USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
PCsabi
aka Game90

2012.02.19. 18:59:03

Sport1-en elkezdődött a közvetítés, Bazskáék mellett csak Lin-t láttam idáig a képernyőn :D

Illetve Spike Lee-t :D

Shumpert fogja Nowitzki-t...

Fields 7 ponttal kezdett, Lin 3 assist, 0 TO.

Jön JR Smith. 3/4 triplával kezdett :)

Knicks +12, Fields, Lin és JR megőrült. Lin 0 TO az 1. negyedben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2012.02.19. 19:33:35-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.19. 18:55:50

Na Anthony nem játszik... Smith kérdéses...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.19. 18:39:31

kanty írta:
Tocy írta: Kanty! Igen, valóban azok a meccsek döntik el a gyűrű sorsát, és azokon sül be. Ez tényleg óriási probléma, aláírom. Viszont addig meg ő vezeti el a csapatot, hogy egyáltalán gyűrűre legyen esély. Ezt meg sokan nem nézik. Tavaly meg nem csak a Dallas ellen volt nagy meccs, hanem előtte a Bostont és a Chicagot is el kellett intézni, ott meg klasszis teljesítményt nyújtott, nélküle nem kerültünk volna be a nagydöntőbe. Ettől függetlenül egyet értek, amíg nem nyer bajnokságot úgy, hogy a nagydöntőben ő is érdemben hozzátesz a győzelemhez, addig köze sem lehet a legnagyobbakhoz. Nálam Wade is előtte van ezek miatt ( meg mjuk ő amúgy is kedvenc :D ). Utálom Kobet, de el kell ismerni, hogy ő hiába vállal rohadt sokat, és szedi el a labdát a csapattársai elől, a döntő pillanatokban be is vágja. Ezért ő az utóbbi 10 év legmeghatározóbb és legsikeresebb játékosa...
Igen, azt írtam is, h a döntő előtt nagyon ment neki. Az bosszantó még, h Wade háttérbe szorult a Heatnél, a végén szinte mindig Jamest erőltetik, holott szerintem Wade azokat a szituációkat sokkal jobban megoldja.
Igen ez zavar engem is, de Wade sérült volt, most sem teljesen 100as még, keveset is játszik. Valahol érthető, hogy inkább Jamesre jönnek ki a figurák. Majd a PO-ban más lesz :D

No de bő negyed óra és jön a Dallas-NY tévééében :D Aztán 21:30tól meg remélem visszavágunk az Orlandonak...
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.19. 18:34:26

Tocy írta: Kanty! Igen, valóban azok a meccsek döntik el a gyűrű sorsát, és azokon sül be. Ez tényleg óriási probléma, aláírom. Viszont addig meg ő vezeti el a csapatot, hogy egyáltalán gyűrűre legyen esély. Ezt meg sokan nem nézik. Tavaly meg nem csak a Dallas ellen volt nagy meccs, hanem előtte a Bostont és a Chicagot is el kellett intézni, ott meg klasszis teljesítményt nyújtott, nélküle nem kerültünk volna be a nagydöntőbe. Ettől függetlenül egyet értek, amíg nem nyer bajnokságot úgy, hogy a nagydöntőben ő is érdemben hozzátesz a győzelemhez, addig köze sem lehet a legnagyobbakhoz. Nálam Wade is előtte van ezek miatt ( meg mjuk ő amúgy is kedvenc :D ). Utálom Kobet, de el kell ismerni, hogy ő hiába vállal rohadt sokat, és szedi el a labdát a csapattársai elől, a döntő pillanatokban be is vágja. Ezért ő az utóbbi 10 év legmeghatározóbb és legsikeresebb játékosa...
Igen, azt írtam is, h a döntő előtt nagyon ment neki. Az bosszantó még, h Wade háttérbe szorult a Heatnél, a végén szinte mindig Jamest erőltetik, holott szerintem Wade azokat a szituációkat sokkal jobban megoldja.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 18:21:57

Denvernél azért voltak ám sérülések rendesen!
Igen a Knicksnél is, csak a jelenleg formákat és a csapat szempontból értékekekt vesszük figyelembe, nem mindegy, hogy Galinari vagy Melo, nem mindegy Nene vagy Stoudamire!És akkor ott van, hogy Lawson se játszott boka miatt!És tudjuk a NY-i konferencia erősebb is!

Azért amikor konferencia döntőbe jutpotttak úgy emlékszem volt melo mögött csapat :roll: :D
NY-ban lehet bajnoki potenciál, de hogy nem idén az tuti, meg nem ilyen konzekvenciával!
Egy Sunsnak tegye mindenki a szívére a kezét volt valaha esélye, hogy megnyerje a bajnokságot (D'Antoni, STAT és Nash)???? Nem, lehet most ránézésre erősebb ez a mostani keret NY-ban, de hogy pl inkább egy Mariont választanék ha bajnokságot akarok nyerni mint egy Melot ha GM vagyok az nálam 100%!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.19. 17:50:08

Ordog írta:
Tocy írta: Meloról meg mindig is az volt a véleményem, mint jelenleg...ő sem ment többre az erős Denverrel...sőt...most meg a Denver szárnyal nélküle, mint ahogy a NY is JÁTSZIK nélküle, és még nyer is!
Ezt a Denver szárnyalást nem értem... Azt nevezed szárnyalásnak, hogy a Ny-i 2. helyről lassan kicsúsznak a PO-ból?:)

Szvsz Meló mellett/mögött most van olyan csapat, hogy ezután fogjuk igazán meglátni, h mennyit ér ő... Bajnokcsapat kaliber ez a mostani, és ha igazán jó, akkor most meg fogja mutatni és kiderül mennyit ér...
Oké, most már leeresztettek...aláírom. Csak éppen eddig csukott szemmel is jobbak voltak a Knicksnél :) Miközben Meloval nem.

Amúgy meg nem értelek...most van mögötte olyan csapat? Tényleg Lin kell neki, hogy yo legyen? A többiek eddig is ott voltak...bajnokcsapat na persze. Előre az 50%-ért.

Kanty! Igen, valóban azok a meccsek döntik el a gyűrű sorsát, és azokon sül be. Ez tényleg óriási probléma, aláírom. Viszont addig meg ő vezeti el a csapatot, hogy egyáltalán gyűrűre legyen esély. Ezt meg sokan nem nézik. Tavaly meg nem csak a Dallas ellen volt nagy meccs, hanem előtte a Bostont és a Chicagot is el kellett intézni, ott meg klasszis teljesítményt nyújtott, nélküle nem kerültünk volna be a nagydöntőbe. Ettől függetlenül egyet értek, amíg nem nyer bajnokságot úgy, hogy a nagydöntőben ő is érdemben hozzátesz a győzelemhez, addig köze sem lehet a legnagyobbakhoz. Nálam Wade is előtte van ezek miatt ( meg mjuk ő amúgy is kedvenc :D ). Utálom Kobet, de el kell ismerni, hogy ő hiába vállal rohadt sokat, és szedi el a labdát a csapattársai elől, a döntő pillanatokban be is vágja. Ezért ő az utóbbi 10 év legmeghatározóbb és legsikeresebb játékosa...
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.19. 17:34:46

Tocy írta:]Csak ugye Jamesnél mindenki csak azokat jegyzi meg, azt az évi 3-4 meccset, amikor leblokkol és nem tudja megnyerni egyedül. Az, hogy a többi meccsből egy csapat hányat köszönhet neki, arról nem beszél senki ( vagy legalábbis jóval kevesebbet ). Tény, Jamesnek ez már lassan védjegye...no mind1, igazából nagyrészt egyetértünk :)
Csak az a helyzet, h az a 3-4 meccs a szezon legfontosabb meccsei, ahol eldől, k kié lesz a gyűrű.

James egy fantasztikus atléta, nem mindennapi adottságokkal. DE feláll a szőr a hátamon, amikor a legnagyobbak között említik (tudom, h Te nem mondtál ilyet).
Főleg a tavalyi döntő, ami szerintem eléggé ciki. Nem lehet azt mondani, h hatalmas teher lett volna rajta, (persze volt, de abba a Miamiba csak van még egy Wade) egészen addig a PO-ban remekelt, s a döntőn 10 pontokat hozott.
Viszont úgy gondolom, h idén meglesz neki a bajnokság, s utána valamilyen szinten felszabadul és akkor beindul.

Neo!
Látom a fogadás nem tetszik. 8)
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.19. 17:03:57

Látom sokan nem csipázzák itt Melo papát. Ez van, nem mindenki szeretheti ugyan azt. Sztem igenis van és lesz is potenciál ebben az NYK-ban. Melo-ban meg bízok, hogy felnő annyira, hogy a csapat érdekeit tartsa szem előtt. De előbb utóbb, ki fog derülni... Meglátjátok igazam lesz. Ha rendben lesz körülötte a csapat, vele is rendben lesz minden.

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.02.19. 16:21:39

Tocy írta: Meloról meg mindig is az volt a véleményem, mint jelenleg...ő sem ment többre az erős Denverrel...sőt...most meg a Denver szárnyal nélküle, mint ahogy a NY is JÁTSZIK nélküle, és még nyer is!
Ezt a Denver szárnyalást nem értem... Azt nevezed szárnyalásnak, hogy a Ny-i 2. helyről lassan kicsúsznak a PO-ból?:)

Szvsz Meló mellett/mögött most van olyan csapat, hogy ezután fogjuk igazán meglátni, h mennyit ér ő... Bajnokcsapat kaliber ez a mostani, és ha igazán jó, akkor most meg fogja mutatni és kiderül mennyit ér...
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.19. 15:39:44

Más: Erről a Spurs mezről tud valaki valamit? A felirat valami mezszponzor, vagy micsoda ? :D Parker nagyot játszott és ahogy nézem a SAS is kezd feljönni, nem szabad őket sem leírni.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.19. 14:32:51

Csak ugye Jamesnél mindenki csak azokat jegyzi meg, azt az évi 3-4 meccset, amikor leblokkol és nem tudja megnyerni egyedül. Az, hogy a többi meccsből egy csapat hányat köszönhet neki, arról nem beszél senki ( vagy legalábbis jóval kevesebbet ). Tény, Jamesnek ez már lassan védjegye...no mind1, igazából nagyrészt egyetértünk :)

Rondo pedig igen, talán a legjobban ő hasonlít a régi PG stílusra, nem pedig Rose ( akit egyébként rohadt módon nem bírok... ), és nagyon okosan játszik, és látja meg a lehetőségeket. De sokszor kulcsszitukban ő adja el a labdát, vagy dobja el, pedig nem tud dobni. Fejben ő sem egy klasszis, akárki akármit mond. No de mind1 is :)

Sajnos a NY-ellenszenvemet nem tudom levetkőzni :D Régen még a Johnson-Sprewell-Houston-Ewing csapatnak szurkoltam is, de az már nagyon a múlt. Meloról meg mindig is az volt a véleményem, mint jelenleg...ő sem ment többre az erős Denverrel...sőt...most meg a Denver szárnyal nélküle, mint ahogy a NY is JÁTSZIK nélküle, és még nyer is!
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.19. 14:14:09

Tocy írta:
Kalap1988 írta:Nem vagyok Melo-párti, sőt, én sem tartom egy atomfizikusnak, vagy agysebésznek, de azért fura, amikor Heatesek írnak ilyesmit, ismervén egy bizonyos Lebron Jamest, aki eddig több szezont is elbukott csak azért, mert a döntő szituációban nem volt ott fejben... Mindezt rettentően erős csapatokban, abszolút bajnokesélyesként ( a Cavs vitatható, mert rossz volt az edző, de ő is..). Persze nem egyértelműen egy szintre emelem őket, mert James jóval többre vitte már, jobb játékos és egy átlag alapszakasz meccsen még fejben is ott van, de mégis csak elbukta azokat a fránya clutch szituációkat.. Szóval azért én azt gondolom, hogy óvatosabban, ráadásul én kíváncsian várom, hogy mi lesz. Szurkolok Lin-nek, mert ő nem csak egyetemet végzett, hanem valóban értelmiségi :D ( ugye az amerikai sportegyetemek oktatását nem kell részleteznem...). Egyelőre senki sem tudhatja, hogy mi lesz, ha odacsap neki valaki, lehet az is,hogy ettől összezuhan és így már nem megy neki, de az is, hogy abban a szituációban is megtalálja a játékát. Mint ahogy szerintem a NY sorsa sem Anthonyn fog múlni ( a labda kérdése, hogy kinél lesz többet), hanem azon, hogy Lin és D'Antoni miben egyezik meg. Hiszen, ha D'Antoni azt támogatja, hogy Lin hozza a labdát és valami hasonlót csináljon mint eddig ( márpedig D'Antoni szeret és tud is klasszis irányítókat nevelni), akkor Anthony nem tud mit csinálni, mert akkor fog labdát kapni, amikor az edző és Lin akarja. Kénytelen beállni a sorba, vagy egyszerűen kihull. Érdekes szituáció, én azért örülnék egy erős New Yorknak, még ha közvetlen rivális is lehet, mert jót tesz a ligának. A legnagyobb piac. Ezt tudja mindenki.
Tudom hogy nem egyedül vagyok Heates de nyilván nekem címezted ezt. James sem egy mentálisan hú de erős figura, de össze sem lehet hasonlítani Meloval. Ő a rémgyenge Cavst is felhozta, persze később már csapat is lett körülötte, de az a csapat még mindig gyengébb volt sztem, mint a mostani NY. És Melonak az 50% se ment. James ezerszer jobban mozgatja a csapatát, nem áll meg nála a labda, benne van a figurákban, asszisztol kőkeményen. Ami engem is rohadtul idegesít, és valóban a mentális problémáira világít rá, hogy clutch helyzetekben nem lehet tőle labdát kapni, nincs más figura, csak ő van. Ez egyébként itt már másképp van! De sima meccszituban maximálisan támogatja a csapattársait, háttérbe vonul és irányít, majd kulcsszitukban előhúz egy-két triplát vagy bravúrkosarat és máris 20 pont fölött van. Az alapszakaszban hány ilyen meccs volt...akár idén is. Tavaly a PO-ban is nagyszerűen játszott, kivéve megint a nagydöntőt...ahol megszeppent és tanácstalanul, önbizalom nélkül játszott. Melonak viszont fogalma sincs, hogy hogyan is kellene a többi 4 csapattársát bevonni a játékba, vagy neki hogyan kellene beépülni. Amúgy meg ha már itt tartunk, hogy a Heates miért szól be mert hát ott van James, akkor mit mondjunk a hebehurgya és néha villanó, néha megye1es szinten játszó, felelőtlen Rondoról. Aki meg ugye Celticses. Amúgy nekem az egyik kedvenc irányítóm, de ő sem éppen a mentális erejéről híres. Ne vedd sértésnek, csak sztem felesleges volt oltogatni hogy a heates ne szóljon...
Tocy! Kicsit félreértettél! Én csak clutch szitukban hasonlítottam össze a két játékost, odaírtam, hogy egyébként összehasonlíthatatlanok, mert James sokkal jobb játékos. Ettől függetlenül éreztem én erősnek, hogy pont Heat-es ember szól ( Wade mondjuk clutch, bár James érkezése óta azért halványult, de egyébként nem ez jellemző a Heatre). Azt is írtam, hogy nem szeretem Anthony, a 2003-as draftról igazából Bosh és ő az, akit egyáltalán nem tartok sokra. Tehát nem vagyok elfogult. Rondoról Bob leírta, így felesleges, őt azért nem az összeomlás jellemzi.
Szerk: Ja és nem írtam, hogy egy Heates ne szóljon be :D Csak azt, hogy furcsa.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 13:56:56

Azért ROnoról picit vitatkoznék!
Én a PO-t veszem alapul., mert az hogy az alapszakaszban mit "bohóckodik" főleg a Celtics szerintem nem mérvadó!
2006-2007 kiveszem, ott annyira "jók" voltunk, hogy nagyon mentális erőket nem tudott megmutatni és a PO is elég messze volt :D
2008 egyértelmű bajnokesélyes csapat!És pl a döntőben meg előtte a Pistons ellen is voltak már kiváló meccsei!
2009 gyakorlatilag Rondo vitt minket KG sérülése miatt!Abszolút vezér volt, létfontosságú meccseken pl a Bulls ellen is parádézott!Majdnem tripla-duplát átlagolt a PO-ban :shock:
2010 már egy átalakult C's-ben Rondo a friss erő, aki a Cavs, Magic ellen egyértelműen szinte egyedül vitte tovább a csapatot, majd a nagydöntőben is pl csinált TD-t!
2011 fájdalmas év :D Perk csere rosszat tett neki, a PO-ban Knicks semmit nem tudott vele kezdeni, Miami 1 meccset kivéve szépen megfogta!Ez talán csalódás PO volt tőle!De minden másban elég nagy mentális erőről tett tanúbizonyságot!

Az val. soha nem lesz igazi FP játékos de ő a nagy meccsekre iszonyat felpörög, s szinte mindig (nincs ember aki mindig) olyan teljesítményt tesz le az asztalra, hogy bámulatos!4ik negyedekben utóbbi 2 évben Rondo mindig villant, de összehasonlítani pl nem lehet James-szel más poszt, mást hajtanak végre tökéletesen!

Szóval azért a néha villanó Rondo talán nem igaz!
Az tény érzelmi ellentétek vannak, így meggyőzni nem fogja senki a másikat,de azért na, Rondo nem egy fakezű néha jó helyre passzolok emberke (tudom nem ezt írtad)!Állítom a mai irányítók közül ő a leginkább a régi PG-kre hasonlító mint pl Stockton!
Ami a domináns centereken kívül nekem még nagyon hiányzik!Mert sajnos az új generáció Rose, Westbrook sem ilyen felépítésű!Hol vannak Steve Nashek meg Jason Kiddek az egyetemekről???
Iszonyat jól kezeli a playeket mikor mit kell hívni, ez Rondo legnagyobb erőssége!És pl a C'sbe ez kell, mert nem várja senki, hogy pontot dobjon (hozzáteszem idénre láthatóan Rondot átalakítottuk dobófegyverré is, mert öregszünk sajnos, s nem lehet csak BIG 3től várni 80 pontot!)

Ui: látom a topikban is vannak akik a trónkövetelők csapatait erősítik nagyon helyes, sajnos még van idő a PO-ig, de már várom!Sajnos nem fog összejönni, mert szerintem mi 6ikok leszünk és Pillyt kapjuk (ami szintén nagyon jó :D) de megnéznék megint egy Knicks-Celtics párharcot!4:0 nem lenne, de nagyobb összegű fogadást állok bárkivel, ha összejön mégis idén a PO-ban, hogy a C's sima 4:1el továbbmenne!!!!
Nem azért mert nagyképű vagyok, hanem bennünk még van bőven tartalék (legalábbis én még hiszek benne), s idén ezt a Knicks keretet csapatot megtudjuk verni!Chandler az egyedüli akire nincs fegyverünk, de ne feledjük van még trade lehetőség, s csiripelnek a madarak, hogy Ainge készülődik Centert szerezni!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.19. 14:27:16-kor.
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.19. 13:28:31

Kalap1988 írta:Nem vagyok Melo-párti, sőt, én sem tartom egy atomfizikusnak, vagy agysebésznek, de azért fura, amikor Heatesek írnak ilyesmit, ismervén egy bizonyos Lebron Jamest, aki eddig több szezont is elbukott csak azért, mert a döntő szituációban nem volt ott fejben... Mindezt rettentően erős csapatokban, abszolút bajnokesélyesként ( a Cavs vitatható, mert rossz volt az edző, de ő is..). Persze nem egyértelműen egy szintre emelem őket, mert James jóval többre vitte már, jobb játékos és egy átlag alapszakasz meccsen még fejben is ott van, de mégis csak elbukta azokat a fránya clutch szituációkat.. Szóval azért én azt gondolom, hogy óvatosabban, ráadásul én kíváncsian várom, hogy mi lesz. Szurkolok Lin-nek, mert ő nem csak egyetemet végzett, hanem valóban értelmiségi :D ( ugye az amerikai sportegyetemek oktatását nem kell részleteznem...). Egyelőre senki sem tudhatja, hogy mi lesz, ha odacsap neki valaki, lehet az is,hogy ettől összezuhan és így már nem megy neki, de az is, hogy abban a szituációban is megtalálja a játékát. Mint ahogy szerintem a NY sorsa sem Anthonyn fog múlni ( a labda kérdése, hogy kinél lesz többet), hanem azon, hogy Lin és D'Antoni miben egyezik meg. Hiszen, ha D'Antoni azt támogatja, hogy Lin hozza a labdát és valami hasonlót csináljon mint eddig ( márpedig D'Antoni szeret és tud is klasszis irányítókat nevelni), akkor Anthony nem tud mit csinálni, mert akkor fog labdát kapni, amikor az edző és Lin akarja. Kénytelen beállni a sorba, vagy egyszerűen kihull. Érdekes szituáció, én azért örülnék egy erős New Yorknak, még ha közvetlen rivális is lehet, mert jót tesz a ligának. A legnagyobb piac. Ezt tudja mindenki.
Tudom hogy nem egyedül vagyok Heates de nyilván nekem címezted ezt. James sem egy mentálisan hú de erős figura, de össze sem lehet hasonlítani Meloval. Ő a rémgyenge Cavst is felhozta, persze később már csapat is lett körülötte, de az a csapat még mindig gyengébb volt sztem, mint a mostani NY. És Melonak az 50% se ment. James ezerszer jobban mozgatja a csapatát, nem áll meg nála a labda, benne van a figurákban, asszisztol kőkeményen. Ami engem is rohadtul idegesít, és valóban a mentális problémáira világít rá, hogy clutch helyzetekben nem lehet tőle labdát kapni, nincs más figura, csak ő van. Ez egyébként itt már másképp van! De sima meccszituban maximálisan támogatja a csapattársait, háttérbe vonul és irányít, majd kulcsszitukban előhúz egy-két triplát vagy bravúrkosarat és máris 20 pont fölött van. Az alapszakaszban hány ilyen meccs volt...akár idén is. Tavaly a PO-ban is nagyszerűen játszott, kivéve megint a nagydöntőt...ahol megszeppent és tanácstalanul, önbizalom nélkül játszott. Melonak viszont fogalma sincs, hogy hogyan is kellene a többi 4 csapattársát bevonni a játékba, vagy neki hogyan kellene beépülni. Amúgy meg ha már itt tartunk, hogy a Heates miért szól be mert hát ott van James, akkor mit mondjunk a hebehurgya és néha villanó, néha megye1es szinten játszó, felelőtlen Rondoról. Aki meg ugye Celticses. Amúgy nekem az egyik kedvenc irányítóm, de ő sem éppen a mentális erejéről híres. Ne vedd sértésnek, csak sztem felesleges volt oltogatni hogy a heates ne szóljon...
Ordog
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2012.02.19. 13:24:17

Amúgy meg jön majd Baron Davis papa hamarosan, és Lin játékideje le fog csökkeni jó 20-25 percre... Sztem felesben fogják megosztani a meccs 48 percét...

De azért gondoljunk bele, hogyha mindenki egészséges lesz akkor mekkora csapat lesz ez a New York. Jééézusistenem:D

D'antoni bácsinál, nagyon fontos szerepe volt mindig is az irányítóknak. Mivel a szezon elején nem volt használható irányítója, ezért lett vmi 9-15-ös mérlege a New Yorknak ha jól emlékszem, ami azért is volt, mert Anthony és Amare felváltva voltak sérültek, vagy éppen egyszerre.

Most viszont itt van ez a Lin gyerek, jön Baron Teacher Davis :DD aki oda fog pirítani igen-igen, és D'antoni a játékfelfogásával kifogja hozni ebből a két irányítóból a maxot. Ehhez hozzá jön még Anthony és Amare a két igazi All-Star kaliber, védekezésben pedig a Chandler-köré épülő New York Def. sztem igen össze fogja magát szedni, ha lesz némi állandóság a keretben, ami a sérültek felépülését illeti.

Hátszóval, annyit tudok mondani, hogy ha minden sérült felépül és hosszú távon tudnak együtt játszani, akkor rettegjen az a csapat amelyik össze kerül a PlayOff-ban a New Yorkkal.

PG: Davis/Lin
SG: Fields/Shumpert/Whaewa:)
SF: Antohny
PF: Amare
C: Chandler

És akkor még nem is beszéltem J.R. Smithről (SG-SF), aki bármikor képes akár a padról is egy 20 pont fölötti meccset összehozni, pláne miután még önbizalma is van hiszen a kínai bajnokságban ha jók az értesüléseim akkor pont király lett:)

Nagyon szorítok ennek a New Yorknak!!! LET'S GO KNICKS!!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 13:21:41

Az tartom, hogy a TO-k tuti csökkenek, assist társak lesznek, s látható megtalálja a folyosókat, de ez:
Slither írta: Valszeg nem lesz AS kaliber (habár mostantól állandóan be lesz szavazva :D )
Tudom, hogy minden évben vita van a rohadt All-Starról, nálam idén kritikán aluli, hogy egy Rondo nem lehet ott, s Anthonyt beszavazzák (tudom nézők), de az edzők szerint Rondo nincs ott!És minden évre lehetne ilyet mondani, de hogy Rondo aki többek között 2 TD-t csinált idén és emelkedtek mindenben a stajai....Oké kit hagysz ki, egyszerű a válasz a nézői szavazatokat meg kellene szüntetni!
Persze nem világvége ha valaki nem kerül be az All-Starra (s Rondon speciel látszik, fel is bosszantották ezzel, ezért most még könyörtelenebb :D) de évről évre "igazságtalanabb"!

Nálam ott vége lenne az NBA nézésének (pedig ezt már többször megfogadtam :D ) ha a hatalmas ázsiai piac beszavazgatná Lin-t folyamatosan!

Még amiket írtál 12,3,8,1 is reálisnak érzek, de azért álljon meg a fáklyás menet :D és tegyük már helyére a dolgokat !:D remek hete(i) voltak a kölöknek, de azért na!

Tudom, hogy ironikusan írtad Slither, hogy beszavazzák, de még el is tudom képzelni!És hangsúlyozom RAJON RONDO hogy a fenébe nem All-Star idén, ezt magyarázza meg nekem valaki!!!! :lol:
Kihagyott 8 meccset nálam kevés indok :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.02.19. 13:24:37-kor.
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.19. 13:09:35

Slither írta:
Bob_Marley írta:1-2 kőbunkó :lol:
Ez jó megfogalmazás :D Tényleg kapott, de azért Slither a Knicks nem éppen a kemény védekezésükről híres jó csapatokkal mérkőzött mostanában!
Nyilván komolyabb védelem ellen valszeg gyengébb lesz, de hogy a keménység miatt összezuhanna, az azért erős. Meg amúgy is pár meccs óta mindenki ráutazik, csak hogy bebizonyítsa, nem is akkora playa, és ő sokkal jobb nála.
Pontokban vissza fog esni a sok scorer miatt, de assistokban emelkedhet. Kevesebbet lesz nála a labda, így a TO-k száma is kisebb lesz majd, ami több tapasztalattal szintén csökkenhet. Valszeg nem lesz AS kaliber (habár mostantól állandóan be lesz szavazva :D ), de az eddigiek alapján egy közepes/jó kezdő irányító simán lehet, egy 12-3-8-1-et hozhat azért hosszú távon.
Az összezuhanást nem úgy értettem, hogy eltűnik a süllyesztőben, kicsit megtévesztett téged a szó eredeti, erősebb értelme. Csak annyi, hogy talán egy erősebb védelem ellen nem fog úgy játszani, mint eddig és próbára teheti őt erősen. Mindenesetre én szurkolok neki és bízok benne.
A hsz-ed második feléről: Kicsit a statisztika bűvkörében élsz, leírtál valamit, ami persze a véleményed, de ezek olyan dolgok, amikről fogalmad sem lehet, csak tippelni tudsz. Ezt feleslegesnek érzem,de te tudod. Ezért írtam én azt, hogy mindez Lin-en és D'Antonin fog múlni. Mi innét nem tudhatjuk, hogy mi lesz a vége, vagy hogy milyen teljesítményt hozhat körülbelül.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.19. 13:05:41

Bob_Marley írta:1-2 kőbunkó :lol:
Ez jó megfogalmazás :D Tényleg kapott, de azért Slither a Knicks nem éppen a kemény védekezésükről híres jó csapatokkal mérkőzött mostanában!
Nyilván komolyabb védelem ellen valszeg gyengébb lesz, de hogy a keménység miatt összezuhanna, az azért erős. Meg amúgy is pár meccs óta mindenki ráutazik, csak hogy bebizonyítsa, nem is akkora playa, és ő sokkal jobb nála.
Pontokban vissza fog esni a sok scorer miatt, de assistokban emelkedhet. Kevesebbet lesz nála a labda, így a TO-k száma is kisebb lesz majd, ami több tapasztalattal szintén csökkenhet. Valszeg nem lesz AS kaliber (habár mostantól állandóan be lesz szavazva :D ), de az eddigiek alapján egy közepes/jó kezdő irányító simán lehet, egy 12-3-8-1-et hozhat azért hosszú távon.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 12:10:58

1-2 kőbunkó :lol:
Ez jó megfogalmazás :D Tényleg kapott, de azért Slither a Knicks nem éppen a kemény védekezésükről híres jó csapatokkal mérkőzött mostanában!Nets,Utah,Wizards,Lakers,Wolves,Raptors,Kings,Hornets :lol:
Lakersre azt mondom az igen, az nagy győzelem, de azért a többi kalkulálható volt!Egy Bulls-Miami-Celtics trió ellen vagy idevehetem a mai Dallast azért már szerintem más a leányzó fekvése :D
kanty írta: Felajánlok egy fogadást. :P Ha igazad lesz és mondjuk az elkövetkező 6 meccsből 5-öt megnyer e New York, persze úgy, h Anthony is játszik, választhatsz a fantasy csapatomból valakit és elcserélem, azért akiért akarod. Ha, nem akkor fordítva. 8)
Ezt tartom és emelem kettővel :D Dallas-Nets-Altlanta otthon Miami idegenben Cavs otthon és Celtics idegenben ez a köv 6 meccs sorsolásuk!
2-4 esetleg a Hawks meglehet és 3-3 :lol:
Kép
Kép
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2012.02.19. 11:53:11

Kalap1988 írta:Egyelőre senki sem tudhatja, hogy mi lesz, ha odacsap neki valaki, lehet az is,hogy ettől összezuhan és így már nem megy neki, de az is, hogy abban a szituációban is megtalálja a játékát.
Nem tudom ezt mire alapozzátok, mert az eddigi meccseken is kapott rendesen, jó párszor felnyalta már a padlót (és sokszor a faultot sem kapja meg). Meg elég a közeli képeken megnézni hogy mennyi kék-zöld zúzódása van... :wink:

Nyilván ha jönne 1-2 kőbunkó a flagrant faultokkal az teljesen más, de azokat más játékos sem bírná ki tucatjával.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.19. 11:47:33

neobarca én elhiszem jó a kapcsolat köztük, Anthonynank is érdeke, hogy jó csapatban játsszon (mióta sérült nyert egy rakat meccset a Knicks, vele....:lol:) és Lin fellendítette a Knickset!
De kívülről máshogy értékel a dolgokat sérülten, mikor pályán van az ember, a racionális gondolkodás sokszor elvész!Ami természetes is, az adrenalin és a győzni akarás miatt!
Anthony-t ahogy ismerhetjük a pályán inkább saját maga érdekli mint a csapat!És hogy ugrál meg őrjöng kabátban a padon természetes dolog!De mikor az lesz, hogy nem kap labdát, vagy kap és folyamat elcseszi, akkor ott lesz a kisördög a fejekben, hogy vele nem megy!
Ha tetszik ha nem Carmelo Anthony kimondom egy agyatlan scorer gép!Aki dob 40 pontot, de (szerencsére) ez a játék nem csak erről szól!

Amit én írtam, hogy érdekes szituáció az ő visszatérése, mert Fields romjaiból éledt fel, Shumperten nincs teher, Stoudamire végre kapott valakit maga mögé, van játék van CHEMISTRY!!!! egymásért küzdenek, harcolnak a játékosok, s bizony jön egy ember aki lehet ezt nem tudja végigcsinálni!Ez feltételezés, de te mint Knicks szurkoló látod, hogy ne csak azt nézzük mennyi pontot dobott eddig Melo hanem mennyi "kárt" is okozott!

Félre értés ne essék remek játékos Melo, kiváló atletikus egyéni kosárlabdázó!Akit pl én egy Celticsben nem tudnék elviselni!Kb olyan mint amikor Neymarról "vitatkozunk" itt a fórumon!Jó-jó csak a focit is 11en játsszák!!!

És megmondom őszintén amíg Melo meg Bajusz :D van a Knicksnél én nem is aggódom meg nem is félek tőlük!BMiami meg Bulls ellen esélyük sincs, de még ellenünk is kevés, hogy gonoszkodjak elég a tavalyi 4:0-t venni (mi a PO-ra jók leszünk 6ik helyen befigyelünk annyi elég :wink: ) !

Biztos elfogult vagyok (mint írtam utálom a Knickset), s lehet sántít néhol amiket leírtam, de véleményem szerint Meloval pontokban fognak erősödni, sok minden másban amit nehéz ám összehozni (CSAPTEGYSÉG) nem hiszem!

Estére meg hajár DALAS :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.02.19. 11:33:21

Nem vagyok Melo-párti, sőt, én sem tartom egy atomfizikusnak, vagy agysebésznek, de azért fura, amikor Heatesek írnak ilyesmit, ismervén egy bizonyos Lebron Jamest, aki eddig több szezont is elbukott csak azért, mert a döntő szituációban nem volt ott fejben... Mindezt rettentően erős csapatokban, abszolút bajnokesélyesként ( a Cavs vitatható, mert rossz volt az edző, de ő is..). Persze nem egyértelműen egy szintre emelem őket, mert James jóval többre vitte már, jobb játékos és egy átlag alapszakasz meccsen még fejben is ott van, de mégis csak elbukta azokat a fránya clutch szituációkat.. Szóval azért én azt gondolom, hogy óvatosabban, ráadásul én kíváncsian várom, hogy mi lesz. Szurkolok Lin-nek, mert ő nem csak egyetemet végzett, hanem valóban értelmiségi :D ( ugye az amerikai sportegyetemek oktatását nem kell részleteznem...). Egyelőre senki sem tudhatja, hogy mi lesz, ha odacsap neki valaki, lehet az is,hogy ettől összezuhan és így már nem megy neki, de az is, hogy abban a szituációban is megtalálja a játékát. Mint ahogy szerintem a NY sorsa sem Anthonyn fog múlni ( a labda kérdése, hogy kinél lesz többet), hanem azon, hogy Lin és D'Antoni miben egyezik meg. Hiszen, ha D'Antoni azt támogatja, hogy Lin hozza a labdát és valami hasonlót csináljon mint eddig ( márpedig D'Antoni szeret és tud is klasszis irányítókat nevelni), akkor Anthony nem tud mit csinálni, mert akkor fog labdát kapni, amikor az edző és Lin akarja. Kénytelen beállni a sorba, vagy egyszerűen kihull. Érdekes szituáció, én azért örülnék egy erős New Yorknak, még ha közvetlen rivális is lehet, mert jót tesz a ligának. A legnagyobb piac. Ezt tudja mindenki.
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.19. 11:10:40

Egyrészt sztem Melo egyszerűen fejben annyira kevés, hogy nem fog beállni a sorba, nem fogja egyből továbbadni a labdákat figurára, megkapja és várja hogy kapjon egy elzárást. Ha nem ezt csinálná, az meglátszott vna sztem már eddig is a Knicks játékán, egy Lin nem fogja megváltoztatni az egész csapatot. Amúgy meg Bobbal értek egyet, egy KG de a PO-ban akárki más is a helyére teszi, aztán meggondolja, hogy megéri-e betörni. Ne legyen igazam! Amúgy meg egy Lin-Fields-Melo-Stou-Chandler kezdő azért erős...és alsó posztokon azért cserék is vannak. Mindenesetre az "öregek" ellen ma meglátjuk!
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.19. 10:37:03

Nem akarok szemét lenni, na jó mégis az leszek. :mrgreen:
Anthony egy remek képességekkel megáldott játékos, de kb. annyi a kosár IQ-ja, mint Drenthének a foci IQ-ja. Én bírom a mozgáskultúráját, de ettől ha egy hangyapetnyit több esze lenne a játékhoz, már más szinten játszana.

Ez szép, h felkarolta Lin-t, meg minden, de tette ezt akkor amikor Lin-ről még a kutya sem hallott. Őszintén szólva nem nézem ki belőle, h beáll a sorba csupán azért, h a csapatnak jól menjen. Egyszerűen nem az a típus. Nem azért ment New Yorkba, h bárki után is második számú legyen (akkor is, ha ez nem lesz hosszú életű, mert nem hiszem, h a Lin lendület nagyon sokáig tartana).

Felajánlok egy fogadást. :P Ha igazad lesz és mondjuk az elkövetkező 6 meccsből 5-öt megnyer e New York, persze úgy, h Anthony is játszik, választhatsz a fantasy csapatomból valakit és elcserélem, azért akiért akarod. Ha, nem akkor fordítva. 8)
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.19. 10:22:39

Bob_Marley írta:Na akkor ma Knicks-Dallas
Eléggé nem szeretem a NY-kot (elég diplomatikusan megfogalmazva) de ezt a meccset megnézem :D
Elvileg Smith meg Melo is játszik, játszhat, erről egy kis videó :
http://www.youtube.com/watch?v=pYfKHrZM ... r_embedded#!
:mrgreen:

Bennem óriási kérdés ha visszajön Anthony mi lesz itt ???Mert STATnak jót tesz ez a Lin kölyök, ő felmegy elzárás-leválás tempó zsák játékát játszhatja, s nem az erőlködést!De vajon Melo be tud "állni a sorba"??? Mert most van némi labdamozgatás a Knicksnél, Anthonynál meg általában ez elakad :lol:
Plusz azért benne lehet (profi sportolók, de mégis), hogy egy FP játékos a csapat legjobban fizetett játékosa, s nem ő lesz reflektorfényben hanem egy nem draftolt mindenhonnan kirúgott 760ezer dollárt kereső nemrégiben a padról leeső ember!Ez Melo egójának nem tudom hogy fog ám ízleni!
És kis érdekesség:
PG:Lin (szerintem kezdő lesz ha felépül mindenki akkor is)/Davis/Douglas/Bibby
SG:Fields/Smith/Shumpert/Walker
Kicsit sok a guard :D
De érdekes kis combó ez a Knicks Fields/Lin kontra JR. Smith/Melo hát műveltségi versenyben a két atomfizikus alulmaradna :lol:

Lassan megint lesz Celtics-Knicks addigra remélem nem apad a Lin mánia, majd mi törjük le a kölök szarvát :lol: Látom magam előtt, ahogy egy betörésnél KG finoman feltörölteti vele a padlót, vagy ad neki egy KG féle könyökös elzárást :D WELCOME NBA KID :D :mrgreen:

Szóval este nagy meccs, s ne feledjük a bajnok látogat a MSG-be !

http://www.npr.org/news/graphics/2012/0 ... ia-948.gif

szerk: Smith val. mégse játszik, Melo is kérdéses :lol:
Na akkor egy kis kiegészítés. Valóban nagy meccs lesz az biztos. Melo nagyon kérdéses, de Smith pl biztosan nem játszik. Őt csak az All Star hétvége után fogják bedobni. Egyébként Smith érkezésével Bibi FA-ra fog kerülni amit azért annyira nem bánok. Annó szerettem őt de az évek alatt neki már lefőtt a kávé.
Ha ma játszik Melo, szerintem van annyira profi, hogy elkapja a ritmust és csatlakozzon a Lin parádéhoz. Szerintem remekelni fognak és végre van egy irányítónk is ami Meloról sok terhet vesz le. Sokkal szabadabban fog játszani ő is.
Halkan megsúgom, hogy Lin legnagyobb támogatója a Knicks-ben Melo. Ő volt aki a sérülését követően leült D'Antoni-val és kampányolt Lin mellett. Nagyon jó a kapcsolat köztük, remélem ez a pályán is megmutatkozik majd.
Apró pikantéria még Chandler is aki volt csapata a bajnok ellen lép pályára. Kíváncsi leszek, mennyire lesz motivált.

Az általad belinkelt videón meg napok óta röhögünk az NBA1 fórumon.
Milyen érdekes az élet. Akiket hónapokig fütyült a Knick-s tábor, most teli torokból szurkolnak nekik. Az élet apró pikantériái.
Minden esetre én nagyon várom a meccset! LET'S GO KNICKS!!!!!!!!!! 8)

Válasz küldése