2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
LG én tiszteletben tartom a véleményed de remélem hogy nemveszed személyessértésnek az én véleményemett.Nekem ez a Massa nagyon unszimpatikus egy ember mármint maga a megjelenése az addig oké, de az a modor az a vezetési stilus én nálam egy 0.És hamár úgyfogalakulni a végén hogy Raikönnen nem lesz világbajnok akkor én már inkább Hamiltonnak fogok szurkolni mint Massának.LG írta:Grat Massának. Remélen idén ő lesz a világ bajnok.
Amióta megszállta a benzingőz elég sokat versenyez,szntem azért. Kár...Ronaldinho&Barca írta:
U: Palik h h nincs újabban?
HAJRÁ MASSA & FORZA FERRARI!!!
És milyen igazad van!Néztem pedig és tudtam is...H honnét jött nekem ez a Vettel gyerek?manuel írta:Az a Vettel véletlenül nem Kubica hmmmiihii írta:Időközben lezajlott a Valencia-i futam időmérője,amin a végeredmény:
Massa![]()
Hami![]()
Vettel![]()
Kimi![]()
...
Az a Vettel véletlenül nem Kubica hmmmiihii írta:Időközben lezajlott a Valencia-i futam időmérője,amin a végeredmény:
Massa![]()
Hami![]()
Vettel![]()
Kimi![]()
...
Aha,szóval te ezt tetted volna...Okosmr. írta:Én csak azt írtam hogy én mit tettem volna nem azt hogy neki mit kellett volna tennie (lehet hogy hasonlít de nem ugyanaz)
És miért is?Mi köze a kettőnek egymáshoz?mr. írta:Én Massa helyében valamit nagyon széttörtem volna Mondjuk Hamilton kocsiját
Grat,Los!Los Banditos írta:Hamilton hál'istennek végre cumizott egy kicsit. Remélen nem ez volt az utolsó hibája.
Amikor be volt akadva Alonso mögé az elején,akkor nem úgy tűnt,h lesz dobogó...És Lewis valamint Massa problémái miatt előre ugrott 2 pozíciót,ez nem mák?DE!Megérdemelten,mert 1 mp-ket adott Glocknak?Mégis mögötte végzett,miről beszélünk?Messa írta:De MOST nem kicsi szerencsével nyertek! Amúgy meg Kimi 3. lett, teljesen megérdemeltem, körönként 1 másodperceket hozott Glock-on.miihii írta:Nananana!Azért ez erős így!Kimi h lett most 3.?Kumma nagy mákkal,nem?Én emléxem nem is egy futamra,amikor a Mekik abszolút nem a szerencsének köszönhették első helyüket.A McLaren "szerencsesorozatáról" csak annyit,bizonyára előtted is felrémlik még,amikor Kimi ott tolta.Hány galiba történt vele ?
Ennyi...