Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen ez zavar engem is, de Wade sérült volt, most sem teljesen 100as még, keveset is játszik. Valahol érthető, hogy inkább Jamesre jönnek ki a figurák. Majd a PO-ban más leszkanty írta:Igen, azt írtam is, h a döntő előtt nagyon ment neki. Az bosszantó még, h Wade háttérbe szorult a Heatnél, a végén szinte mindig Jamest erőltetik, holott szerintem Wade azokat a szituációkat sokkal jobban megoldja.Tocy írta: Kanty! Igen, valóban azok a meccsek döntik el a gyűrű sorsát, és azokon sül be. Ez tényleg óriási probléma, aláírom. Viszont addig meg ő vezeti el a csapatot, hogy egyáltalán gyűrűre legyen esély. Ezt meg sokan nem nézik. Tavaly meg nem csak a Dallas ellen volt nagy meccs, hanem előtte a Bostont és a Chicagot is el kellett intézni, ott meg klasszis teljesítményt nyújtott, nélküle nem kerültünk volna be a nagydöntőbe. Ettől függetlenül egyet értek, amíg nem nyer bajnokságot úgy, hogy a nagydöntőben ő is érdemben hozzátesz a győzelemhez, addig köze sem lehet a legnagyobbakhoz. Nálam Wade is előtte van ezek miatt ( meg mjuk ő amúgy is kedvenc). Utálom Kobet, de el kell ismerni, hogy ő hiába vállal rohadt sokat, és szedi el a labdát a csapattársai elől, a döntő pillanatokban be is vágja. Ezért ő az utóbbi 10 év legmeghatározóbb és legsikeresebb játékosa...
Igen, azt írtam is, h a döntő előtt nagyon ment neki. Az bosszantó még, h Wade háttérbe szorult a Heatnél, a végén szinte mindig Jamest erőltetik, holott szerintem Wade azokat a szituációkat sokkal jobban megoldja.Tocy írta: Kanty! Igen, valóban azok a meccsek döntik el a gyűrű sorsát, és azokon sül be. Ez tényleg óriási probléma, aláírom. Viszont addig meg ő vezeti el a csapatot, hogy egyáltalán gyűrűre legyen esély. Ezt meg sokan nem nézik. Tavaly meg nem csak a Dallas ellen volt nagy meccs, hanem előtte a Bostont és a Chicagot is el kellett intézni, ott meg klasszis teljesítményt nyújtott, nélküle nem kerültünk volna be a nagydöntőbe. Ettől függetlenül egyet értek, amíg nem nyer bajnokságot úgy, hogy a nagydöntőben ő is érdemben hozzátesz a győzelemhez, addig köze sem lehet a legnagyobbakhoz. Nálam Wade is előtte van ezek miatt ( meg mjuk ő amúgy is kedvenc). Utálom Kobet, de el kell ismerni, hogy ő hiába vállal rohadt sokat, és szedi el a labdát a csapattársai elől, a döntő pillanatokban be is vágja. Ezért ő az utóbbi 10 év legmeghatározóbb és legsikeresebb játékosa...
Oké, most már leeresztettek...aláírom. Csak éppen eddig csukott szemmel is jobbak voltak a KnicksnélOrdog írta:Ezt a Denver szárnyalást nem értem... Azt nevezed szárnyalásnak, hogy a Ny-i 2. helyről lassan kicsúsznak a PO-ból?:)Tocy írta: Meloról meg mindig is az volt a véleményem, mint jelenleg...ő sem ment többre az erős Denverrel...sőt...most meg a Denver szárnyal nélküle, mint ahogy a NY is JÁTSZIK nélküle, és még nyer is!
Szvsz Meló mellett/mögött most van olyan csapat, hogy ezután fogjuk igazán meglátni, h mennyit ér ő... Bajnokcsapat kaliber ez a mostani, és ha igazán jó, akkor most meg fogja mutatni és kiderül mennyit ér...
Csak az a helyzet, h az a 3-4 meccs a szezon legfontosabb meccsei, ahol eldől, k kié lesz a gyűrű.Tocy írta:]Csak ugye Jamesnél mindenki csak azokat jegyzi meg, azt az évi 3-4 meccset, amikor leblokkol és nem tudja megnyerni egyedül. Az, hogy a többi meccsből egy csapat hányat köszönhet neki, arról nem beszél senki ( vagy legalábbis jóval kevesebbet ). Tény, Jamesnek ez már lassan védjegye...no mind1, igazából nagyrészt egyetértünk![]()
Ezt a Denver szárnyalást nem értem... Azt nevezed szárnyalásnak, hogy a Ny-i 2. helyről lassan kicsúsznak a PO-ból?:)Tocy írta: Meloról meg mindig is az volt a véleményem, mint jelenleg...ő sem ment többre az erős Denverrel...sőt...most meg a Denver szárnyal nélküle, mint ahogy a NY is JÁTSZIK nélküle, és még nyer is!
Tocy! Kicsit félreértettél! Én csak clutch szitukban hasonlítottam össze a két játékost, odaírtam, hogy egyébként összehasonlíthatatlanok, mert James sokkal jobb játékos. Ettől függetlenül éreztem én erősnek, hogy pont Heat-es ember szól ( Wade mondjuk clutch, bár James érkezése óta azért halványult, de egyébként nem ez jellemző a Heatre). Azt is írtam, hogy nem szeretem Anthony, a 2003-as draftról igazából Bosh és ő az, akit egyáltalán nem tartok sokra. Tehát nem vagyok elfogult. Rondoról Bob leírta, így felesleges, őt azért nem az összeomlás jellemzi.Tocy írta:Tudom hogy nem egyedül vagyok Heates de nyilván nekem címezted ezt. James sem egy mentálisan hú de erős figura, de össze sem lehet hasonlítani Meloval. Ő a rémgyenge Cavst is felhozta, persze később már csapat is lett körülötte, de az a csapat még mindig gyengébb volt sztem, mint a mostani NY. És Melonak az 50% se ment. James ezerszer jobban mozgatja a csapatát, nem áll meg nála a labda, benne van a figurákban, asszisztol kőkeményen. Ami engem is rohadtul idegesít, és valóban a mentális problémáira világít rá, hogy clutch helyzetekben nem lehet tőle labdát kapni, nincs más figura, csak ő van. Ez egyébként itt már másképp van! De sima meccszituban maximálisan támogatja a csapattársait, háttérbe vonul és irányít, majd kulcsszitukban előhúz egy-két triplát vagy bravúrkosarat és máris 20 pont fölött van. Az alapszakaszban hány ilyen meccs volt...akár idén is. Tavaly a PO-ban is nagyszerűen játszott, kivéve megint a nagydöntőt...ahol megszeppent és tanácstalanul, önbizalom nélkül játszott. Melonak viszont fogalma sincs, hogy hogyan is kellene a többi 4 csapattársát bevonni a játékba, vagy neki hogyan kellene beépülni. Amúgy meg ha már itt tartunk, hogy a Heates miért szól be mert hát ott van James, akkor mit mondjunk a hebehurgya és néha villanó, néha megye1es szinten játszó, felelőtlen Rondoról. Aki meg ugye Celticses. Amúgy nekem az egyik kedvenc irányítóm, de ő sem éppen a mentális erejéről híres. Ne vedd sértésnek, csak sztem felesleges volt oltogatni hogy a heates ne szóljon...Kalap1988 írta:Nem vagyok Melo-párti, sőt, én sem tartom egy atomfizikusnak, vagy agysebésznek, de azért fura, amikor Heatesek írnak ilyesmit, ismervén egy bizonyos Lebron Jamest, aki eddig több szezont is elbukott csak azért, mert a döntő szituációban nem volt ott fejben... Mindezt rettentően erős csapatokban, abszolút bajnokesélyesként ( a Cavs vitatható, mert rossz volt az edző, de ő is..). Persze nem egyértelműen egy szintre emelem őket, mert James jóval többre vitte már, jobb játékos és egy átlag alapszakasz meccsen még fejben is ott van, de mégis csak elbukta azokat a fránya clutch szituációkat.. Szóval azért én azt gondolom, hogy óvatosabban, ráadásul én kíváncsian várom, hogy mi lesz. Szurkolok Lin-nek, mert ő nem csak egyetemet végzett, hanem valóban értelmiségi( ugye az amerikai sportegyetemek oktatását nem kell részleteznem...). Egyelőre senki sem tudhatja, hogy mi lesz, ha odacsap neki valaki, lehet az is,hogy ettől összezuhan és így már nem megy neki, de az is, hogy abban a szituációban is megtalálja a játékát. Mint ahogy szerintem a NY sorsa sem Anthonyn fog múlni ( a labda kérdése, hogy kinél lesz többet), hanem azon, hogy Lin és D'Antoni miben egyezik meg. Hiszen, ha D'Antoni azt támogatja, hogy Lin hozza a labdát és valami hasonlót csináljon mint eddig ( márpedig D'Antoni szeret és tud is klasszis irányítókat nevelni), akkor Anthony nem tud mit csinálni, mert akkor fog labdát kapni, amikor az edző és Lin akarja. Kénytelen beállni a sorba, vagy egyszerűen kihull. Érdekes szituáció, én azért örülnék egy erős New Yorknak, még ha közvetlen rivális is lehet, mert jót tesz a ligának. A legnagyobb piac. Ezt tudja mindenki.
Tudom hogy nem egyedül vagyok Heates de nyilván nekem címezted ezt. James sem egy mentálisan hú de erős figura, de össze sem lehet hasonlítani Meloval. Ő a rémgyenge Cavst is felhozta, persze később már csapat is lett körülötte, de az a csapat még mindig gyengébb volt sztem, mint a mostani NY. És Melonak az 50% se ment. James ezerszer jobban mozgatja a csapatát, nem áll meg nála a labda, benne van a figurákban, asszisztol kőkeményen. Ami engem is rohadtul idegesít, és valóban a mentális problémáira világít rá, hogy clutch helyzetekben nem lehet tőle labdát kapni, nincs más figura, csak ő van. Ez egyébként itt már másképp van! De sima meccszituban maximálisan támogatja a csapattársait, háttérbe vonul és irányít, majd kulcsszitukban előhúz egy-két triplát vagy bravúrkosarat és máris 20 pont fölött van. Az alapszakaszban hány ilyen meccs volt...akár idén is. Tavaly a PO-ban is nagyszerűen játszott, kivéve megint a nagydöntőt...ahol megszeppent és tanácstalanul, önbizalom nélkül játszott. Melonak viszont fogalma sincs, hogy hogyan is kellene a többi 4 csapattársát bevonni a játékba, vagy neki hogyan kellene beépülni. Amúgy meg ha már itt tartunk, hogy a Heates miért szól be mert hát ott van James, akkor mit mondjunk a hebehurgya és néha villanó, néha megye1es szinten játszó, felelőtlen Rondoról. Aki meg ugye Celticses. Amúgy nekem az egyik kedvenc irányítóm, de ő sem éppen a mentális erejéről híres. Ne vedd sértésnek, csak sztem felesleges volt oltogatni hogy a heates ne szóljon...Kalap1988 írta:Nem vagyok Melo-párti, sőt, én sem tartom egy atomfizikusnak, vagy agysebésznek, de azért fura, amikor Heatesek írnak ilyesmit, ismervén egy bizonyos Lebron Jamest, aki eddig több szezont is elbukott csak azért, mert a döntő szituációban nem volt ott fejben... Mindezt rettentően erős csapatokban, abszolút bajnokesélyesként ( a Cavs vitatható, mert rossz volt az edző, de ő is..). Persze nem egyértelműen egy szintre emelem őket, mert James jóval többre vitte már, jobb játékos és egy átlag alapszakasz meccsen még fejben is ott van, de mégis csak elbukta azokat a fránya clutch szituációkat.. Szóval azért én azt gondolom, hogy óvatosabban, ráadásul én kíváncsian várom, hogy mi lesz. Szurkolok Lin-nek, mert ő nem csak egyetemet végzett, hanem valóban értelmiségi( ugye az amerikai sportegyetemek oktatását nem kell részleteznem...). Egyelőre senki sem tudhatja, hogy mi lesz, ha odacsap neki valaki, lehet az is,hogy ettől összezuhan és így már nem megy neki, de az is, hogy abban a szituációban is megtalálja a játékát. Mint ahogy szerintem a NY sorsa sem Anthonyn fog múlni ( a labda kérdése, hogy kinél lesz többet), hanem azon, hogy Lin és D'Antoni miben egyezik meg. Hiszen, ha D'Antoni azt támogatja, hogy Lin hozza a labdát és valami hasonlót csináljon mint eddig ( márpedig D'Antoni szeret és tud is klasszis irányítókat nevelni), akkor Anthony nem tud mit csinálni, mert akkor fog labdát kapni, amikor az edző és Lin akarja. Kénytelen beállni a sorba, vagy egyszerűen kihull. Érdekes szituáció, én azért örülnék egy erős New Yorknak, még ha közvetlen rivális is lehet, mert jót tesz a ligának. A legnagyobb piac. Ezt tudja mindenki.
Tudom, hogy minden évben vita van a rohadt All-Starról, nálam idén kritikán aluli, hogy egy Rondo nem lehet ott, s Anthonyt beszavazzák (tudom nézők), de az edzők szerint Rondo nincs ott!És minden évre lehetne ilyet mondani, de hogy Rondo aki többek között 2 TD-t csinált idén és emelkedtek mindenben a stajai....Oké kit hagysz ki, egyszerű a válasz a nézői szavazatokat meg kellene szüntetni!Slither írta: Valszeg nem lesz AS kaliber (habár mostantól állandóan be lesz szavazva)
Az összezuhanást nem úgy értettem, hogy eltűnik a süllyesztőben, kicsit megtévesztett téged a szó eredeti, erősebb értelme. Csak annyi, hogy talán egy erősebb védelem ellen nem fog úgy játszani, mint eddig és próbára teheti őt erősen. Mindenesetre én szurkolok neki és bízok benne.Slither írta:Nyilván komolyabb védelem ellen valszeg gyengébb lesz, de hogy a keménység miatt összezuhanna, az azért erős. Meg amúgy is pár meccs óta mindenki ráutazik, csak hogy bebizonyítsa, nem is akkora playa, és ő sokkal jobb nála.Bob_Marley írta:1-2 kőbunkó![]()
Ez jó megfogalmazásTényleg kapott, de azért Slither a Knicks nem éppen a kemény védekezésükről híres jó csapatokkal mérkőzött mostanában!
Pontokban vissza fog esni a sok scorer miatt, de assistokban emelkedhet. Kevesebbet lesz nála a labda, így a TO-k száma is kisebb lesz majd, ami több tapasztalattal szintén csökkenhet. Valszeg nem lesz AS kaliber (habár mostantól állandóan be lesz szavazva), de az eddigiek alapján egy közepes/jó kezdő irányító simán lehet, egy 12-3-8-1-et hozhat azért hosszú távon.
Nyilván komolyabb védelem ellen valszeg gyengébb lesz, de hogy a keménység miatt összezuhanna, az azért erős. Meg amúgy is pár meccs óta mindenki ráutazik, csak hogy bebizonyítsa, nem is akkora playa, és ő sokkal jobb nála.Bob_Marley írta:1-2 kőbunkó![]()
Ez jó megfogalmazásTényleg kapott, de azért Slither a Knicks nem éppen a kemény védekezésükről híres jó csapatokkal mérkőzött mostanában!
Ezt tartom és emelem kettővelkanty írta: Felajánlok egy fogadást.Ha igazad lesz és mondjuk az elkövetkező 6 meccsből 5-öt megnyer e New York, persze úgy, h Anthony is játszik, választhatsz a fantasy csapatomból valakit és elcserélem, azért akiért akarod. Ha, nem akkor fordítva.
Nem tudom ezt mire alapozzátok, mert az eddigi meccseken is kapott rendesen, jó párszor felnyalta már a padlót (és sokszor a faultot sem kapja meg). Meg elég a közeli képeken megnézni hogy mennyi kék-zöld zúzódása van...Kalap1988 írta:Egyelőre senki sem tudhatja, hogy mi lesz, ha odacsap neki valaki, lehet az is,hogy ettől összezuhan és így már nem megy neki, de az is, hogy abban a szituációban is megtalálja a játékát.
Na akkor egy kis kiegészítés. Valóban nagy meccs lesz az biztos. Melo nagyon kérdéses, de Smith pl biztosan nem játszik. Őt csak az All Star hétvége után fogják bedobni. Egyébként Smith érkezésével Bibi FA-ra fog kerülni amit azért annyira nem bánok. Annó szerettem őt de az évek alatt neki már lefőtt a kávé.Bob_Marley írta:Na akkor ma Knicks-Dallas
Eléggé nem szeretem a NY-kot (elég diplomatikusan megfogalmazva) de ezt a meccset megnézem
Elvileg Smith meg Melo is játszik, játszhat, erről egy kis videó :
http://www.youtube.com/watch?v=pYfKHrZM ... r_embedded#!
Bennem óriási kérdés ha visszajön Anthony mi lesz itt ???Mert STATnak jót tesz ez a Lin kölyök, ő felmegy elzárás-leválás tempó zsák játékát játszhatja, s nem az erőlködést!De vajon Melo be tud "állni a sorba"??? Mert most van némi labdamozgatás a Knicksnél, Anthonynál meg általában ez elakad
Plusz azért benne lehet (profi sportolók, de mégis), hogy egy FP játékos a csapat legjobban fizetett játékosa, s nem ő lesz reflektorfényben hanem egy nem draftolt mindenhonnan kirúgott 760ezer dollárt kereső nemrégiben a padról leeső ember!Ez Melo egójának nem tudom hogy fog ám ízleni!
És kis érdekesség:
PG:Lin (szerintem kezdő lesz ha felépül mindenki akkor is)/Davis/Douglas/Bibby
SG:Fields/Smith/Shumpert/Walker
Kicsit sok a guard
De érdekes kis combó ez a Knicks Fields/Lin kontra JR. Smith/Melo hát műveltségi versenyben a két atomfizikus alulmaradna
Lassan megint lesz Celtics-Knicks addigra remélem nem apad a Lin mánia, majd mi törjük le a kölök szarvátLátom magam előtt, ahogy egy betörésnél KG finoman feltörölteti vele a padlót, vagy ad neki egy KG féle könyökös elzárást
WELCOME NBA KID
![]()
Szóval este nagy meccs, s ne feledjük a bajnok látogat a MSG-be !
http://www.npr.org/news/graphics/2012/0 ... ia-948.gif
szerk: Smith val. mégse játszik, Melo is kérdéses