Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem azzal sincsen gondom, ha nem változik a stílusod felém, ugyanis az előző megszólításod után már baromira nem érdekel, mit írsz és hogyan.Dos Santos írta:Gekkodan!
Örülök hogy nem esett le.Az irományom stílusa,szándékos volt.Kb mint a Tied.Provokáció.Nem hiszem hogy neked több jogod volt ilyeneket írni,sem a Mclarenre,sem Hamiltonra.Mert ezzel a szimpla provokációval,csak a vehemensebb McLaren drukkereknek feszíted ki az idegeit.Szóval felőlem nyugodtan kommunikálhatunk nyugodtan,feltéve ha meg adod azt az alapvető tiszeteletet,ami mindenkinek kijár.Amint az ilyen csaló,féreg és egyéb kijelentéseket hanyagolod,Nekem is változni fog veled szemben a stílusom.
Ok?
Hogy szóltam? Illettem valami trágár szóval? nem. A véleményem miért ne mondhatnám el?Varga Tamás írta: Engem pedig az irritál, ahogyan Te szólsz másokhoz.
Mire gondolsz?Varga Tamás írta:A helyesírásról pedig ne értekezz, Neked sem megy jobban.
Te még sosem írtál másnak,hogy a téma,amiről ír nem oda tartozik,vagy hogy ne idézzen már többet? nem hiszem...Varga Tamás írta:Többet idéz egyszerre? Talán moderátor lettél?
Varga Tamás írta: Tudod, ez egy Fórum, ahol mindenki szabadon kifejtheti a véleményét.
Megpróbálok vulgáris kifejezések nélkül válaszolni socio véleményére....háát őő az hogy 10-ből 8-szor mással egyet ért az szerintem hülyeség nézz utána hány hozzászólásom van Henry-val ,Bojannal vagy a többi más FCB játékossal kapcsolatban.....igazából lehet hogy néha egyetértek másokkal de azt meg hülyeségnek tartom hogy mégegyszer leírjam ugyanazt amit már más egyszer megtett.....de szerintem az meg nem a te tiszted eldönteni hogy ki milyen témában hányszor és milyen arányban szól hozzá...Varga Tamás írta:Engem pedig az irritál, ahogyan Te szólsz másokhoz.socio66 írta:Nem akarok veszekedni veled Tamás...
De ez egy fórum,ahol mindenki kifejti az önnálló véleményét,és nem pedig 10-ből 8 hsz-ében csak egyetért másokkal..Ráadásul mind ezeket alátámasztás nélkül teszi. És ezt nem kifejezetten erre a hsz-ére értettem. Akkor pedig,ha valakinek(persze úgymond nagyobb tagnak)vitája van egy másik taggal,miért kell leírni hogy bezzeg,amikor ő kezdő volt,akkor hogy tisztelte a nagyokat..?
nem szeretem ezt a stílust,és ez a véleményem róla,szebb szavakkal nem tudtam leírni..
Ráadásul irritál,hogy általában egyszerre 3-4-et idéz,és a néha olvashatatlanok az írásai..
A helyesírásról pedig ne értekezz, Neked sem megy jobban.
Többet idéz egyszerre? Talán moderátor lettél?
Ha úgy tetszik Gyurinho nevű felhasználónknak, hogy más Fórumozó beírására reagál, szíve joga. Tudod, ez egy Fórum, ahol mindenki szabadon kifejtheti a véleményét. Gyurinho pedig úgy teszi, hogy egyet ért valakivel, vagy nem. Pár hónapja van itt, igyekszik tanulni, nézelődni, aztán majd idővel belejön, és a 10-ből 8 a saját, egyedi véleménye lesz. Ennél több türelmet, és tiszteletet igényel.
Engem pedig az irritál, ahogyan Te szólsz másokhoz.socio66 írta:Nem akarok veszekedni veled Tamás...
De ez egy fórum,ahol mindenki kifejti az önnálló véleményét,és nem pedig 10-ből 8 hsz-ében csak egyetért másokkal..Ráadásul mind ezeket alátámasztás nélkül teszi. És ezt nem kifejezetten erre a hsz-ére értettem. Akkor pedig,ha valakinek(persze úgymond nagyobb tagnak)vitája van egy másik taggal,miért kell leírni hogy bezzeg,amikor ő kezdő volt,akkor hogy tisztelte a nagyokat..?
nem szeretem ezt a stílust,és ez a véleményem róla,szebb szavakkal nem tudtam leírni..
Ráadásul irritál,hogy általában egyszerre 3-4-et idéz,és a néha olvashatatlanok az írásai..
Jó ,kössz hogy szóltál.De ettől függetlenül számomra jobb a mail mert azt többször nézem de mind1.Varga Tamás írta:Tudom, hogy OFF, de ide írom.Gyurinho írta:Jah amúgy nem tudok pü-t küldeni egyelőre de ha megírod a mailedet(ez gekkodannak szól) oda írhatnék neked...
Gyuri!
Az Észrevételek és kérdések a Fórummal kapcsolatos topiklba írj be egy üzenetet az adminoknak, mondjuk személyesen Enriquének, és ő intézkedni fog, hogy tudj privát üzenetet küldeni.
Okés?
Vélelmezem, hogy a köztünk lévő korbeli különbség okán Te sokkal közelebb állsz az általad említett kereskedelmi helységhez, a nekem célzott mondandód stílusát pedig nem fogom szavakkal méltatni, mert egyszerűen nem tudok azonosulni azzal a hangsúllyal, ahogy emberekhez szólsz.Dos Santos írta:Te szegény...gekkodan írta:A legférgesebb tetves csaló brigád az egész mezőnyben a McLaren, élén Hamiltonnal.
Holnap keress fel egy játékboltot,vegyél magadnak egy Barbee-t,aztán vasárnap délutánonként játszogass el vele.Valamivel foglald le magad.
De futamot ne nézz.
Tudom, hogy OFF, de ide írom.Gyurinho írta:Jah amúgy nem tudok pü-t küldeni egyelőre de ha megírod a mailedet(ez gekkodannak szól) oda írhatnék neked...
Te szegény...gekkodan írta:A legférgesebb tetves csaló brigád az egész mezőnyben a McLaren, élén Hamiltonnal.
Tévednél? Nem tévedsz. Egyet élből visszautasítok: a bőrszínére és a származására semmi kritikát nem teszek, mert amit mindennél jobban rühellek, az a megkülönböztetés minden formája, faji, vagy származási alapon. Nálam a feka nem szitokszó, ahogy maguk is használják.Sanama írta:gekkodan írta:Sanama!
Hozzád egy mondatom van csak: mindig érvekkel támasztottam alá a véleményemet, akár vulgárisan, akár hivatalosan, de egyben biztos lehetsz, a frankót és az őszintét mondtam eddig is és ezek után is.
Szerk:
Gyuri és Tamás! Köszönöm szavaitokat!
Dani
Nekem nincs azzal semmi bajom amit mondassz. Csak nem tudom,milyen szándékból, használsz ilyen szavakat Hamiltonra és családjára,csapatára. Feka, "Hamilton apuci". Hogy Ron Dennis jobban szereti őt,mint a feleségét.
Gondolom nem jóindulatból mondod ezeket.
Nem nyalon senkiét sem csak tudod ha valaki régóta itt van és a többiek is úgygondolják hogy egyedi véleménye van,vagy ért a témához akkor azt egy jött ment senki ne bírálja.....Varga Tamás írta:Ne haragudj, hogy beleszólok, de engem is illettek már ilyen váddal. És ezt a megjegyzést kikérem magamnak! Ha valaki egyet ért valakivel, az seggnyalás? Nem tudtam.socio66 írta:Ennyire azért nem kell kinyalni egy "veterán fórumozó" fenekét sem....Gyurinho írta: Pontosan ráadásul egy olyan fórumozót bírálsz aki itt teljesen normális része a közösségnek tehát nem nagyon vesezkednek vele nem szidják stb....erre te ide jössz és elkezdesz bírálni egy "veterán fórumozót"...én mikor idejöttem akkor nem kezdtem el bírálni azokat akik régóta itt vannak és nagy megbecsültséget élveznek.
bocs a stílusért,de ezt nem szeretem.
Szánalom.
Nekem nincs azzal semmi bajom amit mondassz. Csak nem tudom,milyen szándékból, használsz ilyen szavakat Hamiltonra és családjára,csapatára. Feka, "Hamilton apuci". Hogy Ron Dennis jobban szereti őt,mint a feleségét.gekkodan írta:Sanama!
Hozzád egy mondatom van csak: mindig érvekkel támasztottam alá a véleményemet, akár vulgárisan, akár hivatalosan, de egyben biztos lehetsz, a frankót és az őszintét mondtam eddig is és ezek után is.
Szerk:
Gyuri és Tamás! Köszönöm szavaitokat!
Dani
Ne haragudj, hogy beleszólok, de engem is illettek már ilyen váddal. És ezt a megjegyzést kikérem magamnak! Ha valaki egyet ért valakivel, az seggnyalás? Nem tudtam.socio66 írta:Ennyire azért nem kell kinyalni egy "veterán fórumozó" fenekét sem....Gyurinho írta: Pontosan ráadásul egy olyan fórumozót bírálsz aki itt teljesen normális része a közösségnek tehát nem nagyon vesezkednek vele nem szidják stb....erre te ide jössz és elkezdesz bírálni egy "veterán fórumozót"...én mikor idejöttem akkor nem kezdtem el bírálni azokat akik régóta itt vannak és nagy megbecsültséget élveznek.
bocs a stílusért,de ezt nem szeretem.
Ennyire azért nem kell kinyalni egy "veterán fórumozó" fenekét sem....Gyurinho írta: Pontosan ráadásul egy olyan fórumozót bírálsz aki itt teljesen normális része a közösségnek tehát nem nagyon vesezkednek vele nem szidják stb....erre te ide jössz és elkezdesz bírálni egy "veterán fórumozót"...én mikor idejöttem akkor nem kezdtem el bírálni azokat akik régóta itt vannak és nagy megbecsültséget élveznek.
Pontosan ráadásul egy olyan fórumozót bírálsz aki itt teljesen normális része a közösségnek tehát nem nagyon vesezkednek vele nem szidják stb....erre te ide jössz és elkezdesz bírálni egy "veterán fórumozót"...én mikor idejöttem akkor nem kezdtem el bírálni azokat akik régóta itt vannak és nagy megbecsültséget élveznek.Varga Tamás írta:Sanama!Sanama írta:Nemtudom mit szeretnél a stílusoddal elérni,de biztos oka van amiért egy másik emberről,így beszélsz, és ilyen stílusban írod róla a véleményed.gekkodan írta:Vagy mert apuci Anglia 3. legbefolyásosabb embere és Ron Dennis pedig jobban szereti Hamiltont, mint a saját feleségét. Nem mellesleg pedig a srác a McLaren többi osztályában is volt már, csak náluk vezetett.
Én őgy olvastam,hogy Hamilton "apuci" mikor fia gyerek volt, nem volt valami befolyásos,és sokat kellett nélkülözniük,a testvére ráadásül mozgássérült. Az egy dolog,hogy mostmár befolyásos az édesapja,de miért?
Mert Hamilton olyat produkált az F1ben ,mint olyat még senki más 1. évében. És ahhoz is kellett alakitás,hogy odakerüljön. Tudom,hogy Mclaren nevelés,de gondolom nem azért nevelték ott fel,mert egy tehetségtelen kis mitugrász..
Az apja,meg azóta befolyásos mióta,fia F1ben van,előtte nemhiszem,hogy Anglia 3. legbefolyásosabb embere lett volna,és még most sem az.
Hamiltonnak teljesiteni kellett,csak igy kerülhetett oda.
Massanak is ki a menedzsere ha már itt járunk?Na naa???
Úgyhogy ezt inkább hanyagoljuk,hiába szurkáljátok Hamilton-t azok a "sebek" megtalálhatóak még 1-2másik pilótán is .
Nem tudom, mi a gondod Dani stílusával, mert az egyik legértelmesebb, legkorrektebb Fórumozó, aki a véleményét megfontoltan, és érvekkel alátámasztva fejti ki.
Vegyél vissza egy picit ebből a hangnemből, mert Ő sem használt ilyet, és ezért Te se tedd!
2 ponttal vezet Hamilton Massa előtt.manuel írta:Most igy jelenállás szerint hogyan állnak a versenyzők pontok szerint???
Sanama!Sanama írta:Nemtudom mit szeretnél a stílusoddal elérni,de biztos oka van amiért egy másik emberről,így beszélsz, és ilyen stílusban írod róla a véleményed.gekkodan írta:Vagy mert apuci Anglia 3. legbefolyásosabb embere és Ron Dennis pedig jobban szereti Hamiltont, mint a saját feleségét. Nem mellesleg pedig a srác a McLaren többi osztályában is volt már, csak náluk vezetett.
Én őgy olvastam,hogy Hamilton "apuci" mikor fia gyerek volt, nem volt valami befolyásos,és sokat kellett nélkülözniük,a testvére ráadásül mozgássérült. Az egy dolog,hogy mostmár befolyásos az édesapja,de miért?
Mert Hamilton olyat produkált az F1ben ,mint olyat még senki más 1. évében. És ahhoz is kellett alakitás,hogy odakerüljön. Tudom,hogy Mclaren nevelés,de gondolom nem azért nevelték ott fel,mert egy tehetségtelen kis mitugrász..
Az apja,meg azóta befolyásos mióta,fia F1ben van,előtte nemhiszem,hogy Anglia 3. legbefolyásosabb embere lett volna,és még most sem az.
Úgyhogy ezt inkább hanyagoljuk,hiába szurkáljátok Hamilton-t azok a "sebek" megtalálhatóak még 1-2másik pilótán is .
Én azt nem mondtam és gekkodan sem hogy Hamilton tehetségtelen csak szerintünk más pilóták is lennének olyan jók ilyen autóval mint Hamilton lehet hogy te nem így gondolod de ez a mi véleményünk...Sanama írta:Nemtudom mit szeretnél a stílusoddal elérni,de biztos oka van amiért egy másik emberről,így beszélsz, és ilyen stílusban írod róla a véleményed.gekkodan írta:Vagy mert apuci Anglia 3. legbefolyásosabb embere és Ron Dennis pedig jobban szereti Hamiltont, mint a saját feleségét. Nem mellesleg pedig a srác a McLaren többi osztályában is volt már, csak náluk vezetett.
Itt is megmutatkozikk,az abszolút kultúrált megnyílvánulásod.gekkodan írta:Gyuri!
Ott a pont, a Merciben ezt a szintet hozná bármikor a 3 top csapat bármely pilótája, a szamár Heidfeldet kivéve, valamint Kovalainent, mert ő maradékot enni ment oda, nyilvánvalóan 2. számú pilóta.
De egy Rosberg, vagy egy Vettel is tudna annyit, mint a feka.