Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Hát Mika Hakkinen-re szavazz. Én neki szurkoloksoadroli írta: Aha!Kinek kell szurkolni??xD
És kire szavazzak,ki nyeri a vb-t?
Aha!Kinek kell szurkolni??xDVIII.Henrik írta:Te!soadroli írta:Egy ide illő kérdés: Mit lehet szeretni a f1-en![]()
![]()
![]()
![]()
Te kis provokatőr! Páblikenemívé kívánsz válni?!
![]()
Itt is lehet szurkolni valakinek, csapatoknak! Én azért szeretek sok sportba belenézni, hogy szurkolhassak. Mert szurkolni jó!
Te!soadroli írta:Egy ide illő kérdés: Mit lehet szeretni a f1-en![]()
![]()
![]()
![]()
Tényleg utoljára válaszolok és befejeztem: az aláírásod már magáért beszél, ne oktass ki, mert nem bántottalak.Dos Santos írta:Kb. erre a válaszra, számítottam Tőled.gekkodan írta:A tartalmi oldalhoz pedig ennyit: emberek szurkolnak, szimpatizálnak, ellenkeznek.
Továbbra is tartom: a legcsalóbb banda, a legsunyibb pilótával.
Nem tudsz mibe kapaszkodni,így a kémbotrányt veszed elő.
De jól mondtad,az"emberek szurkolnak, szimpatizálnak, ellenkeznek".Igen ám,csak közbe nem gyűlölködnek,fröcsögnek össze mindent az ellenfélre.
Létezik sportszerű szurkolás is,próbáld ki.
Részemről téma lezárva.
Kb. erre a válaszra, számítottam Tőled.gekkodan írta:A tartalmi oldalhoz pedig ennyit: emberek szurkolnak, szimpatizálnak, ellenkeznek.
Továbbra is tartom: a legcsalóbb banda, a legsunyibb pilótával.
G!gekkodan írta:G!
Egyetértek és ennek megfelelően cselekszem, leszek az első.
Dani
Helyesírás:socio66 írta:Hogy szóltam? Illettem valami trágár szóval? nem. A véleményem miért ne mondhatnám el?Varga Tamás írta: Engem pedig az irritál, ahogyan Te szólsz másokhoz.Mire gondolsz?Varga Tamás írta:A helyesírásról pedig ne értekezz, Neked sem megy jobban.Te még sosem írtál másnak,hogy a téma,amiről ír nem oda tartozik,vagy hogy ne idézzen már többet? nem hiszem...Varga Tamás írta:Többet idéz egyszerre? Talán moderátor lettél?Varga Tamás írta: Tudod, ez egy Fórum, ahol mindenki szabadon kifejtheti a véleményét.
Én pont ezt teszem.
Te döntöd el ki a jöttment kis senki? Miért?Gyurinho írta:
Nem nyalon senkiét sem csak tudod ha valaki régóta itt van és a többiek is úgygondolják hogy egyedi véleménye van,vagy ért a témához akkor azt egy jött ment senki ne bírálja.....
Scumacher is csinált már ehez hasonlót néhány éve.Az amerikai nagydíjon biztonságiautós újraindítás után nem várta meg ,hogy Massa átmenjen a célvonalon mielött elkezdte az előzést.Őt nem büntették meg pedig a szabály szerint nem lehet előzést kezdeményezni ameddig át nem halad a célvonalon az első autó.A mostani esetben viszont a jogosulatlan előnyszerzés volt az indok.Hamiltonnak lekellett volna maradnia 2-3 kocsihosszal akkor nem lett volna büntetés.De még ez sem végleges.http://www.f1hirek.hu/hir/A_McLaren_jel ... 0809072004ozsimiki írta:Ha a bírák nem avatkoznak bele, akkor megóvják a Ferrarisok. Valóban van kivetnivaló abban, ahogy Hamilton egy pillre maga elé engedte,utána meg egyből be is bújt mellé...meg a célegyenesben nem is egyből engedte elé, volt esze az angolnak, kérdés, hogy ez még kiskapúnak tekinthető e, vagy sem, nemsokára eldől.