Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
DE, amíg nem volt Lin, addig nem Melon folyt át minden? Szerintem igen. Ha Lintől ez csak egy fellángolás volt, akkor szerintem hosszútávon az egész nm fog radikális változásokat eredményezni. Persze nagyon szurkolok Linnek. Ebből film lesz.Game90 írta: Alapvetően nem lenne ezzel semmi probléma, adjuk meg az esélyt Anthony-nak arra, hogy bizonyítsa, fel tudja mérni ésszel, hogy amíg D’Antoni ül a kispadon, addig ő nem lesz a fókuszpontja a támadásoknak és erre van is esély. Amit viszont meccsek előtt, után kap majd a sajtótól és meccsek közben a közönségtől, azt nem biztos, hogy fel tudja dolgozni. SOHA életében nem fordult még elő, hogy éppen aktuális csapata ne úgy legyen reklámozva, hogy „Melo és a többiek”, márpedig most ez lesz a helyzet.
Ez valami hatalmas!Bob_Marley írta: http://linwords.com/generator.php
Ezt meg az NBA.com szerkezstőinek küldöm, akik már szerintem kicsit idegesítő módon, minden létező angol szót áLinesítenekés csak ilyen főcímek vannak, hogy pl Linsane és társai
itt a kreátor
!
Elgondolkodtató...kanty írta:Erről.kanty írta: Felajánlok egy fogadást.Ha igazad lesz és mondjuk az elkövetkező 6 meccsből 5-öt megnyer e New York, persze úgy, h Anthony is játszik, választhatsz a fantasy csapatomból valakit és elcserélem, azért akiért akarod. Ha, nem akkor fordítva.
Erről.kanty írta: Felajánlok egy fogadást.Ha igazad lesz és mondjuk az elkövetkező 6 meccsből 5-öt megnyer e New York, persze úgy, h Anthony is játszik, választhatsz a fantasy csapatomból valakit és elcserélem, azért akiért akarod. Ha, nem akkor fordítva.
ŐŐŐŐŐ! Akkor valamiről lemaradtam. Annyira szidtátok Melo-t, hogy csak átfutottam a fikázásokat...kanty írta:Amit én dobtam fel, de nem reagáltál.neobarca írta:
Bob! Milyen fogadáson kell gondolkodnom?
Amit én dobtam fel, de nem reagáltál.neobarca írta:
Bob! Milyen fogadáson kell gondolkodnom?
Nem ismertem eddig, olvastam róla, hogy egy dobógép. Hát már értem miért írták ezt.Game90 írta:Jön JR Smith. 3/4 triplával kezdett