, hogy Sport1, de lehet, hogy a Sport2 :wink:
"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Sanama
Llegenda del Barça

2012.02.27. 00:15:46

mi adja?
PCsabi
aka Game90

2012.02.27. 00:12:28

Kb. 1 óra múlva kezdődik az All-Star Game, Bazska és Csabi lesz a két kommentátor. Egyértelmű, hogy Keletnek szurkolok. Bob, te leszel? Vagy valaki?

Szerk.: Sport1 adja!

Kobe Bryant, G, L.A. Lakers

Leads the league in usage rate, using 37.2 percent of his team's possessions when he's on the floor.

Shooting 17-for-61 (28 percent) in clutch time (last five minutes of the fourth quarter or overtime with a score differential of five points or less), which ranks 47th among 52 players who have attempted at least 20 clutch-time shots.

Leads the league in both makes (155) and attempts (363) from mid-range (between the paint and the 3-point line). The 363 attempts is 70 more than the next most (LaMarcus Aldridge).

Shooting only 17 percent of his shots from within five feet of the basket, down from 25 percent in his first 15 seasons.

The Lakers have scored 101.6 points per 100 possessions with Bryant on the floor and 96.3 with him on the bench.

MarShon Brooks :lol:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.27. 00:20:43-kor.
balinteer
Capitá del Barça

2012.02.26. 18:45:34

Én bírom a WW-t,de nem vagyok szurkolójuk,de az írás az egész jó,igényes munka,tetszett. :)
Zolee23
Capitá del Barça

2012.02.26. 18:29:04

Van itt Wizards szurkoló? :D Írtam egy helyzetjelentés a csapatról, ha gondoljátok olvassátok el: http://nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=366

Az AS gála meg olyan volt mint az idei szezon, felejthető. Budinger komédia volt a zsákolón.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.26. 18:25:47

Game90 írta: Éjjel leszek, egyszerűen nem hagyhatom ki, hogy ne élőben nézzem Nicki Minaj és Pitbull előadását a félidőben. Remélem Csabi és Bazska lesz.
Na ne!!!!
Biztos S.Agüero a szervező :d Hihetetlen, hogy tegnap is ilyen Flo Rida hulladék volt (mondjuk Orlandoban vicces Florida :D)!
Az embernek már az igényei abszolút lent vannak, az utóbbi évek zenei piacát látva, de ez még ennél is lejjebb van.....
Tavaly Lenny Kravitz milyen jó volt, vagy előtte Alicia Keys se volt rossz, de ilyen hurkákat :D
Nem baj majd Bazskáék legalább hoznak egy kis életet!
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése