Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
cps46
Entrenador del Barça

2008.09.08. 10:52:27

Nem értek egyet Hamilton büntetésével, mert szerintem sportszerűtlen volt, nem szabálytalan. A nyilatkozatai alapján viszont nem engedném a Forma 1 közelébe sem. Van pofája ilyeneket nyilatkozni, hogy "kifékeztem Kimit, de ő leszorított". Hol? Kívülről előzött a szerencsétlen marha, úgy aztán tényleg sűrűn lehet kifékezni.
Massa győzelme meg a leginkább meg nem érdemelt. Ott kéne lennie tűzközelben, de köze nincs hozzá, és épp ezzel kaszál. Akkor már nyerjen inkább Heidfeld vagy Bourdais, vagy bárki, akinek amúgy nem lenne esélye.

BMW POWER
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cps46 2008.09.08. 11:12:29-kor.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
breywol
Jugador del Barça

2008.09.07. 21:47:49

soadroli írta: Aha!Kinek kell szurkolni??xD
És kire szavazzak,ki nyeri a vb-t? :lol:
Hát Mika Hakkinen-re szavazz. Én neki szurkolok :)
Jah, hogy ez már (formula1-ben) nem aktuális? Pffff....
Nos, én Neki szurkoltam anno. Most már nincs kedvenc :)
Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi :)
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.09.07. 21:47:22

Minden elfogultság nélkül állíthatom, hogy a McLaren Mercedesnek, Kovalainennek és Hamiltonnak kell szurkolni, utobbira pedig szavazhatsz is! Mondom, teljesen semlegesen állítom. komolyan
Amúgy: Hajrá McLaren!!! :lol:
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.07. 21:47:02

Tamás-Tamás már megint körülötted megy a vita... Ki gondolná... :-k :-k

Hamilton 25 mp-s megmozdulása

Még Massa győzelme sem 100%, ugyanis szokásához híven felebbezni kíván a McLaren.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.09.07. 21:48:18-kor.
in to exile
soadroli
Llegenda del Barça

2008.09.07. 21:39:40

VIII.Henrik írta:
soadroli írta:Egy ide illő kérdés: Mit lehet szeretni a f1-en :lol: :?: :?: :?: :shock:
Te! :lol: Te kis provokatőr! Páblikenemívé kívánsz válni?! :D
Itt is lehet szurkolni valakinek, csapatoknak! Én azért szeretek sok sportba belenézni, hogy szurkolhassak. Mert szurkolni jó! :D
Aha!Kinek kell szurkolni??xD
És kire szavazzak,ki nyeri a vb-t? :lol:
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 21:28:36

socio66!!! Nem tudtam elküldeni a pü-met de ha egy pü-t küldesz benne a maileddel akkor oda válaszolok már ha el akarod küldeni....ha meg nem akkor nem tudok válaszolni ide egyrészt azért mert nem ide tartozik másrészt azért mert ez személyes.
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.09.07. 21:21:58

ReOFF:Nem'tom.
Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta. :)
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.07. 21:21:25

Off: most már tényleg hagyjátok az offolást, mindenki elküldte szépen, finoman a másikat vhova, meg is indokolta, elég is lesz.

On:

5 futam van hátra, név szerint:

Olasz, Szingapúr, Japán, Kína, Brazília

Massa Vébéért folytatott küzdelme nem lesz sétagalopp, de úgy érzem, hogy utolsó 3 verseny az övé lehet, Monzában igaz, hogy tavaly a Mekik nagyon jók voltak, de ezt látták a Vörösök is, így ez változhat idénre, szingapúr új pálya, a Ferrari pedig nagyon jól szokott alkalmazkodni az új pályákhoz (lásd Valencia) Mindenesetre óriási dolog lenne ha az utolsó-egyben hazai- versenyén koronáznák meg Felipét, tekintettel arra, hogy utóbbi két évben ő ment ott a legjobban meg is lesz rá a sansz, hacsak valami nagy hibát nem követnek el az addigi futamokon...

FORZA FERRARI!

FOREVER SCHUMI!!!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.09.07. 21:19:43

Mi húzza szét ennyire ezt a fórmunot? :?
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.09.07. 21:18:59

soadroli írta:Egy ide illő kérdés: Mit lehet szeretni a f1-en :lol: :?: :?: :?: :shock:
Te! :lol: Te kis provokatőr! Páblikenemívé kívánsz válni?! :D
Itt is lehet szurkolni valakinek, csapatoknak! Én azért szeretek sok sportba belenézni, hogy szurkolhassak. Mert szurkolni jó! :D
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.07. 21:18:53

Dos Santos írta:
gekkodan írta:A tartalmi oldalhoz pedig ennyit: emberek szurkolnak, szimpatizálnak, ellenkeznek.
Továbbra is tartom: a legcsalóbb banda, a legsunyibb pilótával.
Kb. erre a válaszra, számítottam Tőled.
Nem tudsz mibe kapaszkodni,így a kémbotrányt veszed elő.
De jól mondtad,az"emberek szurkolnak, szimpatizálnak, ellenkeznek".Igen ám,csak közbe nem gyűlölködnek,fröcsögnek össze mindent az ellenfélre.
Létezik sportszerű szurkolás is,próbáld ki.
Részemről téma lezárva.
Tényleg utoljára válaszolok és befejeztem: az aláírásod már magáért beszél, ne oktass ki, mert nem bántottalak.

PÜ-ben állok a rendelkezésedre, itt vége.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.09.07. 21:16:02

gekkodan írta:A tartalmi oldalhoz pedig ennyit: emberek szurkolnak, szimpatizálnak, ellenkeznek.
Továbbra is tartom: a legcsalóbb banda, a legsunyibb pilótával.
Kb. erre a válaszra, számítottam Tőled.
Nem tudsz mibe kapaszkodni,így a kémbotrányt veszed elő.
De jól mondtad,az"emberek szurkolnak, szimpatizálnak, ellenkeznek".Igen ám,csak közbe nem gyűlölködnek,fröcsögnek össze mindent az ellenfélre.
Létezik sportszerű szurkolás is,próbáld ki.
Részemről téma lezárva.
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 21:15:23

Socio66 ment egy pü!(remélem most sikerült elküldenem :roll: )
Nem fogalmaztam hosszan mivel feleslegesnek tartottam ,a lényegre szorítkoztam.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.07. 21:15:18

gekkodan írta:G!

Egyetértek és ennek megfelelően cselekszem, leszek az első.

Dani
G!

Én pedig a második.

Tomi.
Kép
soadroli
Llegenda del Barça

2008.09.07. 21:13:50

Egy ide illő kérdés: Mit lehet szeretni a f1-en :lol: :?: :?: :?: :shock:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.07. 21:13:44

G!

Egyetértek és ennek megfelelően cselekszem, leszek az első.

Dani
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
VIII.Henrik
Entrenador del Barça

2008.09.07. 21:09:42

Na egy újabb érdekes verseny (lehetett, mivel lemaradtam nagyjáról)! Szegény Kovi még rosszabbkor esett ki, mint Kimi, bár Kimi pozícióját tekintve nagyobb vesztese a napnak. Most egy kis asztallap kopácsolás következik: Úgy néz ki, most úgy alaulnak a Mclarennek a versenyek, mint anno Hakkinen idejében, csak fordított előjellel, hogy a pechek, motorleállások nem a mercédeseket sújtják. Természetesen azt élvezném a legjobban, ha legfeljebb a boxutcában dőlne el a javunkra a versenyek többsége, nem pedig ferráris balesetek következtében.
Hajrá McLaren!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.07. 21:09:17

socio66 írta:
Varga Tamás írta: Engem pedig az irritál, ahogyan Te szólsz másokhoz.
Hogy szóltam? Illettem valami trágár szóval? nem. A véleményem miért ne mondhatnám el?
Varga Tamás írta:A helyesírásról pedig ne értekezz, Neked sem megy jobban.
Mire gondolsz?
Varga Tamás írta:Többet idéz egyszerre? Talán moderátor lettél?
Te még sosem írtál másnak,hogy a téma,amiről ír nem oda tartozik,vagy hogy ne idézzen már többet? nem hiszem...
Varga Tamás írta: Tudod, ez egy Fórum, ahol mindenki szabadon kifejtheti a véleményét.

Én pont ezt teszem.
Helyesírás:
szavak, melyek az általam lereagált hsz-ből valók - önnálló, egyetért, mind ezeket; helyesen - önálló, egyet ért, mindezeket.
Gyurinho is csak ezt teszi: leírja a véleményét. Ahogyan Te is.
Nem a trágár szavakról van csak szó, hanem a hangnemről. Lehet, hogy Gyurinho még ifjú, és tanulnia kell a fórumozást. Nagyobb türelemmel kell iránta viseltetni.
Na, béke. :lol:
Kép
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 21:08:32

Mivel még nem jó a pü-m ezért ha megadnád a mailed egy pü-ben akkor ilyen dolgokban inkább oda válaszolnék mivel nem tartozik témájában a fórumra.
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.09.07. 21:07:02

Hogy legyen már egy hozzászólás a TÉMÁHOZ is:

Kimit nagyon sajnálom, Massát nagyon nem szeretem, makkolt egyet.
(Ez az én véleményem, nem kell a fesztivál miatta)
Hamilton megkapta a büntijét, nem értem mire fel a felháborodás.
Alonso szépen ment, grat a negyedik helyhez.
Összességében jó futam volt, de roppantul sajnálom Kimit én neki szurkolok, d már nem lesz vb. (Pontosabban idén szurkolok h ő legyen a vb, am Alonsonak, de ezt tudjátok.)

OFF: Jó lenne már ha lehiggadnátok, fene se kiváncsi az oldalakon keresztül húzódó vitáitokra. Te is visszavehetnél már gekkodan, nem személyeskedés, csak, ha senki nem vesz vissza ez soha nem ér véget

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.07. 21:03:49

Gyurinho írta:
Nem nyalon senkiét sem csak tudod ha valaki régóta itt van és a többiek is úgygondolják hogy egyedi véleménye van,vagy ért a témához akkor azt egy jött ment senki ne bírálja.....
Te döntöd el ki a jöttment kis senki? Miért?

Sanama hszében semmi rondát nem véltem felfedezni, nem tetszett neki egy hsz, talán nem jegyezheti meg? Amúgy attól, hogy kinek mennyi hsze van, még semmivel sincs több igaza némely esetben, mint annak akinek csak pár van... mindenki tévedhet, mindenkit elvihetnek az érzelmei, és ezért reagálhat túlzottan...Sanama-nák ez nem tetszett, és kulturált módon érvekkel alátámasztva bizonyította, hogy mit keres Hamilton a mekinél.

Amúgy socio-val egyetértve én se szeretem ezt a stílust, lehet nevezni akárminek, én inkább nem teszem meg. Ha vki 'bántó' nak érez egy egy hsz-t az irányába, talán nem szorul mások védelmére, pláne nem 4-5 hsznyi mennyiségben, ugyanazt leírva más-más szóval.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 21:03:47

Küldtem egy mailt kedves Tamás!
DE már próbálom megcsinálni a pü-met és szerintem jó lesz de addig is küldtem egy mailt.
socio66

2008.09.07. 21:01:46

Gyurinho!
Ment egy pü,szeretném,ha valamilyen formában válaszolnál rá. :wink:
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.09.07. 21:01:24

Huu a mindenségit, ez nem semmi. Bár mondjuk így nyerni, azért nem semmi. Én véleményem az volt, és fent tartom, hogy szerintem nem volt akkora egy nagy szabálysértés, meg Kimi nem ez a szitu miatt esett ki, meccsben dőlt el. De a versenybíróság az versenybíróság, én örülök azért ennek, mert Felipének 2 pont a hátránya. Nagyon remélem, hogy év végén bajnoki címet ünnepelhetünk majd, mindent bele Felipe! Innentől kezdve a csapatsorrend pedig nem kérdés! Végre van egy kis szerencsénk úgymond, és Hamilton észbe kap talán és nem lesz akkora a mellény..

Büntetésekhez még, Kova-Webber esettel mi lett?

Hajrá Massa & Forza Ferrari!!!
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Cardine
Barça B

2008.09.07. 21:00:27

ozsimiki írta:Ha a bírák nem avatkoznak bele, akkor megóvják a Ferrarisok. Valóban van kivetnivaló abban, ahogy Hamilton egy pillre maga elé engedte,utána meg egyből be is bújt mellé...meg a célegyenesben nem is egyből engedte elé, volt esze az angolnak, kérdés, hogy ez még kiskapúnak tekinthető e, vagy sem, nemsokára eldől.
Scumacher is csinált már ehez hasonlót néhány éve.Az amerikai nagydíjon biztonságiautós újraindítás után nem várta meg ,hogy Massa átmenjen a célvonalon mielött elkezdte az előzést.Őt nem büntették meg pedig a szabály szerint nem lehet előzést kezdeményezni ameddig át nem halad a célvonalon az első autó.A mostani esetben viszont a jogosulatlan előnyszerzés volt az indok.Hamiltonnak lekellett volna maradnia 2-3 kocsihosszal akkor nem lett volna büntetés.De még ez sem végleges.http://www.f1hirek.hu/hir/A_McLaren_jel ... 0809072004
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Cardine 2008.09.07. 21:03:08-kor.
"We've seen the fall of the elite.
Bury your life,Taken disease.
We'll end the world,when all hope is gone!"
Kép
Válasz küldése