Nem volt egy rossz futam, de több izgalmat vártam azért.

Jó kis pálya ez a Valencia, inkább olyan tengeren túli sorozatra hasonlít, kicsit amerikai érzést kelt, annyira nem utcai, de nekem bejön.
Versenyről, Felipe úgy tette oda magát, hogy nem igaz, gyönyörűen vezetett végig, nem volt ellenfele ma.(Hozzátéve Magyarországon egy volt, az a technika..

) Nagyon stabilan konstansan vezetett, tudatosan, nagyon kellett ez a győzelem. Mondjuk lehetne kezdeni HA a Hungaroringen kitart a moci stb stb... de így is szépen lépeget előre a vb-n. Én nagy szurkolója vagyok, és most nagyon érzem benne az elszántságot, a bajnoki cím iránt.
Kimi mocija szépen megadta magát, kicsit ijesztő, Schumis időkre emlékeztem vissza volt, hogy 53 futamig talán, kitartott a gépezete, és nem volt motorhibája. Most pedig elmúlt 2 évbe több volt talán mint elmúlt 5-6 évben.

Jó lenne megtalálni az okát, mert kemény pályák jönnek, amik motort nem épp kímélik.
Nem tudom, de végén aki látta az adást, Wéber nem mondott hülyeséget Kimiről...
Végezetül, elég izgalmas kis futamok jönnek, Belgiumba szeretném ha esne, mert spa az akkor spa ha esik, de akkor keverednek csak meg a lapok, majd meglátjuk.
U: Palik h h nincs újabban?
HAJRÁ MASSA & FORZA FERRARI!!!