USA Sports - NBA, NHL, NFL és társaik

Minden ami nem foci, de sport

Melyik a kedvenc amerikai sportod (max. kettő választási lehetőség)?

NFL
31
42%
NHL
10
14%
NBA
30
41%
MLB
3
4%

Szavazatok száma: 74
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.16. 12:35:05

neobarca írta:A Melo-s megjegyzéseket kikérem magamnak! Ő igen is nagy játékos csak idén még nem kapta el a fonalat. Az utóbbi meccseken már visszavett és nem dobál agyatlanul. Így, hogy most lesz egy irányító, így menni fog neki is, higgyétek el! VAgy ne csak figyeljétek meg!!! 8) :lol: :lol:
Picit mintha elfogult lennél...Melo egy agyatlan, gondolkodni képtelen ember, Istenáldotta kosaras tehetséggel. Az, hogy van mögötte irányító, az inkább az irányítót fogja vissza és nem őt...
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.02.16. 12:00:43

http://www.sport1tv.hu/Podcastok/2012/02/16/alleyoop1
Érdemes meghallgatni. 2 hetente podcast Szaniszló Csabával és Bazskával. 8)

A Ron Artestes részen sírtam. :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.15. 22:29:49

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.15. 21:52:56

Game90 írta:Maggete, no comment... #-o :
http://www.youtube.com/watch?v=YxhJvgKNUCI

Perkins, mint irányító :lol: :
http://www.youtube.com/watch?v=NQybCkUeJq8
Maggette az nagyon komoly! :lol:

Perk meg nálunk is volt, hogy elindult egyedül egy lerohanásnál!
Meg adott ő már Durantnek is ilyet!
Azért az is mindent elmond, hogy Westbrooknak nem az volt az első gondolata, hogy elkérje a labdát, hanem mint a birka rohant előre! :lol:
Mondjuk Kendrick a Celticsben elég sok mindent megtanult a kosárlabdáról, Westbrook meg nem arról híres, hogy teljes egészében ismerje a playbookot :lol:

neobarca Anthony egy scorer, én bevallom őt soha nem szerettem, egyszer megvolt az esélye amikor konf döntőig ment a Denver, akkor ott nagyon jó csapat volt körülötte, s Billups személyében egy igazi agy vezette őket, de pl itt NY-ban nem viseli a csapat (főleg, hogy nem is olyan keret mint akkor Denverben), hogy nem passzol védekezésben gyakorlatilag arra jó, hogy csapkodjon!Ráadásul Stoudamire se tud, s szeret védekezni!Innentől kezdve igen Anthony visszajön és bajban a Knicks :D Mert előjön a 3 figurát játszik a Knicks!
1;felső elzárás-leválás Stoudamire-rel 2;Melo isomotion orrba szájba 3; mikor már nagyon nem megy a Melo Iso akkor beteszi Stoudamire-nek hogy oldja meg!

Nagyon lesarkítva ez a Knicks playbook :lol: (és minden vicce fele igaz...)
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.15. 21:37:24

A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.15. 20:15:33

A Melo-s megjegyzéseket kikérem magamnak! Ő igen is nagy játékos csak idén még nem kapta el a fonalat. Az utóbbi meccseken már visszavett és nem dobál agyatlanul. Így, hogy most lesz egy irányító, így menni fog neki is, higgyétek el! VAgy ne csak figyeljétek meg!!! 8) :lol: :lol:
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.15. 17:21:05

Hát igen, Linnek már most legalább 2x annyi a kosár iq-ja mint Melonak :D De ha ő visszatér...totál más lesz megint, az biztos. De ha vele megint bukik a Knicks, akkor nem tudom mi lesz :D Persze nem az igazi nagy ellenfelek ellen dobálgat most Lin, meg most az egész csapatot viszi ez a show, de ettől függetlenül a semmiből ilyet művelni és nem egy meccsen, hanem most már ötön...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.15. 17:12:38

Off ezt leírom megyek :D

On: Legtöbbet fejlődő ember címre esélyes Lin!Én még szkeptikus vagyok, mert igazán jó Defense ellen sem láttuk (vagyis pl játszott ellenünk is, de KG féle defense ellen nem működtek az ide-oda cikázások!)!

Nézem ezeket a videókat, s tényleg intelligens a srác, egyből észreveszi mi a helyes megoldás, nem lépnek ki rá egyből dobálja a trít vagy floatert, ha meg kilépnek, gyors ellép, s remek passzokat ad!

De most a sorsolásuk is könnyű, ezen a héten tuti Lin show lesz még!Nagyon kíváncsian figyelem ezt a kölköt, s tetszik a fanatizmusa, s kosár Iq-ja :lol:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.15. 17:03:41

Magabiztosan vertük az Atlantát. A félidő előtt volt egy kisebb rossz periódus, de aztán nem volt gond.
Bryant idei negatív rekord, csak 10 pont, de szerencsére ez nem befolyásolta az eredményt. Gasol és Bynum is hozott egy erős dupla-duplát, MWP pedig 10 pontot szórt, ettől függetlenül most is olyan [auto_cenzúra], mint volt eddig.
Padról még Goudelock hozott egy elfogadható teljesítményt, tetszik a fiatal srác, talán Brownak illene megfontolnia, h ilyen 10 perceknél többet játsszon.
Most jön a Suns oda-vissza.

A Lin őrület pedig tovább folytatódik. :lol: Visszajön Anthony, a srác jóval kevesebbet fog játszani és a New York ismét kezd veszíteni. :D

Amúgy kicsit erősnek érzem, h a legjobb hatodik ember választáson szóba kerül Lin. Azért 5 jó meccsnél picivel több kell ehhez. Terry, Harden kettősből fog szerintem kikerülni a nyertes.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.15. 16:58:31

Ebben a videóban látni, mennyire eufóriában van a Knicks , jön egy gyerek, s mindenki átesik a holdponton, Field eddig hol volt szezonban???Max könyvtárban Linnel :lol:
Stoudamire is csak habogott, hogy nem tudja mi történik most NY-ban!
Tényleg jó nézni, hogy ennyire transzban nyomja mindenki az eladott labdák is erre utalnak szerintem, hogy túlvállalják, s ez néha labdavesztést okoz!

Iszonyúan várom mi lesz ha visszajön az agyatlan Anthony, akkor ez a csapat mire megy, s Lin mit fog kezdeni, hogy nem kap annyi labdát, s a közönség mennyire fogja csapatba követelni, s ezer meg ezer kérdés!

Hallkan megjegyzem mióta van irányító a Knicksben azóta Stoudamire is kezd éledezni, s elsősorban nyernek!Vajon tényleg Anthony a kerékkötő? :D Vele látványosan szenved a Knicks, mondjuk nem csoda, mert minimum 3 labda kellene legyen a pályán, miután neki is csak 2 keze van, s 3 labdát csak nem tudna egyszerre 24 mpig magánál tartani :lol:
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.15. 16:45:15

Game-winning 3 pontos (a liga legrosszabb védőjével szemben), a hype tovább folytatódhat, lassan már filmet készíthetnének az életéről :D
http://www.youtube.com/watch?v=2f8CXf_E89w

Amare és Melo visszatérésével természetes, hogy lefognak csökkenni az átlagai, de egy korrekt statot még így is összehozhat majd. Csak a TO-kat kéne lejjebb vinnie, Raptors ellen is volt 8 eladott labdája...

Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.15. 15:50:21

bali 15 írta:

Ezzel nem tudok teljes mértékig egyetérteni. Mármint, igen egy közepes irányító, ám az, hogy a mai fociban nem a futás a fő irány az irányítókat tekintve, az kicsit azért árnyaltabb. Hogy miért? Mert a jövő éppen hogy ez. A double threat QB. Michael Vick az első példány, de nézd meg Cam-et, és majd most jön a draftra Robert Griffin III. is. Mondom, ez most nem Tebow, mert ő valóban fakezű, hanem az az állításod, hogy a futás nem annyira lényeg az irányítóknál. Vick még elég böte szintén passzolásban (bár tavaly abban is nagyot fejlődött), ellenben Camben pl brutál potenciál van, és mondom, lessétek meg RGIII-t, ő még passzolni is zseni, és futni is.
Az a Robert Griffin nem normális. Néztem róla videókat.
A mobilis irányítóké a jövő. Nem egyszer látom, hogy mennyire zavarba tudja ejteni a védelmeket egy ilyen típusú játékos. Amikor a QB-hez kerül a labda mindig passzra számít a védelem. És ha mégsem?
Amúgy azt olvastam, hogy a Cleveland a legnagyobb esélyes az elvitelében. Tebownak van 7 hónapja felkészülni.
Én szerintem azért olyan népszerű a gyerek mert az a tipikus amerikai hős. Erkölcsös, vallásos fazon.
Amúgy nagyon érdekes híreket olvastam az NFL.com-on:

-RANDY MOSS VISSZATÉR!!! :D
-Peyton Manning iránt érdeklődik a Dallas
:shock:
Robert Griffinben én is a jövő irányítóját látom, ahogy Cam Newtonban is...csak ki tudja, mikorra épül pl Clevelandben olyan csapat, amit el tud vinni mjuk a Wild Cardon túlra...

Peyton meg óriási kérdőjel, de ha jól tudom, márc. 13-ig el kell döntenie a Coltsnak, hogy mi lesz vele - lehívja-e az opciót és ezzel további 4 évre az ő játékosuk, vagy nem, és akkor FA lesz.
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.15. 15:29:27

Ha jön Melo, akkor nem fog meccsenként 20-szor rádobni Lin, és máris leesnek a statjai. Viszont ettől még szépen fogja csinálni az assistokat, jó kis irányító lesz, de azért kizártnak tartom, hogy tudna folyamat 20 pont felett átlagolni Melo meg Stat mellett.

Egyébként én a 6th man of the year-re leszek kíváncsi. Minden összefoglaló videoban nba.com-on tolják, hogy Lou Will az egyetlen ember, aki a padról vezeti a csapata pontátlagát, szerintem ha jó helyen jutunk be PO-ba, akkor ő megkaphatja. Hardennel lesz nagy csatában de ő nem akkor clutch.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.15. 14:26:47

Kicsit elhamarkodtam azt a kijelentést! :lol: Voltak bőven csak emlékezni kell rájuk!
Itt egy jó cikk:
http://www.cbc.ca/sports/basketball/opi ... ayers.html

MIP azért nálam vannak még jelentkező!
Ryan Anderson, Greg Monroe és a Linhez hasonlóan sérülés miatt beeső Pekovic de Hawes is szép számokat hoz, de rengeteget volt sérült!

Valószínűleg Lin nyer, bár nálam pl Anderson vagy Monroe egész évben idáig nagyon szépen teljesítettek, Lin meg mégiscsak gyakorlatilag 2 hete játszik!

De majd a szakírók eldöntik, akiknél pl egy Rondo nem All-Star :roll: :lol:
Kép
Kép
Kép
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2012.02.15. 14:07:05

Bob_Marley írta:Komolyan kérdezem, volt valaha olyan, hogy valaki úgy lett hét játékosa, hogy nem draftolták????
Még így aki eszembe jut Brad Miller és Darrell Armstrong.
Amúgy tényleg olyan ez a Lin sztori, mint valami elcsépelt kosaras film, megint hátrányban voltak és az ő hármasával nyertek, minden össze jön neki.
Lehet tippelni ki lesz idén az MIP...
Már csak Anthony hiányzik és akkor kiváncsi leszek mit alkot(nak).
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
neobarca
Director del Fútbol

2012.02.15. 12:58:39

Egy kis összeállítás Lin-ről...
http://www.nba.com/video/channels/origi ... _feat.nba/
8)
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.14. 23:19:40

És milyen igaz Ben Wallace, a nem draftolt év védője s bajnok ember, s el felejtettem! :shock:
Kép
Kép
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2012.02.14. 23:07:36

Bob_Marley írta:Komolyan kérdezem, volt valaha olyan, hogy valaki úgy lett hét játékosa, hogy nem draftolták????
B. Wallace.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.02.14. 22:58:30

Komolyan kérdezem, volt valaha olyan, hogy valaki úgy lett hét játékosa, hogy nem draftolták????

Ma amúgy van 1-2 ígéretes meccs, Memphis-Houston, Lakers-Hawks vagy Pacers-Miami
Kép
Kép
Kép
PCsabi
aka Game90

2012.02.14. 22:53:06

Carlos Boozer, ezt hogy gondoltad?
http://instagr.am/p/G6zqbPr8HG/

Amúgy Lin lett Keleten a hét játékosa :)
bali 15
Director del Fútbol

2012.02.14. 10:18:00

Ezzel nem tudok teljes mértékig egyetérteni. Mármint, igen egy közepes irányító, ám az, hogy a mai fociban nem a futás a fő irány az irányítókat tekintve, az kicsit azért árnyaltabb. Hogy miért? Mert a jövő éppen hogy ez. A double threat QB. Michael Vick az első példány, de nézd meg Cam-et, és majd most jön a draftra Robert Griffin III. is. Mondom, ez most nem Tebow, mert ő valóban fakezű, hanem az az állításod, hogy a futás nem annyira lényeg az irányítóknál. Vick még elég böte szintén passzolásban (bár tavaly abban is nagyot fejlődött), ellenben Camben pl brutál potenciál van, és mondom, lessétek meg RGIII-t, ő még passzolni is zseni, és futni is.
Az a Robert Griffin nem normális. Néztem róla videókat.
A mobilis irányítóké a jövő. Nem egyszer látom, hogy mennyire zavarba tudja ejteni a védelmeket egy ilyen típusú játékos. Amikor a QB-hez kerül a labda mindig passzra számít a védelem. És ha mégsem?
Amúgy azt olvastam, hogy a Cleveland a legnagyobb esélyes az elvitelében. Tebownak van 7 hónapja felkészülni.
Én szerintem azért olyan népszerű a gyerek mert az a tipikus amerikai hős. Erkölcsös, vallásos fazon.
Amúgy nagyon érdekes híreket olvastam az NFL.com-on:

-RANDY MOSS VISSZATÉR!!! :D
-Peyton Manning iránt érdeklődik a Dallas
:shock:
Eazzy
Entrenador del Barça

2012.02.14. 09:36:46

csababarca írta:
Tocy írta:
Más: tegnap volt némi vitám egyik haverrel Tim Tebow-ról, és nem nagyon sikerült meggyőznünk egymást. Megkérdezem: nektek mi a véleményetek róla, és a körülötte lévő felhajtásról?
van körülötte felhajtás?
szépen vitte a denvert, de egy közepes irányító a liga kezdő irányítóihoz képest nagyon el van maradva,ami a passzjátékot illeti. persze a futójátéka kiemelkedő,főleg irányítóhoz képest, de a mai fociban (régen lehet más volt) nem ez az irányító fő prioritása.
De én nem érzékeltem különösebb felhajtást körülötte. Persze elvileg csere irányító volt a szezon elején, Kyle Orton helyett viszont jött,látott,és bevezette a csapatot a PO-ba, majd ott is azért helytálltak.

NBA:
Megint nyertünk, megint két könnyed meccsünk volt, és magabiztosan hoztuk mindkettőt. Ha hozzuk ezt a kb 60%-os arányt a kemény csapatok ellen, és a kötelezőket meg továbbra is magabiztosan toljuk, akkor még ez a harmadik hely itt keleten nem is annyira álom kategória.
Lou Will meg akkora clutch, hogy bekakilok. Megint uccsó negyed, és veri a félpályás triplákat :D LeBron tanulhatna tőle :D
salas9
Entrenador del Barça

2012.02.13. 09:48:50

Bob_Marley írta:Én nem nézem, viszont most Celtics-Bulls
Jó kis meccs volt, bár megnéztem volna a Bulls-t Rose-al felállva. Rondo pedig... :lol: Nem semmi. Tripla-dupla :wink:
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2012.02.13. 09:20:39

csababarca írta:
Tocy írta:
Más: tegnap volt némi vitám egyik haverrel Tim Tebow-ról, és nem nagyon sikerült meggyőznünk egymást. Megkérdezem: nektek mi a véleményetek róla, és a körülötte lévő felhajtásról?
van körülötte felhajtás?
szépen vitte a denvert, de egy közepes irányító a liga kezdő irányítóihoz képest nagyon el van maradva,ami a passzjátékot illeti. persze a futójátéka kiemelkedő,főleg irányítóhoz képest, de a mai fociban (régen lehet más volt) nem ez az irányító fő prioritása.
De én nem érzékeltem különösebb felhajtást körülötte. Persze elvileg csere irányító volt a szezon elején, Kyle Orton helyett viszont jött,látott,és bevezette a csapatot a PO-ba, majd ott is azért helytálltak.
Van, mert még D-Wade is kiírta fb-ra hogy húúú Tebow. Meg minden meccsen húúú, majd jön a Tebow-time stb...amúgy a véleményem hasonló :D
Válasz küldése