Formula 1

Minden ami nem foci, de sport
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.07. 17:04:17

Kralo írta: Nem én utálkozom itt, én csak lereagáltam egy kommentet. :)
Amúgy a nyilatkozatai azok, amik ezt kiváltják a szurkolókból, főként a Ferrarisokból. Így volt ez Alonsonál is 2005-ben.
nem is konkrétan rád gondoltam :wink:
amúgy meg nem vagyok valami nagy Forma-1 fan, csak néhány futamot szoktam megnézni. igen, Hamilton nyilatkozatai valóban adhatnak okot a közutálatra, de én ettől függetlenül úgy gondolom, hogy megérdemli idén a világbajnoki címet. jó versenyző. az meg hogy milyen ember, a pályán másodlagos. szerintem
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d.OR 2008.09.07. 17:09:09-kor.
socio66

2008.09.07. 16:59:33

Kralo írta:kerüljön.
Persze nagyon jó, ha egy pilóta agresszív, de Hamilton túlzottan az.
Mivel én elsősorban a verseny izgalmáért drukkolok,ezért inkább 20 "meggondolatlan,éretlen" Hamiltont látnék a pályán mint ugyanennyi Raikkönen-t például. Ez a baj,hogy az F1-ben mindenki megfontolt. Egynéhány tökös versenyző kivételével mindenki egy nulla(ilyen téren). Nézz meg egy GP2-es futamot(lehet,hogy már más a neve),én olyan versenyeket szeretnék látni,amilyenek ott vannak!
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.07. 16:58:13

d.OR írta:
Kralo írta:
Ezt Hamiltonnal is tudatni kellene. Idén már nem először próbál átugrani autót elgondolás nélkül. Kezdődött azzal, amikor Alonsoba ment hátulról, folytatta Kimi lezúzásával, majd Vettel leelőzésével kanyar levágással fűszerezve. Most is úgy érkezett meg, hogy neki mind1 csak előrébb kerüljön.
Persze nagyon jó, ha egy pilóta agresszív, de Hamilton túlzottan az. Még hiányzik az érett gondolkodás a részéről, hogy klasszissá válhasson.

és az agresszivitása miatt örvend itt közutálatnak?
kíváncsiságból kérdezem.
Nem én utálkozom itt, én csak lereagáltam egy kommentet. :)
Amúgy a nyilatkozatai azok, amik ezt kiváltják a szurkolókból, főként a Ferrarisokból. Így volt ez Alonsonál is 2005-ben.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.07. 16:55:56

Kralo írta:
Ezt Hamiltonnal is tudatni kellene. Idén már nem először próbál átugrani autót elgondolás nélkül. Kezdődött azzal, amikor Alonsoba ment hátulról, folytatta Kimi lezúzásával, majd Vettel leelőzésével kanyar levágással fűszerezve. Most is úgy érkezett meg, hogy neki mind1 csak előrébb kerüljön.
Persze nagyon jó, ha egy pilóta agresszív, de Hamilton túlzottan az. Még hiányzik az érett gondolkodás a részéről, hogy klasszissá válhasson.

és az agresszivitása miatt örvend itt közutálatnak?
kíváncsiságból kérdezem.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.07. 16:53:34

socio66 írta:Kezdem mostmár unni hogy Hamilton minden kétes szituja így fel van fújva. Ez nem egy gokart verseny,ez az F1!
socio66

2008.09.07. 16:53:13

manuel írta:
Neked semmit hiszen téged amint látom nem érdekel.
Én csak szeretném tudni,hogy ezzel most mit akartál írni,mert nem értem.
:wink:
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.07. 16:51:51

socio66 írta:
manuel írta:Azt nem érttem hogy Hamilton úr amikor büntetést kap akkor miért pénzbüntetést kap???azt az összegett én szerintem még a fogyatékos testvérre is kifizeti a zsebpénzéből. 8) Hihetlen egybanda.
Kb. Erről beszélek...
Most ezzel mit akarsz mondani kedves manuel :?:
Neked semmit hiszen téged amint látom nem érdekel.
d.OR
Jugador d'estrella

2008.09.07. 16:51:02

látom megy itt rendesen a Hamilton utálat.
nocomment.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:49:22

Gyurinho írta:
Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/Hozzaszolas_ ... &id=198766

Tessék Gyuri!
Amúgy az emilemre válaszolhatnál. :wink:
Tényleg meg van a színvonal itt :lol: ...
Más: Oké válaszolok a mialedre csak eddig nem néztem az f-1 miatt...
Más:Asszodta az egyik fóruozó ott hogy ha kizárják HAmiltont az milyen jó lenne....nem azé de hol él ez??....ilyenért nem zárnak ki senkit még ha nem is volt sportszerű teljesen.....
Köszi amit küldtél de amint az emailemben írtam ezt igazából nem magam miatt említettem meg a fórumon,de azért kössz.
socio66

2008.09.07. 16:47:45

manuel írta:Azt nem érttem hogy Hamilton úr amikor büntetést kap akkor miért pénzbüntetést kap???azt az összegett én szerintem még a fogyatékos testvérre is kifizeti a zsebpénzéből. 8) Hihetlen egybanda.
Kb. Erről beszélek...
Most ezzel mit akarsz mondani kedves manuel :?:
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.07. 16:44:45

Azt nem érttem hogy Hamilton úr amikor büntetést kap akkor miért pénzbüntetést kap???azt az összegett én szerintem még a fogyatékos testvérre is kifizeti a zsebpénzéből. 8) Hihetlen egybanda.
Kralo
Entrenador del Barça

2008.09.07. 16:39:48

Gyurinho írta:Szerintem Vettel is tehetséges ráadásul neki van jövője mert csak 20-21 éves ha jól tudom Bourdais meg már 27 asszem....ezt csak érdekességképp írtam nektek mi a vélemyényetek a két versenyzőről?
Remek pilóták. Bourdais szerintem megragad középmezőnyben. Webber szintű megbízható pilóta lesz.
Vettel előtt nagy jövő állhat, de sok minden függ attól, hogy milyen autó kerül alá. Szerintem még nincs készen az élmezőnyhöz, viszont Heidfeld kezdhet aggódni. :)

Amúgy meglepő az utóbbi két futamon a Torro Rosso teljesítménye? Milyen motor is van alattuk? Ferrari. :) Valamit találtak, ha már a BMW-t is verik egyenesben, és a Red Bull Renault előtt járnak mostanság... érdekes. :)
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:39:22

Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/Hozzaszolas_ ... &id=198766

Tessék Gyuri!
Tényleg meg van a színvonal itt :lol: ...
Más: Oké válaszolok a mialedre csak eddig nem néztem az f-1 miatt...
Más:Asszodta az egyik fóruozó ott hogy ha kizárják HAmiltont az milyen jó lenne....nem azé de hol él ez??....ilyenért nem zárnak ki senkit még ha nem is volt sportszerű teljesen.....
socio66

2008.09.07. 16:34:33

Kezdem mostmár unni hogy Hamilton minden kétes szituja így fel van fújva. Ez nem egy gokart verseny,ez az F1! Hamilton és a többiek a bajnokságot akarják megnyerni,nem a Fair-play díjat.
Nem értem ezt a Hamilton-utálatot. Schumacher vagy Alonso sem ment a szomszédba egy kis sportszerűtlenségért.
Ez az F1!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.07. 16:34:19

http://www.nemzetisport.hu/Hozzaszolas_ ... &id=198766

Tessék Gyuri!
Kép
cps46
Entrenador del Barça

2008.09.07. 16:33:16

gergo9 írta:A sikánnál teljesen egymás mellet voltak Kimi nem hagyott helyet Hamiltonnak így nem tudott mit csinálni mert ha fékez Kimibe csúszik bele így csak levágni tudta a kanyart
Már bocs, de ha valakit kívülről akarok megelőzni, akkor nehogy már nekem legyen elsőbbségem, mert a következő kanyarban már én leszek belül. Addig kell fékezni, amíg még lehet, de tudom, hogy egyszerűbb a végsőkig húzni, és a végén a kanyart levágni, mert így nem veszítünk 2-3 mp-t.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:33:04

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:Az igaz, hogy a tavaly is sokat hozott be,de azért most már csak 6 futam van, meg szerintem az egész évet figyelembe véve nem érdemelné most meg Kimi a címet. 4-5 futamon beleszhart az egészbe,stb... Massa 8 pontja még nem annyira vészes, de győzelmek fognak kelleni, mert Hami dobogós pozicióját semmi sem veszélyezteti, főleg,h idén nem annyira peches, ha meg az, akkor a legnagyobb ellenfelei meg kiesnek ugyanazon a versenyen...szal az sem pech.

Amúgy olvassátok az NSO-s cikkhez fűzött hszeket, nagyon jókat szoktam röhögni ahogy ölik egymást :lol:
Az első bekezdésedhez csak csatlakozni tudok!

Az NSO-n annyi 'okos' van, hogy nem rongálom velük a szemem. Bele szoktam olvasgatni néha, de azt az alpári hangnemet, amit ott megengednek maguknak, nehezen értem. Szerintem, ott egyesek simán egymásnak esnének...
Jó jó de melyik topicban???
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.07. 16:31:06

ozsimiki írta:Az igaz, hogy a tavaly is sokat hozott be,de azért most már csak 6 futam van, meg szerintem az egész évet figyelembe véve nem érdemelné most meg Kimi a címet. 4-5 futamon beleszhart az egészbe,stb... Massa 8 pontja még nem annyira vészes, de győzelmek fognak kelleni, mert Hami dobogós pozicióját semmi sem veszélyezteti, főleg,h idén nem annyira peches, ha meg az, akkor a legnagyobb ellenfelei meg kiesnek ugyanazon a versenyen...szal az sem pech.

Amúgy olvassátok az NSO-s cikkhez fűzött hszeket, nagyon jókat szoktam röhögni ahogy ölik egymást :lol:
Az első bekezdésedhez csak csatlakozni tudok!

Az NSO-n annyi 'okos' van, hogy nem rongálom velük a szemem. Bele szoktam olvasgatni néha, de azt az alpári hangnemet, amit ott megengednek maguknak, nehezen értem. Szerintem, ott egyesek simán egymásnak esnének...
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.07. 16:30:32

Varga Tamás írta:
gekkodan írta:Szerencse, hogy egyre többen látják, tavaly nem Alonso volt a főtróger, hanem a feka gyerek. Rá lett varva minden a spanyolra, de most aztán Ferraris, BMW-s, mindenki láthatja, Hamilton egy emberi nulla.

Kimit kummára sajnálom, holott nem vagyok Ferrari-drukker.
Lassan kezdem én is ezt gondolni, pedig tavaly még Alonsót láttam sárosabbnak. Viszont, amit a brit megenged magának az idén, azt még MS se engedte meg magának az 5. VB-cím után sem. Remélem, letörik a szarvát, ennek a nagyképű majomnak. Valahogy nem tud illedelmesen, tisztességesen viselkedni az ürge.
Alonsóról egyszavunk nemlehet azt hiszem,ellentétben ezzel a felfújt hólyaggal(Hamilton úrral)a kést mindig felkapom amikor a sportszerűségről beszél ez beképzelt elmebeteg.Mindig a mozgásérült testvérét sajnáltassa ez a hányadék ember.Én is sajnálom megminden de ajánlom neki a közvélemény kutatást hogy mennyi mozgás sérült van a vilgágon, és azok bizonyos rétege mennyi fizetésből él.Mert én szerintem a szegény körülmények között élő mozgásérült emberek szivesen cserélnének bukszátt az ő testvérével. :idea: A lényeg ez az ember egy elmebeteg.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:30:08

Melyik topicban?
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:29:00

Szerintem Vettel is tehetséges ráadásul neki van jövője mert csak 20-21 éves ha jól tudom Bourdais meg már 27 asszem....ezt csak érdekességképp írtam nektek mi a vélemyényetek a két versenyzőről?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.07. 16:28:51

Az igaz, hogy a tavaly is sokat hozott be,de azért most már csak 6 futam van, meg szerintem az egész évet figyelembe véve nem érdemelné most meg Kimi a címet. 4-5 futamon beleszhart az egészbe,stb... Massa 8 pontja még nem annyira vészes, de győzelmek fognak kelleni, mert Hami dobogós pozicióját semmi sem veszélyezteti, főleg,h idén nem annyira peches, ha meg az, akkor a legnagyobb ellenfelei meg kiesnek ugyanazon a versenyen...szal az sem pech.

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.07. 16:21:55

Nekem az a véleményem hogy ebben a Forma 1-es mezőnyben nem Hamiltonnak kéne ilyen jó autóban lennie hanem az abszolút szerény és szerintem felettébb szimpatikus Kubicának akit versenyzői szinten legalább olyan jónak tartok emberileg meg sokkkal jobbnak kár hogy nincs olyan jó autója mint a Ferrari vagy a Mclaren mert ha olyan jó lenne akkor szerintem sokra vihetné....Kimit meg ne írjuk még le sok ez a 23 pont de Hamilton tavaly is a végén csuklott össze (szerintem nem bírta olyan jól a stresszt)....Go Ferrari!
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.07. 16:17:09

Marci írta:Én elismerem hogy Hamilton bunkó, hogy a mostani Ferrarisok sokkal szimpatikusabbak, de az eredmény szempontjából lényegtelen hogy ki mennyire osztja az észt. Ez kicsit olyan mint a foci, ott is lehet a vesztes csapat sokkal jobb de az edzőnek végül azt kell mondania, hogy "nem voltunk elég jók, valamit még ki kellett volna találni", és nem állhat le sírni, hiszen ott is csak az eredmény számít.

Egyébként mit nyilatkoztak a végén? Most már kíváncsi vagyok :)
Hamiltonka azt,h Kimi volt a sportszerűtlen a síkánnál :lol: :lol: :lol:

Ez szól gergo-nak is, hol volt az sportszerűtlen,hogy elfordult belső íven? lol
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
matyi02
Entrenador del Barça

2008.09.07. 16:16:58

gergö:
Kimi a vb címe ellenére egy vesztes maradt......

Sztem jobb let volna ha megse szolalsz :!:

Azért iet irni mióta nézed az F1-et 1hónapja mióta vezeti a tabelát hami ?
Vagy csak most eldöntöted h kimifan leszel?
Mondom kár volt megszolalnod !
Kép
Válasz küldése