Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Felipét nagyon bírom, de azért hasonló helyzetben még egyszer sem volt, most már egyértelműen benne látja mindenki az ELLENFELET,mármint Hamiltonét, és ő az egyedüli reménye azoknak akik izgalmas véghajrát várnak. Massának tavaly is fontos szerepe volt a végén, de akkor mégse a saját vébéje volt a tét, ilyen helyzetben még nem volt, remélem megállja így is a helyét!Saviola007 írta:
Szerintem azzal nem lesz baj, én csak a géptől félek hogy megint elszáll. :-S
Szerintem azzal nem lesz baj, én csak a géptől félek hogy megint elszáll. :-Sozsimiki írta:Srácok please linkeljetek nekem vhonnan be a Belga nagydíj utolsó 3 körétFogadtam egy nagy üveg hubiban egyik haverommal valamiben, és kell a bizonyíték
![]()
Előre is köszönöm!
Amúgy LG-hez hasonlóan én is MASSA vébéjéért szorítok, remélem agyilag ott lesz, mert nem lesz egyszerű feldolgoznia, hogy ő az egyedüli aki szembeszállhat immáron Hamiltonnal.
http://www.youtube.com/watch?v=Ch435jCB1xcozsimiki írta:Srácok please linkeljetek nekem vhonnan be a Belga nagydíj utolsó 3 körétFogadtam egy nagy üveg hubiban egyik haverommal valamiben, és kell a bizonyíték
![]()
Előre is köszönöm!
Amúgy LG-hez hasonlóan én is MASSA vébéjéért szorítok, remélem agyilag ott lesz, mert nem lesz egyszerű feldolgoznia, hogy ő az egyedüli aki szembeszállhat immáron Hamiltonnal.
Kralo írta:Kiesett de végül mégis pontot kapott a peches Michael.Saviola007 írta: Hali! Szerinterm ez a Magyar nagydíjon volt és ott schumi ment köztes esős gumin pedro meg szárazra alkamason, ezért tudta leküzdeni. Végén meg schumi gumiai nem bírták és kiesett ezért nem büntették szerintem.
Ha tévedtem akkor bocs.
Nah de nem is vele van a gáz, és nem őt kívántam lejáratni, vagy kisebbíteni.
Csak jó példa, hogy mennyire következetes az FIA idén is. Persze lehet arra fogni hogy változtak a szabályok (jelen esetben tudtommal nem), mint amikor Schumit visszatolták rá egy évre Alonsot nem, míg 2007 ben már Hamiltont is visszapakolták.
Furcsa. Kezd az F1 olyan lenni, mint a dohányzás. Káros az egézségre, de ha rákattantál, nem lehet leállni vele.
Az ám.ozsimiki írta: http://www.youtube.com/watch?v=jpuyY6rt1To
Kralo, ez szntem nagyon szép, főleg a technikai része
Kiesett de végül mégis pontot kapott a peches Michael.Saviola007 írta: Hali! Szerinterm ez a Magyar nagydíjon volt és ott schumi ment köztes esős gumin pedro meg szárazra alkamason, ezért tudta leküzdeni. Végén meg schumi gumiai nem bírták és kiesett ezért nem büntették szerintem.
Ha tévedtem akkor bocs.
Kralo írta:breywol írta:Ezért Schumit megbüntették anno? Ez most jó példa ide, nem is emlékeztem erre. Mondjuk talán azért nem, mert Hakkinen óta nem is nagyon nézek Formula1-et :SKralo írta:A büntetés egyáltalán nem meglepő, sőt vártam is. Alonsonak is volt ilyenje Kliennel szemben.
Továbbá Hamilton nem egy Schumi:
http://www.youtube.com/watch?v=-5UnPeyzcHM
Emlékeim szerint nem. A videó infója is ezt állítja.
ozsimiki írta:Alonso aszhem ekkor már 3keréken volt![]()
![]()
![]()
Más gumikon voltunk, küzdöttünk, elvesztünk![]()
Kralo bádzsi nagy a hó,nagy a hegy, te meg kiabálsz..lavina...
szerk: breywol, nem, ezért linkelte be Kralo, hát nem kedves?
breywol írta:Ezért Schumit megbüntették anno? Ez most jó példa ide, nem is emlékeztem erre. Mondjuk talán azért nem, mert Hakkinen óta nem is nagyon nézek Formula1-et :SKralo írta:A büntetés egyáltalán nem meglepő, sőt vártam is. Alonsonak is volt ilyenje Kliennel szemben.
Ezért Schumit megbüntették anno? Ez most jó példa ide, nem is emlékeztem erre. Mondjuk talán azért nem, mert Hakkinen óta nem is nagyon nézek Formula1-et :SKralo írta:A büntetés egyáltalán nem meglepő, sőt vártam is. Alonsonak is volt ilyenje Kliennel szemben.
Na legközelebb tovább kell verjem alulról az asztalt! Mekkora .. Úh, nagyon mérges vagyok. Átkozott fejesek.VIII.Henrik írta:Most egy kis asztallap kopácsolás következik: Úgy néz ki, most úgy alaulnak a Mclarennek a versenyek, mint anno Hakkinen idejében, csak fordított előjellel, hogy a pechek, motorleállások nem a mercédeseket sújtják. . . .
Örülök,már ezzel kezdtem,hogy nem akarok veszekedni veled. Gyurival már megbeszéltük a dolgokat,őszintén remélem hogy nem bántottam meg. Ennyi lenne,még egyszer elnézést kérek mindenkitől,rossz napom volt.Varga Tamás írta: Na, béke.
Az meg a másik,hogy nem kellett volna automatikusan levágnia a kanyart,hiszen volt még lehetősége,egy kis fék és megy Kimi után!Szal volt még ott hely,hogy be tudja rendesen venni a kanyart...ozsimiki írta:Mert előnyt szerzett a levágás miatt, és itt nem számít, hogy egy pillra visszaengedte Kimit, ha nincs kanyarlevágás akkor nem tud olyan tempóban előzési pozicióba kerülni, ahogy vége lett a futamnak ki is írták, hogy a versenybírák vizsgálják az esetet, úgy jártak el, ahogy szokás ha a vége előtt 5 körön belűl történik valami...így útólag időbüntetést kapnak a pilóták, mivel már a pályán nem tudják megbüntetni. Teljesen logikus folyamat.Boixos írta:már azt sem értettem, h egyáltalán miért vették elő a fekete embert a kanyar levágása miatt, amikor ATTÓL az adott szitutól nem került a másik elé. vagy ha elővették, akkor miért ilyen mértékben?
a feketét és a csapatát is utálom, de azt még jobban, hha ilyen zöldasztal-melletti döntésekkel nyúlnak bele a bugiba.
Mert előnyt szerzett a levágás miatt, és itt nem számít, hogy egy pillra visszaengedte Kimit, ha nincs kanyarlevágás akkor nem tud olyan tempóban előzési pozicióba kerülni, ahogy vége lett a futamnak ki is írták, hogy a versenybírák vizsgálják az esetet, úgy jártak el, ahogy szokás ha a vége előtt 5 körön belűl történik valami...így útólag időbüntetést kapnak a pilóták, mivel már a pályán nem tudják megbüntetni. Teljesen logikus folyamat.Boixos írta:már azt sem értettem, h egyáltalán miért vették elő a fekete embert a kanyar levágása miatt, amikor ATTÓL az adott szitutól nem került a másik elé. vagy ha elővették, akkor miért ilyen mértékben?
a feketét és a csapatát is utálom, de azt még jobban, hha ilyen zöldasztal-melletti döntésekkel nyúlnak bele a bugiba.
Hatalmas hülyeséget írtál.Én Massának szurkolok, de még én is látom, h jogtalan az egész.De tegnap lementem a campus bowlingba és ott is mindenki fel volt háborodva.mindorokke_barca írta:engem jobban idegesit az h hami azt hiszi mindent megtehet buntetlenul... tavaly meguszta mindig abuntetest.. epp ideje volth sarkukra alljana a versenybirok.. .Boixos írta:már azt sem értettem, h egyáltalán miért vették elő a fekete embert a kanyar levágása miatt, amikor ATTÓL az adott szitutól nem került a másik elé. vagy ha elővették, akkor miért ilyen mértékben?
engem jobban idegesit az h hami azt hiszi mindent megtehet buntetlenul... tavaly meguszta mindig abuntetest.. epp ideje volth sarkukra alljana a versenybirok.. .Boixos írta:már azt sem értettem, h egyáltalán miért vették elő a fekete embert a kanyar levágása miatt, amikor ATTÓL az adott szitutól nem került a másik elé. vagy ha elővették, akkor miért ilyen mértékben?
Hát nagyon nem tudom.Tény, az a mozdulat, h ki ment a pályáról és úgy előzte meg, hiába engedte vissza Kimit, az csak megerősítette, h Lewis megszerzi az első helyet.Nem vagyok benne biztos, annak ellenére, h Massának szurkolok, h ha ezt Kimi vagy Massa csinálja, akkor őket is így büntetik meg.Los Banditos írta:Tamás-Tamás már megint körülötted megy a vita... Ki gondolná...![]()
![]()
Hamilton 25 mp-s megmozdulása
Még Massa győzelme sem 100%, ugyanis szokásához híven felebbezni kíván a McLaren.