Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Picit mintha elfogult lennél...Melo egy agyatlan, gondolkodni képtelen ember, Istenáldotta kosaras tehetséggel. Az, hogy van mögötte irányító, az inkább az irányítót fogja vissza és nem őt...neobarca írta:A Melo-s megjegyzéseket kikérem magamnak! Ő igen is nagy játékos csak idén még nem kapta el a fonalat. Az utóbbi meccseken már visszavett és nem dobál agyatlanul. Így, hogy most lesz egy irányító, így menni fog neki is, higgyétek el! VAgy ne csak figyeljétek meg!!!![]()
![]()
ha már mj. elképesztő felvételek,hibátlan minőség(tényleg,ritka gyönyörű),remek videókanty írta:Fantasztikus videó, kötelező, aki még esetleg nem látta:
http://www.youtube.com/watch?v=3O4GHs24 ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=ZStYzD-9CoY
Maggette az nagyon komoly!Game90 írta:Maggete, no comment...:
http://www.youtube.com/watch?v=YxhJvgKNUCI
Perkins, mint irányító:
http://www.youtube.com/watch?v=NQybCkUeJq8
Robert Griffinben én is a jövő irányítóját látom, ahogy Cam Newtonban is...csak ki tudja, mikorra épül pl Clevelandben olyan csapat, amit el tud vinni mjuk a Wild Cardon túlra...bali 15 írta:Az a Robert Griffin nem normális. Néztem róla videókat.
Ezzel nem tudok teljes mértékig egyetérteni. Mármint, igen egy közepes irányító, ám az, hogy a mai fociban nem a futás a fő irány az irányítókat tekintve, az kicsit azért árnyaltabb. Hogy miért? Mert a jövő éppen hogy ez. A double threat QB. Michael Vick az első példány, de nézd meg Cam-et, és majd most jön a draftra Robert Griffin III. is. Mondom, ez most nem Tebow, mert ő valóban fakezű, hanem az az állításod, hogy a futás nem annyira lényeg az irányítóknál. Vick még elég böte szintén passzolásban (bár tavaly abban is nagyot fejlődött), ellenben Camben pl brutál potenciál van, és mondom, lessétek meg RGIII-t, ő még passzolni is zseni, és futni is.
A mobilis irányítóké a jövő. Nem egyszer látom, hogy mennyire zavarba tudja ejteni a védelmeket egy ilyen típusú játékos. Amikor a QB-hez kerül a labda mindig passzra számít a védelem. És ha mégsem?
Amúgy azt olvastam, hogy a Cleveland a legnagyobb esélyes az elvitelében. Tebownak van 7 hónapja felkészülni.
Én szerintem azért olyan népszerű a gyerek mert az a tipikus amerikai hős. Erkölcsös, vallásos fazon.
Amúgy nagyon érdekes híreket olvastam az NFL.com-on:
-RANDY MOSS VISSZATÉR!!!
-Peyton Manning iránt érdeklődik a Dallas
Még így aki eszembe jut Brad Miller és Darrell Armstrong.Bob_Marley írta:Komolyan kérdezem, volt valaha olyan, hogy valaki úgy lett hét játékosa, hogy nem draftolták????
B. Wallace.Bob_Marley írta:Komolyan kérdezem, volt valaha olyan, hogy valaki úgy lett hét játékosa, hogy nem draftolták????
Az a Robert Griffin nem normális. Néztem róla videókat.
Ezzel nem tudok teljes mértékig egyetérteni. Mármint, igen egy közepes irányító, ám az, hogy a mai fociban nem a futás a fő irány az irányítókat tekintve, az kicsit azért árnyaltabb. Hogy miért? Mert a jövő éppen hogy ez. A double threat QB. Michael Vick az első példány, de nézd meg Cam-et, és majd most jön a draftra Robert Griffin III. is. Mondom, ez most nem Tebow, mert ő valóban fakezű, hanem az az állításod, hogy a futás nem annyira lényeg az irányítóknál. Vick még elég böte szintén passzolásban (bár tavaly abban is nagyot fejlődött), ellenben Camben pl brutál potenciál van, és mondom, lessétek meg RGIII-t, ő még passzolni is zseni, és futni is.
Ezzel nem tudok teljes mértékig egyetérteni. Mármint, igen egy közepes irányító, ám az, hogy a mai fociban nem a futás a fő irány az irányítókat tekintve, az kicsit azért árnyaltabb. Hogy miért? Mert a jövő éppen hogy ez. A double threat QB. Michael Vick az első példány, de nézd meg Cam-et, és majd most jön a draftra Robert Griffin III. is. Mondom, ez most nem Tebow, mert ő valóban fakezű, hanem az az állításod, hogy a futás nem annyira lényeg az irányítóknál. Vick még elég böte szintén passzolásban (bár tavaly abban is nagyot fejlődött), ellenben Camben pl brutál potenciál van, és mondom, lessétek meg RGIII-t, ő még passzolni is zseni, és futni is.csababarca írta:van körülötte felhajtás?Tocy írta:
Más: tegnap volt némi vitám egyik haverrel Tim Tebow-ról, és nem nagyon sikerült meggyőznünk egymást. Megkérdezem: nektek mi a véleményetek róla, és a körülötte lévő felhajtásról?
szépen vitte a denvert, de egy közepes irányító a liga kezdő irányítóihoz képest nagyon el van maradva,ami a passzjátékot illeti. persze a futójátéka kiemelkedő,főleg irányítóhoz képest, de a mai fociban (régen lehet más volt) nem ez az irányító fő prioritása.
De én nem érzékeltem különösebb felhajtást körülötte. Persze elvileg csere irányító volt a szezon elején, Kyle Orton helyett viszont jött,látott,és bevezette a csapatot a PO-ba, majd ott is azért helytálltak.
Van, mert még D-Wade is kiírta fb-ra hogy húúú Tebow. Meg minden meccsen húúú, majd jön a Tebow-time stb...amúgy a véleményem hasonlócsababarca írta:van körülötte felhajtás?Tocy írta:
Más: tegnap volt némi vitám egyik haverrel Tim Tebow-ról, és nem nagyon sikerült meggyőznünk egymást. Megkérdezem: nektek mi a véleményetek róla, és a körülötte lévő felhajtásról?
szépen vitte a denvert, de egy közepes irányító a liga kezdő irányítóihoz képest nagyon el van maradva,ami a passzjátékot illeti. persze a futójátéka kiemelkedő,főleg irányítóhoz képest, de a mai fociban (régen lehet más volt) nem ez az irányító fő prioritása.
De én nem érzékeltem különösebb felhajtást körülötte. Persze elvileg csere irányító volt a szezon elején, Kyle Orton helyett viszont jött,látott,és bevezette a csapatot a PO-ba, majd ott is azért helytálltak.