2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem a bajnokság unalmas,hanem maga a verseny! Az oké,hogy két-három pontra vannak egymástól a pilóták a pontversenyben,nade ettől még maga a verseny dögunalom..Gyurinho írta:Szerintem 6 futammal a vége előtt már egy verseny sem unalmas annak aki valamit is konyít a Forma 1-hez azt biztosan érdekli de ha például nem lenne egy verseny olyan hosszú akkor lehet hogy még izgalmasabb lenne, csak hát az meg a kis csapatoknak nem kedezne ,mert azok meg arra számítanak sokszor hogy majd előttük kiesnének a versenyzők...
Na én ezért nem nézem a F1-et.socio66 írta:Szerintem a biztonsági cuccok már vannak olyan fejlettek,hogy biztosítsák a pilótát minden körülmény közt.Gyurinho írta:
Érdekes megközelítés de tény hogy van benne igazság csak mondjuk ezáltal jóval veszélyesbbek lennének a versenyek például a pilóták szempontjából .De az tény hogy izgalmasabb lenne.
Azt meg észre kell venni,hogy hiába változtatnak minden évben valamin, az sosem jön be,ugyanolyan unalmas x.a.r. a verseny..
Szerintem a biztonsági cuccok már vannak olyan fejlettek,hogy biztosítsák a pilótát minden körülmény közt.Gyurinho írta:
Érdekes megközelítés de tény hogy van benne igazság csak mondjuk ezáltal jóval veszélyesbbek lennének a versenyek például a pilóták szempontjából .De az tény hogy izgalmasabb lenne.
Érdekes megközelítés de tény hogy van benne igazság csak mondjuk ezáltal jóval veszélyesbbek lennének a versenyek például a pilóták szempontjából .De az tény hogy izgalmasabb lenne.socio66 írta:Szerintem az egyetlen változtatás,ami az F1 izgalmát segítené elő,ha minden pályára locsolóberendezést tennének és verseny közben is locsolnák a pályát. Igaz hogy a bajnokság így érdekesen alakulna,de legalább nem lennének unalmas,szürke futamok,az autók között eltűnnének a különbségek és végre élvezhető lenne ez a sport!Ronaldinho&Barca írta:1 órával a Belgiumi verseny előtt szakad az eső a pályán. Végre lesz egy jó igazi verseny és nem unalmas körözgetések.
Hajrá Massa!!!
Elvégre az F1 egy show,ami a nézőkért van!
Szerintem az egyetlen változtatás,ami az F1 izgalmát segítené elő,ha minden pályára locsolóberendezést tennének és verseny közben is locsolnák a pályát. Igaz hogy a bajnokság így érdekesen alakulna,de legalább nem lennének unalmas,szürke futamok,az autók között eltűnnének a különbségek és végre élvezhető lenne ez a sport!Ronaldinho&Barca írta:1 órával a Belgiumi verseny előtt szakad az eső a pályán. Végre lesz egy jó igazi verseny és nem unalmas körözgetések.
Hajrá Massa!!!
Jah, akkor Monte Carloba azért alázta végig a mezőnyt esőben, igaz?mr. írta:Az igazi baj az hogy ezzel pont Massa szívott igazán nagyot mert ő nem tud esőben vezetniRonaldinho&Barca írta:1 órával a Belgiumi verseny előtt szakad az eső a pályán. Végre lesz egy jó igazi verseny és nem unalmas körözgetések.
Hajrá Massa!!!
Az igazi baj az hogy ezzel pont Massa szívott igazán nagyot mert ő nem tud esőben vezetniRonaldinho&Barca írta:1 órával a Belgiumi verseny előtt szakad az eső a pályán. Végre lesz egy jó igazi verseny és nem unalmas körözgetések.
Hajrá Massa!!!
Talán arra gondoltak, hogy: Kimi segíteni fog, ha kell.Ronaldinho&Barca írta:Massának mi ez a titokzatos mondata nem tudja vki?
ozsimiki írta:Időmérő:
1.Hami
2.Massa
3.Kovi
4.Kimi
5.Heidfeld..
Általánosságban most divat utálni Hamiltont...ozsimiki írta:Most ezt miből szűrted ki? Az én írásomból?mivel Ferrarinak szurkolok,talán nem csoda,h nem örülök,ha Hamilton ilyen simán veri meg itt őket eddig...
Iagzad van,ennyi. Remélem holnap nyer mert a mai teljesítmény alapján megérdemelné.socio66 írta:Nem értem mi baja van mindenkinek Hamiltonnal...
az hogy fiatal? vagy netán a bőrszíne?
tényleg nem értem,szerintem egyáltalán nem nagyképű,csak annyira amennyire egy él-pilótának kell lennie...
Meg Kralo, ő nagy Alonso-fan.miihii írta:Nem-nem!Vannak még itt a te oldaladról isskadi írta:ejj,rajtam kívül itt mindenki ferraris??
csúnya dolog![]()
Hajrá McLaren!!Pölö ÉÉÉÉNNNNN!!!
Go Meki,Go Hami,Go Kova!!!!
Nem-nem!Vannak még itt a te oldaladról isskadi írta:ejj,rajtam kívül itt mindenki ferraris??
csúnya dolog![]()
Hajrá McLaren!!